اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

سلام به همهی استادان و دوستان گرامی عرض به حضور من به مشکلی برخوردم میدونم شماها میتونید کمکم کنید من یه تابلو ثابت طراحی کردم که حدودا 21 تیکه هس و هر کدوم 20 الی 30 ال ای دی استفاده شده است و بنا به دستور استادان برای افکت گذاری درست حسابی از میکرو استفاده کردم و برای تقویت میکرو از bd139 استفاده کردم همون 21 عدد ولی نمیدونم جریان چیه که اصلا جواب نمیده اصلا یا ال ای دی ها روشن نمیشن یا اینکه میکرو کلا قاطی میکنه یا ریست میکنه و اینکه پی سی بی مدار رو پ کردم از دوستان کسی بتونه اصلاحاتی انجام بده و به من گوش زد کنه خیلی ممنون میشم با تشکر از همه
    http://www.mediafire.com/download/kv6g4l1b4vqq386/wow.LYT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rainbow.
      سلام به همهی استادان و دوستان گرامی عرض به حضور من به مشکلی برخوردم میدونم شماها میتونید کمکم کنید من یه تابلو ثابت طراحی کردم که حدودا 21 تیکه هس و هر کدوم 20 الی 30 ال ای دی استفاده شده است و بنا به دستور استادان برای افکت گذاری درست حسابی از میکرو استفاده کردم و برای تقویت میکرو از bd139 استفاده کردم همون 21 عدد ولی نمیدونم جریان چیه که اصلا جواب نمیده اصلا یا ال ای دی ها روشن نمیشن یا اینکه میکرو کلا قاطی میکنه یا ریست میکنه و اینکه پی سی بی مدار رو پ کردم از دوستان کسی بتونه اصلاحاتی انجام بده و به من گوش زد کنه خیلی ممنون میشم با تشکر از همه
      http://www.mediafire.com/download/kv6g4l1b4vqq386/wow.LYT
      پشت 7805 خازن 1000 میکرو بزار دیگه ریسیت نمیشه
      مشکل بعدی هم اینه که بین بیس و پایه ی میکرو مقاومت نگذاشتی
      یه مقاومت 2.7 کیلو هم بینشون بگذار
      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

چشم این کار باعث میشه ولتاژ 0.5 ولت بشه درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rainbow.
          چشم این کار باعث میشه ولتاژ 0.5 ولت بشه درسته؟
          با من بودی؟
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام تو همین مدار مشکل رگلاتور رو دارم وقتی رگلاتور رو مدار هس میکرو ریست میکنه و وقتی مسقیم 5 ولت به میکرو میدم به درستی کار میکنه به نظرتون چیکا کنم

دیدگاه

سلام دوستان
              ببخشید من میخوام یه تابلو ثابت درست کنم
              تاپیک ها رو خیلی خوندم ولی هنوز چند تا سوال برام مونده
              خیلی از دوستان گفتن led کلاهی مارک hg خوبه ولی سفیده زود نورش کم میشه
              میخواستم بدونم رنک سفیدش چه مارکی خوبه . میخوام از فروشگاه سایت خریدمو بکنم
              2- دور تابلو رو میخوام یه نوار چشمک زن بزارم
              توی این فیلم که ی.ی از بچه ها گذاشته هست http://eca.ir/sharing/uploads/13653687591.rar
              برای این کار میتونم از این محصولهای لینک زیر استفاده کنم ؟
              http://eshop.eca.ir/index.php?cPath=43_143
              اگر بخوام از محصول " LED نواری سبز ریز 1210 60Pcs رول 5 متری" برای دور کار استفاده کنم (که داخل فروشگاه تبلیغ شده ) فقط طلق رو سوراخ کنم و نوار رو بندازم روش . یا اینکه نگه دارنده مخصوصی داره ؟ شایدم باید روی کار نصب بشه ؟
              شایدم من خیلی از مرحله پرتم و برای دور کار نباید از این نوار استفاده کرد
              دوستان چی پیشنهاد میکنن
              3- من کورل x3 دارم برنامه led tools رو این کورل نصب میشه ؟ اگه میشه لطفا لینک دانلود برنامه رو معرفی کنید متشکر

دوستان میشه لطف کنین و عکسی از پشت تابلو ثابت بزارید تا استفاده بهینه ببریم . میخوام طریقه سیمکشی و ظرافت عمل دوستان رو ببینم . ممنون میشم
              1

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                [color=purple][size=12pt]...

...
                واقعا زیبا و تحسین بر انگیز بود
                خیلی لذت برم

جناب باغبانزاده من اگه بخوام تابلویی به ابعاد 2 متر در 1 متر خودم بسازیم و دورش رو مثل دور تابلو پرشین مبل نوار کشی کنم و بصورت چشمک زدن در بیارم باید از چه وسیله ای استفاده کنم ؟ چه ابزار هایی نیاز هست ؟ شما چندین نوع متنوع چشمک رو در کارهایتان استفاده و برنامه ریزی کردید . اینها چگونه درست میشوند ؟
                امکان ساخت و ارسال فلاشر برای شما وجود داره ؟

در ضمن اون تاپیک "آموزش انواع روشهای ساخت تابلو ثابت " واقعن کامل و جامع بود . خیلی زحمت کشیدید . دستتون درد نکنه
                1

دیدگاه

سوال

سلام
                  یه سوالی داشتم از اونایی که در ساخت تابلو ثابت تجربه زیادی دارن...
                  برای تهیه منبع تغذیه ، آمپر اون چقدر باشه مناسبه؟؟؟ یعنی بطور معمول به ازای هر چند تا LED مقدار آمپر تغذیه رو تعیین کنیم؟ آیا برای هر LED ها مقدار 20 میلی آمپر را در نظر بگیریم

دیدگاه

سلام.اگه از ال ای دیه سفید HG-DSJ استفاده کنید کم نور نمیشه یا گه کم نور میشه اونقدر نیست که من متوجه بشم HY 2600 هم خوبه.در جوابه دوستمون که منبع تعذیه رو میخواستن محاسبه کنن باید بگم که بسته به این داره که شما بخوای از هر ال ای دی چقدر جریان بگذره...
                    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام.اگه از ال ای دیه سفید HG-DSJ استفاده کنید کم نور نمیشه یا گه کم نور میشه اونقدر نیست که من متوجه بشم HY 2600 هم خوبه.در جوابه دوستمون که منبع تعذیه رو میخواستن محاسبه کنن باید بگم که بسته به این داره که شما بخوای از هر ال ای دی چقدر جریان بگذره...

مقدار جریانی که نور LED ها مناسب باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirel

مقدار جریانی که نور LED ها مناسب باشد.
                        من خودم ده میلی آمپر میگیرم و در آخر با آمپر متر جریان و میگیرم هر چقدر جریان نیاز داشته باشم یه منبع یه آمپر بیشتر میزارم

واقعا زیبا و تحسین بر انگیز بود
                        خیلی لذت برم

جناب باغبانزاده من اگه بخوام تابلویی به ابعاد 2 متر در 1 متر خودم بسازیم و دورش رو مثل دور تابلو پرشین مبل نوار کشی کنم و بصورت چشمک زدن در بیارم باید از چه وسیله ای استفاده کنم ؟ چه ابزار هایی نیاز هست ؟ شما چندین نوع متنوع چشمک رو در کارهایتان استفاده و برنامه ریزی کردید . اینها چگونه درست میشوند ؟
                        امکان ساخت و ارسال فلاشر برای شما وجود داره ؟

در ضمن اون تاپیک "آموزش انواع روشهای ساخت تابلو ثابت " واقعن کامل و جامع بود . خیلی زحمت کشیدید . دستتون درد نکنه

من فلشرهامو با این قیمت به فروش میرسونم
                        کانال اول 15 هزار تمن کانالهای بعدی 5 هزار تمن
                        برای کادر این تابلو فکر کنم شانزده کانال استفاده کرده بودم که قیمتشو اینجا اینطوری حساب کردم
                        15*5
                        +15
                        90 هزار تمن
                        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام به دوستان
                          من هم میخوام بیشتر برای یه کار تفننی فعلا یه تابلو برای مغازه پدرم ببندم. تمام این صفحاتو هم خوندم به نظر بیشتر یه کار هنریه تا یه کار فنی! این پستو هم زدم که بعد از این از تغییرات این فروم گاه بشم. مدیران محترم اگه فکر میکنن اسپمه پاکش کنند.

دیدگاه

سلام دوستان
                            ضمن تشکر بابت مطالب خوبتون
                            چند تا سوال در مورد این تابلو ها داشتم:

منابع تغذیه این تابلو ها رو چطوریه ؟ سویچینگه ؟ خودتون میسازین یا آماده تو بازار هست ؟ اگه آره با چه قیمتی؟
                            برای فلاشر این تابلو ها از چه ترانزیستوری استفاده میکنید ؟ ماسفت یا بی جی تی ؟ قیمت اونا رو هم اگه بگین ممنون میشم؟

و چند تا سوال کلی :

شما خریداتون رو از داخل و بازار میکنید یا مستقیما وارد میکنید؟
                            من میخوام این کار رو شروع کنم , به نظرتون درامد داره , اگه میشه یه مقدار من رو راهنمایی کنید

ممنون

دیدگاه

سلام
                              من میخوام آنجل آی درست کنم!
                              فکر کنم به اینجا مربوط میشه
                              ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم
                              آنجل آی با smd 50*50
                              عکس های زیر نمونه ای از این آنجل آی هاست:

دیدگاه

سوال قبلی بی جواب موند!!
                                حالا یه سوال دیگه امیدوارم جواب بدید
                                من میخوام 4 حلقه از این آنجل آی درست کنم روی هر حلقه 40 عدد SMD RGB 50*50 سوار میشه حالا این 4 تا چه مقدار آمپر لازم داره
                                برای خرید درایور سوال کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X