اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط -LEON-

کورل من فایلتو باز نکرد.باید با ورژن پایین سیو کنی.
    این سمپلی هست که من چند ساله دارم باهاش تابلو میزنم.اینو بذار کنار سمپل خودت ببین مشکل کجاست.
    http://s5.picofile.com/file/8153474742/5M.cdr.html

اره میشه اما باید مقاومت هم واسش بزاری واسه کنترل جریان.و اینطوری تلفات تابلوت خیلی میره بالا.دقیقا نمیدونم اما فکر میکنم 3 امپر کم بیاد چون مقاومت توان رو تلف میکنه.
    170 ال ای دی و مقاومت لحیم کردنشون خیلی مشکله.
    کورل 5 استفاده میکنم باید با چه پسوندی ذخیره کنم؟حالا به نظرتون برای همچین ابعادی چند تا ال ای دی میخواد؟وقتی ledtool میچینه دیگه نمیشه همه رو تغییر بدم که تعداد ال ای دی کم بشه مگر اینکه محیط ال ای دی رو به جای 5میل 6میل بگیرم چطوره؟شما چقد میگیرد ؟
    سوئیچینگ ها هم تقلبی اند میزنه 3 آمپر اما 2امپر بده شاهکار کرده :mrgreen: پس باید یه سوئیچ 12 ولت بگیرم و از سری کردن استفاده کنم که تلفاتو کم کنم؟
    در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

من از سمپل 6 میل استفاده میکنم.و فاصله ledtool رو تنظیم میکنم روی 4 میل.اینطوری از مرکز 1 ال ای دی تا ال ای دی بعدی میشه 1 سانتیمتر.
      اینطوری راحت میتونی متراژ کار رو بدست بیاری.
      من با فونت تیتر کوروش رو نوش عرض 30 ارتفاع 12=156تا ال ای دی خورد.

محاسبات سویچینگ رو من نمیدونم.شاید همون 5ولت 3امپر هم جوابتو بده.باید از اساتید بپرسی.
      موفق باشی.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

دوستان واسه تابلو نمیشه فیوز گذاشت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esyb56_2008
          دوستان واسه تابلو نمیشه فیوز گذاشت؟
          بله میشه اصولا هم باید بگذارید.
          استفاده از فیوز های 12 ولت 5، 10 ، 15 آمپر مستقیم که در ماشین ها استفاده میشه مناسب است

برای تعیین مقدار جریان تغذیه هم باتوجه به متنوع بودن روش های بستن ال ای دی ها اگر از روش سری با مقاومت و آخر موازی کردن استفاده میکنید میتونید از روش زیر برای تعیین مقدار جریان مورد نیاز استفاده کنید
          رنگ قرمز زرد= تعداد ال ای دی ها تقسیم بر پنج، عدد بدست آمده در بیست صدم (.02) ضرب میشود عدد جریان مصرفی تابلو است.
          رنگ سفید سبز آبی بنفش و...= تعداد ال ای دی ها تقسیم بر سه، عدد بدست آمده در بیست صدم (.02) ضرب میشود. عدد بدیست آمده مقدار جران مصرفی تابلو است.
          هر پاور سویچیگ بستگی به کیفیت ساخت جریانی که میدهد از مقدار نامی آن کمتراست ولی اگر عدد بدست آمده شما مثلا 3 آمپر شد میتوانید از تغذیه 4 آمپری استفاده کرد. خود 3 آمپری هم میتوانید استفاده کنید ولی طول عمر پاور سویچنگ بشدت پایین می آید. موفق باشید
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

ممنون آقا سامی
            واسه انتخاب جریان
            خب من کل دسته هایی که درست کردم سه تایی هستن(قرمز و سبز و ... )
            دیگه چرا یه دسته تقسیم بر 5 بشه؟
            کلشون هم ضرب 0.020 ( بیست هزارم ) میشه
            بعد انتخاب فیوز هم بر این اساه؟
            مثلا جریان کلی تابلو من بشه 4 آمپر
            من باید آداپتور 12 ولت 5 آمپر و فیوز 5 آمپر بگیرم؟
            از این فیوزا بهتر نیس بزاریم؟یا مال ماشین؟(فیوز شیشه ای)
            https://www.google.com/search?q=%D9%81%DB%8C%D9%88%D8%B2+%D8%B4%DB%8C%D8% B4%D9%87+%D8%A7%DB%8C&biw=1024&bih=590&amp ;tbm=isch&imgil=YwrV69klvCjS7M%253A%253BWAajLl KeE-O7VM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fanews.g19.ir%252 52Fpost%25252F%25252525D8%25252525B4%25252525DB%25 2525258C%25252525D8%25252525B4%25252525D9%25252525 87-%25252525D9%2525252581%25252525DB%252525258C%25252 525D9%2525252588%25252525D8%25252525B2%25252F& source=iu&pf=m&fir=YwrV69klvCjS7M%253A%252 CWAajLlKeE-O7VM%252C_&usg=__wEmjyog9oqAvImPJsJFi_C1Gp0Y%3 D&ved=0CCoQyjc&ei=xDB0VLy5BJfeaoDSgIAH

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
              من از سمپل 6 میل استفاده میکنم.و فاصله ledtool رو تنظیم میکنم روی 4 میل.اینطوری از مرکز 1 ال ای دی تا ال ای دی بعدی میشه 1 سانتیمتر.
              اینطوری راحت میتونی متراژ کار رو بدست بیاری.
              من با فونت تیتر کوروش رو نوش عرض 30 ارتفاع 12=156تا ال ای دی خورد.

محاسبات سویچینگ رو من نمیدونم.شاید همون 5ولت 3امپر هم جوابتو بده.باید از اساتید بپرسی.
              موفق باشی.
              6میل؟پس چرا این فایلی که دادید 5 میل بود؟الان همه 6میل میزنند؟چون خیلی برام مهمه رو تعداد ال ای دی تاثیر میذاره :nerd: راستی تک خط بنویسم ال ای دی ها زیاد تر میشه یا کمتر؟

دیدگاه

خب معلومه
                کمتر میشه -- معمولا هم با خط کامران مینویسن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esyb56_2008
                  ممنون آقا سامی
                  واسه انتخاب جریان
                  خب من کل دسته هایی که درست کردم سه تایی هستن(قرمز و سبز و ... )
                  دیگه چرا یه دسته تقسیم بر 5 بشه؟
                  کلشون هم ضرب 0.020 ( بیست هزارم ) میشه
                  بعد انتخاب فیوز هم بر این اساه؟
                  مثلا جریان کلی تابلو من بشه 4 آمپر
                  من باید آداپتور 12 ولت 5 آمپر و فیوز 5 آمپر بگیرم؟
                  از این فیوزا بهتر نیس بزاریم؟یا مال ماشین؟(فیوز شیشه ای)
                  ببینید اصولا قرمز زرد 2 ولت هستند و پنج تا سری میشه 10 ولت با یه مقاومت 120 اهم میشه 2 ولت کلا 12 ولت و جریان هر شاخه هم میشه 2/120=.016 آمپر
                  سفید سبز و... 3 ولت هستند سه تا سری میشه 9 ولت و با یه مقاومت 180 اهم میشه 3 ولت و کلا 12 ولت و جریان هر شاخه 3/180=.016 آمپر
                  شما تعداد شاخه هاتور در 16 میلی آمپر ضرب کن جریان کل تابلو بدست میاد. البته این اعداد تئوری هستند و در عمل کمی فرق میکنه
                  فیوز های شیشه ای که گذاشتید معمولا برق بالاتر از 12 ولت هستند با جریان و ولتاژ نامی ولی نمونه فیوز برق مستقیم هم پیدا میشوند ولی نمونه ای که من گذاشت اصولی تر است. موفق باشید
                  در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                  گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
                    6میل؟پس چرا این فایلی که دادید 5 میل بود؟الان همه 6میل میزنند؟چون خیلی برام مهمه رو تعداد ال ای دی تاثیر میذاره :nerd: راستی تک خط بنویسم ال ای دی ها زیاد تر میشه یا کمتر؟
                    دایره ال ای دی کلاهی 5 میله.پاینش یک نواری دور داره که اونم 1 میلیمتره.با اون سانت بزنی میشه 6 میل.
                    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با سلام
                      برای اینکه ledهای دور چین دو یا سه د رمیان روشن بشن چی کار کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                        دایره ال ای دی کلاهی 5 میله.پاینش یک نواری دور داره که اونم 1 میلیمتره.با اون سانت بزنی میشه 6 میل.
                        حاجی زدم رفت ببین چطوره :nice:

دیدگاه

سامی جان
                          من همه دسته ها رو سه تا سه تا زدم
                          led قرمز رو با مقاومت 330 اهم و سفید و آبی و سبز 180 اهم زدم
                          جریان کلش هم که ضرب 0.020 زدم شد 4.28 آمپر که من براش آداپتور 12 ولت 6 آمپر گرفتم
                          یه فیوز شیشه ای 4 آمپر هم جلو راهش گزاشتم
                          اینم نتیجه کار

دیدگاه

واسه برنامه نویسی و انتقال به atmega باید از پروگرامر استفاده کنیم؟

چجوری وصل میشه و انجام بدم؟

دیدگاه

من همه دسته ها رو سه تا سه تا زدم
                              led قرمز رو با مقاومت 330 اهم و سفید و آبی و سبز 180 اهم زدم
                              جریان کلش هم که ضرب 0.020 زدم شد 4.28 آمپر که من براش آداپتور 12 ولت 6 آمپر گرفتم
                              یه فیوز شیشه ای 4 آمپر هم جلو راهش گزاشتم
                              واسه برنامه نویسی و انتقال به atmega باید از پروگرامر استفاده کنیم؟
                              چجوری وصل میشه و انجام بدم؟
                              600 تا الیدی اگه تابلوی ما بود 0.8A بیشتر نمیکشید ک من براش ی 12-2A میذاشتم.
                              با مولتی متر جریان کشی رو تست کنین، بعد سویچینگ بخرین!

آیسی MEGA8 رو هم اونطوری رو پروگرمر نذارید.
                              کلّه ی آیسی رو با کله ی پروگرمر یکی کنید. (قسمت دسته ی سوکت)

موفق باشید...

دیدگاه

پروگرامر چطور ازش استفاه کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X