پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}
سلام من کرل درو X4 رو نصب کردم نمیتونم رنگ داخل متنو سفید کنم به عبارتی متن فونته تبدیل به خط نمیشه تو رو خدا کمک کنید مردم بس با همه جای نرم افزار ور رفتم
نوشته اصلی توسط لنگرود1371
سلام من کرل درو X4 رو نصب کردم نمیتونم رنگ داخل متنو سفید کنم به عبارتی متن فونته تبدیل به خط نمیشه تو رو خدا کمک کنید مردم بس با همه جای نرم افزار ور رفتم
سلام نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی بعد از این که متن رو weld کردید روی اون رنگی که ضربدر روشه (همون اولی) کلید چپ رو روی رنگ سیاه کلید راست کنید .(البته من با x4 کار نمیکنم )
نوشته اصلی توسط لنگرود1371
سلام به همه...
یه سوال خارج از موضوع داشتم از مهندسین عزیز
میخوام با یه دستوری بفهمم که اگه پین شماره 0 تا 3 میکرو به پین شماره 4 تا 7 ( البته یکی یکی مثلا پین 1 به پین 7 ) وصل شد یه عددی رو برگردونه.
من شرط میذارم جواب نمیده. سادست ولی گیجم کرده نمیدونم چی بنویسم.
سلام
دوستان من یه سفارش تابلو ثابت گرفتم، اما چون این کار سومی که قراره درست کنم و مهمتر اینکه ابعاد کار خیلی بزرگ، احتیاج به کمک و تجربه شما دارم، ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
تابلویی که قراره ساخته بشه ابعاد ورق پلکسیش 540 *90 هستش و متنش هم قرار نیست برش بخوره، ال ای دی ها داخلش چیده میشن، رنگ ال ای دی ها هم قراره قرمز و آبی باشه که وقتی باهم روشن میشن هم بنفش بشه.
حالا سوالم اینه که:
1. از چه ال ایدی برای قرمز و از چه ال ای دی برای آبی استفاده کنم که هم نورش زیاد باشه و مهمتر از اون عمرش زیاد باشه (کارای قبلی HG YY12 قرمز بود که تا الان مشکلی نداشته)؟
2. برای 4600 تا ال ای دی از چه پاوری با چه جریانی استفاده کنم بهتره؟
3. برای آب بندیش از چی استفاده کنم؟
4. اگه مطلب دیکه ای هست که میتونه کمک کنه هم بگین ممنون میشم؟
ممنون از راهنمایی دوستان.
(چون یکم عجله ای بود کارم مجبور شدم اینجا سوالمو بگم)
نوشته اصلی توسط hoseinh9
سلام
دوستان من یه سفارش تابلو ثابت گرفتم، اما چون این کار سومی که قراره درست کنم و مهمتر اینکه ابعاد کار خیلی بزرگ، احتیاج به کمک و تجربه شما دارم، ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
تابلویی که قراره ساخته بشه ابعاد ورق پلکسیش 540 *90 هستش و متنش هم قرار نیست برش بخوره، ال ای دی ها داخلش چیده میشن، رنگ ال ای دی ها هم قراره قرمز و آبی باشه که وقتی باهم روشن میشن هم بنفش بشه.
حالا سوالم اینه که:
1. از چه ال ایدی برای قرمز و از چه ال ای دی برای آبی استفاده کنم که هم نورش زیاد باشه و مهمتر از اون عمرش زیاد باشه (کارای قبلی HG YY12 قرمز بود که تا الان مشکلی نداشته)؟
2. برای 4600 تا ال ای دی از چه پاوری با چه جریانی استفاده کنم بهتره؟
3. برای آب بندیش از چی استفاده کنم؟
4. اگه مطلب دیکه ای هست که میتونه کمک کنه هم بگین ممنون میشم؟
ممنون از راهنمایی دوستان.
(چون یکم عجله ای بود کارم مجبور شدم اینجا سوالمو بگم)
البته دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن
نوعش رو زیاد در جریان نیستم
جریان ال ای دی ها میشه تقریبا 30 آمپر
شما فکر کنم 35 بگیری کافی باشه
برای آب بندی با قوطی آهنی 2 یه مکعب مستطیل به طول و عرض کار و ارتفاع حدود 10 سانتی متر درست کنید
بعد از نصب تابلو 4 طرفش رو بدین ورق گالوانیزه یک تیکه بزنن
پشتش رو یه ورق گالوانیزه پیچ کنید تا به پشت تابلو دسترسی داشته باشید
و جلوش رو شیشه بزنید
و درزها و رد پرچ ها رو با چسب آکواریوم پر کنید
دیگه همین به ذهن من میرسه
دیدگاه