اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط mahdieee
    نه من تابلوهاشون رو دیدم اکثراً همون 2 یا 3 میل فاصله میدن بین ال ای دی ها اگه 5 میل فاصله بدن که خیلی زشت میشه کارشون
    از چه ال ای دی استفاده میکنی؟ چندمیخری؟ فلاشر چند کانال؟ منظورت از قاب چیه؟
    من از hg استفاده می کنم
    البته الان یه کار دارم با اورلایت میزنم
    ال ای دی ها رو متوسط 100 می خرم
    فلاشرم بستگی به طرح داره آخریش 8 کانال بود
    یکی دیگه دارم 12 کانال
    قاب! قاب نمی دونی چیه؟ من کارای پشت شیشه انجام نمیدم کارای قاب دار انجام میدم برا سر در مغازه یا واسه توی پیاه رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
      من از hg استفاده می کنم
      البته الان یه کار دارم با اورلایت میزنم
      ال ای دی ها رو متوسط 100 می خرم
      فلاشرم بستگی به طرح داره آخریش 8 کانال بود
      یکی دیگه دارم 12 کانال
      قاب! قاب نمی دونی چیه؟ من کارای پشت شیشه انجام نمیدم کارای قاب دار انجام میدم برا سر در مغازه یا واسه توی پیاه رو
      سلام دوست عزیز همین کارایی که توی پیاده روها نصب میشه رو توی چی قرار میدی همین باکسی که جلوش شیشه ایه من تا حالا از اونا نساختم اونارو کجا میسازن

دیدگاه

من از لایت باکس برای کارام استفاده می کنم میتونی بری توی صفحه های آخر تاپیک بستن تابلو روان چینی اونارو ببینی
        یه پروفیل آلومینیومی هستش که خیلی هم شیکه

دیدگاه

سلام دوستان
          تابلوهای ثابت رو چطوری ضد آب می کنید؟
          توی تاپیک روشها آقای باغبانزاده گفته فقط پشت الیدی ها رو رنگ بزنید تا سوراخ پر بشه من رنگ زدم یکی دوتا الیدی ها پشتش سیاه شد
          سوراخ پشت الیدی ها هم بسته نشد اصلا اگه به پایه الیدی آب برسه مشکلی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
            سلام دوستان
            تابلوهای ثابت رو چطوری ضد آب می کنید؟
            توی تاپیک روشها آقای باغبانزاده گفته فقط پشت الیدی ها رو رنگ بزنید تا سوراخ پر بشه من رنگ زدم یکی دوتا الیدی ها پشتش سیاه شد
            سوراخ پشت الیدی ها هم بسته نشد اصلا اگه به پایه الیدی آب برسه مشکلی هست؟
            درسته سوراخ ها بسته نشده
            ولی اگه آب بهش نفوذ کنه دیگه زنگ نمیزنه
            هر چه بیشتر رنگ بزنید بهتر خواهد بود
            نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
              درسته سوراخ ها بسته نشده
              ولی اگه آب بهش نفوذ کنه دیگه زنگ نمیزنه
              هر چه بیشتر رنگ بزنید بهتر خواهد بود
              آقای باغبانزاده رنگ که زدم چند تا از الیدی ها پشتش سیاه شد در صورتی که کامل به پلکسی چسبیده بودند!
              پس اگه فقط پایه الیدی ها رنگ بخوره و دور تابلو آببندی بشه دیگه مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خدمت آقایان مهندسین محترم ارغوانی - چمنی - باغبانزاده و بقیه دوستانی که توی این تاپیک وقت میزارن تا اطلاعاتشون رو به اشتراک بزارن و باعث پیشرفت دیگران میشوند.
                دوستان این عکس یه فلاشر 3 ولت هستش من این فلاشر رو با آداپتور 12ولت 2 آمپر به 350 تا ال ای دی وصل کردم خیلی عالی کار میکنه ولی نورش ضعیف شده چطور میشه خروجیش رو تقویت کرد . دوتا خروجی هم داره .
                2مقاومت 27k اهم
                2 مقاومت 33 اهم
                2 خازن 47uf
                2 ترانزیستور c945

دیدگاه

من اداپتوری دارم که بعد از قطع برق 7 ثانیه روشن میمونه.ایا منبع سوئیچینگه؟
                  به دلیل داشتن خازن الکترولیتی داخلش هست.
                  این خازن برای کاهش ریپل هایی هست که ولتاژ ترانس به وسیله پل دیود از حالت AC به DC تبدیل شده میکند.
                  با موازی کردن خازن دیگری به خازن اون میتونید مقدار ذخیره شارژ و به دنبال اون افزایش زمان روشن بودن LED اون بعد از 7ثانیه دست پیدا کنید. ( که بهش میگن Time Shift )
                  اقا ممنون
                  ولی میخواستم ببینم منبعش سوئیچینگ ممکنه باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                    [
                    با سلام و خسته نباشید خدمت آقایان مهندسین محترم ارغوانی - چمنی - باغبانزاده و بقیه دوستانی که توی این تاپیک وقت میزارن تا اطلاعاتشون رو به اشتراک بزارن و باعث پیشرفت دیگران میشوند.
                    دوستان این عکس یه فلاشر 3 ولت هستش من این فلاشر رو با آداپتور 12ولت 2 آمپر به 350 تا ال ای دی وصل کردم خیلی عالی کار میکنه ولی نورش ضعیف شده چطور میشه خروجیش رو تقویت کرد . دوتا خروجی هم داره .
                    2مقاومت 27k اهم
                    2 مقاومت 33 اهم
                    2 خازن 47uf
                    2 ترانزیستور c945
                    ترانزیستورتو عوض کن
                    bd139 بزار ببین فرقی هم میکنه یا نه؟
                    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                      ترانزیستورتو عوض کن
                      bd139 بزار ببین فرقی هم میکنه یا نه؟
                      ok من با یکی از همکارام شرط بستم که با تغییر ترانزیستور پر نور میشه ولی اون میگه یه رله بزاری درست میشه بعد گفت مقاومتشو عوض کن بجای 33 15 بزار خوب میشه همه اونکارارو کردیم ولی هنوز ترانزیستور عوض نکردیم .
                      ترانزیستوری که گفتین رو میزارم خبرشو بهتون میدم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                        قاب رو میدونم چیه ولی هر قابی یه قیمتی داره
                        من قاب گالوانیزه با رنگش رو قیمت کردم 80 در 30 سانت 30 تومن قیمت دادن بهم
                        مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdieee
                          قاب رو میدونم چیه ولی هر قابی یه قیمتی داره
                          من قاب گالوانیزه با رنگش رو قیمت کردم 80 در 30 سانت 30 تومن قیمت دادن بهم
                          داداش شوخی کردم! :nice:
                          من اون لایت باکس رو شاخه 4 متریش رو می خرم 30 تومن 4تا نبشی هم می خواد که دونه ای 350 تومنه
                          البته یه ورق گالوانیزه هم برا پشتش لازمه
                          که اونم توی آخرین کارم در ابعاد 70 در 122 بهم داد 13 تومن
                          ولی خداییش تابلو توی این لایت باکس شیک درمیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                            داداش شوخی کردم! :nice:
                            من اون لایت باکس رو شاخه 4 متریش رو می خرم 30 تومن 4تا نبشی هم می خواد که دونه ای 350 تومنه
                            البته یه ورق گالوانیزه هم برا پشتش لازمه
                            که اونم توی آخرین کارم در ابعاد 70 در 122 بهم داد 13 تومن
                            ولی خداییش تابلو توی این لایت باکس شیک درمیاد
                            لایت باکس ها رو باید از آلمینیوم فروشی ها بخرم؟ پهناشون نهایتاً چقدره؟ میشه یه تابلو 2 رو زد باهاشون؟ پاور هم میشه گذاشت وسطش؟
                            مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

دوستان تفاوت لنز 2 سانتی با 3.8 سانتی چیه؟نور تو این دوتا چه تفاوت هایی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdieee
                                لایت باکس ها رو باید از آلمینیوم فروشی ها بخرم؟ پهناشون نهایتاً چقدره؟ میشه یه تابلو 2 رو زد باهاشون؟ پاور هم میشه گذاشت وسطش؟
                                اگه تهرانی برو خ قلعه مرغی (من خودم شهرستانم اگه شهرستان هم هستی پیشنهادم بازم همینه)
                                اونجا از اینا پره
                                من دیروز رفتم اونجا 4 متری رو خریدم 30 تومن ولی قبلا از یه شرکته 4 متر رو خریدم 60 تومن! هر نبشی هم اون شرکته بهم داد 1800 !!
                                از پهنای 5 سانتی به بالا رو داره
                                من خودم 9 سانت استفاده میکنم ولی پاورو داخلش نمیزارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X