اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

یه تابلو ساختم کانال D0 تا D5 یه فلشه که میخوام به سمت جلو حرکت کنه تا آخره برنامه همین یه کارو انجام بده
    D6 با D7 که همیشه روشن باشه ( این مشکلی ندارم )
    B0 تا B3 هم کم نور و پرنور بشه
    نوشتن برنامه رو تا اندازه ای که بتونم کارو را بندازم بلدم ولی الان یه سوال برام پیش اومده
    میخواستم بدونم یه قسمت از تابلو رو چطوری باید بنویسیم که تا آخر برنامه همون کارو بکنه و کاری به قسمتای دیگه نداشته باشه
    تا حالا هر چی برنامه نوشتم طوری بود که کل تابلو با هم مرتبط بود و برنامه جز به جز اجرا میشد تا تموم بشه
    اما الان میخوام تابلوم 3 قسمت باشه اولی که فلشه دومی که روشنه یه سره سومی هم کم نور پرنور . برنامه رو که مینویسم مثلا از فلشه رد میشه میره
    اینکارو چطوری باید انجام داد
    اینم عکس تابلو

لطفا راهنمایی یادتون نره . با تشکر از همه دوستان

دیدگاه

دوستان دلیل داغ شدن مقاومتها چیه ؟
      ولتاژ بایاس مثلا آبی 5 میل با آبی 3 میل متفاوته یا یکیه ؟ یا رنگهای دیگه

دیدگاه

دلیلش اینه که مقاومت یه مقدار از انرژی الکتریکی رو تلف میآ‌کنه(تبدیل به گرما میآ‌کنه).کارش همینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
          دلیلش اینه که مقاومت یه مقدار از انرژی الکتریکی رو تلف میآ‌کنه(تبدیل به گرما میآ‌کنه).کارش همینه
          ok - پس طبیعیه . ممنونم آقای رضایی .

دیدگاه

گرم شدن طبیعیه ولی نباید زیاد داغ بشه.اگه خیلی داغ شد معنیش اینه که شما دارید جریان زیادی رو ازش عبور میدید که باید اصلاح بشه یا از مقاومت با توان (وات) بیشتر استفاده کنید.

دیدگاه

گرم شدن طبیعیه ولی نباید زیاد داغ بشه.اگه خیلی داغ شد معنیش اینه که شما دارید جریان زیادی رو ازش عبور میدید که باید اصلاح بشه یا از مقاومت با توان (وات) بیشتر استفاده کنید.
              آقای رضایی تقریباً 1000 تا ال ای دی استفاده کردم توی تابلویی ( عکسش بالا هست ) . ال ای دی های آبی و سبز و سفید رو 3 تایی بستم با مقاومت 180 اهم ( 1/4 ) و قرمز و زرد رو 4 تایی بستم با مقاومت 270 اهمی . منبع تغذیه هم آداپتور 12 ولت 5 آمپر . ( این روال درسته ؟ )
              مقاومتهایی که به ال ای دی سبز 3 میل وصل کردم خیلی داغ میشن . چیکارش باید بکنم . بقیه هم داغ میشن اما نه زیاد .

دیدگاه

من برای سفید و زرد از 150 اهم(سفید ها 3 تایی و زردها 5 تایی)، برای آبی 180 اهم ،برای سبز هم 220 اهم و برای قرمز 120 اهم (دستهآ‌های 5 تایی) استفاده میآ‌کنم
                البته مقادیر مقاومت ها بستگی به جنس LED هم داره.
                باید ببینی ولتاژ و جریان LED ها سبزت چه قدره.

دیدگاه

من برای سفید و زرد از 150 اهم(سفید ها 3 تایی و زردها 5 تایی)، برای آبی 180 اهم ،برای سبز هم 220 اهم و برای قرمز 120 اهم (دستهآ‌های 5 تایی) استفاده میآ‌کنم
                  البته مقادیر مقاومت ها بستگی به جنس LED هم داره.
                  باید ببینی ولتاژ و جریان LED ها سبزت چه قدره.
                  ok . ممنونم ازتون . پس اون مقادیری که من استفاده کردم هم درسته . مقدار جریان رو 12 میلی آمپر حساب کردم فکر کنم شما 15 میگیرید . در اون صورت نور بیشتری میده روشی که شما میبندید فکر کنم بهتر باشه .

دیدگاه

جریان مجاز LED های من 15-20 میلی آمپر هست که من حدود 16-17 میلی آمپر در نظر میآ‌گیرم.

دیدگاه

طراحی و تزئین سقف یه فروشگاه لباس بهم پیشنهاد شده با ال ای دی میخواستم ببینم کسی طرحی داره ؟

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط tirajheh
                        یه تابلو ساختم کانال D0 تا D5 یه فلشه که میخوام به سمت جلو حرکت کنه تا آخره برنامه همین یه کارو انجام بده
                        D6 با D7 که همیشه روشن باشه ( این مشکلی ندارم )
                        B0 تا B3 هم کم نور و پرنور بشه
                        نوشتن برنامه رو تا اندازه ای که بتونم کارو را بندازم بلدم ولی الان یه سوال برام پیش اومده
                        میخواستم بدونم یه قسمت از تابلو رو چطوری باید بنویسیم که تا آخر برنامه همون کارو بکنه و کاری به قسمتای دیگه نداشته باشه
                        تا حالا هر چی برنامه نوشتم طوری بود که کل تابلو با هم مرتبط بود و برنامه جز به جز اجرا میشد تا تموم بشه
                        اما الان میخوام تابلوم 3 قسمت باشه اولی که فلشه دومی که روشنه یه سره سومی هم کم نور پرنور . برنامه رو که مینویسم مثلا از فلشه رد میشه میره
                        اینکارو چطوری باید انجام داد
                        در مورد برنامه، با استفاده از AVR که یک میکروکنترلر هست و تک کاره بودن از محدودیت های ذاتی ش هست، کاری که میگی، غیر ممکن نیست، ولی اصلن راحتم نیست و ی میکروی اضافه اونقدر ارزش نداره.

در مورد نورپردازی ی سری LED نواری SMD ، تازگی وارد کردن که روی یک نوار فلزی هست، براحتی انعطاف پذیر نیست و از طرفی هر مترش به اندازه 10W نور تولید می کنه.
                        میشه مثل همین متری های لاستیکی معمولی، چند قسمتش کرد و بیشتر برای پروژکتور و نور خارجی استفاده میشه، من کلآ برای نورپردازی از این سری استفاده می کنم.

اما مهم تر از همه از صاحب مغازه مطمئن شو که در چه حدی میخواد هزینه کنه و تصمیم بگیر از چه روشی استفاده کنی.

با هزینه پایین مورد نظر بعضی دوستان، روشن کردن چند تا لامپ الیدی معمولی هم مقدور نیست.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
                          در مورد برنامه، با استفاده از AVR که یک میکروکنترلر هست و تک کاره بودن از محدودیت های ذاتی ش هست، کاری که میگی، غیر ممکن نیست، ولی اصلن راحتم نیست و ی میکروی اضافه اونقدر ارزش نداره.

در مورد نورپردازی ی سری LED نواری SMD ، تازگی وارد کردن که روی یک نوار فلزی هست، براحتی انعطاف پذیر نیست و از طرفی هر مترش به اندازه 10W نور تولید می کنه.
                          میشه مثل همین متری های لاستیکی معمولی، چند قسمتش کرد و بیشتر برای پروژکتور و نور خارجی استفاده میشه، من کلآ برای نورپردازی از این سری استفاده می کنم.

اما مهم تر از همه از صاحب مغازه مطمئن شو که در چه حدی میخواد هزینه کنه و تصمیم بگیر از چه روشی استفاده کنی.

با هزینه پایین مورد نظر بعضی دوستان، روشن کردن چند تا لامپ الیدی معمولی هم مقدور نیست.
                          ممنونم آقای ارغوانی . پس یه فلاشر دیگه براش بسازم راحت تره درسته ؟ نظر شما همین بود ؟
                          هزینه نورپردازیش فکر نکنم مسئله ای داشته باشه اینو گذاشته به عهده خودم که براورد کنم چقدر میشه و یه طرح خوشکل ستاره و ماه و اسم مغازش رو براش در نظر گرفتم که رو سقفش نصب میشه حالا اگه انشا ال.. ساخته شد و به توافق رسیدیم در مورد افکتش ازتون راهنمایی میخوام . فکر نکنم افکتهایی که به تابلو میدیم به دردش بخوره .

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی

شما واسه کارایی که کادر دارن و کادرش 2 کانال رو گرفته و متن داخل هم افکت های مختلفی داره چطوری اینکارو میکنید که هم کادرش خاموش و روشن ( 2 کانال ) میشه و هم افکتای متن داخل تابلو کار میکنن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                            شما واسه کارایی که کادر دارن و کادرش 2 کانال رو گرفته و متن داخل هم افکت های مختلفی داره چطوری اینکارو میکنید که هم کادرش خاموش و روشن ( 2 کانال ) میشه و هم افکتای متن داخل تابلو کار میکنن ؟
                            برای اینکه کادر ونوشته ها مجزا تغییر کنن باید از وقفه میکرو استفاده بشه ینی شما تو برنامه اصلی مشغول افکت هاو اینا هستی و یه وقفه هم میذاری که مثلا هر 300میلی ثانیه بیاد کادر رو هم خاموش روشن کنه

دیدگاه

سلام دوستانی که میخان کادر درست کنند که حرکت کنه
                              یه فلاشر 5 کانال درست کنند
                              d.0
                              d.1
                              d.2
                              d.3
                              d.4
                              برنامه افکتشو ان شالله فردا شب من میدم بریزید روی اتمگا هشت و تست کنید
                              فقط کادر رو پنج کانال کنید.
                              با تشکر :nerd:
                              آموزش کادر چرخان رو هم فردا شب میتونید توی این قسمت ببینید.
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73681.15
                              نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramez
                                برای اینکه کادر ونوشته ها مجزا تغییر کنن باید از وقفه میکرو استفاده بشه ینی شما تو برنامه اصلی مشغول افکت هاو اینا هستی و یه وقفه هم میذاری که مثلا هر 300میلی ثانیه بیاد کادر رو هم خاموش روشن کنه
                                ممنون از راهنماییت . میتونی برنامه بیسکامش رو واسم بزاری .آخه تا عملی نبینم نمیتونم بنویسم . تا حالا وقفه نزاشتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X