اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام.من یکسری لامپهایی با 74 و 46 و 38 ال ای دی با کلاهیه اچ جی دی اس جی درست کردم بسیار نوره خوبی داره.بله خب بهتره از سوئیچینگ برای درایورش استفاده بشه.من یک آشپزخونه بیست و چند متری رو با چهارده تا کامل روشن کردم و پر نور طوری که ایشون میگه همشو روشن نمیکنه.
    ولی اگه خواستی غیر از کلاهی استفاده کنی یک لامپهایی هم هست که درایورش بیرونه و فریم سره خودشه و داخلش ال ای دی cob هست اونها هم خوبه ولی کمی گرانه.اونها هم با حدوده ده تاش یک آشپزخونه حدوده هفده هجده متری پر نور روشن شد که بازم ایشون همشو روشن نمیکنه.
    این درایورهایی که الان در بازار هست و جریان ۳۰۰میل دارند مناسب نیست؟ به نظر هم جمع و جوره و هم قیمت مناسبی داره.
    منم از همین نوع کلاهیو دارم. دیدم نور خوبی داره هوس کردم از این کارا بکنم
    برای کلاهی ها فریم خاصی رو پیسنهاد میدید؟ اگه led ها روی یک صفحه مسطح چیده بشن قابلیت انتشار نورش مناسب هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم شکیبا
      این درایورهایی که الان در بازار هست و جریان ۳۰۰میل دارند مناسب نیست؟ به نظر هم جمع و جوره و هم قیمت مناسبی داره.
      منم از همین نوع کلاهیو دارم. دیدم نور خوبی داره هوس کردم از این کارا بکنم
      برای کلاهی ها فریم خاصی رو پیسنهاد میدید؟ اگه led ها روی یک صفحه مسطح چیده بشن قابلیت انتشار نورش مناسب هست؟
      سلام.بله خب منم درایور هایی که میسازم اندازه همونها و حتی قدری کوچک تره ولی اگه شما اصرار داری از اونها استفاده کنی خب باید ال ای دی ها رو طوری بچینی که به اونها بخوره پس باید براش پی سی بی ای مخصوص بزنی و درده سر داره طراحی و چاپش ولی PCB های معمولیش موجوده که همه با هم سری شدن یا در دو دسته سری و موازی هستن.میتونی از درایور خازنی استفاده کنی که خیلی ساختش آسونه ولی کیفیه خروجی پایینه و راندمانش هم پایینه ولی عمره منبع بالاست ولی باعث میشه عمر ال ای دی ها کم بشن چون کیفیت خروجی بسیار پایینه و ایزوله هم نیست و اگه به پشته ال ای دی ها دست بزنی دستت رو برق میگیره.
      اینهایی که شما دیدی که میگی نوره خوبی داره اشتباه میکنی نوره خوبی نداره و اینکه اکثرا کم کم نورش کم میشه و بعد از مدتی اینقدر کم میشه که خاموش باشه بهتره.
      شما اگه میخوای اتاقی رو روشن کنی که نوره خوب داشته باشه و نورش کم نشه از ال ای دی کلاهی dsj باید استفاده کنی که گرانه.
      برای کلاهی ها یک سری فریم های خاص زدیم یکسری هم تو بازار هست.بله رو صفحه مسطح هم خوبه ولی این فریمها که من میگم خب تهش یا سرپیچ معمولی میخوره یا سرپیچ شمعی یا هالوژنی که راحت میشه جایگزینه لامپهایه دیگه کرد ولی اگه بخوای مثلا روی یک صفحه مسطح مثلا پلکسی یا ام دی اف کار کنی میشه ولی دیگه مثلا باید در جاهای خاص مثل سقف های کاذب و ... کار کنی.خواستی عکس فریم ها رو بفرستم برات.
      تو ال ای دی پاور هم اونهایی که میگم چینیه (البته جنسه خوبش رو باید پیدا کنی) و درایورش بیرون و داخل لامپ 5 وات COB هست اونم خوبه ولی کمی گرانه.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام.بله خب منم درایور هایی که میسازم اندازه همونها و حتی قدری کوچک تره ولی اگه شما اصرار داری از اونها استفاده کنی خب باید ال ای دی ها رو طوری بچینی که به اونها بخوره پس باید براش پی سی بی ای مخصوص بزنی و درده سر داره طراحی و چاپش ولی PCB های معمولیش موجوده که همه با هم سری شدن یا در دو دسته سری و موازی هستن.
        pcbچرا؟ روی همون پلکسی های مرسوم میشه زد. این درایورها سوییچینگ نیستند؟منظورم همیناست که تو فروشگاه اینجا هم موجوده؟
        اینهایی که شما دیدی که میگی نوره خوبی داره اشتباه میکنی نوره خوبی نداره و اینکه اکثرا کم کم نورش کم میشه و بعد از مدتی اینقدر کم میشه که خاموش باشه بهتره.شما اگه میخوای اتاقی رو روشن کنی که نوره خوب داشته باشه و نورش کم نشه از ال ای دی کلاهی dsj باید استفاده کنی که گرانه.
        منم از همین ها دارم. :smile:
        برای کلاهی ها یک سری فریم های خاص زدیم یکسری هم تو بازار هست.بله رو صفحه مسطح هم خوبه ولی این فریمها که من میگم خب تهش یا سرپیچ معمولی میخوره یا سرپیچ شمعی یا هالوژنی که راحت میشه جایگزینه لامپهایه دیگه کرد ولی اگه بخوای مثلا روی یک صفحه مسطح مثلا پلکسی یا ام دی اف کار کنی میشه ولی دیگه مثلا باید در جاهای خاص مثل سقف های کاذب و ... کار کنی.خواستی عکس فریم ها رو بفرستم برات.
        اگه زحمت نباشه. ممنون میشم. البته صفحه led رو میخوام بزارم داخل یک شبه لوستر. میخواستم هم شلخته بازیهاش دیده نشه و هم نورش خوب منتشر بشه.

دیدگاه

pcbچرا؟ روی همون پلکسی های مرسوم میشه زد. این درایورها سوییچینگ نیستند؟منظورم همیناست که تو فروشگاه اینجا هم موجوده؟
          سلام.خب من بیشتر کارم لامپه.لامپهای کوچک که خب بهتره و راحت تره رو پی سی بی کار بشن اون پلکسی ها برای سطح های بزرگتره که از پشت پایه ها به هم وصل میشن و بسیار وقت گیره. بله درایور های منم سوئیچینگ ولی با اینهایی که تو فروشگاه اینجا هست فرق دارن و نمونه ای که برای کلاهی ها زدن ولتاژ بالاتره و جریان کمتر.
          منم از همین ها دارم. :smile:ا
          من فکر کردم اینها که تو بازاره و 38 ال ای دی داره رو میگید که گفتم اونها من تا حالا ندیدم ال ای دی درجه یک کار کرده باشن.
          گه زحمت نباشه. ممنون میشم. البته صفحه led رو میخوام بزارم داخل یک شبه لوستر. میخواستم هم شلخته بازیهاش دیده نشه و هم نورش خوب منتشر بشه.
          بله خب رو صفحه هم میشه کار کرد.فریم هایه من بیشتر برا لامپه.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گرامی من یه تابلو روان 8 در 16 درست کردم ولی نورش کمه یعنی وقتی تک تک ال ای دی ها رو مستقیم با 1 و صفر کردن پورت روشن میکنم نورش خوبه ولی وقتی یه نوشته رو با حلقه تکرار رو تابلو روان میندازم و شیفت میدم تا نوشته حرکت کنه نورش خیلی کم میشه چیکار کنم که نورش خوب باشه.
            برای ستون از درایور عالی udn2981 و واسه سطر از درایور uln2803 اسفاده میکنم،کسی هست کمکم کنه
            وه کو شیتان شیتی تو بوم

دیدگاه

سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز

این لیزرهایی که برای جلب توجه در خارج از مغازه ها نصب میشند از چه نوعی هستند؟

دیدگاه

شما اگه میخوای اتاقی رو روشن کنی که نوره خوب داشته باشه و نورش کم نشه از ال ای دی کلاهی dsj باید استفاده کنی که گرانه.
                چه مارک الیدی در رنگ سفید بعد از dsj خوبه؟ مارک hg میتونه جایگزین dsj بشه و همون قدر عمر کنه؟
                درایور های منم سوئیچینگ ولی با اینهایی که تو فروشگاه اینجا هست فرق دارن
                شما خودت این درایور ها رو میسازی؟فرقش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                  چه مارک الیدی در رنگ سفید بعد از dsj خوبه؟ مارک hg میتونه جایگزین dsj بشه و همون قدر عمر کنه؟
                  سلام.خب dsj هم اچ جی هست یک از نوعهای اچ جیه یعنی HG-dsj2500
                  بعد از اون hy2800 هم بدک نیست ولی اگه کناره هم بذاری مقدرای نورو شفافیتش به نظره من کمتر و کمی یک ذره به سبز میزنه.
                  نوشته اصلی توسط amin tal
                  شما خودت این درایور ها رو میسازی؟فرقش چیه؟
                  خب من انواع درایور میسازم ولی برای کلاهی ها طوری میسازم که جریانش همون حوده 15 یا 20 میلی آمپر باشه که رویه بسته نوشته ولی برای یک واتی ها(پاور) حدود 320 میلی و برای 5 یا ده یا بالاتر باز جریانها فرق میکنه.

دیدگاه

خب شما hg معمولی رو تایید نمیکنید؟این دی اس جی ها اسم دیگه ای نداره؟اخه توی شهر ما به هرکی میگی dsg میخوام میگه dsg چیه دیگه!!!!شما hg ببر بهتره!!! :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                      خب شما hg معمولی رو تایید نمیکنید؟این دی اس جی ها اسم دیگه ای نداره؟اخه توی شهر ما به هرکی میگی dsg میخوام میگه dsg چیه دیگه!!!!شما hg ببر بهتره!!! :eek:
                      سلام شما داداشی ببین پسوند مهمه dsj هستش همه جا نداره
                      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                        سلام.همونطور که گفتم dsj یک کد از HG هست و میشه گفت جنس با کیفیتتر HG است.ولی عموما dsj همه جا پیدا نمیشه و مشتریهایه خاص داره و متاسفانه HG های معمولی که کیفیته (به نظره من) بسیار پایینی داره تو بازار زیاد پیدا میشه و زیاد فروش میره.در زیر عکس هر دو شو گذاشتم هم معمولی و هم DSJ.به چیپهاش یک نگاهی بکن.

دیدگاه

با احترام

بهترین روش برای مقاوم کردن پاور ال ایی دی در برابر آب چیه ؟ با توجه به اینکه گرمای زیادی هم تولید میکنه . من در این زمینه همیشه مشکل دارم و خیلی زود پاور ال ای دی ها میسوزند !

متشکرم
                          اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ { آقا } وَحَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ وَ وَلِىُّ لِمَنْ والاکُمْ وَ عَدُوُّ لِمَنْ عاداکُمْ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دوکوهه
                            با احترام

بهترین روش برای مقاوم کردن پاور ال ایی دی در برابر آب چیه ؟ با توجه به اینکه گرمای زیادی هم تولید میکنه . من در این زمینه همیشه مشکل دارم و خیلی زود پاور ال ای دی ها میسوزند !

متشکرم
                            سلام

منم قصد دارم یک پرژکتور با ال ای دی های یک وات بسازم برای بیرون از مغازه که حدودا 6 الی 7 متر جلوترشو رو روشن کنه !!
                            مشگل منم ضد اب کردن محفظه ال ای دی هاست ....

البته هنوز طرحی برای جای ال ای دی ها در نظر نگرفتم ولی این موضوع ضد اب کردن فکرمو درگیر کرده ...

خنک کردن این ال ای دی ها هم که هست .... :surprised:

کسی میتونه در مورد ضد اب کردن به ما کمکی کنه ؟؟؟

حال تا بقیه کاراش oo:

s
                            الـــهی , گـــاهـــی , نــگـــــاهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilion
                              سلام

منم قصد دارم یک پرژکتور با ال ای دی های یک وات بسازم برای بیرون از مغازه که حدودا 6 الی 7 متر جلوترشو رو روشن کنه !!
                              مشگل منم ضد اب کردن محفظه ال ای دی هاست ....

البته هنوز طرحی برای جای ال ای دی ها در نظر نگرفتم ولی این موضوع ضد اب کردن فکرمو درگیر کرده ...

خنک کردن این ال ای دی ها هم که هست .... :surprised:

کسی میتونه در مورد ضد اب کردن به ما کمکی کنه ؟؟؟

حال تا بقیه کاراش oo:

s
                              خب مگه نمیخواید تو قاب پروژکتور بزارید؟
                              خب اگه قابش استاندارد باشه.و یه چیزی مثل واشر ابگیری داشته باشه دیگه اب توش نفوذ نمیکنه.
                              یه گوشه چشمی هم به ال ای دی های 5میلی متر داشته باشی مشکل گرما نداری.
                              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                                خب مگه نمیخواید تو قاب پروژکتور بزارید؟
                                خب اگه قابش استاندارد باشه.و یه چیزی مثل واشر ابگیری داشته باشه دیگه اب توش نفوذ نمیکنه.
                                یه گوشه چشمی هم به ال ای دی های 5میلی متر داشته باشی مشکل گرما نداری.
                                سلام
                                این ال ای دی های 3 رنگ رو یا 2رنگ رو چطو روشن میکنن که همه رنگاشون نماشی داده میشه و روشن کردن ال ای دی رو میگن درایو دیگه ؟ و رقص نور و ایناشرو میگن درایور ؟
                                جون من نخندین :redface:
                                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X