اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    شما حمید اقا باچی میخوای طراحی کنی
    ببین را معمول اینه که با کرول طراحی کرد و روی پلکسی مونتاژ کرد اما من بعضی از تابلو های led ثابت را دیدم که روی فیبر مدار چاپی می :read:زنن
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

pcb همون برد مدار چاپیه و باید ببینی تو شهرتون کجا بورد رو چاپ میکنن ( طرحتون رو با نرم افزار مربوطه میکشی و بعد میدی اونا چاپ میکنن ، یا اگه تونستی با روش اتو خودت چاپ کن)
      خب من این برد های چاپی رو که دیدم یه طرفش صفحه مسی هست و یه طرفش هم فیبر هست که عایق حرارته و گرمای پاور الیدی رو به هتسینگ منتقل نمیکنه.درسته؟

دیدگاه

یه سوال دیگه هم دارم.
        اقای چمنی توی این تایپیکhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43117.0یه مدار گذاشتند.حالا این منبع تغذیه سوئیچینگ هستش یا نه؟اگر اینطوریه فرقش با اون درایورهای سوئیچینگ الیدی که تو بازاربا قیمت بالایی هم میفروشند چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
          خب من این برد های چاپی رو که دیدم یه طرفش صفحه مسی هست و یه طرفش هم فیبر هست که عایق حرارته و گرمای پاور الیدی رو به هتسینگ منتقل نمیکنه.درسته؟
          اره دیگه پس دادن براش چاپ کردن ، شما همینجا نرم افزار طراحی پی سی بی رو ببین ،اخه زیاده و با بهترینش شرو به کارکن
          منظورتون از عایق حرارت نفهمیدم ، ولی وری میشه طراحی کرد که برد 2 طرفه باشه و زیره پاورا به برد وصلشه ، در ضمن تعداد بالا رو باید فن بزاری یا هیت سینک مناسب
          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
            یه سوال دیگه هم دارم.
            اقای چمنی توی این تایپیکhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43117.0یه مدار گذاشتند.حالا این منبع تغذیه سوئیچینگ هستش یا نه؟اگر اینطوریه فرقش با اون درایورهای سوئیچینگ الیدی که تو بازاربا قیمت بالایی هم میفروشند چیه؟
            سلام این یه مدار معمولیه که با یکسوسازی توسط پل دیودی ولتاز به 310 ولت میرسه و اونو توسط مقاومت جریان شو محدود و توسط خازن ریپلشو گرفته ( اگه متسل به دوسر خروجیه پل دیودی باشه ) ، بدی این مدل اینه که به دلیل ریپل برق شهر عمر ال ای دی ها کم میشه و زیاد مدار عمر بالایی نیس
            اما شما با ساختن مدار سوئیچینگ میای ولتاز شهر رو به 12ولته مثلا 2امپر تبدیل میکنی که چون توش ترانس داره ایزوله هس و هم اینکه نسبت به ترانس خطی حجم کمتر داره و دقیقا معادل امپری که شا طراحی میکنین ج میده ( حالا یکم بالا یا پایین ) ، عمر طولانی و هزینه کمتر ( شاید تو اولش یکم به چش بیاد ) از مزایای این روشه و...
            یه سرچ کن تو این انجمن اطلاعات جامع تر گیرت میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
              یه سوال دیگه هم دارم.
              نه سوییچینگش کجا بود :mrgreen:سرچ کن منابع تغذیه بدون ترانس.همچیش رو میفهمی!
              این روش رو کسی پیشنهاد نمیکنه.مخصوصا الان که ال ای دی هم گرونه نسبت به قدیم.
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                یه سوال دیگه هم دارم.
                میگم بهت من الان

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                سلام این یه مدار معمولیه که با یکسوسازی توسط پل دیودی ولتاز به 310 ولت میرسه و اونو توسط مقاومت جریان شو محدود و توسط خازن ریپلشو گرفته ( اگه متسل به دوسر خروجیه پل دیودی باشه ) ، بدی این مدل اینه که به دلیل ریپل برق شهر عمر ال ای دی ها کم میشه و زیاد مدار عمر بالایی نیس
                اما شما با ساختن مدار سوئیچینگ میای ولتاز شهر رو به 12ولته مثلا 2امپر تبدیل میکنی که چون توش ترانس داره ایزوله هس و هم اینکه نسبت به ترانس خطی حجم کمتر داره و دقیقا معادل امپری که شا طراحی میکنین ج میده ( حالا یکم بالا یا پایین ) ، عمر طولانی و هزینه کمتر ( شاید تو اولش یکم به چش بیاد ) از مزایای این روشه و...
                یه سرچ کن تو این انجمن اطلاعات جامع تر گیرت میاد
                نه اینطوریا هم نیست!
                دیود ولتاا¾ 200 رو نصف میکنه...220ولت سینوسی برق شهر رو به 110 ولت نیم سیکل تبدیل میکنه که اون هم به 33 تا الیدی که سری شدن می رسند و مقاومت هم کنترل جریان بر عهده داره و خازن ها هم ریپل خروچی رو کاهش میده...
                اتفاقا این ریپل ها عمر الیدی رو زیاد میکنه....اگه فرکانس بالا باشه و چشم رو ازیت نکنه
                مثل ترمز abs و معمولی میمونه...abs که ریپل داره بهتره....حالا چرا ! خودتون کمی تفکر کنید...

سوئیچینگ ها چون کنترل ولتاا¾ یا جریان و یا هردو مورد رو برعهده دارند....باعث افزایش عمر الیدی میشه
                ولی اون روش که مقاومتی هست...نمیتونه در هنگام افزایش ولتاا¾ا¾ا¾ژ....افزایش جریان در الیدی رو نداشته باشه....چون یک مدار کنترل گر نداره

نوشته اصلی توسط ah rad
                نه سوییچینگش کجا بود :mrgreen:سرچ کن منابع تغذیه بدون ترانس.همچیش رو میفهمی!
                این روش رو کسی پیشنهاد نمیکنه.مخصوصا الان که ال ای دی هم گرونه نسبت به قدیم.
                بله من هم پیشنهاد نمیکنم
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

آههههههها!!!!!که اینطوریه!!!! oo: oo: oo:
                  منظورتون از عایق حرارت نفهمیدم ، ولی وری میشه طراحی کرد که برد 2 طرفه باشه و زیره پاورا به برد وصلشه ، در ضمن تعداد بالا رو باید فن بزاری یا هیت سینک مناسب
                  خب منم منظورم اینه که وقتی الیدی هارو روی طرف مسی فیبر گذاشتم اونوقت پشت الیدیها چجوری به هتسینگ متصل میشه چون پشت اونها فیبره که؟ها؟
                  در ضمن این pcb المینیومی رو حتما باید بدم چاپ کنند یا اینکه مثل فیر مسی خودم هم میتونم؟
                  با تشکر

دیدگاه

سلام
                    دوستان برای نصب تابلو ثابت روی شیشه سکوریت هایی که کشویی هستند چه راه حلی پیشنهاد میکنید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                      سلام
                      دوستان برای نصب تابلو ثابت روی شیشه سکوریت هایی که کشویی هستند چه راه حلی پیشنهاد میکنید ؟
                      یه سری به این تایپیک بزن
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=89398.0
                      بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
                        یه سری به این تایپیک بزن
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=89398.0
                        اقای ریاحی عزیز من این طرحتون رو دیدم زیبا بود راستی حق کپی رایت داره یا نه ؟
                        اما منظور من چیز دیگست مثلا متن "سوپر مارکت " به صورت تابلو ال ای دی ثابت ساخته میشه و قراره پشت شیشه نصب بشه اما در کشویی هست و اجازه نمیده به روش مرسوم با پولکی نصب کنیم . چون وقتی قسمت متحرک شیشه برای ورود باز میشه میره پشت اون قسمت ثابت شیشه (با فاصله کم ) و فضایی برای نصب تابلو ثابت وجود نداره . راه حل چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                          اقای ریاحی عزیز من این طرحتون رو دیدم زیبا بود راستی حق کپی رایت داره یا نه ؟
                          اما منظور من چیز دیگست مثلا متن "سوپر مارکت " به صورت تابلو ال ای دی ثابت ساخته میشه و قراره پشت شیشه نصب بشه اما در کشویی هست و اجازه نمیده به روش مرسوم با پولکی نصب کنیم . چون وقتی قسمت متحرک شیشه برای ورود باز میشه میره پشت اون قسمت ثابت شیشه (با فاصله کم ) و فضایی برای نصب تابلو ثابت وجود نداره . راه حل چیه ؟
                          در مورد اول گذاشتم استفاده کنید اگه قرار بود سکرت باشه که نمیذاشتم
                          2 سه راه پیشنهاد میکنم
                          1 نصب پشت درب کشویی
                          3 نصب روی شیشه بیرون بصورت قاب دار
                          3 نصب داخل پشت شیشه به فاصله ای که با قرار گرفتن دو شیشه روی هم به ان اسیبی نرسه یعنی داخل یه جای نصبش کنی که پشت شیشه دیده بشه
                          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام خدمت همگی, ممنون از اطلاعات خوبتون, من به یه سریی اطلاعات کلی درباره نحوه بستن ال ای دی ها نیاز دارم, اینکه چطوری بندم؟مموازی یا سری؟ مقاومت مورد نیاز رو چطوری محاسبه کنم؟و.... لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fatima.z
                              با سلام خدمت همگی, ممنون از اطلاعات خوبتون, من به یه سریی اطلاعات کلی درباره نحوه بستن ال ای دی ها نیاز دارم, اینکه چطوری بندم؟مموازی یا سری؟ مقاومت مورد نیاز رو چطوری محاسبه کنم؟و.... لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید
                              یه سری بزن به این تاپیک
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=87164.0 :read:
                              بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
                                یه سری بزن به این تاپیک
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=87164.0 :read:
                                سلام حمید جان
                                اقا یه کار من خواستم بزنم و با مشورت دوستان ال ای دی کلاهی بهترین نوعش (دونه ای 135 تومن ) که گفتم نصب هر ال اید 450 میگیرم گف زیاده
                                خواهشا یکی قیمت روز بده مثلا یه مارک ال ایدی معمولی اچ جی رو متری بزنیم و دور تا دور نشتش 80سانت بشه چند در میاد ؟
                                دونه ای چند؟
                                راهی هس که ما ناوارداهم ساده تر حساب کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X