اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    سلام
    یکی از دوستان گفت من متری 30 تا 50 هزار تابلو ال ای دی کار میکنم ، قیمتش مناسبه یا کمه یا زیاده ؟
    با سلام وخسته نباشید خدمت دوست عزیز
    بنده توشهرمون دونه ای 350میزدم اگر فاصله مرکز ال ای دی ها را 0.7 بگیریم(فاصله دو ال ایدی 0.2) در هر متر 142 ال ای دی زده میشه که اگه در 350ضرب کنیم میشه49700 پس واسه این تراکم قیمت مناسبی هست
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
      با سلام وخسته نباشید خدمت دوست عزیز
      بنده توشهرمون دونه ای 350میزدم اگر فاصله مرکز ال ای دی ها را 0.7 بگیریم(فاصله دو ال ایدی 0.2) در هر متر 142 ال ای دی زده میشه که اگه در 350ضرب کنیم میشه49700 پس واسه این تراکم قیمت مناسبی هست
      قیمتت خوبه :nice: تو شهر ما هم متری 30 تا 45میزنن :rolleyes:ولی من متری 48 با led HGخوب میزنم
      دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ربات شاهرود
        قیمتت خوبه :nice: تو شهر ما هم متری 30 تا 45میزنن :rolleyes:ولی من متری 48 با led HGخوب میزنم
        با سلام دوست عزیز
        قیمت بستگی به عرف داره مثلا جایی را سراغ دارم متری80 میزنند واین عرف بازار اونجاست :read:
        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
          نه منظورم بدون درایور بود...مثلا اگه بخوام از میکرو کنترلر خروجی بگیرم و با یه ترانزیستور کنترلش کنم...خب اینطوری خودم باید ولتاژ و جریانشو تنظیم کنم...
          در این صورت میشه توضیح بدید که چکار باید کرد؟
          با تشکر
          سلام.خب برای ال ای دی یک وات شما بین 300 تا 340 میلی آمپر جریان ثابت بدین و ببین بعد از چنددقیقه چه ولتاژی دو سره ال ای دی میوفته حاصلضربه جریان در ولتاژ بهتره زیره یک وات یا نهایت یک وات باشه.
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            سلام.خب برای ال ای دی یک وات شما بین 300 تا 340 میلی آمپر جریان ثابت بدین و ببین بعد از چنددقیقه چه ولتاژی دو سره ال ای دی میوفته حاصلضربه جریان در ولتاژ بهتره زیره یک وات یا نهایت یک وات باشه.
            خیلی ممنون...اون وقت این ولتاژی که بدست میاد ، الزاما همیشه باید همین ولتاژ دوسرش باشه؟مثلا میشه با تقسیم مقاومتی یه ولتاژ مثلا 20 ولت بدست آورد و کاری کرد که جریانی کمتر ازش بگذره و حاصلضرب جریان در ولتاژش همون 1وات بشه؟
            یعنی میخوام بدونم همیشه باید با همین ولتاژ و جریان راه اندازی بشه یا اگه یه جریان کمتر ولی ولتاژ بیشتر بهش بدیم اشکالی نداره؟
            تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
              خیلی ممنون...اون وقت این ولتاژی که بدست میاد ، الزاما همیشه باید همین ولتاژ دوسرش باشه؟مثلا میشه با تقسیم مقاومتی یه ولتاژ مثلا 20 ولت بدست آورد و کاری کرد که جریانی کمتر ازش بگذره و حاصلضرب جریان در ولتاژش همون 1وات بشه؟
              یعنی میخوام بدونم همیشه باید با همین ولتاژ و جریان راه اندازی بشه یا اگه یه جریان کمتر ولی ولتاژ بیشتر بهش بدیم اشکالی نداره؟
              سلام.خب نمیشه که ولتاژ بیشتر بدی بهش و جریان کمتر بکشه اگه ولتاژ بیشتر بدی جریان هم بیشتر میکشه ولی وقتی شما به ال ای دی جریان ثابت میدی ولتاژ دو سر مقدرای متغییره.

دیدگاه

سلام.یه سوالی دارم...
                اگه درایور تغذیه الیدی رو بدون اینکه چیزی بهش متصل باشه به برق وصل کنم میسوزه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                  سلام.یه سوالی دارم...
                  اگه درایور تغذیه الیدی رو بدون اینکه چیزی بهش متصل باشه به برق وصل کنم میسوزه؟
                  سلام.نه طوری نمیشه

دیدگاه

سلام
                    نرم افزار مربوط به محاسبه ی مقاومت را از کجا باید دانلود کرد؟

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط sbssbs
                      سلام
                      نرم افزار مربوط به محاسبه ی مقاومت را از کجا باید دانلود کرد؟
                      سلام
                      به لینک ذیل بروید
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90853.msg566881#msg566881

پاسخ شماره 14رو بخونید
                      موفق باشید
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

مدار نصب رجیستر 595 به میکرو avr}

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                        سلام :bye
                        این تایپیک همینطور که از اسمش پیداست برای سوالات کوتاه شما و پاسخ سریع ما ایجاد شده.

دلیلش هم این هست که بعضی از سوالات دوستان احتیاج به بحث طولانی و ایجاد تایپیک جدید نداره و با یک سوال و جواب کوچیک مشکلشون برطرف میشه.
                        به همین دلیل در این تایپیک میتوانند سوال خودشون رو درتمامی زمینه های LED بپرسند و زودتر به پاسخ برسند.

البته بجز من و جناب باغبانزاده ، دیگر دوستان که توانایی پاسخ به سوالات عزیزان رو دارند نیز لطف کنند کمک کنند.
                        راستی...تاحالا به مفهوم اصلی کلمه زکات علم آموختن است فکر کرده بودید!؟ :nerd:
                        پس چه زیباست که زکات علمتون رو اینجا پرداخت کنید :applause:

دیدگاه

سلام. ولتاژ ال ای دی آفتابی کلاهی چقدره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sbssbs
                            سلام. ولتاژ ال ای دی آفتابی کلاهی چقدره؟
                            سلام. 3.2ولت مناسبه
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

عرض سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان
                              انشاء الله که سال خوب و پربرکتی واسه همه باشه

یه سری ال ای دی سبز مارک SJ خریدم مشخصاتش خوب بود (3000 - 2000 = IV ) ولی مارکش معتبر نبود قیمتشونم ارزون بود (بسته 1000 تاییشو 67000 تومان خریدم)
                              واسه تستشون 147 تاشو سه تا سه تا با 270 اهم سری کردم جریانشون حدود 9.5 میلی آمپر بود و ولتاژشونم 2.9 ولت نورشون خوب بود 12 ساعت گذاشتمشون روشن باشن 6 تاشون سوخت :sad: وقتی هم میسوزن اتصال کوتاه میشن جریان ال ی دی های کناریشون میره بالا (13.5 میلی آمپر) و میرن تو فشار البته اونا نسوختن

به نظرتون با اینا کار بزنم بدم دست مشتری؟ البته به نظر خودم ارزون خریدمشون واسه همین خیلی واسم مهم نیست که بزارمشون کنار چون به از دست دادن اعتبارم نمی ارزه
                              حالا چند تا راه هست من با خودم گفتم بزارمشون یکی دو روز روشن باشه اوناییش که میمونن دیگه واقعاً سگ جون باید باشن؟ نظرتون چیه؟
                              آمپرشونم بیارم پایین فکر کنم بشه یه خورده بهشون امید داشت
                              کسی تا حالا با این ال ای دی ها کار کرده؟ نظرتون چیه؟ چیکارشون کنم؟
                              مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

یه سوال دیگه هم در مورد ساخت فلاشر دارم
                                توی این تابلو های ال ای دی ثابتی که دورشون یه کادر میزنن که افکت ها خودشو داره (افکت هاش با افکت های متن فرق داره) واسه افکت دادن به این کادر دورشون از یه میکروی جدا گانه استفاده میکنن؟ :question:
                                آخه تو برنامه نویسی نمیشه دو تا افکت رو هم زمان با delay های مختلف روی دو تا پورت داشت البته میشه ولی باید delay ها محاسبه بشه و سخته یه خورده بچه هایی که تجربه این کارو دارن از چه تکنیکی استفاده کردن؟
                                مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X