اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط xoncegame
    سلام دوستان
    بنظرتون برای طراحی led smd pcb دقیقا مثل عکس زیر کدوم برنامه راحتره ؟ که خروجی فایل gerber هم داشته باشه ، اینو لحاظ کنید که تا حالا با برنامه های pcb کار نکردم

این پی سی بیاشون روی فلزه نه روی فیبر مدارچاپی.من اطلاع دقیقی ندارم که توایران انجام میدن یانه.اما مطمنم هزینش ساختش باید زیاد باشه.
    به نظر من بگرد واز طرح های موجود توبازار استفاده کن.
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

با سلام
      اگه بخوام در یک مدار یک لامپ فلاشر نزند و ثابت روشن بماند باید چکار کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        این پی سی بیاشون روی فلزه نه روی فیبر مدارچاپی.من اطلاع دقیقی ندارم که توایران انجام میدن یانه.اما مطمنم هزینش ساختش باید زیاد باشه.
        به نظر من بگرد واز طرح های موجود توبازار استفاده کن.
        منظورم طراحیش بود :biggrin: یه شرکت پیدا کردم این کارو میکنه قیمتشم مناسبه ولی هزینه طراحیش بالا بود گفت اگه خودت انجام بدی هزینه ای نداره ، الان دنبال برنامه ایم که بتونه این طرح رو باهاش بزنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdieliya
          با سلام
          اگه بخوام در یک مدار یک لامپ فلاشر نزند و ثابت روشن بماند باید چکار کنم
          سلام
          اگه منظورتون از مدار،تابلو ال ای دی هستش که باید سیمی که به ترانزیستور رفته رو برداری وبه زمین مدار وصلش کنی.
          نوشته اصلی توسط xoncegame
          منظورم طراحیش بود :biggrin: یه شرکت پیدا کردم این کارو میکنه قیمتشم مناسبه ولی هزینه طراحیش بالا بود گفت اگه خودت انجام بدی هزینه ای نداره ، الان دنبال برنامه ایم که بتونه این طرح رو باهاش بزنم
          خب میپرسیدی به چه نرم افزاری قبول میکنن.
          فکر کنم همون التیوم بشه طراحی کرد
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

با سلام دوستان من 1000تا led رو 3تا3تا سری بعد موازی بستم حالا میخوام مقاومت کلی بزارم چند اهمی چند وات بزارم.پاورش هم چند امپری باشه ممنون میشم کمک کنین
            a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
              با سلام دوستان من 1000تا led رو 3تا3تا سری بعد موازی بستم حالا میخوام مقاومت کلی بزارم چند اهمی چند وات بزارم.پاورش هم چند امپری باشه ممنون میشم کمک کنین
              هر چند که این روش توصیه نمیشه ولی خوب اگه میخواید بسازید(احتمالا به دلیل راحتی و ارزونتر حسابکردن) . 3 رو در ولتاژ هر ال ای دی ضرب میکنید مثلا 3 تا قرمز میشه 3*2 ولت که میشه 6 ولت . حالا ولتاژ منبع تغذیه تون فرض کن 9 ولت باشه.6-9=3 . جریان هر ال ایدی مثلا 0.015.(چون این روش تقسیم جریان مناسبی نداره بهتره 0.01 باشه) حالا 333*0.015 میشه 5 آمپر. حالا 3/5=0.6 اهم. وات مقاومت هم میشه: 5*5*0.6 =15 وات که همون 20 وات انتخاب کنید.(مقاومت رو دور از لامپ ها بذارید که بخاری تشریف داره)
              منبع تغدیه هم برای اطمینان بیشتر بهتره بالای 7 آمپر بگیرید.
              سیمی که قراره کل لامپ هارو به هم متصل کنه باید حد اقل 2.5 میلی متر مربع سطح مقطع داشته باشه تا افت ولتاژ کمی ایجاد کنه و نور لامپ ها یکنواخت تر بشه. برای اتصال + و - به کل لامپ ها به این صورت عمل کنید: اگه این کارو کنید ولتاژ دوسر ال ایدی ها یکسان خواهد بود. اما اگه + و - هر دورو به شاخه اولی وصل کنی شاخه های اولی جران بیشتری میگیرند و سریع میسوزن و شاخه های آخری چیزی گیرشون نمیاد
              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام و درود خدمت اساتید

میخواستم یک led power RGB را با یک درایور و کنترلر RGB (مدل ریموت دار ) مانند شکل زیر

روشن کنم

ممنون میشم به صورت ساده و کامل نحوه اتصال و راه اندازی را برام توضیح دهید

دیدگاه

سلام
                  فرق LED 3W RGB مدل 6 پایه با LED 3W RGB مدل 4 پایه چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط image369
                    سلام

سلام دوست عزیز اگه یک دونه میخوای روشن کنی که فرق آنچنانی نداره 4پایه(آند مشترک یاکاتد مشترک) با 6پایه یعنی در چهارپایه 3تا کاتد داری یه آند یابلعکس ولی در6پایه 3تا آند و3تا کاتد
                    سوال قبلتم چون ولتاژ راه اندازی ledبین 2.2تا3.7ولت است اگر بخوای به درایور وصل کنی باید مقاومت بزاری برای کم کردن تلفات یکسری از این درایورهابا5ولت هم راه اندازی میشن که تلفات شما رو کمتر می کنه بازم اگه سوالی چیزی بود در خدمتیم :biggrin:
                    دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط image369
                      سلام

سلام
                      در RGBها کلا چندتا ال ای دی داریم؟3تا.خب حالا

درمدل 6پایه:3تا اند+3تا کاتد
                      درمدل 4پایه:3تا از پایه ها(حالا یا اند یا کاتد) به هم وصل شدن از داخل و یک پایش اومده از ال ای دی بیرون+3تا پایه دیگه هم میمونه جمعا 4تا!

دیدگاه

سلام به همه اساتید خودم و ممنونم از این صفحه و اطلاعات خوبی که در اختیار سایرین قرار میدین
                        من 1 سوال دارم و راهنمایی میخوام، اونم اینه که شروع به جمع کردن و بستن 1 تابلو ال ای دی ثابت کردم، روش سری موازی، با رنگ سبز. هر سه تا ال ای دی رو با یک مقاومت 330 اهم سری کردم و کل این بلوکها رو بصورت موازی به منبع تغذیه سویچینگ 12 ولتم وصل کردم. حالا یکی دو حرف از کارم تموم شده، وقتی برای امتحان روشنش کردم بنظرم خیلی پرنور اومد، ال ای دی ها هم اصلا داغ نکرده بودن. سوال اینه که مقادیر انتخاب شده درسته و نور زیاد طبیعیه یا دارم اشتباه میبندم؟ در واقع اون مقاومت درست انتخاب شده یا خیر؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط mjrtehrani
                          سلام به همه اساتید خودم و ممنونم از این صفحه و اطلاعات خوبی که در اختیار سایرین قرار میدین
                          من 1 سوال دارم و راهنمایی میخوام، اونم اینه که شروع به جمع کردن و بستن 1 تابلو ال ای دی ثابت کردم، روش سری موازی، با رنگ سبز. هر سه تا ال ای دی رو با یک مقاومت 330 اهم سری کردم و کل این بلوکها رو بصورت موازی به منبع تغذیه سویچینگ 12 ولتم وصل کردم. حالا یکی دو حرف از کارم تموم شده، وقتی برای امتحان روشنش کردم بنظرم خیلی پرنور اومد، ال ای دی ها هم اصلا داغ نکرده بودن. سوال اینه که مقادیر انتخاب شده درسته و نور زیاد طبیعیه یا دارم اشتباه میبندم؟ در واقع اون مقاومت درست انتخاب شده یا خیر؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
                          اگه همونطور ک میگید درست بسته باشید، مقاومت کمتر از 330 هم مشکلی بوجود نمیاره بسته ب نوع و جنس الیدی ها،
                          البته داغ نکردن الیدی ها کلآ ملاک خوبی نیست، چون خیلی موارد با اشتباه بستن طول میکشه گرم بشن و در مقابل بعضی مارک ها در حالت عادی حرارت قابل توجهی دارند.
                          البته کل کارو ک همزمان روشن کنی سویچینگ ی افت ولتاژ داره و کم نور تر میشن...

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

با تشکر از دوستان و اساتید

من قصد دارم یک مدار چراغ کوچک با توان تغییر رنگ و با نور مناسب ( نه کم نه خیلی زیاد ) را اندازی کنم اینطور که صحبت دوستان متوجه شدم باید مدار را به شکل زیر ببندم

منتها چند سوال دارم
                            1- به طور کلی در قسمت منبع تغدیه دلیل تفاوت در امپر چیست ؟(قصد استفاده از منبع تغذیه 12 ولت 2 امپر را دارم که فکر کنم بعد از این منبع تغذیه در نوار smd نیز قابل استفاده میباشد)
                            2- تفاوت درایو های RGB 24 کلید با 44 کلید در چیه (تفاوت این دو مدل)؟و همین طور فرق این درایوها با درایو های مخصوص LED power در چیست ؟اصلا کار درایو LED power چیست؟

*3-*اینطور که متوجه شدم برای LED power هم باید از مقاومت استفاده کرد ! (نمیشه از درایو led power که عکسش بالا گذاشتم استفاده کرد ؟؟)اگر دوستان لطف کنند و مقاومت مورد نظر را برای 5 حالت زیر به من بگند ممنون میشوم
                            -1 عدد led power 1 Wat RGB
                            -2 عدد led power 1 Wat RGB
                            -3 عدد led power 1 Wat RGB
                            -1 عدد led power 3 wat RBG
                            -2 عدد led power 3 wat RBG

4- با توجه به 4 پایه و 6 پابه بودن این LED ها بهترین حالت برای من کدوم مدل است(4 پایه یا 6 پایه) و این اند و کاتد بودن که فرقی نمیکنه؟ و راحت میتوان پایه ها را از هم تشخیص داد؟
                            در اخر ایا سوکت مخصوصی وجود دارد که که سر سیم ها را با اتصال به آن به سوکت درایو بزنیم بدون قطع کردن سر سوکت درایو ؟

دیدگاه

باسلام وقبولی طاعات
                              عکس این درایور که دوستمون گذاشته ورودی برقش چند ولته من خریدم اما نمیدونم ورودیش چند ولتهhttp://eshop.eca.ir/3006-large_default/led-driver-4-7x1w-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87.jpg

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطر&#1581

نوشته اصلی توسط image369
                                من قصد دارم یک مدار چراغ کوچک با توان تغییر رنگ و با نور مناسب ( نه کم نه خیلی زیاد ) را اندازی کنم اینطور که صحبت دوستان متوجه شدم باید مدار را به شکل زیر ببندم
                                این شکلی ک کشیدین برا الیدی های smd ریز اونم تعداد کم جوابگو هست، ولی پاور الیدی...
                                اگه فرض کنیم هر 3 رنگ الیدی 3 ولت باشن و منبع 12 و برای هر رنگ هم 200 میلی، مقاومت 5.4 وات تلف میکنه oo: شما هیتر ساختید
                                ب عنوان حداقل کار، میتونید تعداد الیدی هارو بیشتر کنید و سری ببندید(البته بایس الیدی 6 پایه بگیرید) و مقاومت هم برا هر مسیر یکی قرار بدید.
                                برا یک پاور الیدی 3 وات یا 3 تا سری، 12 یک آمپر کافیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X