سلام دوستان برای ماشین به عنوان چراغ قوه برای بیرون رفتن خارج شهر از led 10 وات که 9تا 11 ولت میخواد استفاده کنم یا cob 5 وات که 12 تا15 ولت میخواد بدون درایور کدوم راحت تره
مقاومت چی بذارم که جریان نکشه باتری ماشینم اگه شازرژ باشه حدود 14 ولته کمترینشم حدود 12 ولته
در ضمن لنزم میخواد یا نه
سلام دوستان عزیز.
من یک پاور led سفید دارم روش 5 تا ردیف 10 تایی led خورده.
وقتی ولتاژ 30 ولت بهش میدم 300 میلی امپر میکشه.
1=به نظرتون چند واته ؟؟؟
2=چه ولتاژ و امپری باید بهش بدم ؟؟؟
تشکر.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
با گفتن که که نمیشه فهمید الیدی ها چطور بسته شدن
یه شکلی یا شماتیکی ازش بکش
بفرمایید دوست عزیز.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
اون 30 ولت 300 میلی رو همینطوری بهش زدم ببینم روشن میشه یا نه.
خوب الان چه ولتاژ و امپری باید بهش بدم که حداکثر نور رو ازش بگیرم ؟؟؟
سایز قسمت زرد رنگ=22X22MM
سایز هت سینک ال ای دی=46X40MM
تشکر.
سایز قسمت زرد رنگ=22X22MM
سایز هت سینک ال ای دی=46X40MM
تشکر.
احتمالا 50وات هست
چون توی 50وات ها 5ردیف الیدی هست
داخل این دیتاشیت هم اندازش رو زده که با اندازه ماله شما یکی و پنج ردیف الیدی داره
http://www.***modrom.com.ua/pdf/ARPL-50W.pdf
رو پروژکتور بوده دوست عزیز.
دوست عزیز الان باید چه پاوری واسه این بخرم ؟؟؟
برم مغازه بگم 25 تا 36 ولت پنجاه وات بده ؟؟؟
سلام دوستان
کسی مدار درایو پاور ال ای دی داره؟ همه لذتش به اینه که خودت بسازیش، خرید از بازار کیفی نداره...
من واسه یه پاور ال ای دی 100 وات میخوامش، البته اگه واسه 10 وات هم باشه عیبی نداره، 10 تا میذارم ازش.
مرسی
می خوام یک رشته power led که بین دو تا 10 متغیر است را با یک میکرو خاموش و روشن کنم ، می خوام بدونم به صرفه ترین آی سی یا ترانزیستور که 300 میلی آمپر را جواب بده
و افت ولتاژ کمی هم داشته باشه (توان مصرفی پایینی ) چه چیزی است؟؟
مثلا uln2003 فکر کنم خوبه ولی مشکلی که داره همه خروجی هاش با هم فعال و با هم قطع میشه ، اگر هر کدام به صورت جداگانه قابل کنترل بود به مراتب بهتره
لطفا راهنمایی کنید.
قدر غم گر چشم سر بگریستی
روز و شبآها تا سحر بگریستی
آسمان گر واقفستی زین فراق
انجم و شمس و قمر بگریستی
دیدگاه