اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

سلام دوستان
    آغا ما یه برنامه نوشتیم عیبش کجاس که کار نمیکنه؟
    if(PINB.1==1&&PINA.7==1||PINB.2==1&&am p;PINA.6==1||PINA.6==1&&PINB.1==1||PINA.7= =1&&PINB.2==1)
    forward();
    نوشتم که اگه این دوتا سنسور همزمان رفتن رو سیاه مستقیم بره ولی ربات دستوری رو که به هر سنسور دادم رو اجرا میکنه :angry:

می خواستم بدونم که الگوریتم شما برا برنامه نویسی ربات چجوریه؟ربات من 15 سنسوره هستش
    ممنون میشم کمک کنین
    در ضمن می خواستم بدونم که سرعت پردازش دستور بالا بیشتره یا بهتره که هر دستور رو توی if جداگونه بنویسم؟؟

کسی درمورد شریف 2014 اطلاعی داره؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
    مثل اینکه تایپک خوابیده!!
    آقا ما مشکل برنامه نویسیمون رو فهمیدیم.الان دوباره مشکلم اینه که مثلا تو برنامه نوشتم که اگه پورت b صفر شد و پورت a مثلا شد 0b00000001 مستقیم بره
    ولی بیشتر اوقات با اینکه شرط بالا برقراره ،ربات مستقیم نمیره :cry2:
    دوستان خواهشا کمک کنید...
    اشــــــتباه اصلـــــــی ما در زندگـــــــی

هـــــــــزاران کار غلطی نیست که انجام میدهیم،

بلکه هزاران کار درستی است که برای اشخاص غلط انجام میدهیم !!

دیدگاه

خوب این مشکل میتونه از صد جا باشه.ممکنه سنسور نبینه.ممکنه رد کنه. ممکنه برنامه یه جای دیگه به موتور یه دستور دیگه بده . اصلا ممکنه مشکل از موتور ها باشه.
      یکم دقیق تر بگیدآخه اینجوری که نمیشه.اصلا پورت b و a به کجا وصلن. شما چک کردید که شرط توی برنامه برقرار میشه یا نه؟

دیدگاه

سلام
        در مورد این ترانزیستورهای که با علامن نشان داده شده چی خستند و برای چه کاری استفاده شده اند
        http://axbabak.ir/uploads/482014-02-11-23-18.jpg

دیدگاه

اونا احتمالا رگولاتور هستند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei
            اونا احتمالا رگولاتور هستند
            ممنون
            میشود بیشتر توضیح بدهید؟
            رگلاتور برای چه کاری؟

دیدگاه

اقا من تو ساخت مسیر یاب مجوبرم که از ATXmega استفاده کنم و الان مشکلم هم البته فعلا اختلاف 3.3 ولت با 5 ولت سنسور ها و بافر با میکرو هست چیکار کنم

دیدگاه

منظور از p تابع خطی , I انتگرال گیر , D مشتق گیر
                که البته برای ربات مسیر یاب فکر کنم PIکافی باشد .
                اگر لازم بود در مورد برنامه نویسی آن نیز توضیح بدهم

دیدگاه

اقا من تو ساخت مسیر یاب مجوبرم که از ATXmega استفاده کنم و الان مشکلم هم البته فعلا اختلاف 3.3 ولت با 5 ولت سنسور ها و بافر با میکرو هست چیکار کنم

کسی تاحالا با مکیرو های 3.3 ولتی ربات ساخته؟

دیدگاه

یه مقاومت 330 اهم بذارید.

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط navard
                    ممنون
                    میشود بیشتر توضیح بدهید؟
                    رگلاتور برای چه کاری؟
                    خوب ولتاژ میکروکنترلر و قطعات مثل این 5 ولت هست. برای همین میان با استفاده از رگولاتور ولتاژ بیشتر را به یک ولتاژ ثابت 5 ولت تبدیل می کنند.

دیدگاه

خوب ولتاژ میکروکنترلر و قطعات مثل این 5 ولت هست. برای همین میان با استفاده از رگولاتور ولتاژ بیشتر را به یک ولتاژ ثابت 5 ولت تبدیل می کنند.
                      دلیل استفاده از این تعداد زیاد رگلاتور چیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                        دلیل استفاده از این تعداد زیاد رگلاتور چیست؟
                        این رگولاتور ها اینجور که پیدا بود 7805 هستند. حداکثر جریان خروجی این رگولاتور ها 1 آمپر هست که اونهم دیتاشیت گفته ولی در عمل با کشیدن چنین جریانی از رگولاتور به طور بسیار فجیع داغ شده و حتی گاهی اوقات باعث صدمه زدن به برد و دیگر قطعات می شود. به همین منظور از طریق روش های مختلف میان جریان کشی را کم میکنند. یک راه این هست که تغذیه هر بخش جدا شود به این معنا که زمین همه ی رگولاتور ها یکی شود و مثلا هر 5 سنسور از یک رگولاتور خروجی بگیرند که این روش باعث تعداد زیاد رگولاتور می شود.

در حال حاضر بهترین روش ستفاده از رگولاتور های سوئئچینگ مثل lm2576 هست که این رگولاتور ها تا بیش از 3 آمپر خروجی می دهند.(در واقع تصور من این هست که هرچه سلف متصل به رگولاتور توان بالاتری داشته باشد جریان بیشتری خواهیم داشت البته این مورد را در پرانتز ذکر کردم چون مطمئن نیستم)

دیدگاه

این رگولاتور ها اینجور که پیدا بود 7805 هستند. حداکثر جریان خروجی این رگولاتور ها 1 آمپر هست که اونهم دیتاشیت گفته ولی در عمل با کشیدن چنین جریانی از رگولاتور به طور بسیار فجیع داغ شده و حتی گاهی اوقات باعث صدمه زدن به برد و دیگر قطعات می شود. به همین منظور از طریق روش های مختلف میان جریان کشی را کم میکنند. یک راه این هست که تغذیه هر بخش جدا شود به این معنا که زمین همه ی رگولاتور ها یکی شود و مثلا هر 5 سنسور از یک رگولاتور خروجی بگیرند که این روش باعث تعداد زیاد رگولاتور می شود.

در حال حاضر بهترین روش ستفاده از رگولاتور های سوئئچینگ مثل lm2576 هست که این رگولاتور ها تا بیش از 3 آمپر خروجی می دهند.(در واقع تصور من این هست که هرچه سلف متصل به رگولاتور توان بالاتری داشته باشد جریان بیشتری خواهیم داشت البته این مورد را در پرانتز ذکر کردم چون مطمئن نیستم)
                          سلام
                          ممنون
                          میشود روش سوئیچینگ lm2576 را بیشتر توضیح بدهید
                          اگر با شکل بتوانند بهتر هست
                          ممنون

دیدگاه

اقا از این سنسور های 3 میل و 5 میل که تو فروشگاه سایت هست و قیمت هم 150 و 180 تومن هست میشه استفاده کرده ؟برای یه ربات 24 سنسور خوب و حرفه ای

اضافه شده در تاریخ :
                            این ارایش یکی از دوستان تو همین فروم هست که اسم ش رو نمیدونم و منم میخوام از این ارایش استفاده کنم ولی فاصله بین هر سنسور فرسنده و گیرنده و فاصله بین هر جفت سنسور چه از بالا و پایین و چپ و راست رو نمیدونم و البته اندازه خود سنسور رو هم نمیدونم

اضافه شده در تاریخ :
                            آقا چرا کسی جواب نمیده
                            من اندازه اون خط قرمز ها رو میخوام و اون 4 تا ال ای دی که مشخص کردم چی هستند و برای چی هستند

یه سوال دیگه مدارم این "پل H" گه میگن چیه و با ماسفت هم ساخته میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                              سلام
                              ممنون
                              میشود روش سوئیچینگ lm2576 را بیشتر توضیح بدهید
                              اگر با شکل بتوانند بهتر هست
                              ممنون
                              به صفحات قبل همین تاپیک مراجعه کنید.

اضافه شده در تاریخ :
                              نوشته اصلی توسط vahidsport

یه سوال دیگه مدارم این "پل H" گه میگن چیه و با ماسفت هم ساخته میشه؟

ببینید شما برای اینکه بتونید موتور را به صورت چپگرد و راستگرد کنترل کنید باید از پل h استفاده کنید. با ماسفت هم می تونید بسازید ولی برای کابرد های معمول مثل مسیر یاب می تونید از l298 یا l6203 استفاده کنید که اتفاقا l6203 با ماسفت هست و بهتر هم هست. ولی در عوض l298 دارای 2 پل h همزمان است.

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
                                بنده مین برد اولین رباتم رو ساخته ام اما وقتی میخام موتور هارو با PWM کنترل کنم مقدار اون رو 255 میدم وبه درایور
                                ورودی میدم موتور کار نمیکنه اما وقتی به صورت دستی به درایور ولتاژ میدم درایور کار میکنه و وقتی با میکرو این ولتاژ رو اعمال میکنم ولتاژ دو سر ورودی درایور و pwm پنج ولت هست من اول فکر میکردم درایور ها سوخته اما وقتی تست کردم انها هم سالم بودند . حالا به نظر شما اشکال میتونه از میکرو یا پروگرامر باشه چون از صحت مدارم مطمئنم .
                                من از مگا 16 و از پروگرامر هاتل استفاده میکنم .
                                خیلی ممنون میشم این مشکل من رو حل کنید .

اضافه شده در تاریخ :
                                در ضمن خروجی های دیگه port d یه led رو روشن میکنه ولی درایور موتور رو روشن نمیکنه در صورتی که ولتاژها درسته به این ربطی نداره که من از کریستال داخلی میکرو استفاده میکنم
                                کارتان را آغاز کنید،توانایی انجامش بدنبال می آید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X