پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
نوشته اصلی توسط bardiya3
از سیم پیچی ها و ترانس پیچی ها و تمیر لوازم خانگی ها
بگو سیم لاک 0.8 میخوام
نوشته اصلی توسط Javad Moosavi
این سیم برای سلف رو فروشگاه های لوازم الکترونیک دارند؟ یا باید از جای خاصی تهیه بشه؟؟؟
خازنا چرا تو عکس 5 تا است؟
[center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
خیلی حال داد
ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
نوشته اصلی توسط hamedkord
ممنون از مدار که گذاشتین فقط نمی دونم دو تا سلف 100میکرو هانری هستن؟L1 وL2
یکیشو که تو عکس مشخص شده 100
اونیکیو خودت باس بپیچی
[center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
خیلی حال داد
ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم
سلام
یه سوال کوچولو
این مدار داره با فرکانس 1.7 دهم پیزو رو سوییچ میکنه ایا ؟
اگه اره . پس باید بشه با میکرو AVR هم انجامش داد .( فکر کنم با تولید پالس مربعی ) . باید بشه تا 2 مگاهرتز هم تولید کرد براش .
اگه یه ماسفت که به درایور هم نیازی نداشته باشه معرفی کنید برای این کار که دیگه ....
اگه نه . پس کار مدار چیه و فرکانس 1.7 یعنی چی. در کل میشه مدار رو تحلیل کنید . و یه ترانزیستور دیگه که تو ای سی ای یا ربوکیو هم باشه معرفی کنید.اخه ما که تو شهرمون پاساژامجد نداریم . 50 کیلو متر اونورتر یه پاساژ بیستون داریم که جدا هم ستون نداره .
نوشته اصلی توسط هزاردستان 1000
سلام
یه سوال کوچولو
این مدار داره با فرکانس 1.7 دهم پیزو رو سوییچ میکنه ایا ؟
اگه اره . پس باید بشه با میکرو AVR هم انجامش داد .( فکر کنم با تولید پالس مربعی ) . باید بشه تا 2 مگاهرتز هم تولید کرد براش .
اگه یه ماسفت که به درایور هم نیازی نداشته باشه معرفی کنید برای این کار که دیگه ....
اگه نه . پس کار مدار چیه و فرکانس 1.7 یعنی چی. در کل میشه مدار رو تحلیل کنید . و یه ترانزیستور دیگه که تو ای سی ای یا ربوکیو هم باشه معرفی کنید.اخه ما که تو شهرمون پاساژامجد نداریم . 50 کیلو متر اونورتر یه پاساژ بیستون داریم که جدا هم ستون نداره .
هیچکس تاحالا موفق نشده با میکرو اینو راه بندازه :icon_razz:
نوشته اصلی توسط bardiya3
هیچکس تاحالا موفق نشده با میکرو اینو راه بندازه :icon_razz:
نمیدونید دلیلش چیه . از یه نفر شنیدم که خودش با میکرو راه انداخته بود ولی فعلا نمی تونم ازش بپرسم . دوست دارم 0 تا 100 کار خودم باشه .
باید بشه اگه میدونستیم این مداری که الان دارن باهاش کار میکنن دقیقا چه کاری انجام میده میشد راحت تر درباره اش فکر کرد. ولی مثل اینکه تحلیلش سخته .
دیدگاه