اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

میخوام سیم سلفو بخرم بگم چی بده؟
    سیم 80 یا 0.8 میلیمتر.
    معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

این سیم برای سلف رو فروشگاه های لوازم الکترونیک دارند؟ یا باید از جای خاصی تهیه بشه؟؟؟
      STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Javad Moosavi
        این سیم برای سلف رو فروشگاه های لوازم الکترونیک دارند؟ یا باید از جای خاصی تهیه بشه؟؟؟
        از سیم پیچی ها و ترانس پیچی ها و تمیر لوازم خانگی ها
        بگو سیم لاک 0.8 میخوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
          از سیم پیچی ها و ترانس پیچی ها و تمیر لوازم خانگی ها
          بگو سیم لاک 0.8 میخوام
          نوشته اصلی توسط Javad Moosavi
          خازنا چرا تو عکس 5 تا است؟
          [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
          منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
          خیلی حال داد
          ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 11101010000
            خازنا چرا تو عکس 5 تا است؟
            اینهارو اونطوری باهم سری کرده که خازن معادلش همون 1.5 و 6.8 بشه

دیدگاه

یعنی واقعا پیزو با قدرت بالا تو بازار نیست که بشه استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eym
                پیزو رو از کجا می شه تهیه کرد؟
                اگر در مشهد هستید ، پاژ الکترونیک داره. طبقه فوقانی پاساژ مهتاب
                STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

ممنون از مدار که گذاشتین فقط نمی دونم دو تا سلف 100میکرو هانری هستن؟L1 وL2

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedkord
                    ممنون از مدار که گذاشتین فقط نمی دونم دو تا سلف 100میکرو هانری هستن؟L1 وL2
                    یکیشو که تو عکس مشخص شده 100
                    اونیکیو خودت باس بپیچی
                    [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
                    منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
                    خیلی حال داد
                    ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

سلام

یه سوال کوچولو
                      این مدار داره با فرکانس 1.7 دهم پیزو رو سوییچ میکنه ایا ؟
                      اگه اره . پس باید بشه با میکرو AVR هم انجامش داد .( فکر کنم با تولید پالس مربعی ) . باید بشه تا 2 مگاهرتز هم تولید کرد براش .
                      اگه یه ماسفت که به درایور هم نیازی نداشته باشه معرفی کنید برای این کار که دیگه ....
                      اگه نه . پس کار مدار چیه و فرکانس 1.7 یعنی چی. در کل میشه مدار رو تحلیل کنید . و یه ترانزیستور دیگه که تو ای سی ای یا ربوکیو هم باشه معرفی کنید.اخه ما که تو شهرمون پاساژامجد نداریم . 50 کیلو متر اونورتر یه پاساژ بیستون داریم که جدا هم ستون نداره .

دیدگاه

البته یکی میگفت ولتاژ باید سینوسی با ولتاژ پیک تو پیک 120 ولت باشه
                        [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                        [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                        [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                        [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                        صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هزاردستان 1000
                          سلام

یه سوال کوچولو
                          این مدار داره با فرکانس 1.7 دهم پیزو رو سوییچ میکنه ایا ؟
                          اگه اره . پس باید بشه با میکرو AVR هم انجامش داد .( فکر کنم با تولید پالس مربعی ) . باید بشه تا 2 مگاهرتز هم تولید کرد براش .
                          اگه یه ماسفت که به درایور هم نیازی نداشته باشه معرفی کنید برای این کار که دیگه ....
                          اگه نه . پس کار مدار چیه و فرکانس 1.7 یعنی چی. در کل میشه مدار رو تحلیل کنید . و یه ترانزیستور دیگه که تو ای سی ای یا ربوکیو هم باشه معرفی کنید.اخه ما که تو شهرمون پاساژامجد نداریم . 50 کیلو متر اونورتر یه پاساژ بیستون داریم که جدا هم ستون نداره .
                          هیچکس تاحالا موفق نشده با میکرو اینو راه بندازه :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
                            فکر کنم به خاطر اینه که پیزو خودش یه بخشی از مجموعه نوسان ساز هست
                            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
                              نمیدونید دلیلش چیه . از یه نفر شنیدم که خودش با میکرو راه انداخته بود ولی فعلا نمی تونم ازش بپرسم . دوست دارم 0 تا 100 کار خودم باشه .
                              باید بشه اگه میدونستیم این مداری که الان دارن باهاش کار میکنن دقیقا چه کاری انجام میده میشد راحت تر درباره اش فکر کرد. ولی مثل اینکه تحلیلش سخته .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                                فکر کنم به خاطر اینه که پیزو خودش یه بخشی از مجموعه نوسان ساز هست
                                اخوی من متوجه نشدم منظورتون چیه . خوب چه فرقی میکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X