اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    من هنوز چیشنهادم همون مدار صفحه اول هست
    تنها راه جلوگیری از سوختن پیزو ها اینه که از کریستال خارجی استفاده بشه
    که هنوز مداری تحت این عنوان معرفی نکردن بچه ها
    پس این مدار ما چی بود :-|
    راستی نگفتید علمی و عملی هست اون مدارا یا نه
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام به اعضای محترم گروه
      بنده عضو جدید این سایت هستم ، در مورد ساخت مدار تولید بخار سرد با استفاده از پیزوالکتریک دوستان زحمت کشیدن مداری رو به اشتراک گذاشتن ، بنده به خاطر این که تحصیلاتم در زمینه الکترونیک نبوده تمامی تجهیزات مدار رو طبق تصویر خریداری کردم و حتی سلف 500 رو دادم به استاد رشته الکترونیک هنرستان برام بسته و من فقط مدار رو سرهم کردم ،لطفا از دوستان اگر کسی اطلاع داره مدار موجود ایرادی داره یا کار بنده راهنماییم کنید ، بنده حق مشورت دوستان رو به محض راه اندازی مدارم با دیده منت پرداخت میکنم ، با تشکر .
      حمیدرضا پردیس
      09166437746
      h.r.pardis66@gmail.com

دیدگاه

سلام خدمت اساتید
        من لیست قطعات رو جایی ندیدم
        میشه لیست کامل قطعات رو بزارید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط drmohsen007
          سلام خدمت اساتید
          من لیست قطعات رو جایی ندیدم
          میشه لیست کامل قطعات رو بزارید ممنون
          پست اول رو بخون....
          STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

پپسلام
            توی پست اول قطعات دقیق نام برده نشده فقط تصاویر هست و چند تا قیمت
            اگه میبینید به منم بگید :eek: ندیدم والا کدوم پست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط drmohsen007
              پپسلام
              توی پست اول قطعات دقیق نام برده نشده فقط تصاویر هست و چند تا قیمت
              اگه میبینید به منم بگید :eek: ندیدم والا کدوم پست
              خوب اینم از ساده ترین شماتیکی که میتونید پیزو رو به کار بندازید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                4تا led هم اینقد دنگ و فنگ نداره ...هیچوقت کارو به خودت سخت نکن...بگو یبار انجام دادم....بازم میتونم انجام بدم و بهتراز قبل هم انجام میدم

فلت رو دوس داری استفاده کن...دوست نداری نکن....
                فلت چون شیلد نداره...امکانش زیاده که نویز پخش کنه
                به سیم رابط کامپیوتر هیچ دستگاهی بجز لوازم خود کامپیوتر وصل نکن....

cpu این چیزا هم بحثش جاش اینجا نیست....توضیحات مختصر داده شد و برای توضیحات و بحث های بیشتر باید از دکتر گوگل کمک بگیرید
                این تایپیک فقط برای آموزش ساخت دستگاه بخار سرد هست...با پاسخ های مختلف موضوع هم از بحث اصلی خارج میشه و صفحات زیاد میشه و پاسخ های مفید هم لابلای اونها گم میشه!
                پاسخ های کم و مفید و مخصوص موضوع تایپیک رو واسه خود کاربران تاکید میکنم همیشه...چون خودم از تایپیک های خوب با تعداد صفحات زیاد متنفرم...چون کلی وقت آدم رو میگیره ا چکیده مطالب رو از اون استخراج کنی که تازه معلوم هم نمیشه چی درسته از آخر و چی غلط !
                خلاصه ما خیلی خوشحال میشیم از اطلاعات و نظرات دوستان استفاده میکنیم ...و یک تایپیک خوب هم باید اینطوری باشه
                ولی پست های اسپم و این چیزا فقط بین اونها خلاء ایجاد میکنه .

مثلا خیلی خوشحال شدم میبینم دوست عزیز coco و mirana جان هم در ساخت مدار موفق شدن و جواب هم گرفتن...

راستی
                در وقت مناسب تصاویر سرهم کردن قابی که با پلاکسی گلاس زدم رو براتون میزارم تا از اون هم به تجربیاتتون اظافه بشه
                در انتها هم جواب گرفتن دستگاه و بخارات خوشگلش رو میزارم و بحث آموزش کامل ساخت دستگاه مه ساز رو به پایان میرسونیم

موفق باشید دوستان

سلام.
                ببخشید فورا میرم سر اصل مطلب.
                ۱:سه روزه دارم دنبال مدار ساده ساخت بخار ساز که بتونم یه چیزایی ازش بفهمم میگردم .
                تروخدا یه عکسی که بشه کامل فهمید که چیو باید کحا بزارم و چبو با چی باید جوش بدم بزارین یا یه نقشه که منه مبتدی بتونم سر ازش درارم بزارین.
                ۲:تمام قطعات رو طبق لیست بچه های همین تاپیک خریدم .فقط مونده اداپتورش.چجوری درستش کنم؟راهنمایی کنین خاهشن
                ۳: میشه چنتا نقشه و چنتا عکس از زیر و رویه برد که ملوم باشه چی به چیه برام ایمیل کنین؟ممنون میشم واقعا.milad3200@gmail.comاین ایمیلم , فک کنم نباید اینجا اینارو میگفتم ولی بخدا خسته شدم انقد اینور اونر دنبالش گشتم . تروخدا راهنماایی کنین .منتظر جوابتون هستم واقعا ممنون.بازم ببخشید ک وقتتون رو گرفتمم.شدیدا منتظر ایمیل یا جوابتون هستم

اضافه شده در تاریخ :

س[size=14pt]لام.
                ۱:سه روزه دارم دنبال مدار ساده ساخت بخار ساز که بتونم یه چیزایی ازش بفهمم میگردم .
                تروخدا یه عکسی که بشه کامل فهمید که چیو باید کحا بزارم و چبو با چی باید جوش بدم بزارین یا یه نقشه که منه مبتدی بتونم سر ازش درارم بزارین.
                ۲:تمام قطعات رو طبق لیست بچه های همین تاپیک خریدم .فقط مونده اداپتورش.چجوری درستش کنم؟راهنمایی کنین خاهشن
                ۳: میشه چنتا نقشه و چنتا عکس از زیر و رویه برد که ملوم باشه چی به چیه برام ایمیل کنین؟ممنون میشم واقعا.milad3200@gmail.comاین ایمیلم , فک کنم نباید اینجا اینارو میگفتم ولی بخدا خسته شدم انقد اینور اونر دنبالش گشتم . تروخدا راهنماایی کنین .منتظر جوابتون هستم واقعا ممنون.بازم ببخشید ک وقتتون رو گرفتمم.شدیدا منتظر ایمیل یا جوابتون هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad3200

سلام.

اضافه شده در تاریخ :

س[size=14pt]لام.
                  سلام
                  این از مدار،

ترانس هم خروجیشو به یه پل دیود بده و خروجی پل دیود به یه خازن
                  نمیدونم ولی از نوشته هات فهمیدم شاید یکم مبتدی باشی اگه با توضیحاتم مشکل داشتی توی پیام خصوصی میام بده تا راهنماییت کنم.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید
                    من خیلی دوس دارم اینو بسازم فقط ی مشکل هست
                    سلفای این لینکو چطور باید بسازم؟http://eca.ir/sharing/uploads/13592881571.jpg
                    ترانس پیچیا خودشون میدونن چجور ترانسی بپیچن اگه بگم 45 ولت 700 میلیآمپر میخوام؟قیمتش چقدر میشهو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alak9901
                      سلام و خسته نباشید
                      من خیلی دوس دارم اینو بسازم فقط ی مشکل هست
                      سلفای این لینکو چطور باید بسازم؟http://eca.ir/sharing/uploads/13592881571.jpg
                      ترانس پیچیا خودشون میدونن چجور ترانسی بپیچن اگه بگم 45 ولت 700 میلیآمپر میخوام؟قیمتش چقدر میشهو
                      سلف 100 میکرو رو باید ترید اونم 2 یا 3 امپریش
                      سلف 500 نانو رو باید ساخت که اموزشش هست،
                      ترانس هم 700 میلی امپر کمه حداقل دو امپر بخرید قیمتشم 20 تا 30 تومنه

دیدگاه

خیلی ممنون که زحمت کشیدید جواب دادید
                        تو شکل انگار سه تا سلف داریم شما دوتاشو توضیح دادید
                        تو تهران جایی هس که همه قطعاطش گیرمبیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alak9901
                          خیلی ممنون که زحمت کشیدید جواب دادید
                          تو شکل انگار سه تا سلف داریم شما دوتاشو توضیح دادید
                          تو تهران جایی هس که همه قطعاطش گیرمبیاد؟
                          3 تا نیست 2 تا هست
                          اون یکی ترانسه که گفتم 16 ولت دو سر یا 45 ولت

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

سلام دوست عزیز .بنده بارها سعی برسواختن این بخار سرد را داشتم وهر بار ناموفق شدم. حتی دوستانی که از من نقشه گرفتن .جواب گرفتن ولی من به هر دری زدم نشد.اگر براتون امکالن داره به بنه کمک بیشتری کنید ممنون میشم .در ضمن میتوانم نقشه ومدار دستگاه رم ریدر که بسیار عالی کار میکنه رو در قبالش تقدیم کنم .عاجزانه خواهشمندم 09109140928 طاووسی هستم :خواهش میکنم بهم کمک کنید برام از لحاظ شغلی خیلی مهمهtavoosi.farid@gmail.com

دیدگاه

آقا من ب کل قاط زدم
                              تو صفحه اول گفتید ترانس 40 ولت ب کارمون نمیاد و باید 45 به بالا باشه،اینجا گفتید 16 ولت سه سر هم خوبه؟!این ک میشه32ولت،منصورتون 24ولت سه سر نبوده؟با 24 ولت سه سر میشه مدارو راه انداخت؟ بعد گفتید چون خودتون میخواین با سه تا پیزو بسازید از ترانس 2 آمپر استفاده میکنید.منم که میخوام با ی مدار و ی پیزو درست کنم باید 2 آمپر بخرم؟ممنون میشم جواب بدید

دیدگاه

سلام مهندس
                                من اول از شما بابت راهنمایی هایتون باید تشکر کنم من از خیلی ها پرسیدم ولی مثل شما به آدم دلگرمی و راهنمایی ندادن
                                من شته برق نخوندم و در این زمینه علاقه دارم و از این مدار کاربردی بسیار لذت بردم ولی نتونستم بفهمم
                                خواهش دارم ازون بمن سادتر رامایی کنین تا بتونم برای خودم یه دستگاه بخارسرد بسازم اگه میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X