اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط 11101010000
    اهان
    فهمیدم مشکلمون کجاست
    تو فکر میکنی که بخار سرد واقعا" بخار ابه!
    ولی نه واقعا" بخار اب نیست
    نه من میدونم که قطرات آب هستش چطور؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

اب==>>>قطرات اب====>>افزایش سطح===>>بخار سریع تر ====>خنک شدن
      از اونجایی که اب برای شکستن پیوند های هیدروژنی اش و تبدیل شدن به بخار نیاز به انرژی دارد ،این انرژی رو از محیط میگیره تا زمانی که ،تازمانی که با توجه به اون دمایی که اب و بخار اب هست فشار اب به یک اندازه معین برسه و بعد از اون چون سرعت تبخیر و میعان برابره دیگه میشه گفت که هوا خنک نمیشه!
      حالا تو قطرات اب چون تعداد زیادی از پیوند های هیدروژنی و نیروی بین مولکولی لاندون شکسته شده===>>با دریافت انرژی کمتری بخار اب به فشار تعادلش میرسه ====>> در مقایسه با کولر ، با توجه به رسیدن به اون حالت اشبع (تعادل) کمتر دما رو پایین میاره!!

البته اینا تو واقعیت ممکنه درست نباشه ، چون خیلی چیزارو در نظر نگرفتم
      [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
      منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
      خیلی حال داد
      ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

دوستان اینجا هواش خشکه نه مرطوب.وقتی هوای گرم از بین مولکولهای اب میگذره هوای گرم به هوای خنکترتبدیل میشه مثل کاری که کولرابی انجام میده.یکماه پیش من اتفاقی یه سربه یکی ازفروشگاه های لوازم خانگی اینجازدم ویه پنکه رطوبت سازدیدم که ازسیستم التراسونیک استفاده میکردودرپایینش یه مخزن اب داشت که بخارایجادشده رو ازطریق یه لوله به جلوی پره پنکه منتقل میکرد ومثل یه مه پاش عمل میکرد جالب اینجاست که چندروزبعدش دریکی ازنمازخانه های یه اداره دیدم که درحال استفاده میباشدوبادخنکی داشت.الانم ازدوستان تقاضادارم بدون مقدمه بهم یه نقشه عملی بالیست قطعاتش ارایه بدن تامن استفاده کنم واقعاممنون میشم کمک کنید.نقشه ساختی که بدون دردسرباشه و ن داغ کنه ن بسوزه ونه بخارش کم باشه چون اگه خدابخواد وجواب گرفتم برای مسجد محلمون میخوام این طرح روپیاده کنم ثواب داره.دوستان کمکشون رودریغ نکنن

اضافه شده در تاریخ :
        ازدوستان خبره کسی نیست ختم این موضوع رواعلام کنه و یه نقشه اساسی باکل جزییات بهم بده خیالم راحت بشه زودتر سفارش قطعات بدم.درضمن اگه کسی میدونه کدوم سایت کل قطعاتشو موجود داره راهنمایی کنه لطفا.بخدا دق کردم بااین موضوع.110صفحه مطلب هسته ی تعدادشوخوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم چون ی تعداددوستان میگن ترانزیستورش خیلی داغ میکنه یکی میگه یکمی کارکردبعدسوخت یکی میگه بخارش کمه اگه مقدوره بزرگواری کنن اساتید مشکل منو حل کنن باسپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yas68
          ازدوستان خبره کسی نیست ختم این موضوع رواعلام کنه و یه نقشه اساسی باکل جزییات بهم بده خیالم راحت بشه زودتر سفارش قطعات بدم.درضمن اگه کسی میدونه کدوم سایت کل قطعاتشو موجود داره راهنمایی کنه لطفا.بخدا دق کردم بااین موضوع.110صفحه مطلب هسته ی تعدادشوخوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم چون ی تعداددوستان میگن ترانزیستورش خیلی داغ میکنه یکی میگه یکمی کارکردبعدسوخت یکی میگه بخارش کمه اگه مقدوره بزرگواری کنن اساتید مشکل منو حل کنن باسپاس
          اونایی که میگن این اینجوری سوخت و .... قطعه شون ایراد داره
          تو از جای مطمئن بگیر

اضافه شده در تاریخ :
          اینا رو بخون ثواب داره
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72424.1515
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72424.1500
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72424.msg708584#msg708584

اینم اون مدار که میگی نمیبینی
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72424.msg681931#msg681931
          [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
          خیلی حال داد

دیدگاه

حالا کسی نیست خلاصه این شماتیکو باجزییاتش بگه
            شماتیک صفحه اولو دیدم فقط اگه اقای منتظری یااقامهران لطف کنن یبار دیگه لیست روباجزییاتش اینجاقراربدن ممنون میشم
            که اگه دوستان جدیدی هم امودن برای بازدید این همه صفحه رونخونن یه راست برن سراصل مطلب.دوستان محتاجیم به یاری سبزتان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yas68
              حالا کسی نیست خلاصه این شماتیکو باجزییاتش بگه
              شماتیک صفحه اولو دیدم فقط اگه اقای منتظری یااقامهران لطف کنن یبار دیگه لیست روباجزییاتش اینجاقراربدن ممنون میشم
              که اگه دوستان جدیدی هم امودن برای بازدید این همه صفحه رونخونن یه راست برن سراصل مطلب.دوستان محتاجیم به یاری سبزتان
              نمیخواد این صفحه ها رو بخونی کافیه یه نگاه به پست قبل بندازی
              خیلی حال داد

دیدگاه

سلام
                من تمام قطعاتی که فرمودی رو گرفتم طبق نقشه جمع کردم ولی کار نکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi29095
                  سلام
                  الان انتظار داری چیکار کنیم؟ کمکت کنیم؟؟؟
                  نه عکسی نه توضیحی نه .... ، هیچی نزاشتی
                  خیلی حال داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi29095
                    سلام
                    پس درسته، مدارات آنالوگ باید تنظیم بشن همینجوری که کار نمیکنن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      پس درسته، مدارات آنالوگ باید تنظیم بشن همینجوری که کار نمیکنن!
                      تنظیم یعنی چ؟
                      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                        تنظیم یعنی چ؟
                        باید انقدر با سیم پیج های مدارت ور بری و کم و زیادش کنی تا یجایی وقتی مدار رو وصل میکنی شروع کنه به کار کردن . یه مقاومت 10 کیلو یه لحظه بزن به دو سر پیزو ببین چی میشه....

دیدگاه

سلام
                          من یه PCB زدم که میخواستم اینجا بذارم با توضیحات کامل واسه دوستان؛ اما بخارش خیلی کمتر از حالتیه که روی برد بورد بسته بودم واسه همین منصرف شدم تا وقتی که بتونم مشکلش رو حل کنم
                          روی 1.7 مگ دقیق فیکس هست
                          اما مشکلی که داره اینه که شکل موجش سینوسی نیست و من فکر میکنم مشکلش همینه
                          کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
                          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                            سلام
                            من یه PCB زدم که میخواستم اینجا بذارم با توضیحات کامل واسه دوستان؛ اما بخارش خیلی کمتر از حالتیه که روی برد بورد بسته بودم واسه همین منصرف شدم تا وقتی که بتونم مشکلش رو حل کنم
                            روی 1.7 مگ دقیق فیکس هست
                            اما مشکلی که داره اینه که شکل موجش سینوسی نیست و من فکر میکنم مشکلش همینه
                            کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
                            چیزی که باید بدونید اینه که در الکترونیک هیچ سیمی 100% سیم نیست و یه مقدار خاصیت خازنی و سلفی داره که اون میتونه محاسبات مداری که روی بردبورد بسته بودی رو بهم بزنه باید با یکم مقدار سلف و خازن رو تغییر بدی تو مدار تا برات دوباره همونجوری بخار بده در ضمن بخار زیاد برابر با خراب شدن زود پیزوت من 7 روزه پکوندمش :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              چیزی که باید بدونید اینه که در الکترونیک هیچ سیمی 100% سیم نیست و یه مقدار خاصیت خازنی و سلفی داره که اون میتونه محاسبات مداری که روی بردبورد بسته بودی رو بهم بزنه باید با یکم مقدار سلف و خازن رو تغییر بدی تو مدار تا برات دوباره همونجوری بخار بده در ضمن بخار زیاد برابر با خراب شدن زود پیزوت من 7 روزه پکوندمش :nice:
                              پس احتمالا کانکتورها و سیم هایی که اضافه کردم مشکل ساز شدن
                              بعلاوه اینکه یه اشتباه دیگه هم کردم و پلی گن زدم مدارو؛ فکر کنم اینم مشکل سازه
                              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام میشه جواب بدید من واقعا لازم دارم این بخارسازو منd1041گذاشتم و پیزو رو هم نمیدونم فرکانس رزونانسش چنده چیکار کنم:-(

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X