اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام به همه مهندسان عزیز
    رشته من مهندسی شیمی هست و دارم روی امواج التراسونیک کار می کنم. می خواستم بدونم میشه از این پیزو که تو این بحث استفاده شده به عنوان سنسور فرستنده و گیرنده التراسونیک با فرکانس 1.6 مگاهرتز استفاده کرد؟ دقیق تر بگم، میشه با پایه های آی سی مگا 16 یا ... فرکانس دلخواه رو به یکی از این پیزو ها داده و با یکی دیگه سنسش کرد؟ اگه لطف کنید کامل جواب بدید واقعا ممنون میشم
    در ضمن بحث خیلی قشنگی بود بسیار لذت بردم، دم همتون گرم...

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط amirima
      سلام به همه مهندسان عزیز
      رشته من مهندسی شیمی هست و دارم روی امواج التراسونیک کار می کنم. می خواستم بدونم میشه از این پیزو که تو این بحث استفاده شده به عنوان سنسور فرستنده و گیرنده التراسونیک با فرکانس 1.6 مگاهرتز استفاده کرد؟ دقیق تر بگم، میشه با پایه های آی سی مگا 16 یا ... فرکانس دلخواه رو به یکی از این پیزو ها داده و با یکی دیگه سنسش کرد؟ اگه لطف کنید کامل جواب بدید واقعا ممنون میشم
      در ضمن بحث خیلی قشنگی بود بسیار لذت بردم، دم همتون گرم...
      سلام بر شما
      اون سنسورهایی که مد نظر شماست نوع دیگه ای هست که فرستنده و گیرنده داره:
      http://roboeq.ir/products/detail/%D8...5%D8%AA%D8%B1/
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام
        آقا مسعود من الان یه ساله دارم رو این سنسوری که شما معرفی کردید کار میکنم ولی مشکلاتی داره که از جمله اونها دقیق نبودنشه برای همین من دوتا احتمال می دم : اولا اینکه فرکانس 16 مگ میکرو برای دقتی که من می خوام کاقی نیست و باید یک میکروی دیگه استفاده کنم و دوما اینکه فرکانس 40 کیلو هرتزی که این سنسور ها میدن پایینه و احتمال اثر گذاری نویز اطراف بر اون زیاده و باید با سنسور های فرکانس بالا کار کنم. در حال حاضر مدار فرستنده و گیرنده من آماده هست و من احتمال میدم اگه سنسور ها رو با این پیزو عوض کنم مشکل حل بشه، نظر شما چیه؟
        خوشحال میشم پیشنهادتون رو در این زمینه بدونم
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
          سلام بر شما
          اون سنسورهایی که مد نظر شماست نوع دیگه ای هست که فرستنده و گیرنده داره:
          http://roboeq.ir/products/detail/%D8...5%D8%AA%D8%B1/
          سلام دوستان
          وقتی فروشگاه سایت eca این قطعات رو داره چرا سایت دیگه معرفی میشه!!!!!!! oo: oo:

http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7/980-%D9%BE%DA%A9-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D B%8C%DA%A9-16KHZ.html

در ضمن سایت eca بهترین فروشگاه رو داره و تمامی قطعات اون اصله متاسفانه من چند ماه پیش خریدی از سایت های دیگه داشتم یه آی سی ضبط صدا خریدم تقلبی بود بهشون گفتم آی سی مشکل داره گفت ما سالم تحویل دادیم ..دوباره سفارش دادم باز همین طور (قیمت هر آی سی 21 هزار تومان بود) دوباره که فرستادن قبل از اینکه به تغذیه وصلش کنم پایه هاشو چک کردم دیدم vcc , gnd باهم اتصال کوتاست oo: oo:
          به شرکت گفتم گفت آره درست میگین کل آی سی های که ارسال شده تقلبی بوده بهم گفتن دوتا آی سی برات میفرستیم و مطمئنیم که سالمه.... فرستادن باز همون طور بود خلاصه 42 هزار تومان ضرر کردم و شرکت جواب گو نبود

خدا مدیر این سایت آقای بلورچیان رو خیر بده هر وقت مشکل پیش میومد همیشه جوابگو بودن :applause: :applause: :applause: :applause: @};- @};- @};-

توصیه میکنم فقط وفقط از فروشگاه eca خرید کنید..

با تشکر @};- @};- @};- @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirima
            سلام
            آقا مسعود من الان یه ساله دارم رو این سنسوری که شما معرفی کردید کار میکنم ولی مشکلاتی داره که از جمله اونها دقیق نبودنشه برای همین من دوتا احتمال می دم : اولا اینکه فرکانس 16 مگ میکرو برای دقتی که من می خوام کاقی نیست و باید یک میکروی دیگه استفاده کنم و دوما اینکه فرکانس 40 کیلو هرتزی که این سنسور ها میدن پایینه و احتمال اثر گذاری نویز اطراف بر اون زیاده و باید با سنسور های فرکانس بالا کار کنم. در حال حاضر مدار فرستنده و گیرنده من آماده هست و من احتمال میدم اگه سنسور ها رو با این پیزو عوض کنم مشکل حل بشه، نظر شما چیه؟
            ممنون
            اینم ماژول فرستده گیرنده التراسونیک :
            http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D B%8C%DA%A9/1992-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%A2%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D B%8C%DA%A9-%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B4-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA-hc-sr04.html

این ماژول کارتون رو راحت میکنه برنامش هم تو سایت هست موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirima
              سلام
              ممنون
              سلام
              البته من نمیدونم چه دقتی نیاز دارید
              ولی فرکانس این پیزو ها 1.6 مگ هست که با AVR فکر نمیکنم بشه ساختش
              و اینکه فکر نمیکنم در هوا بشه ازشون استفاده کرد
              و برای راه اندازی این پیزو ها به ولتاژ بالایی نیازه که در مجموع برای این کاربرد معقول به نظر نمیرسه
              باز هم من نمیتونم نظر قطعی بدم امیدوارم دوستانی که در این رابطه تجربه کافی دارن راهنمایی کنن
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI micro
                سلام دوستان
                وقتی فروشگاه سایت eca این قطعات رو داره چرا سایت دیگه معرفی میشه!!!!!!! oo: oo:

http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7/980-%D9%BE%DA%A9-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D B%8C%DA%A9-16KHZ.html

در ضمن سایت eca بهترین فروشگاه رو داره و تمامی قطعات اون اصله متاسفانه من چند ماه پیش خریدی از سایت های دیگه داشتم یه آی سی ضبط صدا خریدم تقلبی بود بهشون گفتم آی سی مشکل داره گفت ما سالم تحویل دادیم ..دوباره سفارش دادم باز همین طور (قیمت هر آی سی 21 هزار تومان بود) دوباره که فرستادن قبل از اینکه به تغذیه وصلش کنم پایه هاشو چک کردم دیدم vcc , gnd باهم اتصال کوتاست oo: oo:
                به شرکت گفتم گفت آره درست میگین کل آی سی های که ارسال شده تقلبی بوده بهم گفتن دوتا آی سی برات میفرستیم و مطمئنیم که سالمه.... فرستادن باز همون طور بود خلاصه 42 هزار تومان ضرر کردم و شرکت جواب گو نبود

خدا مدیر این سایت آقای بلورچیان رو خیر بده هر وقت مشکل پیش میومد همیشه جوابگو بودن :applause: :applause: :applause: :applause: @};- @};- @};-

توصیه میکنم فقط وفقط از فروشگاه eca خرید کنید..

با تشکر @};- @};- @};- @};-
                هدف فقط معرفی بود
                این که قطعات ECA همه اصلی هستن اصلا شکی درش نیست؛ همینطور پاسخگویی خوبی داره
                فقط متاسفانه به نظر من تنوع قطعاتش کمه؛ خیل وقتا دلم میخواد از ECA خرید بزنم اما برای یکی دوتا قطعه که ندارن مجبورم از فروشگاههای همسایه خرید بزنم که شما فرمودین چه اتفاقی می افته

دیدگاه

دوستان میشه با این پیزو وان التراسونیک ساخت ؟ برای تمیز کردن قطعات و یا با سنسور های التراسونیک که برای فاصله استفاده میشه میشه اب رو به ارتعاش در اورد ممنون میشم جواب بدید

دیدگاه

سلام با سنسورهای فاصله سنج به هیچ وجه نمیشه ارتعاش بالایی ایجاد کرد ( اگر هم بشه با چشم قابل مشاهده نیست چون من کلی با اینا کار کردم حتی به فرستنده ولتاژ 20 ولت اعمال کردم ولی ارتعاشی ندیدم)

دیدگاه

همین سنسور پیزوی تبخیر اب چی ؟ میتونه ارتعاشش طوری باشه که قطعه رو تمیز کنه ؟

دیدگاه

به احتمال خیلی زیاد میشه
                        ولی به نظرم مشکل اینجاست که با توجه به قیمتی که دارن نمیشه رو کار کردنشون تو مدت زمان زیاد حساب کرد و احتمالا خراب میشن
                        من خودم این کارو نکردم ولی قصد دارم در آینده برای همین هدف ازشون استفاده کنم

دیدگاه

دوستان کسی میدونه اگه این پیزو رو تو هوا راه بندازیم چه اتفاقی میفته ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirima
                            دوستان کسی میدونه اگه این پیزو رو تو هوا راه بندازیم چه اتفاقی میفته ؟
                            اول حسابی داغ میشه
                            بعد میسوزه :icon_razz:

دیدگاه

فکر میکنم بشه . باید سفارش بدم قطعاتش بیاد چون گرگان نداره . فقط لیست قطعات با مدار عملیش کدوم صفحه است چون صد صفحه اس .

دیدگاه

20 صفحه اولو بخون کامل توضیح داده
                                البته اگه کل صفحاتو بخونی خیلی برات مفیده :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X