اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

برای مقدار دقیق مقاومت باید یه قربانی بدید!منم همین کار رو کردم!یه مقاومت متغیر بزارید و هی کم و زیادش کنید تا حد اقل یه لرزش ببینید و مقاومت متغیر رو از مدار خارج کنید واندازه بگیرید سپس حوالی همون مقدار مقاومت معمولی بزاری!اونهایی که ولتاژشون زیاده باید زود این کار رو بکنند تا مقاومت متغیره نسوزه!!!البته واسه من سوخت

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط javad9899
      سلام ببخشید باز مزاحم شدم مداری که من دارم ازش استفاده میکنم واسه L1 گفته که 36 دور سیم 0.8 به دور فریت استوانه بپیچید اما تو بعضی از مدارها میبینم که اصلا از این سلف استفاده نمیکنن و از سلف های بشکه ای آماده و آبی رنگی هستن که واسه مدار بکار می برن الان من واسه این مدار دقیقا چه چیزی احتیاج دارم چی کار کنم میشه یکم راهنماییم کنید .... ممنون میشم.
      داداش مدارت تقریبا مثل مال ناصره فقط مقدار سلف تغیر کرده!بعید میدونم کار کنه چون مقاومت نداره تا با پیزو موازی بسته شه oo: درضمن سلف اولیه برای نرسیدن ولتاژ ای سی به مداره پس هر چی بیشتر بهتر :agree: میتونی از عکس ها ی صفحات قبل استفاده کنی!به نظرم برو قطعات مدار رو بگیر و از همین مدار ناصر بساز من دو تا ساختم جواب گرفتم :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir894
        سلام! :biggrin:شرمنده درگیر یه پروژم!بگزریم :bye مقدار خازن ها رو تغییر نده! منظورت 50 ولته oo:اگه اینطوره واقعا زیاد البته برای مدت طولانی ضرر داره! :agree: سلف دومی رو باید خودت درست کنی :nice: منم کلی به خاطر این سلف دومیه کلافه شدم!تو صفحه های قبلی عکس کل مدارم هست میتونی ببینی! :applause:پیروزی بعد از شکست لذتش بیشتره
        برای سلف اول صد میکرو جواب نداد منم یه سلف دم دستم بود شانسی گذاشتم :agree: شرمنده دستگاه اندازه گیری سلف رو ندارم ولی عکسشو برات میذارم :applause:
        http://upload7.ir/imgs/2014-02/50726388131220335424.jpg
        ممنون که ارزش قائل میشین :wow:
        این مدار هم بلاخره جواب میگیره ولی این پست ها هستند که میمانند
        راستی این 2148 عجب ترانزیستوری اصلا نمیسوزه :eek:
        برای مقاومت دوسر پیزو پتانسیومتر گذاشتم که راحت بشه تغییر داد
        ولی ترکیب سلف هارو نمیدونم
        یعنی انقد باید تغییر بدم تا جواب بده؟؟؟
        اگه جواب بده به جون خودم براش یه اسیلاتور طراحی میکنم :nice:

دیدگاه

سلف اولیه که مشخصه!با دومیه ور برو!قربانت

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: آقــــــــــــــــــــــــــــــــــا جواب گرفتم از همگی ممنونم
            بهش 50 ولت دادم داره فوران میکنه حیف که نمیتونم الان عکس بذارم
            دیدم قطعات واسه مدار اولی رو جواب میده تا بستم هوا بارونی شد
            دوستــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــان ممنونم

دیدگاه

خوشحال شدیم!فقط یه نکته اگه میخای پیزوت برای مدت طولانی برات کار کنه ولتاژ رو بیار پایین چون بعد از یه مدت پیزوت پوست پوست میشه!!!!!!! واقعا خوشحالم که جواب گرفتی!!!!دیدی بعد از چند بار شکست چه لذتی داره

دیدگاه

آره خیلی چسبید :applause:
                حالا یه اسیلاتور باید براش طراحی کرد
                اگه ولتاژش کمتر باشه دیرتر پوست پوست میشه؟
                اصلان این ماده رو چیه؟
                شبیه لعاب روی سرامیک میمونه.
                نمیتونیم خودمون درست کنیم؟
                راستی اگه اب مقطر اگه بخار کنه دیرتر خراب میشه یا زودتر ؟
                اینا شبیه سوالن ولی دارم بهشون فکر میکنم که عمر پیزو رو بیشتر کنم
                راهنمایی های شما هم خیلی تاثیر داشت ممنونم :nice:

دیدگاه

سلام دوستان خیلی خوشحالم که خیلی از بچه ها مدار رو ساختن و جواب گرفتن
                  دیگه ما نباید بیام به تاپیک سر بزنیم چون اکثر دوستان دیگه به زیر و بم پیزو مسلط هستن و دیگه باید بهشون گفت استاد
                  خدمت دوستان عزیزی که راجع به ولتاژ کاری پیزو سوال داشتن باید بگم که ولتاژ مناسب 45 ولت است که بهترین پاسخ رو در این ولتاژ میشه دریافت کرد و اگر ولتاژ بالاتر از این مقدار به پیزو اعمال کنیم ممکنه زود تر خراب شه . البته پیزو از 30 تا 50 ولت می تونه کار کنه
                  البته پیزو ها عمر محدودی دارن و نهایت مقداری که کار می کنن 5000 ساعت است البته در پیزو هایی که در بازار ما وجود دارند این عدد به 3000 ساعت می رسد.
                  اگر آب بندی مناسب و عمق مناسب پیزو (4cm) رعایت شود بر عمر مفید پیزو تاثیر زیادی دارد و بهتره آب مواد معدنی کمتری داشته باشد.

sigpic

دیدگاه

سلام من اومدم باز با شکست

همین الان 2تا 1047 سوزوندم :angry:
                    فردا باز میرم 4تادیگه میخرم.اگر راه افتاد که چه بهتر ولی اگر نشد همه پیزو و مدارشو میذارم کنار و کنار بخاری با چایی میشینم تلویزیون میبینم :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الماسی

فردا باز میرم 4تادیگه میخرم.اگر راه افتاد که چه بهتر ولی اگر نشد همه پیزو و مدارشو میذارم کنار و کنار بخاری با چایی میشینم تلویزیون میبینم :biggrin:
                      برادر من تو که داری هزینه میکنی!یه سربزن صفحه ۴۰ قطعات مدار ناصر رو بگیر خودم راهنماییت می کنم! :biggrin: فقط ترانس ۳۴ بگیر :nerd:باز سوالی بود درخدمتیم :applause: خواستی مدار خودم رو می ارم داخل شهر هر کجا خواستی(امجد بهتره)تا ببینی! :nice:دیگه چی می خوای!تو بگو من جواب می دم تازه بچه هایی که ساختن هم کمکت می کنند!!! :job:موفقیت به اسونی بدست نمی اید

دیدگاه

الماسی قارداش خبری ازت نشد چی شد چیکار کردی :read: نکنه داری کنار بخاری چایی می خوری :biggrin: نوش جان

قابل توجه دوستانی که به تازگی قصد ساخت مدار پیزو رو دارن :nerd: به دلیل مشغله کاری نمی تونم بیام به پست ها سربزنم در صورتی که از صفحه ۴۰ به بعد همه پستها را خواندید و جواب خود راپیدا نکردید!!!!یه پیام شخصی بدید میام سوالات شما رو جواب میدم! :nice:

با تشکر از استاد گرامی ناصر (ادیسون) :nice: :nice: :job: :biggrin:
                        [move] :biggrin: ناصر دوست داریم :biggrin:[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الماسی

1047 سوزوندی oo:
                          اونم 2تا ! :eek:

اون ترانزیستور 120وات قدرت داره ! مرگ نداره ! باهش چیکار کردی که ما نکردیم؟!
                          باور کن وقتی این مدار واسه اولین بار میبستم و قطعاتش واسه بهترین مقدار تغییر میدادم....یه بارم ترانزیستور نسوزوندم !
                          یعنی سوختنی نبود !
                          شاید خنکش نکردی یا اینه اشتباه بایاسش کردی !...
                          من که مدار اول و آخرم در همون صفحه اول تایپیک بود و بستم و جواب هم گرفتم ...خیلی راحت !
                          در عرض 15 تا 30دقیقه میتونید یکی راه بندازین...ولی نمیدونم چرا با وجود اون آموزش های تصویری و متنی بسیار دقیقی که گذاشتم....بازم اکثر دوستان به مشکلاتی بر میخورند...
                          البته چند تجربه از مشگلات دوستان:
                          1- ولتاژ کمتر یا بیشتر از 45 ولت
                          2-پاک نکردن لاک سر پایه های سلف
                          3-استفاده از خازن صافی بیشتر از 10میکرو (باعث افزایش ولتاژ کاذب و شوک شدید در ابتدای راه اندازی به مدار میشه )
                          4-سیم های چیزو یا پشت پیزو با آب تماس داشته
                          5-جابجا متصل کردن پایه های ترانزیستور
                          6-خنک نکردن ترانزیستور که باعث نا پایداری مدار میشه

موفق باشید

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان عزیز سلام
                            از اینکه می بینم این همه شوق و شتیاق برای تحقیق وجود داره خیلی خوشحالم :wow:

من مدار صفحه 40 رو که آقا ناصر معرفی کردم درست کردم
                            ولی فقط آب را می لرزاند :surprised: :surprised:
                            هر بلایی هم که بگید سرش اوردم
                            دارم شلافه میشم :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              1047 سوزوندی oo:
                              اونم 2تا ! :eek:

اون ترانزیستور 120وات قدرت داره ! مرگ نداره ! باهش چیکار کردی که ما نکردیم؟!
                              باور کن وقتی این مدار واسه اولین بار میبستم و قطعاتش واسه بهترین مقدار تغییر میدادم....یه بارم ترانزیستور نسوزوندم !
                              یعنی سوختنی نبود !
                              شاید خنکش نکردی یا اینه اشتباه بایاسش کردی !...
                              من که مدار اول و آخرم در همون صفحه اول تایپیک بود و بستم و جواب هم گرفتم ...خیلی راحت !
                              در عرض 15 تا 30دقیقه میتونید یکی راه بندازین...ولی نمیدونم چرا با وجود اون آموزش های تصویری و متنی بسیار دقیقی که گذاشتم....بازم اکثر دوستان به مشکلاتی بر میخورند...
                              البته چند تجربه از مشگلات دوستان:
                              1- ولتاژ کمتر یا بیشتر از 45 ولت
                              2-پاک نکردن لاک سر پایه های سلف
                              3-استفاده از خازن صافی بیشتر از 10میکرو (باعث افزایش ولتاژ کاذب و شوک شدید در ابتدای راه اندازی به مدار میشه )
                              4-سیم های چیزو یا پشت پیزو با آب تماس داشته
                              5-جابجا متصل کردن پایه های ترانزیستور
                              6-خنک نکردن ترانزیستور که باعث نا پایداری مدار میشه

موفق باشید
                              سلام
                              من ولتاژم حدود 80تا95 هست که خیلی بالاهست
                              2- فکر کنم اتصال زد و سوخت
                              3- ترانزیستورم خنک میشه

دلیل اینکه چرا بعضیا نمیتونن راه اندازی کنن برا منم هنوز علامت تعجبه!!!!!!!!

دیدگاه

با سلام دوباره

دوباره مدار رو از هم گسیختم oo: دوباره سرهمش کردم :cry2:

ولی فقط میلرزونه خبری از بخار نیست :eek:

نمیدونم چطوری میشه عکس اینجا بذارم :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X