اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

من یه دستگاه بخور دارم که خراب شده بخار نمیده بیرون که از همین پیزوها استفاده میکنه
    پیزو سطح روش کمی خراشیده شده میتونه مشکل از این باشه؟ چطور بفهمم مشکل از مداره یا پیزو؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط mohsen_n94
      من یه دستگاه بخور دارم که خراب شده بخار نمیده بیرون که از همین پیزوها استفاده میکنه
      پیزو سطح روش کمی خراشیده شده میتونه مشکل از این باشه؟ چطور بفهمم مشکل از مداره یا پیزو؟
      برای تست پیزو می تونید اونو از مدار جدا کنید و با اهمتر تست کنید اگر از هر دو طرف بی نهایت نشون داد سالمه
      اگر روش خراشیده شده یعنی پیزو خرابه
      مدار هم که بحتمال زیاد سالمه اما اگه چیزی قرار باشه بسوزه ترانزیستوره که می تونی با اهمتر اونو تست کنی

sigpic

دیدگاه

سلام مهران جان حاجی میرزایی هستم اینم فیلم مدار من )))))
        http://www.aparat.com/v/ugce0

دیدگاه

سلام من خازن های 682 نانو و 152 نانو رو گرفتم اما شک دارم خودشون باشن چون توی مدار های بقیه دوستان رو که میبینم شکلش فرق داره میشه عکسشو بذارید ممنون میشم ضمنا pcb از مدار بخور نیست؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

این عکس از بورده، اونکه دورش خط کشیدم رو تست کردم شمارشم D44h11 پایه وسط به کناریا راه نمیده راه دیگه ای هم داره بشه تستش کرد؟
            اون سیم مشکیه هم وصل میشه به پیزو
            http://iiiohsen.ir/20140207_180726.jpg

اینم عکس از پیزو
            http://iiiohsen.ir/20140207_180833.jpg
            http://iiiohsen.ir/20140207_180842.jpg
            به نظرتون خرابه؟

دیدگاه

محسن در مورد پیزو شک نکن که سوخته! :agree: میتونی عکس پیزو سالم رو ببینی!
              اینم عکس http://upload7.ir/imgs/2014-02/54346180681755540896.jpg
              در مورد مدار هم چیزی متوجه نشدم oo:اول و اخر باید یه پیزو بگیری چون پیزوت خرابه پس یه پیزو بگیر بزن شاید مدارت سالم باشه :nice: و با مدارت ور نرو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad9899
                سلام من خازن های 682 نانو و 152 نانو رو گرفتم اما شک دارم خودشون باشن چون توی مدار های بقیه دوستان رو که میبینم شکلش فرق داره میشه عکسشو بذارید ممنون میشم ضمنا pcb از مدار بخور نیست؟؟؟؟؟؟؟
                اینم عکس خدمت دوست عزیزم :nerd:این مدار رو استاد مون اقای ناصر (ادیسون) طراحی کردن و پی سی بی ندادند درضمن مشتی سه تا دونه قطعه دیگه پی سی بی نمیخواد oo: بچسبون بره بابا :applause:
                http://upload7.ir/imgs/2014-02/86820771191948108314.jpg

دیدگاه

پیزوها ولتاژاشون با هم فرق نمیکنه؟ این مدار با ولتاژ 13.5 کار میکنه
                  560 که روی پیزو نوشته معنیش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_n94
                    پیزوها ولتاژاشون با هم فرق نمیکنه؟ این مدار با ولتاژ 13.5 کار میکنه
                    560 که روی پیزو نوشته معنیش چیه؟
                    ادیسون بهتر می دونه! :biggrin: ولی فکر کنم باید به پیزو فرکانس بفرستید و پیزو فرکانس رو به مولکول های اب میده و اون ها رو از هم جدا میکنه و تبدیل به بخار میشه!حالا بعضی مدار ها این فرکانس رو با ولتاژ پایین میتونند تولید کنند و بعضی ها به دلیل ساده بودن مدار ولتاژ بیشتری می خان!درسته استاد ناصر :nerd:
                    در مورد نوشته پشت پیزو اطلاعاتی ندارم من دو تا خریدم پشت هر دو تا شون نوشته aw1311 !حالا یعنی چی خدا می دونه :biggrin:

دیدگاه

راستی امیر جان واسه L1 باید حتما از فریت استوانه ای استفاده کرد حلقوی ها ایرادی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad9899
                        راستی امیر جان واسه L1 باید حتما از فریت استوانه ای استفاده کرد حلقوی ها ایرادی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
                        من چند تا داشتم زدم کار نکرد!حتما باید بشکه ای باشه!صفحه ۴۰ هم ناصر گفته که باید بشکه ای باشن! :nice: سوال دیگه ای بود در خدمتیم (البته اگه بلد باشم )
                        درضمن این سلف برای نرسیدن ولتاژ ای سی به مدار گذاشته شده! :agree:

دیدگاه

سلام ببخشید باز مزاحم شدم مداری که من دارم ازش استفاده میکنم واسه L1 گفته که 36 دور سیم 0.8 به دور فریت استوانه بپیچید اما تو بعضی از مدارها میبینم که اصلا از این سلف استفاده نمیکنن و از سلف های بشکه ای آماده و آبی رنگی هستن که واسه مدار بکار می برن الان من واسه این مدار دقیقا چه چیزی احتیاج دارم چی کار کنم میشه یکم راهنماییم کنید .... ممنون میشم.

دیدگاه

سلام
                            مدارو بستم ولی جواب نمیده :angry:
                            مقاومت رو 18 و 3 و 10 میذارم جواب نمیده
                            سلف دومی رو 560 نانو آماده گذاشتم . ممکنه ازین باشه ولتاژ 50 ولت وجریان بیشتر از 2 آمپر هستش
                            چون دوربین دمدست نیست نمیتو نم عکس بذارم
                            به جای خازن 6.2 خازن 8.2 گذاشتم ممکنه اشکال ایجاد کنه؟

دیدگاه

کسی نبود جوابه ما رو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hayahu
                                سلام
                                مدارو بستم ولی جواب نمیده :angry:
                                مقاومت رو 18 و 3 و 10 میذارم جواب نمیده
                                سلف دومی رو 560 نانو آماده گذاشتم . ممکنه ازین باشه ولتاژ 50 وات وجریان بیشتر از 2 آمپر هستش
                                چون دوربین دمدست نیست نمیتو نم عکس بذارم
                                به جای خازن 6.2 خازن 8.2 گذاشتم ممکنه اشکال ایجاد کنه؟
                                سلام! :biggrin:شرمنده درگیر یه پروژم!بگزریم :bye مقدار خازن ها رو تغییر نده! منظورت ۵۰ ولته oo:اگه اینطوره واقعا زیاد البته برای مدت طولانی ضرر داره! :agree: سلف دومی رو باید خودت درست کنی :nice: منم کلی به خاطر این سلف دومیه کلافه شدم!تو صفحه های قبلی عکس کل مدارم هست میتونی ببینی! :applause:پیروزی بعد از شکست لذتش بیشتره
                                برای سلف اول صد میکرو جواب نداد منم یه سلف دم دستم بود شانسی گذاشتم :agree: شرمنده دستگاه اندازه گیری سلف رو ندارم ولی عکسشو برات میذارم :applause:
                                http://upload7.ir/imgs/2014-02/50726388131220335424.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X