اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام مرسی اقا ناصر از راهنماییتون. ولتاژ من 35 ولت ای سی هست که وقتی یکسو میشه حدودا میشه 49 ولت دی سی اتفاقا مدار من همون مدار شماست فقط بر عکس رو فیبر چاپ شده وگرنه من یک به یک مسیر اتصال قطعات رو چک کردم و درست بودن سلف رو هم مجدد پیچیدم.ترانزیستور هم سالمه سه تا تا حالا امتحان کردم، پیزو هم کاملا سالمه تست کردم.
    اینم عکس خدمت شما.)
    http://uplod.ir/ocobboln1ulh/20141202675.JPG.htm
    http://uplod.ir/n491r7jra4iv/20141202677.JPG.htm

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط javad9899
      سلام مرسی اقا ناصر از راهنماییتون. ولتاژ من 35 ولت ای سی هست که وقتی یکسو میشه حدودا میشه 49 ولت دی سی اتفاقا مدار من همون مدار شماست فقط بر عکس رو فیبر چاپ شده وگرنه من یک به یک مسیر اتصال قطعات رو چک کردم و درست بودن سلف رو هم مجدد پیچیدم.ترانزیستور هم سالمه سه تا تا حالا امتحان کردم.
      اینم عکس خدمت شما.)
      http://uplod.ir/ocobboln1ulh/20141202675.JPG.htm
      http://uplod.ir/n491r7jra4iv/20141202677.JPG.htm
      خوب شما مقاومت رو بردار ببین چطور کار می کنه ولتاژ هم مناسبه
      اگه دیدی ترانزیستور داغ می کنه پس یعنی سوخته اگر هم ترانزیستور اصلا داغ نمی کنه دستتو بزن دو سر پایه های پیزو ببین چطوریه البته یه کوچولو میلرزونه ولی احتمالا همون موقع مدار کار می کنه که باید به جای مقاومتی که گذاشتی و در عکس به نظر 18 اهم میاد یه مقاومت حدود 18000 اهم بزاری یا همون 18 کیلو اهم که بار ها گفته شده

sigpic

دیدگاه

در حال حاضر فعلا 100uh رو ندارم اشکالی نداره بدون اون تست کنم ؟؟مدار درست هست اقا ناصر؟؟دو تا عکس گذاشتم ازش.

دیدگاه

در حال حاضر فعلا 100uh رو ندارم اشکالی نداره بدون اون تست کنم ؟؟مدار درست هست اقا ناصر؟؟دو تا عکس گذاشتم ازش.
          اگه سلفه نباشه اصلا مدار کار نمی کنه حداقل بجاش سیم بزار
          مقاومتت رو هم باید عوض کنی به نظر مقدارش 18 اهمه و کمه باید 18000 اهم باشه :(
          ظاهرا مشکل دیگه ای نداره
          کارهای دیگه که در این پنج پست آخیرم گذاشتم هم حتما رعایت کن

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
            اگه سلفه نباشه اصلا مدار کار نمی کنه حداقل بجاش سیم بزار
            مقاومتت رو هم باید عوض کنی به نظر مقدارش 18 اهمه و کمه باید 18000 اهم باشه :(
            ظاهرا مشکل دیگه ای نداره
            کارهای دیگه که در این پنج پست آخیرم گذاشتم هم حتما رعایت کن
            سلام اقا ناصر قسمت L1 رو با یه تیکه سیم که فرمودید به هم متصل کردم و مقاومت 18 کیلو اهم گذاشتم اما از اون کوچک ها هست و وات پایین!! الان مدار به اون صورت جرقه نمیزنه فقط ترانزیستور داغ میشه به مرور !!!پیزو هم نمیلرزه!!!! مدار رو بدون پیزو تست کردم زمانی که سیم اول ورودی مدار رو به سیم اولی ترانس وصل می کنم موقع وصل کردن سیم دوم ورودی مدار به سیم دوم ترانس یک جرقه کوچیک میزنه مثل همون زمانی که پیزو به مدار متصل بود و کم کم ترانزیستور هم داغ میشه..(ترانزیستور هم هست 2sd313)

دیدگاه

سلام اقا ناصر قسمت L1 رو با یه تیکه سیم که فرمودید به هم متصل کردم و مقاومت 18 کیلو اهم گذاشتم اما از اون کوچک ها هست و وات پایین!! الان مدار به اون صورت جرقه نمیزنه فقط ترانزیستور داغ میشه به مرور !!!پیزو هم نمیلرزه!!!! مدار رو بدون پیزو تست کردم زمانی که سیم اول ورودی مدار رو به سیم اولی ترانس وصل می کنم موقع وصل کردن سیم دوم ورودی مدار به سیم دوم ترانس یک جرقه کوچیک میزنه مثل همون زمانی که پیزو به مدار متصل بود و کم کم ترانزیستور هم داغ میشه..(ترانزیستور هم هست 2sd313)
              فکر کنم ترانزیستور سوخته و یا اینکه پایه هاش اشتباه وصل شده جز این دو حالت نمی تونه باشه

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                فکر کنم ترانزیستور سوخته و یا اینکه پایه هاش اشتباه وصل شده جز این دو حالت نمی تونه باشه
                بله آقا ناصر درست فرمودید از ترانزیستور بود ترانزیستور رو عوض کردم بجاش bu407 گذاشتم الان دیگه جرقه نمیزنه وقتی که به سطح پیزو دست میزنم کمی به قول معروف مور مور میکنه :biggrin: خوب الان دیگه باید چیکار کنم تا آب رو بخار کنه چون فقط یه حالت مور مور یا ویز ویز خیلی کوچیک داره ولی توانایی تولید بخار رو نداره!!!!!!!!!

دیدگاه

من تمام مدار رو همونطور که گفتید سرهم کردم
                  ولتاژ ورودی از یک آداپتور دوبل 12 با آمپرا 4 که از دو سرش گرفتم و میشه 48 ولت با یک یکسوساز تغذیه میشه
                  مقاوت مدار رو 18 کیلو 2 وات گذاشتم هیچ خبری نشد
                  شروع کردم با مقاومتهای دیگه تست کردم به شرح زیر
                  مقاومت 1 کیلو 5 وات =نتیجه مصرف مدار 0.670 میلی آمپر و داغ شدن مقاومت تا 99 درجه ساتیگراد و ایجاد بخار شدید
                  مقاومت 2.2 کیلو 5 وات = نتیجه مصرف مدار 0.460 میلی آمپر و داغ شدن مقاومت و ایجاد کمی بخار
                  مقاومت 3 کیلو 5 وات = نتیجه مصرف مدار 0.300 میلر آمپر و داغ شدن مقاومت و ایجاد کمی لرزش بدون بخار
                  لطفا بفرمایید چهکار کنم که بخار زیاد بشه ولی مقاومت داغ نکنه ؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

بله آقا ناصر درست فرمودید از ترانزیستور بود ترانزیستور رو عوض کردم بجاش bu407 گذاشتم الان دیگه جرقه نمیزنه وقتی که به سطح پیزو دست میزنم کمی به قول معروف مور مور میکنه :biggrin: خوب الان دیگه باید چیکار کنم تا آب رو بخار کنه چون فقط یه حالت مور مور یا ویز ویز خیلی کوچیک داره ولی توانایی تولید بخار رو نداره!!!!!!!!!
                    خوب شما الان باید کمی با سلف بازی کنید و یا مقدار مقاومت را کمی زیاد و کم کنید تا به بخار مطلوب برسید.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidn1
                      من تمام مدار رو همونطور که گفتید سرهم کردم
                      ولتاژ ورودی از یک آداپتور دوبل 12 با آمپرا 4 که از دو سرش گرفتم و میشه 48 ولت با یک یکسوساز تغذیه میشه
                      مقاوت مدار رو 18 کیلو 2 وات گذاشتم هیچ خبری نشد
                      شروع کردم با مقاومتهای دیگه تست کردم به شرح زیر
                      مقاومت 1 کیلو 5 وات =نتیجه مصرف مدار 0.670 میلی آمپر و داغ شدن مقاومت تا 99 درجه ساتیگراد و ایجاد بخار شدید
                      مقاومت 2.2 کیلو 5 وات = نتیجه مصرف مدار 0.460 میلی آمپر و داغ شدن مقاومت و ایجاد کمی بخار
                      مقاومت 3 کیلو 5 وات = نتیجه مصرف مدار 0.300 میلر آمپر و داغ شدن مقاومت و ایجاد کمی لرزش بدون بخار
                      لطفا بفرمایید چهکار کنم که بخار زیاد بشه ولی مقاومت داغ نکنه ؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry:
                      سلام مقاومت وظیفه بایاس مدار رو داره
                      وقتی مقاومت خیلی باید تغییر کنه دو راه وجود داره اول اینکه یه ترانزیستور دیگه استفاده کنیم چون مشخصات ترانزیستور ها حتی با اسم یکسان برخی اوقات با هم خیلی فرق می کنه
                      راه دوم که ساده تره اینه که با ایجاد تغییر در سلف ال دو که با دست پیچیده شده سعی کنیم تا با یک مقاومت بالاتر به بخار مطلوب برسیم چون اگر مقدار مقاومت کم باشد بیشتر انرژی در مقاومت تلف خواهد شد
                      شما می تونید تعداد دور سلف ال دو رو کم و زیاد کنید و یا اونو باز و فشرده کنید تا به پاسخ مطلوب برسید

sigpic

دیدگاه

سلام داداش ناصر یه مشکلی که دارم اینه که هر ترانزیستوری که میزارم فقط آب رو یکم میلرزونه ولی زمانی که یه مقاومت 22کیلو با مقاومت 18 موازی میکنم بعد از چند ثانیه بخار تولید میکنه یعنی درمجموع میشه گفت زمانی که دو تا مقاومت 18کیلو و 22 کیلو میذارم قدرت مدار بیشتر میشه اما نه بازم به اون صورت سلف L2 رو هم فشرده و جمع کردم ولی زیاد تاثیری نکرد :sad:از راهنماییهاتون ممنونم.

دیدگاه

سلام داداش ناصر یه مشکلی که دارم اینه که هر ترانزیستوری که میزارم فقط آب رو یکم میلرزونه ولی زمانی که یه مقاومت 22کیلو با مقاومت 18 موازی میکنم بعد از چند ثانیه بخار تولید میکنه یعنی درمجموع میشه گفت زمانی که دو تا مقاومت 18کیلو و 22 کیلو میذارم قدرت مدار بیشتر میشه اما نه بازم به اون صورت سلف L2 رو هم فشرده و جمع کردم ولی زیاد تاثیری نکرد :sad:از راهنماییهاتون ممنونم.
                          خواهش می کنم
                          راستی مقدار خازن ها و سلف ها رو درست قرار دادی ؟
                          اگه درست باشه دیگه نباید مشکلی وجود داشته باشه

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                            خواهش می کنم
                            راستی مقدار خازن ها و سلف ها رو درست قرار دادی ؟
                            اگه درست باشه دیگه نباید مشکلی وجود داشته باشه
                            اره همه درستن بجز L1،قضیه چیه که وقتی مقاومت 22کیلو موازی میکنم بخار تولید میشه؟؟

دیدگاه

اره همه درستن بجز L1،قضیه چیه که وقتی مقاومت 22کیلو موازی میکنم بخار تولید میشه؟؟
                              مقاومت باعث بایاس ترانزیستور شده و مدار شروع به کار می کنه

sigpic

دیدگاه

سلام بچه ها
                                برای اینکه بخارو بشه هدایت کرد/مثلا تو یه لوله که بشه تو فضا از بخار یا رطوبتش استفاده کرد
                                راهی دارید؟؟ اگر کسی طرحی داره میتونه ارسال کنه ما هم فیض ببریم :redface: :redface: :redface: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X