پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب
عزیز اون پیزو ها اصلا فرکانس کاریشون در این حد نیست اما اگر کسی داشته باشه امتحان کنه منم برام جالبه هر چند 99درصد جواب نمیده
شما اطمینان دارید ترانس 150 واتی را 8 تومن خریدید :eek: :eek: :eek:بابا عجب آدم با حالی بوده میداد نمکی بیشتر بهش می دادند :biggrin:ببینید اگه داره برا بچه های سایت و منم بخرید :mrgreen:
بعیده مشکل از لینک باشه اصلا کار این پیزو چیز دیگه است این پیزوهای دستگاه های تمیز کننده آلتراسونیکه که در پزشکی و طلا سازی و.............استفاده داره
البته محاسبات آقای صاحبی مال 3 پیزو بود نه یک پیزو 37تومن قیمت یک پیزو هست دیگه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز چه فنی نیاز داشتی که آشغالش 5تومن بوده؟؟؟؟؟یک سری فن 8 سانت دارم بلا استفاده اگر خواستید پخ یزنید تا مشخصات بدم
همه چیز هم که نمیشه دست دوم خرید در واقع اصل مطلب پیدا کردنشه
خود آقای چمنی اون مدل چینی را که باز کردند همه دیدیم از ترانزیستور گرفته تا بقیه قطعات توان پایین تری داشتند پس نشون میده هنوز مدار بهینه نیست یا اینکه این پیزوهای ما نصب به اون سفید کوچیک ها توان زیاد مصرف می کنند و بازده کم دارند
نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
لینک که درست نشده هنوز . پیزو رو اشتب گذاشتن
اره کاملا موافقم به خدا صبح تا شب تو فکر اینم که پروژه ها رو چطوری میشه با کمترین قیمت در اورد و تمیزو. .. . باشن
رفتم فن بگیرم آشغالی ترینش 5000 بود . تو فکرم وایسم بالاسرش خودم فوت کنم به مدار
واسه هیت سینک و خیلی چیزای دیگه به اوراقچی ها سر بزنید اونجا لوازم کامپیوتر و ........... خیلی پیدا میشه خلاص به قول مجتبی جان 120 به بالا در میاد . در صورتی که آمادش با 100 تا مزایا 37000 هست
خوب واقعا نمیصرفه اینطوری بخوایم پیش بریم منم واسه ترانسم خیلی پشیمونم کاشکی میرفتم دست 2 میخریدم
ال ای دی 8میلی 400 تومان آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتم فن بگیرم آشغالی ترینش 5000 بود . تو فکرم وایسم بالاسرش خودم فوت کنم به مدار
واسه هیت سینک و خیلی چیزای دیگه به اوراقچی ها سر بزنید اونجا لوازم کامپیوتر و ........... خیلی پیدا میشه خلاص به قول مجتبی جان 120 به بالا در میاد . در صورتی که آمادش با 100 تا مزایا 37000 هست
خوب واقعا نمیصرفه اینطوری بخوایم پیش بریم منم واسه ترانسم خیلی پشیمونم کاشکی میرفتم دست 2 میخریدم
ال ای دی 8میلی 400 تومان آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز چه فنی نیاز داشتی که آشغالش 5تومن بوده؟؟؟؟؟یک سری فن 8 سانت دارم بلا استفاده اگر خواستید پخ یزنید تا مشخصات بدم
همه چیز هم که نمیشه دست دوم خرید در واقع اصل مطلب پیدا کردنشه
خود آقای چمنی اون مدل چینی را که باز کردند همه دیدیم از ترانزیستور گرفته تا بقیه قطعات توان پایین تری داشتند پس نشون میده هنوز مدار بهینه نیست یا اینکه این پیزوهای ما نصب به اون سفید کوچیک ها توان زیاد مصرف می کنند و بازده کم دارند
دیدگاه