پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
[quote author=مهران چمنی link=topic=72424.msg437747#msg437747 date=1361194939]
درود خدایان هم بر شما باد ای گوهرهای پیشرفت و تکنولوژی
ممنون بابت تصاویرت مهندس
ولی خوب باید بگم که.....
از پیزو بجای اون دستگاه نمیشه استفاده کرد
دلیلش هم اینه که اون دستگاه دود سنگین درست میکنه ولی دستگاه ما بخار سرد یا مه سنگین میسازه
اگر بخوایم با این دستگاه اون حجم دود رو جبران کنیم.....به دلیل وجود بخار ...زمین نم دار و به مرور زمان خیس میشه!
مگه اینکه بخار تو یک مخزن جمع بشه...با یک پمپ باد ،بخار به یکباره مانند توپ به هوا شلیک بشه...اینطوری جذابتر هر میشه...
بازهم ممنون از نظر زیبات
سپاس از پاسخت مهندس جان
نظر خوبی دادی درباره پمپ باد :mrgreen: باید دستگاه خودت و بسازم و روش تحقیقات کنم البته با کمک خودت که استادی :nerd:
با اجازت یک موضوع ایجاد میکنم درباره همین دستگاه که اینجا شلوغ نشه برات لینکشو اینجا میزارم حتما یه سری بزن شاید موفق شدیم
یک چیز درست بسازیم
امروز تو نت یه گشتی زدم به یه جاهایی رسیدم ولی پراکنده هست باید جمع و جورش کرد :read:
[quote author=مهران چمنی link=topic=72424.msg437747#msg437747 date=1361194939]
درود خدایان هم بر شما باد ای گوهرهای پیشرفت و تکنولوژی
ممنون بابت تصاویرت مهندس
ولی خوب باید بگم که.....
از پیزو بجای اون دستگاه نمیشه استفاده کرد
دلیلش هم اینه که اون دستگاه دود سنگین درست میکنه ولی دستگاه ما بخار سرد یا مه سنگین میسازه
اگر بخوایم با این دستگاه اون حجم دود رو جبران کنیم.....به دلیل وجود بخار ...زمین نم دار و به مرور زمان خیس میشه!
مگه اینکه بخار تو یک مخزن جمع بشه...با یک پمپ باد ،بخار به یکباره مانند توپ به هوا شلیک بشه...اینطوری جذابتر هر میشه...
بازهم ممنون از نظر زیبات
سپاس از پاسخت مهندس جان
نظر خوبی دادی درباره پمپ باد :mrgreen: باید دستگاه خودت و بسازم و روش تحقیقات کنم البته با کمک خودت که استادی :nerd:
با اجازت یک موضوع ایجاد میکنم درباره همین دستگاه که اینجا شلوغ نشه برات لینکشو اینجا میزارم حتما یه سری بزن شاید موفق شدیم
یک چیز درست بسازیم

دیدگاه