اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

اگه بتونی یه فن دور بالا هم براش بزاری دیگه خیلی خوب میشه

در مورد میکرو هم تو همین چند صفحه ی قبل چند نفر از دوستان داشتن روش کار میکردند نمیدونم به نتیجه رسیدند یا خیر :-??

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط ali.q.5557
      واقعا ترانزیستور فشار زیادی روشه چون از منم موقعی که کار میکرد دیگه نمیشد دست به هیت سینگ حتی زد.سایزشم خوبه تقریبا دوبرابر اندازه ای که در مدارهای بچه ها استفاده شده. دنبال مدار دیگه ای میگردم چون واقعا به ساختش نیاز دارم .این مدار هم خیلی حساسه هم خوب و بلند مدت کار نمیده. شما نمیدونی میشه با میکرو این کارو کرد؟
      علی جان من این مدار رو نبستم ولی نوع ابتدایی اون رو که تو موضوعی که توسط آقای های ولتاژ درست شده بود رو ساختم و علاوه بر اون یه مدار دیگه هم که از یه جای دیگه پیدا کرده بودم و مشابه اون بود رو ساختم . هر دو سریع جواب داد و مشکلی بوجود نیاورد . ترانزیستور هم از 2sc2625,bu406 استفاده کردم که راحت گیر میاد . مدار بخار خیلی درست نمی کنه و لی مشکلی هم نداره . و فکر کنم نیم ساعت هم روشن بوده!. اینا رو گفتم که سه تا نکته بگم خدمتت:
      1- مطمئن باش از مدار چون علاوه بر من ده بیست نفر دیگه هم به خوبی باهاش کار کردن ، خیلی ها مثل من رو برد بورد ساختن
      2-من وقتی یه مقاومت کوچولو! با بیس سری کردم گرمای هیت سینک کم شد ( فکر کنم زیر 10 اهم )
      3- من وقتی مقاومت با پیزو موازی کردم ، خروجی از قل قل زدن به بخار کردن رسید.(البته بچگی کردم مقاومت رو همین طور پایین و پایین آوردم تا ترانزیستورم سوخت ، بعد! یه نگاه به نقشه انداختم دیدم بـــــــــــــــــله مقاومته داشته جریان بیس رو زیاد می کرده!( فکر کنم محدوده ی خوبش بین 50 کیلو تا 5 کیلو بود )
      موفق باشی
      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
        کسانی که به فانکشن ژنراتور و اسیلسکوپ دسترسی دارند اگه می تونند این کار رو بکنند:
        اول با فانکشن یه موج با فرکانش 1.63 مگاهرتز تولید کنند مربعی با دامنه 5 تا 10 ولت بعد با یه مقاومت اونو بدندش به پایه بیس ترانزیستور irf .به کلکتور irf ولتاژ 45 ولت بدید و به امیتر هم پیزو رو وصل کنید و سر دیگه پیزو رو به زمین وصل کنید و ببینید جواب میده یا نه؟ اگه این جواب داد اونوقت به فکر این بیفتید که با میکرو یا هر چیز دیگه اون فرکانس رو تولید کنید.
        خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد...

دیدگاه

سلام علی جان
          همینطور که دوستان عرض کردند مشگل از تغییر قطعاتتون نیست
          خودم مقدار سلف و خازن هارو خیلی زیاد و کم کردم و از نظر استفامت مدار خیالتون حمع باشه
          مشگلتون از دفع نادرست حرارت ترانزیستور هست
          اگه اونو در درحه گرمای مناسب نگه دارید هرگز نخواهد سوخت و مدار بدون مشگل کار خواهد کرد
          فقط مقاومت مدار رو تغییر ندید که روی پیزو فشار میاد
          دوم اینکه بسته به کیفیت پیزوتون ...دستگاه پایدار خواهد بود
          موفق باشید
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان کسی این مدارو با میکرو انجام نداده :nerd:
            آقای چمنی به نظر شما میشه این پروژه رو با میکرو انجام داد ؟
            میشه مشخصات خروجی مدارو رو بگین ؟ ( فرکانس ، نوع شکل موج ، دامنه و . . .)
            بد جوری به پاسخ این سوالام نیاز دارم خواهش می کنم کمکم کنید :nerd:
            در ضمن تشکر فراوان به خاطر زحماتتون
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
              دوستان کسی این مدارو با میکرو انجام نداده :nerd:
              آقای چمنی به نظر شما میشه این پروژه رو با میکرو انجام داد ؟
              میشه مشخصات خروجی مدارو رو بگین ؟ ( فرکانس ، نوع شکل موج ، دامنه و . . .)
              بد جوری به پاسخ این سوالام نیاز دارم خواهش می کنم کمکم کنید :nerd:
              در ضمن تشکر فراوان به خاطر زحماتتون
              خواهش میکنم
              خروجی این مدار باید 1.6گیگاهرتز با ولتاژ 45ولت پیک تا پیک و جریانی بین 400تا 800میلی آمپر باشه
              اگه میتونید با میکرو راه اندازیش کنید که
              پس یا علی
              بسم الله !
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

مشکل اصلی که برای استفاده از میکرو پیش میاد اینه که اگه مثلا با یه ماسفت فرکانس 1.6 مگ را ساختیم، نیاز به تطبیق امپدانس داریم تا پیزو واقعا کار کنه. حالا چون فرکانس یه خورده بالاست :biggrin: از چوک های مهمولی نمیشه استفاده کرد و تلفات هسته بشدت بالاست. ایده هم برای این کار دارم که اگه جواب گرفتم حتما میزارم تا همه استفاده کنن.
                Weakness of attitude becomes weakness of character
                Albert Einstein

دیدگاه

سلام. من یه نمونه ازاین مدارو ساختم و بخار خیلی خوب هم داد. ولی وقتی سه تا از این مدار رو ساختم وباهم روشن میکنم بخاردهی بشدت ضعیف میشه oo:! حتی وقتی دوتاش هم باهم روشن میکنم همینطوره. ترانس توحالت عادی 41ولت بهم میده ولی وقتی مدار روشن میکنم 29ولت میشه وکلا1.5آمپر میکشه و میدونم که ترانس راحت تا5آمپر میده. بنظر شما مشکل از کجاست؟ :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramez
                    سلام. من یه نمونه ازاین مدارو ساختم و بخار خیلی خوب هم داد. ولی وقتی سه تا از این مدار رو ساختم وباهم روشن میکنم بخاردهی بشدت ضعیف میشه oo:! حتی وقتی دوتاش هم باهم روشن میکنم همینطوره. ترانس توحالت عادی 41ولت بهم میده ولی وقتی مدار روشن میکنم 29ولت میشه وکلا1.5آمپر میکشه و میدونم که ترانس راحت تا5آمپر میده. بنظر شما مشکل از کجاست؟ :angry:
                    شما باید چند تا خازن سرامیکی حدودا 10 نانو را با منبع موازی کنی و ابتدای هر مدارت هم یکی قرار بدی تا افت ولتاز ناگهانی رخ نده.
                    Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rectifier►
                      شما باید چند تا خازن سرامیکی حدودا 10 نانو را با منبع موازی کنی و ابتدای هر مدارت هم یکی قرار بدی تا افت ولتاز ناگهانی رخ نده.
                      افت ولتاژ ناگهانی نیست دایمی هست، ینی به محض روشن شدن روی 29ولت میمونه و ترانس بعد از مدتی داغ میشه انگار جریان بیش از حد ازش کشیده میشه درصورتی که فقط 1.5آمپر کشیده میشه

دیدگاه

45 ولت زیاده من 5-7 روزه پیزو هام خراب شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramez
                          افت ولتاژ ناگهانی نیست دایمی هست، ینی به محض روشن شدن روی 29ولت میمونه و ترانس بعد از مدتی داغ میشه انگار جریان بیش از حد ازش کشیده میشه درصورتی که فقط 1.5آمپر کشیده میشه
                          شما ولت متر که میزاری نشون نمیده اگه با اسکوپ نگا گنی میبینی که چه ریپلی روی منبع داری.
                          Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            45 ولت زیاده من 5-7 روزه پیزو هام خراب شد.
                            منم پیزوهام حین تست خراب شد ینی روکش سفیدش ازبین رفت . بنظر شما چند ولت کارکنم؟ راستی شما دیگ بخارتونو درست کردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rectifier►
                              شما ولت متر که میزاری نشون نمیده اگه با اسکوپ نگا گنی میبینی که چه ریپلی روی منبع داری.
                              بنظر مدار بشدت سلفی هست. چکار باید کرد تا مدار خوب کار کنه؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramez
                                منم پیزوهام حین تست خراب شد ینی روکش سفیدش ازبین رفت . بنظر شما چند ولت کارکنم؟ راستی شما دیگ بخارتونو درست کردی؟
                                والا نمیدونم 25 ولت بیشتر نرین بهتره. و اینکه من اینروش تولید بخار رو گزاشتم کنار. دارم روی روشی مبنی بر فشار آب خود شیر و یه نازل که پ رو پودر کنه و یه فن حلزونی فکر میکنم. ساده ارزان با طول عمر بالا و نگه داری کم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X