اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام

فرق پیزوی معمولی با پیزو تبخیر آب سرد چیه ؟

میتونیم از پیزوی معمولی هم استفاده کنیم ؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
      سلام

بله حتما باید در آب باشد چون قرار است با ایجاد فرکانس بالا موجب جداشدن مولکولهای آب از یکدیگر شود
      خیر پیزوی معمولی با پیزوی تبخیر بخار آب سرد فرق دارد. هم از لحاظ ساختمان و هم از لحاظ عملکرد

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط الماسی
      سلام
      من چند ماه پیش ساختمش ولی خب نتیجه خوبی نگرفت.البته یک ذره خودم مشکل داشتم.
      ولتاژم حدود 75-80 بود که نشد. رو پیزو وقتی با اب پر میکردم فقط لرزش داشت. بعد با دست ابشو کم میکردم که به اندازه یک قطره میرسید بخار میداد.
      حالا بنظرشما مشکل چیه؟
      فکر کنم مشکلش آب بندی باشه !

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
        سلام

مثل فرق تیوتر با ساب میمونه
        التراسونیک های معمولی تولید صدا میکنند یا در نوعی دیگر به عنوان سنسور لرزشی به کار گرفته میشنوند
        اما پیزوی بخار سرد از جنس سرامیک میباشد و صدایی تولید نمیکند و سطح رویی آن با ماده ای ضد آب جهت جلوگیری از نشت جریان در آب پوشیده شده است و تنها تولید ارتعاش در حد مگاهرتز میکند.
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edeeson_nm1
          فکر کنم مشکلش آب بندی باشه !
          نوار مشکی دورش نمیذاشت اب بره زیرش
          جهت اطلاع من پیزو را کامل داخل اب نمیذاشتم و فقط روش اب میریختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الماسی
            نوار مشکی دورش نمیذاشت اب بره زیرش
            جهت اطلاع من پیزو را کامل داخل اب نمیذاشتم و فقط روش اب میریختم
            آخه من یه پیزو داشتم پلاستیکش زیاد خوب نبود آب از دورش می رفت زیر پیزو
            باید مدارتون رو + عکس هاش قرار بدید تا بفهمم مشکلش چیه
            البته این مدار فرکانس بالاست و معمولا به راحتی جواب نمیده اما با کمی سعی و تلاش می تونید موفق بشید مخصوصا مقدار سلف ها و نحوه بستن مدار خیلی مهمه مثلا مدار من روی برد برد کار نمی کرد اما با برد سوراخ دار جواب داد .

sigpic

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط نا صر

دوستان اگه یکی خواست ازین مدار مثلا 4 تا بسازه باید 4 تا مدار ببنده؟ :nerd:
              میتونه فقط یه دونه سلف L1 و یک خازن c3 بزاره و بقیه مدار را به تعداد پیزو ببنده؟ :rolleyes:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با ما همراه شو

بله بردیا خازن C1 و سلف L1 برای گرفتن نوسانات خط تغذیه است که میشه همین کاری که گفتی رو انجام داد
                البته به جا سلف 100 میکرو 100 میلی هانری بزار و به جای خازن 4700 میکرو فاراد بزار و بقیه مدار هم که مشخصه

sigpic

دیدگاه

سلام اقا مهران من مدارتونو بستم فقط یه مشکل دارم اینه که وقتی مثبتو وصل میکنم یه لحظه روشن میشه ولی بعدش قطع میشه ولتاژ هم دو سر پیزو هست به نظر شما مشکل از چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iAydin
                    سلام اقا مهران من مدارتونو بستم فقط یه مشکل دارم اینه که وقتی مثبتو وصل میکنم یه لحظه روشن میشه ولی بعدش قطع میشه ولتاژ هم دو سر پیزو هست به نظر شما مشکل از چیه؟
                    سلام
                    احتمالا ار منبع تغذیتونه
                    در لحظه اول به کمک خازن صافی ؛مدار راه می افته ولی وقتی خازن دشارژ میشه و تمام جریان از منبع کشیده میشه....مدار از بخار می افته
                    به طور ساده تر بگم....احتمالا از منبع تغذیه ای با ولتاژ کمتر از 45ولت و یا جریانی کمتر از یک آمپر استفاده می کنید.
                    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام اقای ادیسون .داداش من قطعات رو از امجد گرفتم.مشکل من اینجاست که تو مدار خازن 2200 میکرو از نوع الکترولیت هست؟ و پایه مثبت تو نقشه کدومه؟.چون به فروشنده گفتم سرامیکی بده گفت همچین خازن سرامیکی ساخته نشده(مسخرم کرد) در ضمن در مورد پایه های ترانزیستور یه خورده بیشتر توضیح بدید؟(کلکتور امیتر بیس کدومن) مرc

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir894
                        سلام اقای ادیسون .داداش من قطعات رو از امجد گرفتم.مشکل من اینجاست که تو مدار خازن 2200 میکرو از نوع الکترولیت هست؟ و پایه مثبت تو نقشه کدومه؟.چون به فروشنده گفتم سرامیکی بده گفت همچین خازن سرامیکی ساخته نشده(مسخرم کرد) در ضمن در مورد پایه های ترانزیستور یه خورده بیشتر توضیح بدید؟(کلکتور امیتر بیس کدومن) مرc
                        سلام عزیزم خازن از نوع الکترولیت هست و پایه مثبتش به سمت بالاست. پایه منفی هم پایین نقشه
                        ترانزیستور رو هم اگر به سمت خودت بگیری و بتونی نوشته هاشو بخونی پایه هاش اینطور میشه :
                        ( امیتر - کلکتور - بیس )

sigpic

دیدگاه

ادیسون جان.فکر کنم پیزو سوخت؟ اخه اول داشت خوب کار می کرد ولی نمی دونم چی شد که دیگه بخار نمی ده فقط می لرزونه!لطفا طریقه تشخیص و تست پیزو سوخته رو بگید.راستی تا یادم نرفته مقاومت 18 کیلو یی یه خیلی داغ میشه طوری که دست رو میسوزونه.

امید وارم بتونم درستش کنم اخه از وقتی که این دستگاه بخور سرد رو دیدم ارزوم بود که خودم درستش کنم.خیلی لذت داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir894
                            ادیسون جان.فکر کنم پیزو سوخت؟ اخه اول داشت خوب کار می کرد ولی نمی دونم چی شد که دیگه بخار نمی ده فقط می لرزونه!لطفا طریقه تشخیص و تست پیزو سوخته رو بگید.راستی تا یادم نرفته مقاومت 18 کیلو یی یه خیلی داغ میشه طوری که دست رو میسوزونه.

امید وارم بتونم درستش کنم اخه از وقتی که این دستگاه بخور سرد رو دیدم ارزوم بود که خودم درستش کنم.خیلی لذت داره
                            با اهمتر اگه تست کنی از هر دو طرف اتصال باز باید نشون بده

sigpic

دیدگاه

داداش ممنون که جواب دادی دمت گرم.جبران می کنم.امید وارم بتونم درستش کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir894
                                داداش ممنون که جواب دادی دمت گرم.جبران می کنم.امید وارم بتونم درستش کنم
                                خواهش می کنم مقاومت 18 کیلو رو وات بالا بزار اگر هم می تونی کمی هم مقدارش رو کم و زیاد کن مقدار بخار ممکنه با این عمل کمتر یا زیادتر بشه

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X