اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط amir894
    ادیسون جان!من ترانس با چه ولتاژی بگیرم! :read: راستی اگه مثلا ۵۰ ولت گرفتم و برای مدار زیاد بود میشه کمش کرد? oo:
    سلام من برای شرایطی اون مدار ترانس رو پیشنهاد دادم که فقط بخار کمی نیاز بود
    بهترین عملکرد در ولتاژ 46 ولت دی سی است و به ترانس 32 ولت نیاز است.
    اگر ترانس رو عوض نکرد نگران نباش خودمازت به قیمت خریدت می خرم
    ولتاژ ترانس رو اگه بخوای کم کنی باید از مدارات رگولاتور استفاده کنی
    ولی سعی کن ترانس حدود 30 ولت بگیری که دیگه نیاز نباشه براش مدارات جانبی بزاری

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط amir894
      ترانس من ۲۴ یک امپره!خودتون گفتید oo:!!!اگه می دونستم کمه خوب ۳۴ ولت میگرفتم !!پس باید یه ترانس دیگه بخرم! :cry2:
      فکر ما فقر بیچاره ها هم باشید :cry:
      اگر خوب به عکسها و شکل ها هم دقت می کردی من همه ی مشخصات رو گفته بودم والان هم نگران نباش اگر ترانس رو نتونستی عوض کنی خودم ازت می خرم یه ترانس حدود 32 ولت بگیر . مدارت بسیار عالی هست . ترانس 24 ولت رو چند خریدی ؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
        اگر خوب به عکسها و شکل ها هم دقت می کردی من همه ی مشخصات رو گفته بودم والان هم نگران نباش اگر ترانس رو نتونستی عوض کنی خودم ازت می خرم یه ترانس حدود 32 ولت بگیر . مدارت بسیار عالی هست . ترانس 24 ولت رو چند خریدی ؟
        سلام!بابا کی میگه فردین مرده!بیا داش ناصر خودش یه پا فردینه!! :biggrin: بی خیال ترانس بلاخره تو یه کار لازم میشه!ناصر جان یه ترانس ده ولت داشتم با این ترانس سری بستم!حالا بخار میده فقط اگه یه قطره روش بریزی !درضمن مقاومت همون ۳/۹۰۰ کیلویی رو بستم با ۱۸ و ۱۰ کیلو فقط میلرزونه :sad: به نظرت نمی خواد تغییری تو مقدار مقاومت بدم!ساعت یک میرم امجد اگه لطف کنی تا اون موقع جواب بدی :biggrin:
        از راهنمایی هات ممنون :wow: اینم عکس http://upload7.ir/imgs/2014-02/44599741519541022255.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir894
          سلام!بابا کی میگه فردین مرده!بیا داش ناصر خودش یه پا فردینه!! :biggrin: بی خیال ترانس بلاخره تو یه کار لازم میشه!ناصر جان یه ترانس ده ولت داشتم با این ترانس سری بستم!حالا بخار میده فقط اگه یه قطره روش بریزی !درضمن مقاومت همون ۳/۹۰۰ کیلویی رو بستم با ۱۸ و ۱۰ کیلو فقط میلرزونه :sad: به نظرت نمی خواد تغییری تو مقدار مقاومت بدم!ساعت یک میرم امجد اگه لطف کنی تا اون موقع جواب بدی :biggrin:
          از راهنمایی هات ممنون :wow: اینم عکس http://upload7.ir/imgs/2014-02/44599741519541022255.jpg

بسیار عالیه
          چرا مقدار مقاومت رو می تونی انقدر تغییر بدی تا به بهترین جواب برسی من هم برای پیدا کردن مقدار مقاومت از ولوم استفاده کردم هر چند ولومه سوخت چون توانش کم بود
          کار خوبی کردی ولتاژ ترانس رو افزایش دادی 37 ولت هم خوبه ولی می تونی بازم افزایش بدی تا 50 ولت هم حتی میشه برد اما عمر پیزو کم میشه
          مقدار سلف رو هم یکم می تونی تغییر بدی
          زیر پیزو هم مواظب باش آب نره یا چسب نباشه نمیزاره خوب بلرزه یعنی زیرش باید کاملا فضای باز باشه
          خلاصه هر مدار ممکنه با مدار دیگه فرق داشته باشه چون هم فرکانس کار بالاست هم شرایط کاری مدار سخته برخی مواقع لازمی یکم مقدار المان ها رو تغییر داد تا بهترین پاسخ رسید . مخصوصا مقدار مقاومت و سلف L2 که با دست باید پیچیده بشه
          این هم مرور گذشته یا آنچه گذشت :
          اول یکم تئوری :
          عمق مناسب قرار گرفتن خود پیزو در آب بین 3 سانتی متر تا 4.5 سانتی متر می باشد و اگر بخواهیم یک منبع آب داشته باشیم باید طوری اونو طراحی کنیم که 4cm روی پیزو رو آب بپوشونه ، اگر می خواهیم مدار محافظت داشته باشه باید یک رطوبت سنج طراحی کنیم و اونو سر راه مدار نوسان ساز قرار بدیم تا هنگامی که آب تموم شد مدار خودش قطع بشه ، عمر مفید پیزو حدود 5000 ساعته یعنی اگه یکسره کار کنه می تونه 208 روز عمر داشته باشه و بعد از اون اگر نسوزه حتما باید قبل از هر بار کار کردن کاملا خشک بشه تا بتونه کار کنه و اگر نه اصلا نوسان نمی کنه و اگر جنس پیزو هم خوب نباشه اصلا دیگه کار نمی کنه! و اگر خیلی با کیفیت باشه تا 6000 ساعت هم می تونه کار کنه البته بیش از چند ساعت کار در روز نباید از پیزو انتظار داشت ! ظرفیت آبی که میتونه تبخیر بشه برای هر پیزو بین 400 تا 500 سی سی در هر ساعت می باشد . فرکانس نوسان حدود 1.7 مگاهرتز می باشد. نوسان ساز مورد استفاده من pierce oscillator ترانزیستوری اصلاح شده است.
          لیست قطعات :
          1-ترانزیستور TT2148 یا معادل آن 2-سلف 100 میکرو هانری 3-پیزو تبخیر آب سرد 4-ترانس 32 ولت 1 آمپر 5-پل دیود 2 آمپر 6-برد سوراخ دار کوچک 7-هیت سینک 8-خازن 3300میکرو فاراد 50 ولت 9-خازن 6.8 نانو فاراد 10-خازن 1.5 نانو فاراد 11-مقاومت 18 کیلو اهم دو وات 12- سلف L2 مدار که باید پیچیده بشه و برای این کار کافیه 18 دور سیم دور یک مداد بپیچید
          این هم شماتیک مدار من :
          http://upload7.ir/imgs/2014-01/60849105604080854307.jpg

این عکس مدار:
          http://upload7.ir/imgs/2014-01/16439634972403904215.jpg

بیسترین میزان بخار هم در 46 ولت دی سی حاصل شد

sigpic

دیدگاه

ناصر داداش کجایی که مدارم کامل شد :wow: الن از امجد میام یه ترانس ۴۸ ولت ۱ امپر خریدم۲۰ تومن مقاومت رو هم عوض کردم و ۳ کیلو گذاشتم خازن الکترولیت هم یه ۳۳۰۰ میکرو ۲۰۰ ولت گذاشتم!همونطور که گفتی با سلف دومی یه خورده ور رفتم و این که تو عکس هستش رو درست کردم!بخار همه خونه زندگی مونو ورداشت :wow: اگه راهنمایی های شما نبود واقعا نمی تونستم درستش کنم :cry:!!حیف که فقط یه دونه تشکر میشه زد وگرنه هزار تا تشکر می فرستادم :wow: :wow: :wow: :job:

اینم عکس http://upload7.ir/imgs/2014-02/90668521196801243978.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir894
              ناصر داداش کجایی که مدارم کامل شد :wow: الن از امجد میام یه ترانس ۴۸ ولت ۱ امپر خریدم۲۰ تومن مقاومت رو هم عوض کردم و ۳ کیلو گذاشتم خازن الکترولیت هم یه ۳۳۰ میکرو ۲۰۰ ولت گذاشتم!همونطور که گفتی با سلف دومی یه خورده ور رفتم و این که تو عکس هستش رو درست کردم!بخار همه خونه زندگی مونو ورداشت :wow: اگه راهنمایی های شما نبود واقعا نمی تونستم درستش کنم :cry:!!حیف که فقط یه دونه تشکر میشه زد وگرنه هزار تا تشکر می فرستادم :wow: :wow: :wow: :job:

اینم عکس http://upload7.ir/imgs/2014-02/90668521196801243978.jpg
              بسیار عالی
              بسیار خوشحالم که مدارت خوب جواب داد و از همون اول می دونستم که به جواب مطلوبت بسیار نزدیکی
              حالا اشکال نداره تو پست دوچرخه الکترونیکی و پاسخ و جوابش می تونی هزار تا تشکر بزنی ( البته شوخی کردم :smile
              عکس مدارت رو هم حیف بود تو انجمن نزاری خودم گذاشتم

sigpic

دیدگاه

سلام ناصرجون و بقیه بچه ها

اقا من چیزی که بین صحبتها فهمیدم اینه که اگر با سلف دومی و مقاومت موازی با پیزو ور برم درست میشه؟
                دیگه حال ندارم باز شکست بخورم :cry2: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الماسی
                  سلام ناصرجون و بقیه بچه ها

اقا من چیزی که بین صحبتها فهمیدم اینه که اگر با سلف دومی و مقاومت موازی با پیزو ور برم درست میشه؟
                  دیگه حال ندارم باز شکست بخورم :cry2: :cry2:
                  اره الماسی جان!من خودم چند بار شکست خوردم ولی نا امید نشدم :nerd: سلف دومی خیلی حساسه یه صدم اینور اونور بشه مدار درست کار نمی کنه سلف اولی رو هم ۱۰۰ میکرو گذاشتم جواب نداد یه سلف همین جوری داشتم گذاشتم و جواب داد :read:مدارم رو که خودت دیدی دیگه :wow:

دیدگاه

سلام
                    من فردا میخام برم قطعات این مدار رو بگیرم ولی مثل اینکه مقادیر متفاوته oo:
                    میشه کسی که جواب گرفته مقادیر رو بگه تا قطعات دقیق بگیرم؟

دیدگاه

سلام برخی اوقات به خاطر تفاوت بین المان ها ممکنه بعضی مقادیر کم و زیاد بشن تاثیر بهتری روی خروجی بزارن
                      پس از شکست نترسید تنها کسانی خوب جواب گرفتن که تلاش کردن و زود نا امید نشدن . حدود چهار نفر از بچه ها تا به حال مدار من رو ساختن و با یکم تلاش به جواب عالی رسیدن
                      مقادیر رو در همین پست جدید که در همین صفحه هست بزارید به راحتی جواب میده

sigpic

دیدگاه

سلام آقــــآ ناصر
                        یه سوال دیگه؟؟
                        مگه نمیشه از مدار چاپر برای تغذیه استفاده کرد؟
                        دیگه انقدر هزینه ترانس هم نشه؟

دیدگاه

بچه ها این پاور led رو نگاه کنید ببنید میشه ازش الگو بردای کرد؟
                          الان دارم روش کار میکنم ولی شدیدا به خازن صافی بستگی داره
                          ولی جریانش عالیه و ولتاژشو فقط با یه پتانسیومتر وات بالا میشه کنترل کرد
                          لطفا همفکری کنیم و ته این قضیه رو دربیاریم :agree: :agree:
                          http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...bea9b9a72b1c8f

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hayahu
                            بچه ها این پاور led رو نگاه کنید ببنید میشه ازش الگو بردای کرد؟
                            الان دارم روش کار میکنم ولی شدیدا به خازن صافی بستگی داره
                            ولی جریانش عالیه و ولتاژشو فقط با یه پتانسیومتر وات بالا میشه کنترل کرد
                            لطفا همفکری کنیم و ته این قضیه رو دربیاریم :agree: :agree:
                            http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...bea9b9a72b1c8f
                            منظورت اینه با این مدار پیزو رو راه بندازیم? oo: مگه میشه oo: چی میگی :eek:

دیدگاه

سلام
                              اره عزیزم
                              فقط باید بچه ها همراهی کنند
                              این مدار رو تو خیلی از تغذیه ها دیدم ولی هنوز نتونستم مقادیر رو طراحی کنم
                              اگه دوستان صلاح بدونند راجبعش یه فکری کنیم یا یه تاپیک براش دروست کنیم
                              اصل کار بدست اوردن مقادیر خازن هاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hayahu
                                سلام
                                اره عزیزم
                                فقط باید بچه ها همراهی کنند
                                این مدار رو تو خیلی از تغذیه ها دیدم ولی هنوز نتونستم مقادیر رو طراحی کنم
                                اگه دوستان صلاح بدونند راجبعش یه فکری کنیم یا یه تاپیک براش دروست کنیم
                                اصل کار بدست اوردن مقادیر خازن هاست
                                اگه از صفحه چهل با دقت بخونی این راه حل رو هم ارائه دادم :read: :read: :read:

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X