اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
    خب باید همیشه مدارو اول روی برد بورد درس کنی ، که اگه جواب نداد بتونی راحت دستکاریش کنی، بعد که از جواب دادن مدار مطمئن شدی روی برد بورد یا pcb بزنیو
    بعد بعد از خازن چه ولتاژی داری؟

اگه مولتی مترت ، جریان ac رو اندازه گیری میکنه، ببین بعد از ترانس ، چند میلی آمپر میکشه؟

بعد من فکر کنم سیم لحیمت هم بد باشه و از اون جنس خوب ها نباشه چون توی تصویر ها اصلا برق نیستند و همش شکسته هستند.
    داداش این بورد که میگی من نمیدونم چیه
    مولتی متر هم ندارم یه لحظه پشت برد دو سر خازن به هم خورد جرقه زد فهمیدم برق میاد توش
    لحیم کاری نمیدونم چرا اینطوری میشه سر هویم هم همیشه سیاه میشه
    نمیدونم کسی مشهد هست بهش برسونم واسم یه نمونه کاراش رو انجام بده بعد خودم دوباره از روش بسازم

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط binup
      داداش این بورد که میگی من نمیدونم چیه
      مولتی متر هم ندارم یه لحظه پشت برد دو سر خازن به هم خورد جرقه زد فهمیدم برق میاد توش
      لحیم کاری نمیدونم چرا اینطوری میشه سر هویم هم همیشه سیاه میشه
      نمیدونم کسی مشهد هست بهش برسونم واسم یه نمونه کاراش رو انجام بده بعد خودم دوباره از روش بسازم
      برد بورد ، یه برد سفید هست که که پایه ها رو بدون لحیم کاری ر وش میگذارن و با سیم اتصال می دن و برای تست مدار ها هست ، که همه جا گیر میاد

ظاهرا شما خیلی الکترونیک بلد نیستید. چون خیلی چیز ها رو از قبل باید بلد باشی مثلا همین ترانزیستور باید بدونی کدوم پایه به کدومه ، داشتن منبع تغذیه و مولتی متر خوب از واجبات کار های الکترونیکه ، همین جوری نمیشه درست کرد . ولی من مدارتو چک میکنم و اگه مشکلی بود ، میگم ، شما هم بهتره دیتاشیت ها همون مشخصات ترانزیستورتون رو از اینترنت بگیرید ، من همش از چشم اون میبینم
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
        ینی باید چیکار کنم؟
        مقاومت کم و زیاد منظور چیه؟
        اگه کلا برشدارم چی میشه؟
        :-w :-w مقدار مقاومت رو کم و زیاد کن که میشه باسری کردن یا موازی کردن مقامت های دیگه انجام بدی مثلا اگه دو تا 10 کیلو موازی کنی مقاومت کل میشه نصف و اگه سری کنی دو برابر
        اگه قابل برداشتن بود که من یا دوستان دیگه تو مدارشون نمیزاشتن :angry: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
          :-w :-w مقدار مقاومت رو کم و زیاد کن که میشه باسری کردن یا موازی کردن مقامت های دیگه انجام بدی مثلا اگه دو تا 10 کیلو موازی کنی مقاومت کل میشه نصف و اگه سری کنی دو برابر
          اگه قابل برداشتن بود که من یا دوستان دیگه تو مدارشون نمیزاشتن :angry: oo:
          یه جورایی از کرده خود پشیمون شدم با این همه دنگ و فنگ و دردسر )))
          ولی حیف که پول خرج کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
            ولی حیف که پول خرج کردم
            به احتمال زیاد پایه ها ترانزیستورتو اشتباه وصل کردی .دوستانی که از این ترانزیستور استفاده کردن به دوستمون بگن که پایه ها چجوری وصل میشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
              ولی حیف که پول خرج کردم
              اشکال کار اکثر ما اینه که زود نامید میشییم و میگیم نمیشه . من مدارم رو چهار بار مقاومت عوض کردم ده بار سلف بستم تا درست شد اشکال کار شما هم بازم میگم ناشی از بی دقتی یا کم حوصلگیه دوباره ترانزیستور و سیم بندیت رو چک کن مشکل از اونا نبود برو سراغ سلف و مقاومت و کم و زیادشون کن فقط حواست باشه این مدار به مقدار سلف حساسه به طور مثال تو مدار من اگر یکم سلف رو فشرده تر کنم کلا دستگاه خاموش میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
                اشکال کار اکثر ما اینه که زود نامید میشییم و میگیم نمیشه . من مدارم رو چهار بار مقاومت عوض کردم ده بار سلف بستم تا درست شد اشکال کار شما هم بازم میگم ناشی از بی دقتی یا کم حوصلگیه دوباره ترانزیستور و سیم بندیت رو چک کن مشکل از اونا نبود برو سراغ سلف و مقاومت و کم و زیادشون کن فقط حواست باشه این مدار به مقدار سلف حساسه به طور مثال تو مدار من اگر یکم سلف رو فشرده تر کنم کلا دستگاه خاموش میشه
                بحث نا امید شدن و بی حوصلگی نیست آخه
                بخث اینه که من چون زیاد سر در نمیارم از این چیزا و رشتم هم الکترونیک نیست
                تو خونه هم انواع مقاومت و اینطور چیزا ندارم
                کلا رفتم به اندازه همون چیزایی که لازم بوده خرید کردم :biggrin:

دیدگاه

سلام خسته نباشید لطفا نقشه شماتیک مدارشم بذارین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
                    بحث نا امید شدن و بی حوصلگی نیست آخه
                    بخث اینه که من چون زیاد سر در نمیارم از این چیزا و رشتم هم الکترونیک نیست
                    تو خونه هم انواع مقاومت و اینطور چیزا ندارم
                    کلا رفتم به اندازه همون چیزایی که لازم بوده خرید کردم :biggrin:
                    ولی برای من ، الکترونیک خیلی جذاب هست.
                    من یه کار جالب کردم ، همیشه هر وسیله الکترونیکی که نوی خونتون خراب میشه رو نندازین دور ، اول سعی کنید درستش کنید ، اگه نشد و یا نصرفید ، برد و قطعاتشو بکنید بزارید توی یه جعبه ، من الان چند تا جعبه پر برد های الکترونیکی دارم و هر موقع به قطعه ای مثل مقاومت ، خازن ، ترانزیستور و ... خواستم ، توی اونو میگردم که احتمالش هست پیدا بشه ، بعد تستش میکنم. و دیگه نخواد توی این هوا کوچ کنم.
                    خب به این عکس نگاه کن ببین با توجه به این پایه ترانزیستو رو درست زدی؟

بعد خدمت دوستانم یه سوال داشتم که نمیشه یه پتانسیومتر 50 کیلوایی رو جای اون مقاومت 47 گذاشت که با تغییر اون بهترین حالت بدست بیاد ؟ (دوستان یکی 47 کیلو گذاشته یکی 1 کیلو ، آدم واقعا گیج میشه)

بعد نمیشه پیزو رو به آیسی ها نوسان ساز مثل 555 یا کریستال و چیز های دیگه وصل کرد؟ خوب بنزرم این مدار ها به خوبی نوسان ساز ها کار نمیکنند.

http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                      ولی برای من ، الکترونیک خیلی جذاب هست.
                      من یه کار جالب کردم ، همیشه هر وسیله الکترونیکی که نوی خونتون خراب میشه رو نندازین دور ، اول سعی کنید درستش کنید ، اگه نشد و یا نصرفید ، برد و قطعاتشو بکنید بزارید توی یه جعبه ، من الان چند تا جعبه پر برد های الکترونیکی دارم و هر موقع به قطعه ای مثل مقاومت ، خازن ، ترانزیستور و ... خواستم ، توی اونو میگردم که احتمالش هست پیدا بشه ، بعد تستش میکنم. و دیگه نخواد توی این هوا کوچ کنم.
                      خب به این عکس نگاه کن ببین با توجه به این پایه ترانزیستو رو درست زدی؟

بعد خدمت دوستانم یه سوال داشتم که نمیشه یه پتانسیومتر 50 کیلوایی رو جای اون مقاومت 47 گذاشت که با تغییر اون بهترین حالت بدست بیاد ؟ (دوستان یکی 47 کیلو گذاشته یکی 1 کیلو ، آدم واقعا گیج میشه)

بعد نمیشه پیزو رو به آیسی ها نوسان ساز مثل 555 یا کریستال و چیز های دیگه وصل کرد؟ خوب بنزرم این مدار ها به خوبی نوسان ساز ها کار نمیکنند.
                      سلام
                      من طبق همین نقشه وصل کردم

دیدگاه

دوستان کسی نمیخواد راهنمایی کنه؟
                        اینا همینجوری رو هوا موندن

دیدگاه

دوستان میخواستم بدونم کیفیت این بخار سازهای آماده چینی که حدود 35 - 30 میباشد چطوره و در چه عمقی میتوانیم قرار بدیم و چند ساعت میتوانیم روشن بگذاریم ممنون میشم اگه دوستان اطلاعاتی دارن کمکم کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط telesate
                            دوستان میخواستم بدونم کیفیت این بخار سازهای آماده چینی که حدود 35 - 30 میباشد چطوره و در چه عمقی میتوانیم قرار بدیم و چند ساعت میتوانیم روشن بگذاریم ممنون میشم اگه دوستان اطلاعاتی دارن کمکم کنند
                            در عمق 10سانتی از سطح آب
                            به صورت مداوم حدود 3-4 روز کار میکنند
                            شخصا تست کردم
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

مدار اقا ناصر بستم ولی متاسفانه هنوز نتونستم جواب بگیرم .
                              به جای مقاومت 18 کیلو یه مقاومت متغیر گذاشتم تا بتونم راحت تغییر ش بدم،ولتاژ حدود 45 ولت ترانزیستورمم3055 هست.
                              وقتی مدار روشن میکنم با مقاومت حدود 5کیلو اولش بخار خوبی میکنه بعد سریع بخار قطع میشه وفقط قول میزنه.با مقاومت حدود10کیلو هم باز فقط قول میزنه!!
                              از دوستان هر کس میتونه کمک کنه

دیدگاه

سلام . اگه ممکنه مشخصات کامل قطعات بکار رفته تو این مدارو لیست کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X