اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

دوستان از صفحه 39 به بعد می تونید با مدار من و کارکردش خوب آشنا بشید.
    سلف و مقاومت برخی اوقات باید تغیییر کنه تا مدار بتونه خوب کار کنه.
    دلیلش هم اینکه مدار در فرکانس بالا کار می کنه و خیلی حساس است.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط lion701
      مدار اقا ناصر بستم ولی متاسفانه هنوز نتونستم جواب بگیرم .
      به جای مقاومت 18 کیلو یه مقاومت متغیر گذاشتم تا بتونم راحت تغییر ش بدم،ولتاژ حدود 45 ولت ترانزیستورمم3055 هست.
      وقتی مدار روشن میکنم با مقاومت حدود 5کیلو اولش بخار خوبی میکنه بعد سریع بخار قطع میشه وفقط قول میزنه.با مقاومت حدود10کیلو هم باز فقط قول میزنه!!
      از دوستان هر کس میتونه کمک کنه
      مقامت 5 کیلو را اگه یک کیلو بگذاری جواب میده

دیدگاه

سلام.
        این پیزو الکتریک هارو از کجا میشه تهیه کرد؟
        خرید اینترنتی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahramvb
          سلام.
          این پیزو الکتریک هارو از کجا میشه تهیه کرد؟
          خرید اینترنتی داره؟
          بله خود فروشگاه سایت دو مدل شو داره

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

دوستان مدار آقا ناصر را با TIP3055 و با ترانس 24 ولت دوبل و مقاومت 1 کیلو و سلف با تعداد 18 دور سیم 0.8 در کمتر از 30 دقیقه بستم و بدون نقص کار کرد (جریان 750 میلی آمپر)

دیدگاه

ببخشید مداری روه طراحی کردید خازن شماره دو و دیود شماره یک نشان داده نشده است . اگر لطف کنید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم

:job: :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی اصغر منافی
                ببخشید مداری روه طراحی کردید خازن شماره دو و دیود شماره یک نشان داده نشده است . اگر لطف کنید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم

:job: :read:
                صفحه 39 به بعد رو مطالعه بفرمایید تمام قطعات مشخص شده است.
                دیود مدار که پل دیود یک آمپر است و خازن شماره دو 6.8 نانوفاراد می باشد.

sigpic

دیدگاه

سلام از دوستانی که مدار رو ساختن کسی میتونه شکل موج دو سر پیزو رو برام بکشه ممنون میشم
                  یا علی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidavodi71
                    سلام از دوستانی که مدار رو ساختن کسی میتونه شکل موج دو سر پیزو رو برام بکشه ممنون میشم
                    یا علی
                    بفرمایید این هم شکل موج دو سر پیزو
                    دامنه موجه 125 ولته و فرکانس 1.7 مگاهرتز

sigpic

دیدگاه

مگه تغذیه 45 ولت نیست چطور 150 ولت رو پیزو افتاده؟؟؟ :angry:
                      من از یه نوسان ساز 1.68 مگا هرتز استفاده کردم بعد از چند مرحله تقویت رسوندمش به 24 ولت با همون فرکانس ولی پیزو یه خورده گیزه میکنه ولی هیچی ازش بخار نمیشه!!! :angry:
                      پروژه دانشگامم هست نمی دونم چکارش کنم :cry2: اگه امکانش هست نحوه ی تحلیل این مداراتونو برام بزارید ممنون میشم :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidavodi71
                        مگه تغذیه 45 ولت نیست چطور 150 ولت رو پیزو افتاده؟؟؟ :angry:
                        من از یه نوسان ساز 1.68 مگا هرتز استفاده کردم بعد از چند مرحله تقویت رسوندمش به 24 ولت با همون فرکانس ولی پیزو یه خورده گیزه میکنه ولی هیچی ازش بخار نمیشه!!! :angry:
                        پروژه دانشگامم هست نمی دونم چکارش کنم :cry2: اگه امکانش هست نحوه ی تحلیل این مداراتونو برام بزارید ممنون میشم :cry:
                        بله دیگه
                        همی جاست که این مدار با کمتر از ده المان رو همه نمی تونن بسازن و یکم سخته جواب گرفتن چون این مدار شرایط خاصی داره.
                        با تغذیه 45 ولت دی سی می بینیم دامنه موج دو سر پیزو برخی اوقات تا 150 ولت پیک تا پیک هم میشه
                        دلیلش وجود سلف هست چون ولتاژ ناگهانی ضربه ای به سلف وارد میشه تند تند سلف هم لجبازی می کنه و خود القایی شدیدی ایجاد می کنه و باعث میشه ولتاژ بالایی بوجود بیاد .
                        همون طور که می دونید سلف به تغییرات جریان حساسه و هر چه تغییرات جریان نسبت به زمان بیشتر باشه خودالقایی و عکس العمل سلف شدید تر هست.

sigpic

دیدگاه

سلام آقا ناصر میگم من مدار شما رو که قبلا بسته بودم الان چک کردم سلف 100 میکرو هانری که روش گذاشته بودم اندازه گرفتم 60 میکرو هانری بود oo: فروشنده اشتباهی بهم داده بوده oo: به نظر شما مصرف بالای مدار میتونست ناشی از همین سلف بوده باشه؟
                          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                            سلام آقا ناصر میگم من مدار شما رو که قبلا بسته بودم الان چک کردم سلف 100 میکرو هانری که روش گذاشته بودم اندازه گرفتم 60 میکرو هانری بود oo: فروشنده اشتباهی بهم داده بوده oo: به نظر شما مصرف بالای مدار میتونست ناشی از همین سلف بوده باشه؟
                            سلام محسن جان
                            میزان سلف ورودی زیاد مهم نیست اون فقط به خاطر حذف نویز هست هر چند نباشه هم مدار خیلی بد کار می کنه یا اصلا کار نمی کنه
                            سلف دو که دست سازه خیلی مهم هست و خیلی بد قلق اونو باهاش بازی کن بقیه چیزا مشکلی ندارن.

sigpic

دیدگاه

سلام دوستان من یه دستگاه بخار سردداشتم که دو روزه کار نمیکنه
                              پیزوش میلرزه ولی بخار نمیشه
                              پیزوشم عوض کردم درست نشد کسی میتونه کمکم کنه ؟
                              ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanijan
                                سلام دوستان من یه دستگاه بخار سردداشتم که دو روزه کار نمیکنه
                                پیزوش میلرزه ولی بخار نمیشه
                                پیزوشم عوض کردم درست نشد کسی میتونه کمکم کنه ؟
                                ممنون میشم
                                باید مقادیر سلف یا مقاومت رو تغییر بدی
                                تاپیک رو کامل بخون متوجه میشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X