اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط sky_man847 نمایش پست ها
    دوستان با 24 ولت کار نمیکنه؟
    سلام
    بله بخازساز ها با 24 ولت کار میکنن

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط علی چمانی نمایش پست ها
      سلام
      بله بخازساز ها با 24 ولت کار میکنن
      منظورم این مدار طراحی شده
      a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

عالی بود تشکر از زحمتهایی که کشیدی .

دیدگاه

سلا م مهندس
          شما در مورد دستگاه های تمیز کننده التراسونیک اطلاعات دارید

دیدگاه

سلام اگه میشه یه بار دیگه لیست کامل قطعات رو بدین
            اگه لطف کنین نوع استفاده شده ی هر قطعه رو هم بگین که عالی میشه
            هر قطعه که قراره خودمون هم درست کنیم(سلف) توضیح کامل بدین

یه مدار بستم اسمش hi voltage بود رو بیس ترانزیستور ولتاژ نیفتاد در نتیجه پیزو کار نکرد!!!!!!

دیدگاه

دوستان من این مدارو بستم جواب گرفتم
              . به جای مقاومت 47 کیلو دو تا 6.8 کیلو گذاشتم یه مقاومت 6.8 کیلو هم موازی پیزو قرار دادم با 24 ولت جواب داد

اینم از مداری که بستم
              برای قاب پیزو هم از یه زیر گلدونی استفاده کردم که 3 هزار تمن خریدمش و ترانزیستور 1047 رو هم پنج تمن خریدم که خیل خیلی خیلی خیلی خرکاره ، مرگ نداره (البته یه دونشو سوزوندم)

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

سلام،مهندس این لینک ها خراب هستند.میشه دوباره شماتیک رو قرار بدید؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری نمایش پست ها
                سلام من ادیسون هستم مدار منو که یادتونه ؟ :wow:
                http://upload7.ir/imgs/2014-01/60849105604080854307.jpg

امروز تحت عملیات سنگین تست قرارش دادم برای اونایی که می خوان خیالشون برای ساخت این مدار راحت بشه و بتونن اونو به راحتی بسازن اول واسش یه قاب خوب تر درست کردم تا همه جا رو خیس نکنه اما بازم همه جا رو خیس کرد دفعه بعد باید روی یه لگن بزرگ تست کنم
                ابتدا ولتاژ رو از بیست ولت کم کم زیاد کردم وقتی به 25 ولت رسیدم بخار شروع شد و در حدود 28 ولت میزانش زیادتر شد و باز هم زیادترش کردم تا به بخار مطلوب برسم که حدود سی ولت بود و ولتاژ و جریان رو اندازه گرفتم این هم عکساش ولتاژ و جریان و مدار و عملکرد پیزو .
                http://upload7.ir/imgs/2014-01/64958491970825586667.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-01/11909026261619983840.jpg

بعدش ولتاژ رو بردم بالا حدود 50 ولت تا عملکرد مدار رو هم در این شرایط ببینم شما هم ببینید
                http://upload7.ir/imgs/2014-01/61541691551091056626.jpg

جریان مدار در ولتاژ 50 ولت :
                http://upload7.ir/imgs/2014-01/12769698852280078968.jpg

اینم از عملکرد پیزو که به سرعت بخار تولید می کرد و کل خونه زندگی ما رو خیس کرد رفت این قدر که مجبور شدم مولتی مترمو بردارم تا خیس نشه :angry:
                http://upload7.ir/imgs/2014-01/63176765471905312695.jpg

جریان مدار بین 400 تا 600 میلی آمپر بود در شرایطی که حتی ولتاژ 50 ولت بود جریان فقط 600 میلی آمپر و در ولتاژ 30 ولت جریان 420 میلی آمپر بود. قبل ها گفته بودم که یک آمپر برای پیزو کافیه اما با این مدار خوب ترانس نیم آمپر هم کافیه ولتاژ ترانس هم می تونه از 24 تا 34 ولت باشه بسته به این که می خواید چقدر از پیزو کار بکشید فراموش نکنید که اگر ولتاژ بالاتر باشد بخار تولیدی بیشتر است اما ممکن است عمر مفید پیزو را کاهش دهد

سلام،مهندس این لینک ها خراب هستند.میشه دوباره شماتیک رو قرار بدید؟؟؟

دیدگاه

سلام
                  سلف ال دو 18 دور سیم یک لاکی دور یک مداد بپیچید و سپس از مداد خارج کرده و در مدار قرار دهید.

sigpic

دیدگاه

آقا خیلی خیلی ممنون

دیدگاه

سلام عزیزان
                      من از سایت جهان کیت یه برد آماده تبخیر خریدم با ترانس 36 ولت طبق گفته خودشون و پیزو AW1709 با قطر 2.5 سانتی متر خریدم
                      ولی یه مشکل دارم میزان تبخری آب خیلی کمه و ضعیف
                      چیکار باید بکنم؟

اینم آدرس سایت

لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم که شدت بخار خیلی زیاد بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keyvan_kb2000 نمایش پست ها
                        سلام عزیزان
                        من از سایت جهان کیت یه برد آماده تبخیر خریدم با ترانس 36 ولت طبق گفته خودشون و پیزو AW1709 با قطر 2.5 سانتی متر خریدم
                        ولی یه مشکل دارم میزان تبخری آب خیلی کمه و ضعیف
                        چیکار باید بکنم؟

اینم آدرس سایت

لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم که شدت بخار خیلی زیاد بشه؟
                        کسی نیست منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keyvan_kb2000 نمایش پست ها
                          کسی نیست منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟
                          اولا که یه هیت سینک خیلی بزرگ بزار رو ترانزیستور دوم این پتانسیومترش برعکس اون عکسی که روش کشیده کار میکنه یعنی بخار وقتی بیشتر میشه که پتانسیو متر به سمت مقاومت بچرخه از پیزو 3 سانتی استفاده کن مثل بنز بخار میده.اگه بدون هیت سینک به مدت طولانی استفاده کردی احتمال داره ترانزیستورت نیم سوز شده باشه و دیگه اینکه پتانسیومتر تا اخر زیاد نکن مقاومتها میسوزه.
                          جدیدترین ویرایش توسط tabeta_03; ۰۲:۲۶ ۱۳۹۶/۰۸/۰۸.

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان
                            من مدار آقا ناصر رو که لطف کرده بودند بستم و بعد از کمی آزمون و خطا به نتیجه رسیدم؛ فقط مشکل کوچیکی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
                            مدار من با مقاومت موازی 2.1 کیلو شروع به تولید بخار کرد؛ فرکانس رو اندازه گیری کردم 1.57 مگاهرتز بود که نشون میده حدود 150 کیلو هرتز کمتر از نیاز پیزو هست، حالا باید خازن 6.8 نانو رو تغییر بدم، ولی نمیدونم باید مقدارش رو بیشتر کنم یا کمتر؟! چند بزارم به نظرتون مناسبه؟ آیا نیاز به تغییر المان دیگری هم هست؟!
                            سپاس

نوشته اصلی توسط dlink نمایش پست ها
                            سلام خدمت همه دوستان
                            من مدار آقا ناصر رو که لطف کرده بودند بستم و بعد از کمی آزمون و خطا به نتیجه رسیدم؛ فقط مشکل کوچیکی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
                            مدار من با مقاومت موازی 2.1 کیلو شروع به تولید بخار کرد؛ فرکانس رو اندازه گیری کردم 1.57 مگاهرتز بود که نشون میده حدود 150 کیلو هرتز کمتر از نیاز پیزو هست، حالا باید خازن 6.8 نانو رو تغییر بدم، ولی نمیدونم باید مقدارش رو بیشتر کنم یا کمتر؟! چند بزارم به نظرتون مناسبه؟ آیا نیاز به تغییر المان دیگری هم هست؟!
                            سپاس
                            دوستان شرمنده با مقدار 7.8 نانو دقیقا به فرکانس 1.7 مگ رسیدم ولی تفاوتی در میزان بخار تولید شده نمیبینم، هرچند احساس میکنم صدای شرشر آب کمتر شده و شاید کمی بخار بیشتر! چرا؟!
                            جدیدترین ویرایش توسط dlink; ۱۷:۳۱ ۱۳۹۶/۰۸/۱۹.

دیدگاه

سلام ایا از سلف اماده میشه استفاده کرد

دیدگاه

من به کمک نیاز دارم لطفا اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه

یه رطوبت ساز خانکی کرفتم که ارتفا ع سنج دراره و اکه سطح اب پایین بیاد مدار برقو قطع میکنه
                                یه شب انو زدم به برق وابش تموم شد و مدار برقو قطع کرد .
                                اب پر کردم و دوباره زدم به برق ولی پیزو الکتریکی امواج رو به بخار تبدیل نمیکنه ولی ارتعاش اب رو دارم میبینم .
                                من فکر کردم پیزو نیم سوز شده و انو تعویظ کردم ولی همچنان مشگل سر جاشه
                                ایا کسی میدونه ایراد از کجاشه و چطور میشه بر طرفش کرد
                                با تشکر از سایت خوبتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X