اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

تشکر و سپاس

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

اقا یه سوال
      من قبلا یکی درست کردم ولی چون منبع تعذیه داشتم یادم رفت هر کدوم چقدر جریان میکشه.
      الان اقای چمنی میگن باید ترانس 4 امپر گرفت (که 2 امپر خروجی داشته باشه) میخاستم ببینم این برای سه تا پیزو هست یا برای یه پیزو؟

چون من یه پیزو خریدم.
      اگه کسی میتونه اندازه بگیره که چقدر جریان میکشه هز پیزو.

مرسی
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام
        هر پیزو 48 یک آمپر میکشه.
        معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

سلام
          دوستان عزیز من بخاطر اینکه دستگاه رطوبت سازمون سوخت توی اینترنت گشتم و دیدم این تاپیک خیلی جالب هست
          از اول تا صفحه 30 مطالعه کردم دقیق و از آخر هم به 100 رسیدم
          هرچی جلوتر میومدم از شوق ساختن کم میشد
          چون میدیدم اکثراً میگفتن اگر بیشتر از 5 دقیقه کار کنه میسوزه .
          یکی گفته بود 30 ولت یکی 35 یکی 48 یکی 59 .

هرکسی با یک دیود و خازن و ترانزیستور مختلف بسته بود
          به نظرم بهتر هست یکی از اساتید یک جمع بندی با بهترین راندمان برای این مبحث در پست اول ایجاد کنن
          چون واقعاً آدم سر در گم میشه . واقعاً بعد از اینهمه تلاش و تجربه دوستان فکر کنم این جمع بندی خیلی خوب باشه
          موفق و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzad_Sh_2020
            سلام
            دوستان عزیز من بخاطر اینکه دستگاه رطوبت سازمون سوخت توی اینترنت گشتم و دیدم این تاپیک خیلی جالب هست
            از اول تا صفحه 30 مطالعه کردم دقیق و از آخر هم به 100 رسیدم
            هرچی جلوتر میومدم از شوق ساختن کم میشد
            چون میدیدم اکثراً میگفتن اگر بیشتر از 5 دقیقه کار کنه میسوزه .
            یکی گفته بود 30 ولت یکی 35 یکی 48 یکی 59 .

هرکسی با یک دیود و خازن و ترانزیستور مختلف بسته بود
            به نظرم بهتر هست یکی از اساتید یک جمع بندی با بهترین راندمان برای این مبحث در پست اول ایجاد کنن
            چون واقعاً آدم سر در گم میشه . واقعاً بعد از اینهمه تلاش و تجربه دوستان فکر کنم این جمع بندی خیلی خوب باشه
            موفق و پیروز باشید
            داداش یه تلاشی بکن ساختنش کاری نداره که
            مطمئن باش بسازید و سعی کنید ایرادات سیستم خودتون رو حل کنید بهتر خواهد بود
            چون اگه یه فرمول هم بدیم برای همه بازم ایرادات زییادی هست

دیدگاه

سلام
              این مدار تست شده و کار میکنه:
              http://electro2014.ir/%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-pcb-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%88-%D8%B9%D9%85%D9%84%DB%8C.html
              معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

ببینید دوست عزیز من هم مطمئن هستم کار میکنه اگر ببندم
                ولی من میخوام ازش استفاده طولانی مدت کنم

مثلاً 24 ساعت دائم روشن باشد و یک محیط بسته آزمایشگاهی 9 متری را به رطوبت بالای 90% برساند

الان با رطوبت ساز خارجی داریم کار میکنیم ولی متاسفانه زود میسوزه
                ولی اوونها با کار دائم و حداکثر توان بعد از چند ماه میسوزن و این دیدم اکثر دوستان در کمتر از چند ساعت کار سوخته

دیدگاه

با عرض سلام خدمت همه دوستان
                  اول یه خسته نباشید بگم به همه کسانی که زحمت کشیدن و این تاپیک رو تا اینجا پیش بردن.
                  دوم یه خسته نباشید می گم به خودم که همه صفحات رو کامل تا اینجا خوندم!
                  سوم حیف شد که خیلی دیر رسیدم به این تاپیک.
                  من برای کمک به این تاپیک چند تا مساله رو می خوام عنوان کنم شاید بیشتر بچه ها در موردش بی اطلاع هستند:
                  بنده چند تا دستگاه تجاری بیمارستانی رو باز کردم و به اسیلسکوپ وصل کردم. فرکانسی که روی پیزو میفته 1.7 MHz هست. اتفاقا اگر توی سایتایی مثل علی بابا بگردید می بینید که فرکانس پیزوهایی که می فروشن 1.68MHz ذکر شده. حالا شما اگه با فرکانسی کمی بالاتر یا پایین تر این پیزو رو درایو کنید ممکنه کار کنه، اما اتلاف بسیار زیادی داره چون در فرکانس تشدید کار نمی کنه. بنابراین داغ می شه ، آب را پرتاب می کنه و ممکنه خود پیزو یا مدار آسیب ببینه.

اضافه شده در تاریخ :
                  در ضمن شکل موج سیگنال بسیار مهمه و سینوسیه. دیدم که بعضی دوستان تصویر شکل موج رو گذاشته بودن که سینوسی کامل نبود. این مشکل خودش باعث میشه که فرکانسهایی غیر از فرکانس تشدید یعنی همون 1.7 به پیزو وارد بشه ( فکر کنم اکثرا با فوریه و طیف فرکانسهای موجود در یک موج متناوب آشنا هستند ) که باز هم باعث داغ شدن و کاهش عمر پیزو و مدار می شه.
                  من البته دستگاههای بخور سرد یا اتومیزر یا نبولایزر التراسونیک ارزون قیمت هم دیدم که در داروخانه یا فروشگاههای تجهیزات پزشکی به فروش می ره که فرکانسشون خیلی کمتره و حتی دیدم با 555 راه اندازی شدند.
                  حالا فرقشون چیه و چرا ما ابید ذحمت طراحی نوسانساز با فرکانس 1.7 MHz رو بکشیم؟؟؟؟
                  علتش اینه که هر چقدر پیزو با فرکانس بالاتری به مولکولهای آب ضربه بزنه ذرات آب کوچک تری از سطح آب جدا می شن و عمق نفوذ بیشتری در ریه بیمار خواهند داشت. طبعا با فرکانس کمتر ذرات درشتتری جدا می شن که شاید در آرایشگاههای زنانه برای پوست و زیبایی به درد بخورن اما برای کار درمان بدرد نمی خورن.

اضافه شده در تاریخ :
                  بعضی دوستان گفته بودند که با مداراریی که یدونه ترانزیستور برای نوسان ساز استفاده می کنند حال نمی کنن!!!
                  خب دوست عزیز مدارهای نوسانساز مخابراتی معروف مثل کولپیتس از همین اصول استفاده می کنند و کلا نوسانسازهایی که با گیت ساخته می شن با تغییر دما فرکانسشون تغییر می کنه و به درد این کار نمی خورن.
                  من از PLL هم برای ساخت مدارات نوسانساز استفاده کردم.
                  4046 هیچ فرمول سر راستی برای محاسبه مقاومت و خازنهای متصل یهش نداره و در ضمن در فرکانسهای بالای 1MHz دیوتی سایکلش از 50% بالاتر میره و در عمل نمی شه باهاش موج سینوسی درست و حسابی درست کرد.
                  566 هم که اصلا توی این فرکانسها کار نمی کنه. 555 هم نمی شه چنین فرکانسی ازش گرفت.
                  ضمنا اسیلاتورهای رینگ یا همونایی که دوستان پیشنهاد دادن با گیتهای منطقی ولتاژ نوسانشون خیلی پایینه و باید تقویت درست حسابی انجام بشه.

اضافه شده در تاریخ :
                  اما درباره تولید شکل موج با میکرو:
                  درسته که شما می تونید کریستال 16 مگ به میکرو وصل کنیدو اما من تا الان حداکثر فرکانسی که با بیسیک و C تونستم از AVR بگیرم 1.3MHz بوده. حتی فکر کردم بیام فرکانس 850 کیلو هرتز درست کنم بعد با گیت دو برابرش کنم که دیگه حوصله نداشتم!!! گفتم همین ترانزیستوریه بهتره!
                  البته هنوز همین ترانزیستوریه رو هم نساختم!
                  شاید با ARM امتحان کنم بعدا نتیجه شو براتون بذارم.
                  دوستان هم اگر به نتایج جدید رسیدن ما رو خبر کنن.

اضافه شده در تاریخ :
                  یه چیزی رو فراموش کردم بگم.
                  بعضی از دوستان هم اشاره کرده بودند که چطور می شه بدون آب موندن پیزو رو به مدار فهموند و کارشو قطع کرد؟
                  در دستگاههای تجاری توی مخزن آب یه استوانه باریک عمودی هست که با بدنه مخزن یکی هست. توش یه رید رله گذاشتن که همه بهتر از من می دونید با آهنربا بسته میشه و در حالت عادی بازه. یه آهنربای گرد هم هست که داخل یه محفظه پلاستیکی پکش کردند طوری که این محفظه کوچیک شناور می مونه. این آهنربای پک شده دور اون استوانه قرار داره که رید رله توش هست. حالا اگه آب از یه سطحی پایینتر بیاد آهنربا از جلوی رید رله رد می شه و پایین تر قرار می گیره و مدار باز می شه و از این طریق مدار می فهمه که نباید نوسان تولید کنه.
                  تا حالا هم من توی هیچ دستگاهی ندیدم رطوبت سنج بذارن یا سطح آب رو به روش دیگه ای اندازه گیری کنن.

دیدگاه

مدار رقص نور بدون برنامه نویسی داری اخه کامپایلر ندارم ناموسا دمت گرم خیلی مردی با این تایپیکت
                    راستی ترانس 45 ولت از کجا گیر بیاریم یا اصلا اگه فرمولای اونم بدی که چند دور باس بپیچیم یه خیرات واسه امواتت میکنم
                    حاجی ناموسا دمت جییییز :applause: :nice: :applause: :wow:

دیدگاه

سلام..2 تا سوال داشتم..
                      1- اینکه میخواستم بدونم دستگاه برای تبخیر اب حتمن باید توی اب قرار بگیره؟ ینی نمیشه جوری باشه ک دستگاه روشن باشه و جوری باشه که قطرات آب اطراف خودشو تبخیر کنه؟
                      2-اینکه بخار آب تولید شده دماش حدودن چقدر پایینه؟و این بخار جوری هس ک دوباره بتونه بلافاصله به میعان هم تبدیل بشه؟
                      ممنون میشم اگه هر چه سریع تر جواب بدید..خیلی مهمه.

دیدگاه

من ساختم کار نکرد سرکاریه اه :NO:
                        :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

دیدگاه

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
                          بنده هم مانند سایر دوستان این صفحات و دیگر تاپیک مربوطه رو خوندم
                          مدار اول که آقای چمنی زحمتشو کشیدند کار میکنه فقط باید یه مقاومت 10 کیلو با پیزو موازی کنید و بااین کار مدار اول کار میکنه
                          اینم تصاویرش

دیدگاه

سلام دوستان . آیا میشه این دستگاه رو در مقیاس بزرگتر ساخت تا بتونیم باهاش یه اتاق 3*4 رو رطوبتش رو بالا ببریم مثلا در حد 80 درصد برسونیم رطوبت اتاق رو یا نه ؟

دیدگاه

سلام به همه
                              من هم مثل چنتا از دوستان مدار رو بستم و کار هم کرد ولی بعد از 5 دقیقه سوخت، احتمال خودم اینه که پیزو ها آسیب دیده باشه ولی ترانزیستور 1047 هم همچین علائم خوبی نداره به هر حال من دستگاه هایی دیدم که با ولتاژ پورت USB هم کار میکنه. لطفا اگر کسی اطلاعاتی در بارشون داره بگه که چجوری کار میکنه. تامین ولتاژ 48 ولت یکم مشکله!!
                              من فکر میکنم گفته های دوست عزیزمون habibnia تحلیل مناسبی واسه زود سوختن مدار باشه. چون پیزو بعد از چند ثانیه بشدت داغ میشه و حس میکنم آب رو تبخیر میکنه و نه پودر...

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

با عرض سلام و خسته نباشید

من یه دستگاه بخور دارم که متاسفانه به دلایلی کار نمی کنه !
                                می خوام از قطعاتش استفاده کنم و خودم یکی بسازم.
                                میشه لطفا لیست کامل قطعات مورد نظر رو بدید.

در ضمن این دستگاه من مدارش خیلی فرق داره
                                اینم عکساش :

تو این عکس عدد 1 : این کلید وقتی آب تموم بشه دستگاه رو قطع می کنه و ال ای دی قرمز روشن میشه .
                                تو این عکس عدد 2 : این یه کلید چرخشی هستش که هر چی زیاد تر میشه میزان بخار زیاد تر میشه.
                                تو این عکس عدد 3 : سوال خودمه که اون چی هستش ؟ کارش چیه ؟
                                تو این عکس عدد 4 : اتصالی دقیقا تو همون نقطه شده و دستگاه دیگه کار نمی کنه.

بقیه عکس ها :

اون دو تا فیش که دو اومده یکیش برای فن و اون یکی برای کلید هستش.
                                تازه این دو تا ترانزیستور داره .
                                همچنین فن برای بالا بردن بخار استفاده میشه تو این دستگاه نه برای خنک کردن ترانزیستور.

می خواستم بدونم میشه از این قطعات استفاده کرد ؟

چه راهی برای اطمینان از سالم بودم پیزو پیشنهاد می کنین ؟

بازم تشکر .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X