اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هویه هوای گرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هویه هوای گرم

سلام ،ولتاژ کاری المنت ۲۲۰ولته ،اما بهتره یک دیمر سرراش بزارین
    که هم بتونین ولتاژ المنتو کنترل کنین،هم اینکه عمر المنت بالا بره
    نکته دوم اینکه چون المنت داخل محفظه لوله ای هستش خب دماش خیلی بالا میاره

بالاتره می*ره و موجب سوختنش میشه،برای تست میتونین اول با یک لامپ صد وات سری کنید یا یک ترانس مهتابی

دیدگاه

سلام دوست خوبم
      نه مشکلی نداره فقط هیترت گرم میشه که با وزش باد باید تزریقش کنی روی سطح مورد نظر اما دما رو به لحاظ لحظه ای و نمایشی نمی تونی رصد کنی که البته برای این کار هم خیلی اهمیتی لازم نیست چون بصورت تجربی کمی کار کنی محدوده دمائی دستت میاد

دیدگاه

توی پنج سیمه دو تای سفید برق .سیاه زمینو دو تای دیگه سنسور دما هستن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بله هیچ موقع بدون باد هیتر رو روشن نکنید اول باد بعد هیتر.بعد خاموش کردن هیتر بزارید چند ثانیه باد بیاد تا هیتر سرد بشه.یکی می گفت من به ۲۲۰ زدم سوخت .خوب معلومه میسوزه.این با بخاری برقی فرق داره.تازه بخاری برقی برای این نمی سوزه چون اطرافش بازه گرما میره.ولی محیط این بستست.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مه سیم های سنسور هیچ مشکلی ندارن .بذارین همینجوری بدون اتصال بمونن..پمپ یدکی خود گورداک خست بخری .اگه نخواستید با یکی دو تا پمپ مینیاتوری و یه پمپ حلزونی صدتومنی باد رو تو یه محیط بسته ایجاد و به داخل لوله هدایتش کنید.اگه احساس می کنید لوله تنگه و سیم ها نمیذارن هوا یه شلنگ های سفیدی هستن مثل شلنگ کولر ولی ضخیم تر متری هستن.یه خروجی بگیرید و از یه سوراخی نزدیک سر شیلنگ چسب برنید تا کیپ بشه.پمپ اصلی خودش چون فابریکه فشار داره .برای همین میگن پمپ.فن غشار خیلی کمی داره.

دیدگاه

سلام .وقتتون بخیر .
          خیلی وقت گذشته ک این مدارو گذاشتید ولی نمیدونم فایل PCB و شماتیکشو استخراج کنم ،اصلا داخل این فایل هست؟ یا فقط برنامه میکروئه ؟ میشه راهنماییم کنید .من دسته هیتر ۵ سیم دارم با پمپ باد مخصوص خودش .اگر هم براتون مقدور بود تو واتساب ۰۹۱۳۲۶۳۰۸۱۷
          مرسی

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید محترم
            من می خواستم دسته هیتر گرداک داخل فروشگاه eca رو بخرم
            دو تا سوال دارم یکی اینکه ولتاژ المنت این دسته هیتر 5 سیم داخل فروشگاه چند ولته ac یا Dc ؟
            دوم اینکه سنسور دماش از چه نوعیه آیا ترموکوپله و خروجیش ولتاژه یا چیزه دیگه ایی هست؟
            با تشکر از دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtababm66 نمایش پست ها
              با سلام خدمت اساتید محترم
              من می خواستم دسته هیتر گرداک داخل فروشگاه eca رو بخرم
              دو تا سوال دارم یکی اینکه ولتاژ المنت این دسته هیتر 5 سیم داخل فروشگاه چند ولته ac یا Dc ؟
              دوم اینکه سنسور دماش از چه نوعیه آیا ترموکوپله و خروجیش ولتاژه یا چیزه دیگه ایی هست؟
              با تشکر از دوستان
              دوستان کسی نبوده با این دسته هیتر کار کرده باشه یه کمک به من بکنه؟؟؟

دیدگاه

دوستان کسی نبوده با این دسته هیتر کار کرده باشه یه کمک به من بکنه؟؟؟
                ولتاژ هیتر باید ۲۲۰ ولت باشه،
                و ولتاژ فن که حرارتِ المنت رو می*َدَمه ۱۲ ولت .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mehrzad mehr نمایش پست ها
                  ولتاژ هیتر باید ۲۲۰ ولت باشه،
                  و ولتاژ فن که حرارتِ المنت رو می*َدَمه ۱۲ ولت .
                  ,سنسورش از چه نوعیه؟؟؟

دیدگاه

,سنسورش از چه نوعیه؟؟؟
                    مثل بقیه هیترها و هویه ها سنسور NTC هست

دیدگاه

,سنسورش از چه نوعیه؟؟؟
                      با سلام و احترام
                      همانطور که دوستمون گفتند هیتر 220 ولت است ولی شما نباید 220 ولت را بدون برقراری جریان هوا اعمال کنید چون میتواند سریعا باعث خرابی المنت آن شود. باید 220 ولت را از طریق یک دیمر اعمال نمایید و از ولتاژ کم شروع نمایید تا به دمای مورد نظرتان برسید و همیشه نیز باید مادامیکه هیتر روشن است جریان هوا برقرار باشد. بعد از پایان کار هم نباید بلافاصله جریان هوا قطع شود بلکه ابتدا باید ولتاژ هیتر قطع شود و هوا تا زمانی که دمای هیتر پایین بیاید و به حدود 50 درجه برسد ادامه داشته باشد.
                      سنسور دما نیز معمولا ترموکوپل تایپ K میباشد.
                      موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
                        با سلام و احترام
                        همانطور که دوستمون گفتند هیتر 220 ولت است ولی شما نباید 220 ولت را بدون برقراری جریان هوا اعمال کنید چون میتواند سریعا باعث خرابی المنت آن شود. باید 220 ولت را از طریق یک دیمر اعمال نمایید و از ولتاژ کم شروع نمایید تا به دمای مورد نظرتان برسید و همیشه نیز باید مادامیکه هیتر روشن است جریان هوا برقرار باشد. بعد از پایان کار هم نباید بلافاصله جریان هوا قطع شود بلکه ابتدا باید ولتاژ هیتر قطع شود و هوا تا زمانی که دمای هیتر پایین بیاید و به حدود 50 درجه برسد ادامه داشته باشد.
                        سنسور دما نیز معمولا ترموکوپل تایپ K میباشد.
                        موفق باشید.
                        ممنون دوست عزیز
                        یه روش برای ساخت هیتر دارم که اگه جواب بده براتون آموزششو می زارم که با 1/4 قیمت میشه ساخت

دیدگاه

سلام دوستان برق المنت 220 هست ولی شما باید0 تا 110 بدین و باید یک فیوز 2 به پاین وسل کنید بهتر است از فیوز 1.5 استفاده کنید

دیدگاه

سلام دوستان من تو یوتیوب چن تا ویدیو دیدم و به این نتیجه رسیدم که
                            المنت هیتر با ولتاژ ۵۰ تا ۹۰ ولت ای سی به دمای حد ذوب قلع میرسه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X