اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

اقا بعداز اینکه برنامه اجرا میشه گزینه simulateباید زمان رو یک ثانیه یک ثانیه بشماره حالا یه ثانیه رو با چند ده هزارم هم میشماره ولی یک ثانیش واقعیه اما تو مدار من واسه من داره یک ثانیه رو که خودش میشماره من تایم گرفتم حداقل یک دقیقه طول میکشه نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه البته همین مدار رو با یک برنامه دیگه تست کردم زمان واقعی رو نشون داد یعنی مشکل از برنامه هگزیه که توش ریختم .حالا نمیدونم چه ایتمی تو برنامم دست خورده که اینجوری شده

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان زحمت کش
      من سوالی که دارم در مورد نرم افزار هایی که در صفحه اول این تایپک قرار داره هستش
      سوالم اینه که کدهای این برنامه ها به چه صورت کد تولید میکنند؟
      مگه هر تابلو روان یک سخت افزار خاص خودش رو نداره ؟
      در مورد چگونگی تولید کد در این نرم افزار ها یک توضیح بدید ممنون می شوم
      با تشکر از همه دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fadai
        با سلام خدمت همه دوستان زحمت کش
        من سوالی که دارم در مورد نرم افزار هایی که در صفحه اول این تایپک قرار داره هستش
        سوالم اینه که کدهای این برنامه ها به چه صورت کد تولید میکنند؟
        مگه هر تابلو روان یک سخت افزار خاص خودش رو نداره ؟
        در مورد چگونگی تولید کد در این نرم افزار ها یک توضیح بدید ممنون می شوم
        با تشکر از همه دوستان
        سلام دوست عزیز
        با اجازه از اساتید میخواستم بگم که درسته سخت افزار میتونه متفاوت باشه ولی کدی که برای تابلو روان میتونه استفاده بشه, محدود میشه به اسکن سطری و ستونی و استاتیک که تو نرم افزار جناب تفرشی خوشبختانه میتونی انواع اسکن رو داشته باشی.

دیدگاه

سلام
          اقا واقعا از بابت زحمتی که توی این یکسال کشیدید ممنونیم و کمال قدردانی رو از شما داریم . :applause:

برنامه های رو که طول این مدت اصلاح کردید و اپشن بهش اضافه کردید داخل تمام صفحات پخش هست و الان حدودا 52 صفحه هست .شما یه زحمتی بکشید اون برنامه های قدیمی و اشکال دار رو که تو صفحه اول هست رو پاک کنید و اخرین برنامه تون رو که اصلاح کردید قرار بدید تا هر کسی به این تاپیک مراجعه میکنه به مشکل برنخوره و از همون صفحه اول برنامه رو دانلود کنه.پیشاپیشاز همکاری شما دوست عزیز سپاسگذاریم
          یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

اگه انجمن به اینجا رسیده فقط بخاطر زحمات آقای تفرشی هست. البته بچه های دیگه هم زحمت زیادی کشیدن از جمله آقای دادگستر واسه آموزشهای خوبشون و دوستان دیگه که با نظرهاشون هم به پیشرفت نرم افزار و هم با سوالاشون به بقیه کمک زیادی کردن.
            نرم افزارای صفحه اول آخرین ورژن هستند. ( البته با اجازه از اساتید ببخشید که این سوالو من جواب دادم )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
              سلام
              اقا واقعا از بابت زحمتی که توی این یکسال کشیدید ممنونیم و کمال قدردانی رو از شما داریم . :applause:

برنامه های رو که طول این مدت اصلاح کردید و اپشن بهش اضافه کردید داخل تمام صفحات پخش هست و الان حدودا 52 صفحه هست .شما یه زحمتی بکشید اون برنامه های قدیمی و اشکال دار رو که تو صفحه اول هست رو پاک کنید و اخرین برنامه تون رو که اصلاح کردید قرار بدید تا هر کسی به این تاپیک مراجعه میکنه به مشکل برنخوره و از همون صفحه اول برنامه رو دانلود کنه.پیشاپیشاز همکاری شما دوست عزیز سپاسگذاریم
              سلام دوست عزیز.
              ممنون از لطف شما.
              برنامه های صفحه اول همیشه به روز هستند و آخرین ورژن هستند.
              http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام
                اقا یه سوال .این برنامه های که شما زحمتشو کشیدید فقط برای تابلو دست ساز استفاده میشه ؟؟ برای بردهای چینی کاربرد نداره ؟؟
                یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام
                  اقا یه سوال .این برنامه های که شما زحمتشو کشیدید فقط برای تابلو دست ساز استفاده میشه ؟؟ برای بردهای چینی کاربرد نداره ؟؟
                  این برنامه ها فقط کد خام تولید می کنند.
                  بردهای چینی کدهای رمز شده مخصوص به خود دارند.

دیدگاه

سلام
                    شما از نرم افزار مخصوص چینی باید استفاده کنید فقط
                    مثل اچ دی
                    **** k i n j ****

دیدگاه

سلام آقا فتاح عزیز میخواستم یه پیشنهاد بدم.
                      موقعی که یه انیمیشن طولانی رو بخوایم تبدیل کنیم یکم طول میکشه. حالا اگه به اشتباه دکمه generat رو بزنیم باید صبر کنیم تا تبدیل تموم شه. اگه یه گزینه stop generat هم اضافه کنی خوب میشه . من خودم چندین بار واسم پیش اومده. ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamali.mj
                        سلام آقا فتاح عزیز میخواستم یه پیشنهاد بدم.
                        موقعی که یه انیمیشن طولانی رو بخوایم تبدیل کنیم یکم طول میکشه. حالا اگه به اشتباه دکمه generat رو بزنیم باید صبر کنیم تا تبدیل تموم شه. اگه یه گزینه stop generat هم اضافه کنی خوب میشه . من خودم چندین بار واسم پیش اومده. ممنون
                        سلام دوست عزیز.
                        بله در ورژن جدید گذاشتم.

دیدگاه

با سلام
                          می خواستم بدونم برای تولید انیمیشن باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
                          فایل ایجاد شده را با کدام یک از نرم افزارهای صفحه اول باید تبدیل به کد کنم.
                          با تشکر

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

نوشته اصلی توسط fadai
                            با سلام
                            می خواستم بدونم برای تولید انیمیشن باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
                            فایل ایجاد شده را با کدام یک از نرم افزارهای صفحه اول باید تبدیل به کد کنم.
                            با تشکر
                            سلام دوست عزیز.
                            شما از نرم افزار swish max استفاده کنید.
                            در صفحه اول قرار دادم.
                            انیمیشن ایجاد شده را با نرم افزار Image To Code تبدیل به کد کنید.

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جه

سلام آقا فتاح گل. سپاس از زحماتتون واقعا برنامه ای ک نوشتید حرف نداره :smile:
                              آقا الان که دارین رو ورژن جدید کار میکنید من یه پیشتهاد دارم که اگه اینارو توش اعمال کنید حرف نداره. یعنی نرم افزارتون میشه کاملترین و بهترین نرم افزار تبدیل کد و می شه بعنوان یه نرم افزار مرجع ازون استفاده کرد
                              پیشنهادام ایناس: :read:
                              1- قابلیت جابجایی رنگها رو داشته باشه تو تبدیل مثلا بجای RGB بشه اونو BRG یا .... کرد و ترتیب تولید کدها عوض بشه. این طوری میشه برای تولید کد برای بعضی از LCD های رنگی ازون استفاده کرد. چون بعضی LCD ها اینطورین
                              2- نرم قابلیت تبدیل انیمیشن های رنگی در 256K رنگ باشه. اینجوری دیگه میشه فیلم تبدیل کرد واسه LCD یا کسایی که تابلوهای روان حرفه ای کار میکنن میتونن تابلو فول کالر بزنن. خیلی عالی میشه این
                              پیشنهاد خوبی بود نه؟ :wow:
                              هر سری یه فکری داره! :read:
                              ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
                                سلام آقا فتاح گل. سپاس از زحماتتون واقعا برنامه ای ک نوشتید حرف نداره :smile:
                                آقا الان که دارین رو ورژن جدید کار میکنید من یه پیشتهاد دارم که اگه اینارو توش اعمال کنید حرف نداره. یعنی نرم افزارتون میشه کاملترین و بهترین نرم افزار تبدیل کد و می شه بعنوان یه نرم افزار مرجع ازون استفاده کرد
                                پیشنهادام ایناس: :read:
                                1- قابلیت جابجایی رنگها رو داشته باشه تو تبدیل مثلا بجای RGB بشه اونو BRG یا .... کرد و ترتیب تولید کدها عوض بشه. این طوری میشه برای تولید کد برای بعضی از LCD های رنگی ازون استفاده کرد. چون بعضی LCD ها اینطورین
                                2- نرم قابلیت تبدیل انیمیشن های رنگی در 256K رنگ باشه. اینجوری دیگه میشه فیلم تبدیل کرد واسه LCD یا کسایی که تابلوهای روان حرفه ای کار میکنن میتونن تابلو فول کالر بزنن. خیلی عالی میشه این
                                پیشنهاد خوبی بود نه؟ :wow:
                                سلام دوست عزیز.
                                پیشنهادهای شما همه خوبن.
                                ولی یکم دیر گفتین.
                                چون حدود 2 ماهی هست که دارم روش کار می کنم. :applause:
                                ولی می خوام به صورت پلاگین بنویسم که نرم افزار زیاد شلوغ نشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X