اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شرکت های سازنده برد مدار چاپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شرکت های سازنده برد مدار چاپی

در این تاپیک تمامی شرکتهایی که سفارش ساخت فیبر مدار چاپی انجام می دهند را معرفی می کنیم . حتما پس از کسب تجربه کافی در طراحی برد نسبت به سفارش آن اقدام کنید .

آسیا متالیز

http://www.moshiri.110mb.com/files/adv.htm

پاسخ : شرکت های سازنده برد مدار چاپی

کیهان مدار

http://keyhanmadar.com
    حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

ایران مدار

سایتش رو ندارم ولی میلش
      IRANMADARMETALIZE@yahoo.com

دیدگاه

اقای کیهان مدار ، میشه لطف کنید قیمت های برد های دور و و متالیزه کردن رو هم بگید !؟ ممنون .
        فتو بلاگ من
        کاردستی ها :
        روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
        فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
        کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

سلام
          کوثر الکترونیک

1-طراحی و ساخت مدارهای الکترونیکی
          2-یک لایه و دو لایه و متالیزه
          3-نمونه زنی در اسرع وقت

تلفن: 02166750286
          موبایل:09124547671
          email:***arpcb@yahoo.com

دیدگاه

با سلام خدمت کیهان مدار
            من با نگاهی که به سایتتون کردم به نظرم رسید که فقط سفارش های تعداد بالا رو قبول می کنید نه نمونه سازی و تعداد کم برای پروژه! آیا من درست برداشت کردم یا اشتباه؟
            راستی یه سوال دیگه: شرکت شما بورد چند لایه هم درست می کند یا نه؟ در قسمت محصولات به بورد چند لایه اشاره شده ولی در قسمت خدمات نه به همین علت در آخر نفهمیدم شرکت بورد چند لایه تولید میکنه یا نه؟

با تشکر فراوان و آرزوی موفقت برای شما
            من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

آلفا مدار

alfamadar@yahoo.com

021 66728160

من چند سالی هست باهاش کار میکنم و راضی هم هستم :agree:

دیدگاه

با عرض تشکر از بازدیدتان
                ما نمونه هم تولید میکنیم ومشکلی در این ارتباط نداریم
                در مورد فیبر های multi layers نیز باید عرض کنم که این پروژه در دست اقدام می باشد واز طرحهای توسعه شرکت ما است.
                ولیکن مشکل عمده سر راه ما قیمت چین است که ما باید خطی راه اندازی کنیم که از قیمت چین ارزان تر باشد واین نیاز به مطالعه
                کامل همه فرآیندهای تولید در جهان است.
                با سلام
                امیدوارم که خط چندلایه رو هم بتوانید به زودی راه اندازی کنید. من یه چند پروژه مولتی لیر رو که دیده بودم، مهندس هاش فرستاده بودند چین به هر حال اگر شما بتوانید هزینه رو نزدیک چین هم بکنید به علت هزینه پست و حمل و نقل قیمت شما مناسب تر خواهد بود.
                کم کم نیاز به بوردهای چند لایه به شدت حس می شود الان اگه طراح مدار یک IC با پکیج BGA که ۳۰۰ پین داشته باشه بخواد توی مدار قرار بده حداقل ۸ یا ۹ لایه رو نیاز داره! البته احتمالا برای نمونه اولیش هم باید حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان هم پرداخت کنه (شاید براورد اشتباه زدم ولی فکر کنم همین حدود بشه)!!
                من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

یه سری هم به سایت زیر بزنید :

WWW.JECIRAN.COM

از مشتریهای این شرکت که بزرگترین و با کیفیت ترین تولید کننده PCB در ایران هست (به خاطر استفاده از روشهای کنترل کیفیت

شرکت تویوتا)میشه به شرکتهای زیر اشاره کرد:

ماد ایران . LG . صنایع پشتیبانی دفاع . (معمولا نام مشتریها جزء اطلاعات محرمانه محسوب میشه )

و صدها شرکت مخابراتی و تحقیقاتی و ....

ضمنا در سال 87 خط مونتاژ قطعات THD و SMD با دستگاههای مدرن ژاپنی و سوئدی راه اندازی شده که به نام شرکت

نیکو الکترونیک پیشرو (NEPCO) در کنار خط تولید PCB یه مجموعه کامل رو تشکیل میدن.

در مورد تیراژ کار میتونم بگم از سفارش یک عددی به ابعاد 15*15 سانت هست تا سفارش بالای 2000 شیت متالیزه دورو

شامل بیش از 30000 برد (آماده کردن این تعداد سفارش در مدت 6 روز کاری طول کشید چون همزمان سفارشهای

دیگری نیز در خط تولید قرار داشت).

در ضمن در مورد دستگاههایی که در عکس دیده میشه . درباره دو دستگاه آخری تو این صفحه میتونم بگم

دستگاههای فتو ایمیجینگ نیمه اتوماتیک شرکت جهان الکترونیک که حدود ده سال پیش نصب شده از دستگاه

دیده شده تو عکس (دستگاه دستی) کلی پیشرفته تر هستند بعلاوه اینکه حدود پنج سال پیش

یه دستگاه نوردهی کاملا اتوماتیک (که با ملحقاتش مثل قسمت ورودی و قسمت خروجی و بخش گردان تقریبا یه روبات محسوب میشه)

به این بخش اضافه شده.

و اما در مورد عکس آخری که یه لمیناتور دستی به احتمال زیاد دایچمین هست تو شرکت جهان الکترونییک هم تا پنج سال پیش

استفاده میشده که با یه دستگاه لمیناتور تمام اتوماتیک آمریکایی جاشو عوض کرده و بازنشسته شده.

http://keyhanmadar.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 29&Itemid=54

دیدگاه

jeciran

فکر می کنم شرکت برنا مدار رو میگید که انتهای خیابان رجایی بیمارستان اردیبهشت قرار داره . اگه منظورتون اونه که خیلی شرکت ردیفیه . ما یکی دو سالی هست که با اونا کار می کنیم
                    و خیلی هم راضی هستیم (SMD) . خصوصا اینکه یکی از استادای خودم هم اونجاست . ....
                    آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                    سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

مهران کیت
                      در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hasan-pcb
                        سلام
                        با تشکر از دوست عزیز sisco که از سایت ما بازدید کردن و کارشناسان درباره ماشین آلات ما نظر دادن ولی چند نکته رو لازم دانستم که خدمت ایشان عرض کنم.زیرا که ایشان بی طرف نقد نکرده بود و طوری نوشته بودند که هر خواننده ای گمان می کرد که ایشان در مورد شرکت خاصی تبلیغ میکند
                        1- ایشان در مورد ماشینهای cnc سوراخکاری ما نظر نداده بودن چون مطمئنا دستگاه ما قابل قیاس با دیگر ماشینهای داخل ایران نیست
                        2- ایشان در مورد قیمت صحبتی نکرده بودند کیهان مدار تقریبا نصف شرکتهای تولیدی دیگر هزینه دریافت میکند برای تولید مدار.
                        3-ضمنا بنده خود را کامل وبعنوان مدیریت کیهان مدار معرفی کردم کاش ایشان هم سمت خودشان در آن شرکت ابراز میداشتند که همگان فکر نمیکردند که ایشان بعنوان یک شخص بی طرف ابراز نظر می کند .
                        من با هردو کار کردم یگ جمله در موردشان میگم خودتان قضاوت کنید.
                        موسس کیهان مدار یک دانشجو مثل مابوده که پله پله بالا رفته ولی موسس جهان یک آدم بسیار پول دار بوده
                        شما خودتان قضاوت کنید کدام بهتر میتونن خدمت گذار باشند.

دیدگاه

جناب مدیر محترم کیهان (ببخشید متاسفانه من نام شما را نمیدانم)
                          من با سایت شما در تبلیغی که در این سایت کرده اید آشنا شدم. سایت شما رو دیدم و اگه خاطرتون باشه پریشب ایمیلی برای شما فرستادم که مشخصات یک بورد که میخواستم ساخته بشود را برای شما فرستادم و از شما قیمت ساخت را خواستم و شما فرمودید 20،000 تومان میشود. راستش من نحوه محاسبه قیمت از طرف شما را نمیدانم و در سایت هم ذکر کرده بودید که "به منظور رفاه حال شما مراجعین محترم این قسمت حذف گردیده است ." راستش من دقیقا معنای این جمله را متوجه نمیشوم اگه ممکنه برای من توضیح بیشتری بدهید.
                          بعضاً در شرکتهایی که تولید مدارچاپی میکنند گفته میشود که :
                          قیمت هر سانتیمتر مربع برد یک لایه 17 تومان
                          قیمت هر سانتیمتر مربع برد دو لایه و متالیزه 40 تومان
                          قیمت فیلم و فتوپلات هر لایه 1000 تومان

به نظره من این روش خیلی بهتر است چون مشتری براحتی میتواند قیمت را محاسبه کند و به جزئیات کار واقف باشد.

در صورت امکان به این چند سئوال من هم پاسخ دهید:
                          1- در شرکت های تولید مدار چاپی فرضا گفته میشود فاصله ترک تا ترک یا ترک تا پد بیشتر از 12 میل باشد و سوراخ هر پد حداقل 40 میل باشد. در سایت شما ذکر کرده بودید که فاصله های ترک تا ترک یا ترک تا پد تا 6 میل هم مجاز است (که این فوق العادست). اندازه سوراخ پد حداقل باید چقدر باشد؟
                          2- در سئوالی که از طریق ایمیل برایتان ارسال کرده بودم فرموده بودید مدار را از طریق پست ارسال میکنید. آیا پرینت مدار و فیلم ها را هم با آن ارسال میکنید؟
                          3- در سایت انواعی از فیبرهای مدار چاپی را نام برده بودید. برای کارهای نمونه از کدام فیبر استفاده میکنید؟
                          پیشنهاد: برای گاهی علاقه مندان، لطف کنید مشخصات فیبرها را در صفحه ای در سایتتان قرار دهید تا برای طراحی های آینده، بتوانیم نوع فیبر را هم انتخاب نماییم.

با تشکر از حسن نظر شما
                          زندگی لذت مشترکی است که حاصل یاری بی چشمداشت به دیگران است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hasan-pcb
                            سلام
                            با تشکر از دوست عزیز sisco که از سایت ما بازدید کردن و کارشناسان درباره ماشین آلات ما نظر دادن ولی چند نکته رو لازم دانستم که خدمت ایشان عرض کنم.زیرا که ایشان بی طرف نقد نکرده بود و طوری نوشته بودند که هر خواننده ای گمان می کرد که ایشان در مورد شرکت خاصی تبلیغ میکند
                            1- ایشان در مورد ماشینهای cnc سوراخکاری ما نظر نداده بودن چون مطمئنا دستگاه ما قابل قیاس با دیگر ماشینهای داخل ایران نیست
                            2- ایشان در مورد قیمت صحبتی نکرده بودند کیهان مدار تقریبا نصف شرکتهای تولیدی دیگر هزینه دریافت میکند برای تولید مدار.
                            3-ضمنا بنده خود را کامل وبعنوان مدیریت کیهان مدار معرفی کردم کاش ایشان هم سمت خودشان در آن شرکت ابراز میداشتند که همگان فکر نمیکردند که ایشان بعنوان یک شخص بی طرف ابراز نظر می کند .
                            در مورد دستگاهها : من خودم اپراتور بخش نوردهی هستم(یه کارگر) و در مورد دستگاههایی که با کارکردش آشنا بودم توضیح دادم
                            (با تمام دستگاههایی که تو عکسها دیدم کار کردم).
                            در مورد دستگاههای cnc : با اینکه زیاد به بخش cnc سر میزنم ولی راستش هیچ گونه آشنایی با اونا ندارم.
                            در مورد قیمت هم مربوط به بخش اداری (فروش و بازرگانی) میشه که با ما (بخش تولید) انچنان ارتباطی ندارن.
                            مطمئنا من آدم بی طرفی نیستم . همونطور که شما برای شرکت خودتون تبلیغ کردین من هم یه اسمی از شرکتی که در اون کار میکنم جهت آشنایی دوستان آوردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima88

من با هردو کار کردم یگ جمله در موردشان میگم خودتان قضاوت کنید.
                              موسس کیهان مدار یک دانشجو مثل مابوده که پله پله بالا رفته ولی موسس جهان یک آدم بسیار پول دار بوده
                              شما خودتان قضاوت کنید کدام بهتر میتونن خدمت گذار باشند.
                              راستش به نظر من اونی میتونه خدمتگذار بهتری باشه که بتونه جنسشو با کیفیت بالاتر و قیمت کمتر نسبت به دیگران در

اختیار شما قرار بده و این ربطی به پولدار بودن یا دانشجو بودن موسس شرکت نداره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X