اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شرکت های سازنده برد مدار چاپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شرکت های سازنده برد مدار چاپی

به نظر من مسائل کاری و ریالی و زمان و کیفیت یه طرف قضیه است. جنبه ی انسانی و اخلاقی هم یه طرف دیگه.

در مورد تهران مدار من چند بار رفتم اونجا و با اون آقایی که مالک اونجاست صحبت کردم . اگر اشتباه نکنم اونجا کار هم سفارش دادم . ولی نوع برخورد ایشون اصلا جالب نیست . انگار از دماغ فیل افتادن! به هر حال شاید این چند بار که ما رفتیم اونجا حالشون خوش نبوده! . به نظر من نوع رفتار ایشون بیشتر به مغازه دار های لاله زار می خوره تا جامعه ی مهندسی.
    در مورد کارا هم باید بگم من نه تا حالا رفتم اونجا و نه تا حالا بهشون سفارش دادم و نه تاحالا تلفنی باهاش صحبت کردم.ولی یه حرکت ازشون دیدم واقعا خوشم اومد . یه بار برای یه شرکتی بورد طراحی کرده بودم برای اونا ارسال کردم ولی بعد از دو روز خبری ازشون نشد . منم ایمیل زدم و یه مقدار تند براشون نوشتم ( که برای چی مردم رو میذارید سر کار و ... شما که اینکاره نیستید برای چی سایت می زنید و...) با خودم گفتم ایمیله دیگه فوقش اونم دوتا چرت و پرت برام ایمیل می کنه . ولی همون روز برام جواب فرستاد که توش گفته بود "شما باید ببخشید .... حتما قصور از طرف ما بوده .... با این وجود ما شانس همکاری با شما را در آینده برای خود محفوظ می دانیم..." خیلی حال کردم.
    در مورد مهران مدار هم باید بگم آدم مسلمون و نماز خونیه و واقعا انسانه و من بهش واقعا اعتماد دارم. از نظر کاری هم هر چی تا حالا باهاش کار کردم هیچ نقصی نداشته.
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

مرسی محمد حسین جان
      من هم تا حالا با کارا کار نکردم اما از برخورد مسئولین شرکت بنظر میاد که حرفه ای عمل می کنند
      راستش من به شخصه حاضرم یه جنس گران از فروشنده با اخلاق بگیرم تا جنس ارزون از فروشنده بد اخلاق :NO: یعنی اینجوری راضی ترم

دیدگاه

سلام دوستان

من یه چند تا برد طراحی کردم میخواستم بدم واسم نمونه سازی کنن.دوستان کجا رو بهم معرفی میکنید که کارش خوب باشه قیمت هاش هم مناسب باشه؟
        یه بار دادم آلفا مدار کارشون فوق العاده بود ولی هزینش خیلی خیلی زیاد شد...

دیدگاه

بردت تعداد نباشه کلا گرون در میاد

دیدگاه

سلام دوستان من چند تا برد دولایه با آلتیوم8 طراحی کردم چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
            1-برای شرکتهای سازنده باید همون فایل آلتیوم رو بفرستم؟
            2-چه نکاتی رو باید رعایت کنم برای طراحی که برای شرکت نیاز است؟
            و برای نمونه زنی کدام شرکت رو پیشنهاد میکنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jalilian_68
              سلام دوستان من چند تا برد دولایه با آلتیوم8 طراحی کردم چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
              1-برای شرکتهای سازنده باید همون فایل آلتیوم رو بفرستم؟
              2-چه نکاتی رو باید رعایت کنم برای طراحی که برای شرکت نیاز است؟
              و برای نمونه زنی کدام شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
              1- بله همون آلتیوم رو بفرستید . فایل با پسوند پی سی بی . البته بعضی سازنده ها عقب مونده هستند . ببخشید منظورم اینه که از ورژن های جدید عقب موندن ! :icon_razz: . برای اینها باید فایلت رو تبدیل کنی به ورژن پایین تر . یعنی بعد از زدن دکمه ی save as باید پسوند را pcb5 یا pcb4 انتخاب کنید
              3-هزار تا نکته هست و هیچ نیست . هزارتا نکته برای اینکه مدارت درست کار کنه و فکر کنم فقط یه نکته برای اونا مهمه و اون هم سایز پد و ویا و روت هست که پد و ویا چون معمولا اتوماتیک زده می شن هیچ ، روت هم سعی کنید از 10 تاو بیشتر کار کنید .
              آلفا مدار خوبه
              قبل از اینکه بدید براتون بزنن یه سری به این تاپیک های همسایه بزنید و کامل مرورشون کنید تا اون هزار تا نکته در بیاد . (مثلا من همیشه یه کاری می کنم : یه پرینت در ابعاد واقعی از فایلم می گیرم و قطعاتم رو با فوت پرینت ها تطبیق می دم )
              دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

شرکت عرش گستر /http://www.etagco.com/fa متخصص در تولید بردهای HIGH TECH و تامین قطعات و خدمات OEM

دیدگاه

شرکت جهان الکترونیک یزد
                  یک کارخانه تولید کننده pcb ست که عملیات مونتاژ قطعات رو هم انجام میده.
                  دارای مشتریان داخلی و خارجی زیادیه.
                  تو شهرک صنعتی یزد هم واقع شده.
                  کیفیت محصولاتش هم خیلی بالاست.
                  اینم لینک سایتش: http://jecir.com/En-Default.html
                  سایتش خیلی جالب نیست ولی به نظر من بهترین تولید را در ایران داره.

دیدگاه

با سلام

من تا همین چند ماه قبل با آلفا مدار کار می کردم زمان تحویل و کیفیت مناسبی دارد اما در مورد قیمت یکم بالاست و بعضی مواقع تو فاکتور دست می برند و اگه خودت فهمیدی و تونستی اثبات کنی که می گویند اشتباه شده و درست می کنند اما اگر نه که ... . اخیرا چندین مورد پیاپی این مشکل برای من پیش اومد ( مخصوصا بعد تغییر مکان به دفتر جدید که ظاهرا موجب افزایش هزینه هاشون شده ) . در ایران معمولا شرکت ها از پایین شروع می کنند و تا وقتی که به قله برسند خوب کار می کنند و پس از آن به خود مغرور گشته و آن موقع است که سقوط کرده و مشتریان خود را از دست می دهند . که ظاهرا آلفا مدار نیز که امروز در اوج در آمد است گذشته خود را که چطور با ابزار های ابتدایی مانند آفتابه و لگن کار می کرده و با کمک مشتریان خود توانسته رشد کند را فراموش کرده است.
                    لذا دیگر با این مجموعه کار نمی کنم و به شما هم توصیه می کنم که یا با این شرکت کار نکنید و یا کاملا فرمول های محاسبه قیمت و فاکتور های خود را بررسی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حاجی محمدی
                      دیگر با این مجموعه کار نمی کنم و به شما هم توصیه می کنم که یا با این شرکت کار نکنید
                      یادتون رفت جایگزین معرفی کنید

دیدگاه

با درود . . .
                        متاسفانه حرفهای جناب حاجی محمدی کاملا درسته!
                        چندین بار به ما هم عنایت داشته این آلفا مدار! :biggrin:
                        یادمه یه بورد نمونه پارسال دادیم برا چاپ به بچه های شرکت گفتم ندید به آلفا. هم گرون حساب میکنه و هم کیفیت نمونه برای ما فعلا فرقی نداره و تسته(از لحاظ کیفیت بین همه سازندگانی که تابحال باهاشون کار کردم بهتره
                        اینا هم نمیدونم سر چی برداشتن دادنش به آلفا! oo:
                        موقع تحویل ناقابل 200 پیاده شدند! (بماند که چه قضایایی توی فاکتور اضافه کرده بودند و تو سفارش نبود!)
                        همون بورد رو پس از یه سری تغییرات کوچیک و تغییر سایز(بزرگتر!) کاسپین به قیمت فکر کنم 36 تومن ساخت!
                        چند سری دیگه هم متاسفانه از همکارا شنیدم که یه سری مشکلات با این شرکت داشتند

از لحاض کیفیت اگر بخوام رده بندی کنم
                        1- آلفامدار
                        2- کارا(بر حسب شنیده)
                        3- تهران مدار
                        4- کاسپین
                        5- آسیا متالیز(قدیم)

از لحاظ قیمت:
                        1- آسیا متالیز
                        2- کاسپین
                        3- مهران مدار
                        4- ....
                        n-1 - آلفا مدار!!! :biggrin:

از لحاظ سرعت تقریبا همگی در یک سطح هستند با یه سری کم و زیاد
                        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                        بدرود . . .

دیدگاه

سلام
                          شرکت اسپید پی سی بی(speed pcb)
                          هم به موقع تحویل میده هم قیمتو کیفیتش قابل قبوله.
                          آدرس سایتشونو ندارم ولی
                          ایمیلشون:speedpcbco@gmail.com
                          شماره شون:09126463189

دیدگاه

دوستان فدک الکتریک مورد تایید هست؟
                            www.fadakpcb.com

سایتشون به نظر خیلی خوب هست
                            آموزش های خوبی در مورد مدارچاپی داره
                            محاسبه تقریبی واسه مدار نمونه هم به صورت آنلاین داره!

دیدگاه

سلام خدمت دوستان؛
                              یه بورد طراحی کرده بودیم برای lpc1768 و شبکه و lcd و چند ماژول دیگه؛
                              اول دادم ی نمونه فدک پی سی بی زد ولی بورد خیلی بد بودو چاپ سبز فوق العاده ضعیف؛ چندجای بورد اتصال اضافی داشت و چندجا قطعی! + عدم پاسخگویی به موقع و مشکلاتی در ارسال و ...
                              همون بوردو دادم به آلفا و البته قیمتش دقیقا دوبرابر در اومد (120) ولی کیفیتش 3برابر فدکه و واقعا خوب کار شده + پاسخگویی درست و حسابی!

الانم واسه تعداد ترجیح میدم گرونتر بزنم ولی بدم همون آلفا!

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

سلام
                                دوستان گرامی این تاپیک خیلی ارزشمنده چون در جهت تبادل تجربیاته.
                                ممنون
                                فقط یکم اطلاعات قدیمی شده. کاش دوستان دوباره وارد بحث بشن و تجربیاتشون را در اختیار بقیه بذارن.
                                -من تا حالا برد نمونه زیاد به آلفا مدار دادم که عالی بوده و البته خیلی خیلی گران!!!!!!!!!
                                -برد 1 رو به مدار سازان نوین تو تیراژ دادم که از قیمت و سرعت و کیفیتش (که البته برد من خیلی ساده بود) راضیم.
                                زندگی آنچه زیسته ایم نیست ، بلکه چیزی است که به یاد میآوریم تا روایتش کنیم.
                                گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X