اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
شرکت های سازنده برد مدار چاپی
Collapse
X
-
پاسخ : شرکت های سازنده برد مدار چاپی
سلام.
دوستان... بنده یه برد 4 لایه با کلیرنس و حداقل*هایی که سایت esys گفته طراحی کردم (سوراخ وایا 0.2 میلی*متر، کلیرنس و حداقل عرض ترک 5 میل (0.12 میلی*متر) و همونطور که مستحضر هستید ایسیس می*فرسته چین) که 10 * 7 سانت ابعاد داره و تعداد قابل توجهی وایای blind و burried. ولی خب می*خواستم بدونم تو کشور خودمون کسی می*تونه همچین چیزی بزنه؟ صد البته به همون کیفیت... اگه آره از لحاظ هزینه چطور می*شه؟
خیلی ممنونجدیدترین ویرایش توسط ReMadza; ۲۰:۵۸ ۱۴۰۰/۰۵/۳۰.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ReMadza نمایش پست هاسلام.
دوستان... بنده یه برد 4 لایه با کلیرنس و حداقل*هایی که سایت esys گفته طراحی کردم (سوراخ وایا 0.2 میلی*متر، کلیرنس و حداقل عرض ترک 5 میل (0.12 میلی*متر) و همونطور که مستحضر هستید ایسیس می*فرسته چین) که 10 * 7 سانت ابعاد داره و تعداد قابل توجهی وایای blind و burried. ولی خب می*خواستم بدونم تو کشور خودمون کسی می*تونه همچین چیزی بزنه؟ صد البته به همون کیفیت... اگه آره از لحاظ هزینه چطور می*شه؟
خیلی ممنون
نه!
وسلام!
تو ایران فقط شرکت آل..ا مدار هستش که بهتر از بقیه میزنه اونم قیمت خون هارون الرشید رو میگیره
چین هم خیلییی طول میکشه بره بیاد اگ بفرستید. البته اگ تیراژ بالا میخواید قطعا بفرستید چین. ایران اصلااااا نمیصرفه هیچ شرکتی موفق باشید*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
دیدگاه
-
چراغ سنسور دارپ
چراغ سنسوردار سقفی و دیواری هوشمند 78 نوع چراغ | دوسال گارانتی تعویض سنسور | تنوع در قیمت خرید و کیفیت | انتخاب اول انبوه سازان
محافظ برق
خرید محافظ برق و چند راهی برق، محافظ برق یخچال، کامپیوتر، پکیج و تلویزیون با قیمت مناسب و تخفیف ویژه و حراج در الکتریکی آنلاین امکان پذیر است.
مهتابی ال ای دی
زندگی زنگ تفریحی است بین میلاد ومرگ یادمون باشه زنگ بعد حساب داریم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط zhezhoo نمایش پست هاتمام شرکت هایی که من دیدم قیمت هاشون سرسام آور بود. برای ساخت پروژه های تکی اصلا به صرفه نبودن. بسیاریشون هم فقط تعداد بالا قبول میکنن.
قیمت نمونه بسیار عادلانه ....البته همانطور که میدانید فیبر نمونه بدون سولدر ماسک و آبکاریه ....یعنی فقط فیبر مسی ساده
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست هاhttp://mehranmadar.com/
قیمت نمونه بسیار عادلانه ....البته همانطور که میدانید فیبر نمونه بدون سولدر ماسک و آبکاریه ....یعنی فقط فیبر مسی ساده
یه جا پارسال دولایه نمونه رو دو عدد 5 در 10 رو 230 حساب کردن.رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها"مهران مدار" حدودا چجوری میگیرن؟
یه جا پارسال دولایه نمونه رو دو عدد 5 در 10 رو 230 حساب کردن.
6 ماه پیش دو عدد 7.5 در 8 حدود 84000 تومان
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سلام دوستان من pcb ها براساس نیاز و طراحی مستقیم چین و ترکیه و یا آلمان سفارش میدم اگر کسی می خاد به من پیام بده براتون سفارش گذاری میکنم
این بگم من ایران نیستم و با ایمیل یا پیام خصوصی با من در تماس باشید
و اینکه اگر میخاد نمونه سازی کنید ایران با شرکت های داخلی بهترین جاست.خداوندا
از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
فراموشش کن
دکتر علی شریعتی
دیدگاه
دیدگاه