اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شرکت های سازنده برد مدار چاپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شرکت های سازنده برد مدار چاپی

PADID PCB مدار چاپی پدید.
    PCB IRAN

جناب فرهادی
    سلام عرض میکنم
    شما پنل های پلی کربنات با پولکی هم تولید دارید؟
    اگر تولید دارید بنده نیاز به دریافت یک نمونه جهت سفارش 250 متر پنل رو دارم
    با تشکر

دیدگاه

با سلام و تشکر هر یک از دوستان در صورت نیاز به سفارش مدار چاپی از طریق تلفن می تونن با این شماره تماس بگیرن.
      09144060488
      09144060408
      AZARBAICAN@GMAIL.COM

دیدگاه

با سلام خدمت همگی و مدیریت محترم کیهان مدار!

[color=red]بردهای نمونه 1 رو و 2 روی متالایزد رو ظرف چه مدت تحویل می دید ؟ نحوه تحویل به چه صورتی هست ؟ ضمنا آدرس مراجعه حضوری رو هم بفرمایید . تخفیفی که فرمودید فقط به اعضای سایت تعلق می گیره به چه صورتیه ؟ مثلا کافیه که من نوعی که فایلم رو برای شما ایمیل می کنم ذکر کنم که عضو ECA هستم ؟

قبلا از پاسخ شما سپاسگذارم .

آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

با سلام خدمت اقای فرهادی

درسته که اینجا جای تبلیغات برای دستگاهها نیست اما چون نظر منو در مورد دستگاههای cnc خواسته بودید یه پرسو و جو از

مسئول بخش cnc در مورد دستگاههای cnc جهان الکترونیک کردم که خدمت شما عرض میکنم :

دستگاه اول : cnc با 6 spindle با سرعت 80.000 rpm

دستگاه دوم: cnc با 5 spindle با سرعت 120.000 rpm

دستگاه سوم:cnc با 2 spindle با سرعت 180.000 rpm

دیدگاه

جناب sisco در مورد دور cnc ها اشتباه نمی کنید فکر کنم یه صفر زیادیه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط payaimen
              جناب sisco در مورد دور cnc ها اشتباه نمی کنید فکر کنم یه صفر زیادیه!
              دوست من زیاد دقیق نشو کسی که برای تبلیغ خودش باید دیگران رو ببره زیر سئوال برای بالا بردن خودش یک صفر دو صفر که ناقابل تا ده تا صفر جا داره

دیدگاه

نه انشا ا.. اشتباه شده
                ولی دوستان بهتره که به هر قیمتی تبلیغ نکنیم!

دیدگاه

نه دوستان اشتباه نشده . دور دستگاه ها رو به ریال حساب کردند . !
                  آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                  سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

سلام.

دوستان بهتره این موضوع همینجا تموم بشه که اگه ادامه پیدا کنه ممکنه باعث قفل شدن تاپیک بشه.
                    به نظر من بهترین تبلیغ مشتری ها هستند.

من همیشه برد هامو می دادم همینجا ( اصفهان) می زدند. اما جدیدن چنتا از برد هامو دادم ایران مدار ( چون شرکتمون با ایران مدار کار می کنه و از کیفیتش مطمئن بودم) و واقعا عالی کار کرده. الام همون نقشه ها رو می خوام بدم کیهان مدار برام بزنه و اونوقته که می شه قضاوت کرد. بعدشم بقیه شرکن هایی که اینجا معرفی شدن . . .. :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hasan-pcb
                      با سلام
                      دوستان سعی کنیم تو همه چی منطقی باشیم چه تبلیغ چه انتقاد سعی نکنیم با یه اشتباه این طوری ریشه کسی رو بزنیم ایشان صحبتاشو تو این تایپیک با زیر سئوال بردن ماشروع ولی ما هیچ وقت سعی نکردیم مقابله به مثل کنیم.

در ضمن اعدادی که نوشته شده کاملا درست است وشایان ذکر است که spindle تا 300.000 دور در دقیقه هم وجود دارد.
                      اگر نیاز به اطلاعات بیشتر راجع به cnc های سوراخکاری مدار چاپی داشتین به این آدرسها مراجعه کنید اگر سئوالی داشتید بازهم سئوال کنید.

http://www.etrueman.com/used/list.htm?Index=2

http://goliath.ecnext.com/coms2/gi_0...ut-on-CNC.html

و این هم تجربه خوبی برای دوست عزیزم sisco باشه که اگر آدم چند بار زیاده روی کنه بعد مردم حرفهای درست شو هم باور نمیکنن

فرهادی کیهان مدار

سلام
                      آقای فرهادی من که خیلی شرمنده شدم از اینکه بدون تحقیق راجع به یه موضوع به این زودی نظر دادم.شما چطور از شخص مخالف خودتون یا این قدرت حمایت میکنید ودلیل وبرهان میارید که اون آدم دروغ گوئی نیست. مرسی درس خوبی بود حداقل برای من.

دیدگاه

سلام :

دوستان این تاپیک در بخش کامپیوتر در الکترونیک زده شده ،

طبق قوانین سایت جز در بخش کاریابی و پیشنهاد کار در هیچ جای دیگر اجازه تبلیغات به دوستان داده نشده است !!!!

از همه دوستان خواهش می کنم منبعد کار تبلیغاتی در این تاپیک نکنند ، چون در صورت ادامه این روند این تاپیک قفل خواهد شد .

جناب فرهادی اگر قصد ادامه کار تبلیغاتی در این سایت دارید لطفاً تاپیک جداگانه (در جایی که امکانش هست) برای کارتان در نظر بگیرید ، این تاپیک فقط برای معرفی است و جایی برای پاسخ گویی به سوالات دوستان نیست .

با تشکر

دیدگاه

همانطور که در پیام خصوصی سوال فرمودید و جواب دادم
                          فرق تبلیغات با معرفی در اینه که شما اومدید بحث قیمت و کیفیت و اینا رو اینجا راه انداختید
                          در صورتی که معرفی فقط یک مشخصات و آدرس میشه برای استفاده سایرین

در مورد اینکه من بگم کجا بپرسن و شما جواب بدید باید بگم این وظیفه شخص شماست نه من !!!!
                          شما باید طبق قوانین سایت تاپیک مورد نظر خودتون رو در جای مناسب ایجاد کنید و در آنجا به پرسش و پاسخ ادامه دهید ( میتونید لینک اون تاپیک رو اینجا هم قرار دهید )
                          چون از زمان حضور شما در این تاپیک مسیر کلی این تاپیک عوض شده ، چنانچه اقدام به ایجاد تاپیک جدید با موضوع موردنظر نفرمائید و در صورت ادامه سوالات دوستان تمام سوالات اضافی از این تاپیک حذف خواهد گردید .

با تشکر

دیدگاه

نمیدونم چرا دارید نصبت به این موضوع جبهه گیری می کنید ؟
                            من به عنوان مسئول نظارت بر پستهای بخش کامپیوتر در الکترونیک این تذکر رو می دم نه به عنوان مسئول بخش تبلیغات !

روی صحبتم هم با همه دوستانیست که به این تاپیک سر می زنند نه فقط شما آقای فرهادی عزیز !

بنده یکبار بخاطر حمایت از شما اقدام به تغییر مالکیت کادر تبلیغاتی کردم ( اگر هنوز خاطرتان هست ) و نیازی به تهدید کسی ندارم چون اصولاً اگر می خواستم که شما رو تهدید کنم دیگه چرا حمایتتون کردم ؟

پس خواهشاً شخصی و با نیت سوء برداشت نفرمائید

خواهش می کنم که به این بحث ادامه ندهید

.........:::::::::: منبعد هر پستی غیر از معرفی شرکت های سازنده PCB حذف خواهد گردید :::::::::..........

آقای فرهادی عزیز هم میتونن در بخش مناسب تاپیکی برای پاسخگوئی به سوالات دوستان باز کنند ( پیدا کردن جای مناسب به عهده شماست نه شخص دیگر ! ) اگر هم توضیحی برای محل مناسب تاپیک در قوانین ندیدید برای این بود که فقط باید شما بررسی کنید ببینید که تاپیک مربوط به کدوم بخشه و قوانین به شما میگه که کجاها نمیتونید تاپیک بزنید!
                            توصیه من بخش گفتگوی آزاد هست ، چون سوال اکثر دوستان مربوط به الکترونیک نیست .

موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان

به نظر من برای عوض شدن بحث و به بیراهه نرفتن تاپیک ، این دوستان اطلاعات تخصصی ساخت برد مدار چاپی رو در اختیار بقیه بزارند مثلا برای چه نوع مدارهایی چه روشی بهتره ، , و یا اینکه چه چیزهایی تو طراحی pcb رعایت بشه تا پروسه تولید سریعتر و با کیفیت تری داشته باشه یا ....

در ضمن این سایت هم تو طراحی pcb کمک می کنه ( احتمالا اکثر دوستان باهاش آشنا هستند )
                              http://www.circuitcalculator.com/
                              حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

تهران مدار

تهران مدار :

بی رقیب در طراحی های pcb
                                چاپ انواع بردهای یک رو و دو متالیزه ، برد های فرکانسی .
                                چاپی بر دهایی با بش از دو بایه (سفارش به چین تا 40 لایه ) همراه با الکترونیکال چک و هات ایر :>>>>>

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X