اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شرکت های سازنده برد مدار چاپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شرکت های سازنده برد مدار چاپی

سلام

این فدک که میگید تا چه کلیرنس میتونه کار کنه ؟؟؟
    حداقل قطر ویا چقدر میتونه کار کنه ؟؟؟

با تشکر
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
      سلام

این فدک که میگید تا چه کلیرنس میتونه کار کنه ؟؟؟
      حداقل قطر ویا چقدر میتونه کار کنه ؟؟؟

با تشکر
      سلام

1- حداقل فاصل بین دو مسیر مسی (Clearance) که رابطه مستقیم با اختلاف پتانسیل (ولتاژ) بین آن دو نقطه و توانایی تولید کننده برد مدارچاپی دارد.در طراحی بردهای تک لایه بیشتر از 0.4میلی متر ودر طراحی بردهای دو لایه متالیزه بیشتر از 0.3میلی متر در نظر گرفته شود.(جدول)
      2- محدوده ضخامت خطوط مسی (width) که رابطه مستقیم با جریان عبوری ازآن مسیرمسی و توانایی تولید کننده برد مدارچاپی دارد .در طراحی بردهای تک لایه بیشتر از 0.4 میلی متر ودر طراحی بردهای دولایه متالیزه بیشتر از 0.3 میلی متر در نظر گرفته شود.(جدول)
      3- حداقل قطر سوراخ pad (بالشتک مسی) باید به میزان 0.3میلی متر از قطر پایه المان بیشتر باشد ، وبه صورت استاندارد کمتر از 0.8 میلی متر درنظر گرفته نمی شود.
      قطر خارجی padبه صورت استاندارد در بردهای تک لایه 2.2 میلی متر ودر بردهای دولایه متالیزه 1.8 میلی متر در نظر گرفته می شود. تذکر: pad های ای سی های معمولی (DIP) و کانکتورها را می توانید به صورت بیضی تنظیم نمایید تا استحکام بیشتری داشته باشند
      4 - بهتراست حداقل قطرسوراخ via (ارتباط بین لایه ای) برابربا 0.5میلی متر باشد وقطر خارجی via به اندازه 0.5میلی متر از قطر سوراخ آن بیشتر باشد.(یک via با قطر سوراخ 0.5 میلی متر، قطر خارجی برابر با 1 میلی متر خواهد داشت)

دیدگاه

اگه برای برد نمونه کلیرنس 0.2 به فدک بدم چطوری کار میکنه ؟؟
        چون بدلیل هزینه زیاد فکر کنم فعلا نشه با شرکت های دیگه کار کرد

اگه شرکتی میشناسید که با کلیرنس کمتر از فدک با قیمت مناسبی کار کنه معرفی کنید

دیدگاه

سلام به همه!
          دوستان عزیز کسی با این مرصا (مشهد) کار کرده؟؟
          به نظر حرفه ای میان، ولی توی کل تاپیک و توی کل انجمن اسمی ازشون نیست!!
          کارم، ضخامت خطوط: 0.25mm (یا 10 میلی اینچ) و ویا: قطر بیرونی 1mm قطر داخلی 0.38mm
          این کلریانس کار میکنه؟
          سایت و لوگوشون اینه:

http://electronicassembly.ir/
          ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

سلام دوستان
            وبسایت ایسیس هم تولید مدار چاپی انجام میده من بردهامو به این شرکت سفارش میدم.
            مزایا: کیفیت خوبه - قیمتاش مناسبه - محاسبه قیمت آنلاین- برش های دقیق سی ان سی - کیفیت سولدر و مارکاژبالا
            معایب: حداقل سفارش 5 عدد- تحویل 15 روزه
            طراحی و تولید برد,سفارش,مدار چاپی pcb,برد آموزشی,بردARM,X86,Cortex-A,Cortex-R,Cortex-M,FPGA,سفارشی سازی سیستم عامل,Win CE,Linux,Android,Qt,سفارش چاپ PCB,BOM,آموزش برد,سفارش چاپ PCB,سخت افزار,تخصصی,Stand Alone,نرم افزار توکار,ماژول,میکرو کنترلر,میکرو پروسسور,کنترل از دور,LabVIEW,لب ویو,آردوینو,اتوماسیون,AVR,RFID,سیستم های هوشمند,تامین قطعات,سنسور,Remote control,بردهای الکترونیکی,مونتاژ

;

دیدگاه

نوشته اصلی توسط khoshmardan نمایش پست ها
              سلام دوستان
              مزایا: کیفیت خوبه - قیمتاش مناسبه - محاسبه قیمت آنلاین- برش های دقیق سی ان سی - کیفیت سولدر و مارکاژبالا
              طراحی و تولید برد,سفارش,مدار چاپی pcb,برد آموزشی,بردARM,X86,Cortex-A,Cortex-R,Cortex-M,FPGA,سفارشی سازی سیستم عامل,Win CE,Linux,Android,Qt,سفارش چاپ PCB,BOM,آموزش برد,سفارش چاپ PCB,سخت افزار,تخصصی,Stand Alone,نرم افزار توکار,ماژول,میکرو کنترلر,میکرو پروسسور,کنترل از دور,LabVIEW,لب ویو,آردوینو,اتوماسیون,AVR,RFID,سیستم های هوشمند,تامین قطعات,سنسور,Remote control,بردهای الکترونیکی,مونتاژ

;

سلام،
              شما که انقدر پسر خوبی هستی! یکی دو تا عکس از بردهات (قبل از مونتاژ) میگرفتی و میگذاشتی!
              ابعاد و قیمتش رو هم میگفتی!
              اصلا من نمیدونم چرا شرکتهای فعال PCB توی این سایت به نام خودشون اکانت یا تاپیک ندارن که آخرین فناوری و قیمت و بقیه مواردشون رو بیان کنند و از خودشون دفاع و تبلیغ کنند؟؟؟؟؟؟
              ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

شرکت ایسیس که دوستمون معرفی کردند کارهاشون رو به چین میفرستند و pcb آماده از اوجا میاد بدین خاطر هست که زمان زیادی برای آماده شدن سفارش طول میکشه. کیفیت کارشون هم خیلی خوبه.

دیدگاه

به روی چشم
                  از سفارش این دفعه عکس میگیرم میزارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط khoshmardan نمایش پست ها
                    سلام دوستان

;
                    دوست عزیز در خصوص این شرکت که شما که اطلاع دارید مثلا
                    یه برد 5 در 5 یک رو فایبرگلاس با کلیرنس 0.4 عرض ترک 0.5 با چاپ راهنما و چاپ سبز به تعداد 20 عدد کلا چند در میاد ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
                      سلام به همه!
                      دوستان عزیز کسی با این مرصا (مشهد) کار کرده؟؟
                      به نظر حرفه ای میان، ولی توی کل تاپیک و توی کل انجمن اسمی ازشون نیست!!
                      کارم، ضخامت خطوط: 0.25mm (یا 10 میلی اینچ) و ویا: قطر بیرونی 1mm قطر داخلی 0.38mm
                      این کلریانس کار میکنه؟
                      سایت و لوگوشون اینه:

http://electronicassembly.ir/
                      حتما برای کار باهاشو با تیراژ پایین شروع کنید و ببینید میتونه سر زمان و کیفیت خواسته شده تحویل بده یا نه.
                      البته قیمتاش روی بعضی کارها خوبه ولی بعضی کارها از دنیز و مهران مدار (قربانی) هم بالاتره.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من خودم توی تهران بعد از کلی کار کردن با آلفا مدار و کوثر مدار و تهران مدار و چندتای دیگه تصمیم گرفتم فقط با مهران مدار کار کنم.
                      انصاف وقتی اشتباه میکنه حاضره جبران خسارت کنه.
                      چند بار شده که بردی با ضخامت 1 میل یا .8 میل خواسته بودم امام 1.6 میل زده و کل کار را اصلاح کرده.
                      برای نمونه زنی هم هیچ مشکلی نداره و تا جایی که میتونه قول الکی نمیده و میشه روی زمان بندیش حساب کرد.
                      البته طبق شنیده ها یکم مواد اولیه pcb توی بازار کم شده و توی گمرک معطل مونده. این باعث شده یکم قیمتهاشون بالاتر بره.

دیدگاه

سلام به همه،
                        دوستان و اساتید، کسی تا به حال با این شرکت «لبخند الکترونیک» کار کرده؟
                        کارشون چطوره؟
                        خوش قولند؟
                        میگه خدمات مونتاژ و PCBA هم داره!
                        اگه کسی باهاشون کار کرده لطفا فیدبک بده!
                        ...
                        اسمشون رو گوگل کنید، سایتشون میاد بالا.
                        جدیدترین ویرایش توسط ubub; ۲۲:۳۶ ۱۳۹۸/۰۲/۳۰.

دیدگاه

سلام دوستان گرامی
                          من چند وقتی با شرکت فدک کار کردم ولی توی via زدن اصلا خوب نیست.اینو برای تخریب نگفتم بلکه یه انتقاد هستش
                          از دوستان کسی شرکتی می شناسه که برد نمونه دانشجویی بدون چاپ سبز و راهنما بزنه و با کیفیت باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط smartx نمایش پست ها
                            سلام دوستان گرامی
                            من چند وقتی با شرکت فدک کار کردم ولی توی via زدن اصلا خوب نیست.اینو برای تخریب نگفتم بلکه یه انتقاد هستش
                            از دوستان کسی شرکتی می شناسه که برد نمونه دانشجویی بدون چاپ سبز و راهنما بزنه و با کیفیت باشه؟
                            استانداردش رو رعایت میکنی؟
                            من اکثرا کارام رو میدم همین فندک
                            تقریبا 0.1 تا 0.15 میلیمتر سایز وایا و سوراخ ها رو بیشتر میگیرم.
                            آخرین کارم که یکشنبه رسید دستم رو با تاخیر زیاد بهم تحویل داد. حدود 8 میلیون سفارش داشتم که به جای 10 روزی که گفته بود تقریبا 25 روز طول کشید!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                              استانداردش رو رعایت میکنی؟
                              من اکثرا کارام رو میدم همین فندک
                              تقریبا 0.1 تا 0.15 میلیمتر سایز وایا و سوراخ ها رو بیشتر میگیرم.
                              آخرین کارم که یکشنبه رسید دستم رو با تاخیر زیاد بهم تحویل داد. حدود 8 میلیون سفارش داشتم که به جای 10 روزی که گفته بود تقریبا 25 روز طول کشید!!!!!
                              دیگه یه برد تک لایه اسناتدارد خاصی داره؟.سوراخ 0.7 و قطر خارجی 1.2 خیلی نرماله نه اینکه سوراخ های پد زده بشه ولی دیگه پد موجود نباشه.
                              ولی جنس بردهاش هم اصلا جالب نیست یه بار قطعه لحیم کنی در بیاری مس روی برد بلند میشه
                              قبلا خیلی بهتر بود

دیدگاه

من کارهامو میدادم مهران مدار.
                                هر سری 5 تا شیت در تیراژ می زدم.
                                اوایل خیلی خوب بود.یعنی برد های چند سال پیشم که الان واسه خدمات میاد نگاه میکنم خودم بهم برمیخوره که چرا الان اینجوری می زنن.
                                یه شرکت دیگه تو پاساژ فرقانی پیدا کردم.بهشون کار سفارش دادم.قیمتشون دو برابر مهران مدار بود.به جهنم.کیفیتشون از اونم اشغال تر.
                                دست اخر دوباره برگشتم پیش مهران مدار.دیگه فهمیدم.
                                اومدم به مهران مدار یه دستی زدم گفتم .شرکت های دیگه مثلا xو y خییلی فیبر هاشون با کیفیته.بهم گفت همه شرکت ها در نهایت از یه نفر فیبر میخرند.بنابراین این حرفت باد هواست.
                                خدایی دیگه فهمیدم با تمام توان کار کنندازاون بیشتر نمیشه.
                                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X