اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شرکت های سازنده برد مدار چاپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شرکت های سازنده برد مدار چاپی

با سلام
    آقایون اگر کسی یه برآوردی از درست کردن یه نمونه بورد چند لایه بگه خیلی عالی است. ببنیم مثلا اگر یه بورد ۶ لایه سفارش بدیم (کم تعداد و برای نمونه سازی) تا دستمون برسه چقدر باید پول بدیم!
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

به اندازه و ابعاد برد و ضخامت و جنس و تعداد بردی که می خواهید بستگی دارد : شما می تونید ابعاد و اندازه مشخصات بردتان را به من بدهید تا 1 روزه به شما قیمت دقیق بدهم و زمان تحویل به شما نیز حدود چهار هفته می باشد.(زود تر میشه ولی دیرتر نمی شه)

دیدگاه

با سلام
        ببینید من فقط یه برآورد ابتدایی میآ‌خواستم که بدونیم اگر یه پروژه چند لایه داشته باشیم حدود قیمت چقد میآ‌شه. همچنین هزینه حمل و نقل و ... ولی من مشخصات احتمالی رو میآ‌گوییم:
        اندازه ۲۰ در ۱۰ سانتیآ‌متر و دو عدد بورد
        تعداد لایهآ‌ها ۶ لایه
        نوع و ضخامت به عنوان مثال FR4 1.5mm
        هر دو طرف soldermask به همراه marking در هر دو طرف (چاپآ‌سبر و راهنما)
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

خود بردتون میشه 365 دلار و هزینه حمل و نقل حدودا 100 هزار تومانی آب می خوره . گمرک هم که دیگه ......

دیدگاه

کجا بورد پروتئوس قبول میکنن ؟! همه DXP میخان !!
            فتو بلاگ من
            کاردستی ها :
            روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
            فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
            کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

دوستان سلام می خواستم ببینم کدوم یک از شرکت هایی که معرفی کردید علاوه بر تولید pcb مونتاژ قطعه هم انجام میدن جناب فرهادی آیا شما این کار را میکنید؟ بردهای من قطعه smd ندارند.اگه میشه منو راهنمایی کنید.من آشنایی زیادی با بازار ندارم.قیمت برام خیلی مهمه
              به جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.

دیدگاه

شرکت آسیا متالیز

http://www.moshiri.110mb.com/files/adv.htm

دیدگاه

یک سری هم به سایت کاراالکترونیک تولید کننده انواع مدارچاپی بزنید:
                  http://www.karapcb.com
                  زکات علم،نشر و پخش آن است.
                  {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دوستان اگه کسی میشناسه یه شرکت معرفی کنه که سفارشات یه دونه و دو دونه را هم قبول کنن
                    اگه شیراز باشه بهتر هست اگه هم نبود از این طرف تا اون طرف ایران را پیاده میرم تا پیداش کنم
                    تشکر فروان با سس مخصوص

دیدگاه

یکی از با کیفیت ترین و بهترین جایی که توی شیراز که پی سی بی سفارشات دانشجویی و پروژه های دیگه رو میزنه و من خودم به شخصه اونو تجربه کردم از طریق سایت زیر میتونید اقدام کنید
                      برای کسایی که توی شیراز هستن خیلی عالیه . از سایر نقاط ایران هم سفارش میگیره
                      فوق العادست

http://www.otfclub.com/index.php?topic=120.0
                      ای که دستت می رسد کاری بکن / پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار

دیدگاه

دوستان نزارید این تاپیک بخابه --خیلی تاپیک خوبیه --بیاید و تجربه هاتون رو بگید

تا اینجا اکثر ملت (دوستام و....)از آلفا مدار تعریف کردن پس آلفا مدار کارش درسته
                        شرکت کارا پی سی بی هم دوستم خیلی تعریف کرد ازشون
                        --------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Takesh-
                          دوستان نزارید این تاپیک بخابه --خیلی تاپیک خوبیه --بیاید و تجربه هاتون رو بگید

تا اینجا اکثر ملت (دوستام و....)از آلفا مدار تعریف کردن پس آلفا مدار کارش درسته
                          شرکت کارا پی سی بی هم دوستم خیلی تعریف کرد ازشون ولی منکه هرچی به این کاربر پیام دادم اصن جواب ندادن -یکی گفت مص اینکه به مشکل خورده شرکتشون--حالا کسی میشناسه یه شفافسازی در موردشون بکنه
                          --------------------
                          البته تو این تایپیک اغلب دوستان شرکتهائی رو معرفی کردند که با توجه به تعداد سفارش و دیدگاهتون نسبت به کبفیت مدارچاپی به راحتی از بینشون انتخاب کنید.اما با توجه به ذهنیت و تجریه ی چندین ساله خودم بعنوان مدیر بازرگانی کارا الکترونیک ، شاید بهترین مولفه و گزینه اگر بخواهیم هم پارامتر کیفیت و هم زمان رو مد نظر قرار بدیم ،شرکت آلفا مدار باشه که دوستان هم قبلا معرفی کردند.اما درباره کارا الکترونیک و به مشکل خوردن مجموعه ی کارا خبری که عنوان کردید صحت ندارد و کارا کماکان در دو شیفت کاری 8ساعته مشغول ارائه خدمت به صنایع مختلف میباشد.دوستانی هم که با نام کاربری karapcb در این سایت حضور دارند و از مطالب ارائه شده توسط اعضاء دیگر بهره می برند و گهگاهی هم در حد توان علمی شان به ارسال نظرات در این سایت مشغول هستند جزءگروه تولید و فنی کارا می باشند و با توجه به جایگاه سازمانی شان اجازه ی فعالیت تبلیغاتی و ارائه ی قیمت به دوستان در پیغام خصوصی و غیره را ندارند (چون اطلاعی از آن ندارند).لذا چنانچه تمایل به برقراری ارتباط با مجموعه کارا هستید بهترین وسریعترین راه تماس با دفتر مرکزی کارا و یا ارسال سفارش از طریق فرم سفارش آنلاین(که لینک هر دو در ذیل آمده است) می باشد.پیشاپیش در خواست دارم در صورت مشاهده ی هر گونه کوتاهی از این مجموعه و یا انتقاد به آن ، با دفتر مرکزی کارا تماس گرفته تا شخصا این موضوع را پیگیری کنم.
                          http://www.karapcb.com/fa/online-order

http://www.karapcb.com/fa/contact

یاد اور می شوم بازار هدف و طیف مشتریان کارا عمدتا کارخانجات تولیدی با سفارشات انبوه هستند لذا ممکن است قیمت و زمان کارا برای مجموعه های تحقیقاتی و پروژه های دانشجوئی با کمال تاسف مناسب نباشد...به امید ایرانی اباد ..

دیدگاه

دوستان اگر کسی از شما برای برد چند لایه به شرکتهای خارجی سفارش دادید برای ما هم اسم اون شرکتو معرفی کنید
                            به امید سر افرازی ایران و ایران زمین

دیدگاه

سلام
                              برد دولایه 5*5 smd بخوام 500 تا سفارش بدم به نظرتون چند درمیاد واسم؟
                              کجا بدم بهتره؟
                              ممنون
                              به یک عدد موتور براشلس دست دوم نیازمندم

فوری
                              09373606205
                              بهرامی

دیدگاه

کاسپین در پاساژ امجد
                                شماره تلفن یا آدرس وب متاسفانه ندارم

مدار سازان نوین
                                www.madarsazan-*****.ir

من با هر دو کار کردم . کارشان خوب هست
                                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X