اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

منم یکی از اینا دارم . توی هر تاپیک هر انجمنی هر سایتی هم گشتم و پرسیدم کسی نمیدونست سیستم این تشخیص وجود آب چطوری کار میکنه! :eek:

دیدگاه

2-ترانس جدا بود و مدار داخل خود پیزو قرار داشت
      با این کار چند تا مزیت ایجاد میشه ( هم گرمای سوئیچر در آب دفع میشه و هم وزن پیزو زیاد میشه و ته آب میمونه)

3-بهتر هست از سنسور برای کاهش سطح آب استفاده کنیم
      پیزو حتی یک لحظه بدون آب بسیار داغ میشد !
      و نکته هایی که پیش از این برگرفتیم
      که : اگر مدار در کنار پیزو و نزدیک به ان در اب قرار بگیره (کاملا اب بندی شده ) مصرف دستگاه محتمل خیلی کمتر میشه
      چون تلفات فرکانس های بالا بشتره و این فرکانسی در ردیف رادیویی داره و سیم بلند مثل انتن انرژی مصرف میکنه تا بتونه در هوا به صورت الکترو مغناطیس انتشار بده
      مثلا الان به خروجی فرستنده ای که ساختم یک لامپ وصل میکنم و با انتن 80 -90 سانتی سری کردم لامپ با نور زیاد روشن میشه
      ادم میگه پس الان داره یک امپر جریان از انتن میگذره ! ؟ یه جورایی بله . البته بسته به قدرت فرستنده . واس من لامپ300 تا 400 میلی امپر جریان میکشید

دیدگاه

:arrow:
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

شاید مولکول های آب رو باردار میکنه !!! شاید میدان مغناتیسی ایجاد میکنه !!!
          میخواستم بگم : شاید هم سنسور شما خراب باشه ولی
          شاید پیزوش یک سیم داره و سیم دوم اون U باشه !!
          یعنی اون U با پیزو سری باشه و زمانی که آب بینشون قرار بگیره عمل میکنه
          خدا بگم چه کارت نکنه . حرف خیلی قشنگی زدی و اینکه قبلا نتیجه ای ازش نگرفته بودیم و دیگران گفتن که سنسور خازنی است و متاسفانه بنده هم که نداشتم تا بتونم از نزدیک بررسی کنم . احتمالش هست و اگر هم اینطور نباشه باز هم نظر جالبی دادی
          ممنون و تشکر فراوان ازت . چون یه چیزی یاد گرفتیم
          البته اگر بتونی داخلش رو بررسی کنی بهتره و دوم اینکه اگر اینجور باشه باز هم جریان مصرف میکنه و باید هم داغ بشه
          مشخصا اگر از طرح من استفاده کنیم این موضوع هم نخواهد بود و بسیار عالی میشه

دیدگاه

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

بله اگر دوستان یک مقاله خوب از این موضوع آماده کنند حتما در مجله نویز چاپش میکنیم
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام به همگی ؛

یه سوال از جناب "HI VOLTAGE" ( راستی همکار ECA شدنت مبارک :redface

میگم ایده این اسیلاتور رو از کجا گرفتی؟!!! از صفر طراحی کردی؟!

به نظرت شبیه سازیش رو درست انجام دادم؟! (محض تحلیل مدار یادگرفتن خودم :nerd

البته هنر GIF سازی توش به کار رفته ها! ( آخه شبیه سازم کریستال نداره!)

دیدگاه

راستش مدا رو به هرکی نشون دادم کف کرد انقدر ساده بود . و توی LTspice هم شبیه سازیش کردم جا داره همینجا بازم از های ولتاژ جان تشکر کنم . یه بارم از روش ساختم که عالی کار میکرد! ولی الان میخام دوباره از روش بسازم ولی هر کاری میکنم شروع نمیکنه به کار! هر کاری هم کردم به جایی نرسیدم... نمیدونم مشکل از کجاست ولی مقدار سلف 80uh رو هر چی کم وزیاد میکنم جوابی نمیگیرم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    راستش مدا رو به هرکی نشون دادم کف کرد انقدر ساده بود . و توی LTspice هم شبیه سازیش کردم جا داره همینجا بازم از های ولتاژ جان تشکر کنم . یه بارم از روش ساختم که عالی کار میکرد! ولی الان میخام دوباره از روش بسازم ولی هر کاری میکنم شروع نمیکنه به کار! هر کاری هم کردم به جایی نرسیدم... نمیدونم مشکل از کجاست ولی مقدار سلف 80uh رو هر چی کم وزیاد میکنم جوابی نمیگیرم!
                    سلام آقا آروین ؛ توی LTspice درست کار کرد؟!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
                      سلام آقا آروین ؛ توی LTspice درست کار کرد؟!!!
                      بله کار کرد و شک موج خروجیش خیلی شبیه اونی بود که خودم ساختم! فقط یه مقاومت 2 مگ باید با پیزو موازی میکردم تا شروع کنه به کار ولی توی واقعیت تا مقاومت 10K هم اوردمش پایین ( پایین تر از 10K میبردم ترانزیستور میسوخت 3 تا ترانزیستور سوزوندم بابت همین) ولی نشد که نشد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        بله کار کرد و شک موج خروجیش خیلی شبیه اونی بود که خودم ساختم! فقط یه مقاومت 2 مگ باید با پیزو موازی میکردم تا شروع کنه به کار ولی توی واقعیت تا مقاومت 10K هم اوردمش پایین ( پایین تر از 10K میبردم ترانزیستور میسوخت 3 تا ترانزیستور سوزوندم بابت همین) ولی نشد که نشد!
                        توی واقعیت صفحه پیزو یه مقاومت داخلی موازی (مقدارش زیاده) و یه خازن موازی ( فکر کنم کمتر از یک نانو ) با کریستالش داره ! فکر میکنم برای راه اندازی اولیه مقاومت داخلی خود پیزو کافی باشه!

در ضمن ؛ چون ولتاژ بالا بین دو سر پیزو قرار میگیره نباید مقدار مقاومتی که میذاری خیلی کم باشه و مسئله مهمتر اینه که باعث بالا بردن جریان بیس میشه و این میشه که ترانزیستور میسوزه!

ظاهراً خازنهایی که توی این مدار استفاده میشه هم باید ولتاژ بالا باشن ( بالای 100 ولت ) ، اینو در نظر گرفتی؟

حالا صبر کنیم صاحبش بیاد ؛ ببینیم چی میگه؟! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
                          توی واقعیت صفحه پیزو یه مقاومت داخلی موازی (مقدارش زیاده) و یه خازن موازی ( فکر کنم کمتر از یک نانو ) با کریستالش داره ! فکر میکنم برای راه اندازی اولیه مقاومت داخلی خود پیزو کافی باشه!

در ضمن ؛ چون ولتاژ بالا بین دو سر پیزو قرار میگیره نباید مقدار مقاومتی که میذاری خیلی کم باشه و مسئله مهمتر اینه که باعث بالا بردن جریان بیس میشه و این میشه که ترانزیستور میسوزه!

ظاهراً خازنهایی که توی این مدار استفاده میشه هم باید ولتاژ بالا باشن ( بالای 100 ولت ) ، اینو در نظر گرفتی؟

حالا صبر کنیم صاحبش بیاد ؛ ببینیم چی میگه؟! :biggrin:
                          من مقاومتشو میگیرم ولی چیزی نشون نمیده! البته میدونم که همه المانها مقداری مقاومت سلف و خازن دارن...

بله ولتاژ ها 300V هست.

دیدگاه

یه سوال از جناب "HI VOLTAGE" ( راستی همکار ECA شدنت مبارک :redface

میگم ایده این اسیلاتور رو از کجا گرفتی؟!!! از صفر طراحی کردی؟!

به نظرت شبیه سازیش رو درست انجام دادم؟! (محض تحلیل مدار یادگرفتن خودم :nerd

ممنون لطف داری
                            ایده اشو در واقع بعد از اینکه چندین مدل طراحی کردم که مثلا با اسیلاتور جدا بود و هر کدوم یه تاثیر خاصی داشت رفتم از روی تاپیک نیمه کاره بچه ها یه کم اطلاعات پیدا کردم که تا حدودی نقشه اشو پیدا کردم . از جمله یکی از رو مدار کشیده بود که چون بد کشیده بود و پایه های ترانزیستور مشخص نبود حدود 10 بار بازسازی شماتیک کردم و به قولی نقشه اصلی رو از روش کشیدم .چون بیس و کلکتور و امیتر روی اون مدار 3 نقطه دور از هم بودن احساس کردم پیزو در واقع به کلکتور وصل باید باشه و..... و ساختم از قضا کلا مسیرو اشتباه میرفتم و نقشه غلط بود . البته نقشه دیگه ای هم بود ولی به این احساس اطمینان بیشتری داشتم و رفتم اون یکی نقشه های اماده رو ساختم و کار نکرد و هر چی تغییر دادم هیچ جوابی نمیگرفتم اخرش همه رو گذاشتم کنار و قطعه هارو از برد برد دراوردم و از صفر گفتم این 2 تا سلف روی پایه امیتر حتما لازمه تا پایداری اسیلاتور باقی بمونه و دیگه با تست و خطا بدون توجه کردن به مدار و نقشه های غلط به تکون خوردن کوچیک دست یافتم و با ادامه به مداری خاصی رسیدم و بعد از تصمیم گذاشتن مدار شروع به تغییر و کوچیک کردن مدار و برداشتن قطعات اضافی و جای گزین کردنو جبران وجودشون با تغییر مقدار قطعه ها کردم تا به این رسیدم
                            البته یه کم پیچیده تر
                            اخه بعضی وقتا یه عالمی دارم من که گاهی به کمکم میاد و فقط دستور میده و من اطاعت و من اصلا نمیدونم چی داره میگه :redface: ولی خوشبختانه خیلی حرفه ای عمل میکنه

در ضمن ممنون جالب بود و همچنین نکته هایی که گفتید هم بجا و دقیق و درست بود و در تست هم به همین طریق جواب میداد .مثل مقاومت و...
                            البته گاهی ممکنه بعضی دوستان بخاطر ترانزیستوری که انتخاب کرده مجبور باشه که مقاومت کمتری تو بیس بذاره چون جریان بیشتری مصرف میکنه ولی اگز ترانزیستور مناسب باشه حتی همونشم لازم نیست
                            یزو مقدار خازنیشو نشون میده و همین مقدار بوده و احتمال داره اگر خراب شدنی باشه این مقدار تغییر کنه . ولی از لحاظ مقاومت کاملا باز در نظر بگیر

دیدگاه

\|/_\/_

دیدگاه

شاید پیزوش یک سیم داره و سیم دوم اون U باشه !!
                                یعنی اون U با پیزو سری باشه و زمانی که آب بینشون قرار بگیره عمل میکنه :nerd:
                                متاسفانه فراموش کرده بودم . این کار ممکن نیست و به قول arvinfx و B2 اب تجزیه میشه و رسوب میبنده و مشکل ساز میشه ...
                                حافظه باعث این فراموشی میشه . حتی در صفحات قبل به این موضوع اشاره شده و بحث کردیم که حتی برای سنسور هم از مقاومت اب نمیشه استفاده کرد که البته من معتقد نبوده ام

مهدی جان انیمیشن رو نتونستم درک کنم میشه توضیح بدی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X