اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو (PIZZO)

سلام

Hi Voltage عزیز واقعا خسته نباشی

شما واقعا مرد عمل هستین :applause:

راستش من تاپیک ایجاد ولتاز زیاد (همون با ترانس tv ) رو هم دنبال میکنم و امیدوارم که بزودی منم با پیروی از نقشه های شما درستش کنم

این بخور سرد هم خیلی دوست دارم

حالا ببین اگه صلاح دیدین نقشه این بخور سرد با پیزو رو هم بذارین تا منم استفاده کنم

در ضمن عکسهایی که شما از قطعات و وسایلتون میذارین منو یاد کارگاه های خارجی میندازه از بس که کامل هستن و حرفه ای

در آخر بازم ازتون تشکر میکنم و ممنونم

دیدگاه

حالا ببین اگه صلاح دیدین نقشه این بخور سرد با پیزو رو هم بذارین تا منم استفاده کنم
      :surprised:عمراُ

دیدگاه

داش mehdiناراحت نشی شوخی میکنم داشتم ویرایش میکردم اینترنتم قطع شد
        واس r_sal جملمو تکمیل میکنم
        حیف بیشتر از یه دونه نمیتونم تشکر(like)بذارم
        همین یه دونه ای هم که گذاشتی ....
        منظورم اینه که همین یه دونه ای لطف بسیاری به من وظ بش.
        همین یه دونه ای هم که گذاشتی لطف بسیاری به من وظلم به شماست
        چون جلوی تشکر بقیه رو بستی
        اگه از شوخی من ناراحت بشید خودتونو لوس کنید خدایی منم تو کف میذارمتون
        فعلا نوبت منه که ناز کنم وشما هم باید ناز بکشید
        یه فرصت دوباره :لایک بزنید لاک ،لاک بدو لاک :biggrin: به تشکر شما نیازمنیم :applause:
        تا من فایلاشو اماده کنم وبراتون PCBطراحی کنم ببینم چه میکنید /یادتون نره با پاسخ جلوی تشکر بقیه رو نبندید
        در 5 دقیقه صاحب atomizerشوید

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

لطفا سوالات خود در رابطه با همین موضوع و ساختن مدار وشماتیک ان را فقط در همین جا مطرح کنید
          بنده و بقیه دوستان تا حد امکان جواب خواهیم داد
          با تشکر :nerd:

دیدگاه

با این تشکر هایی که کردید ،واقعا شرمندم کردید :cry:
            به قول Goldsmith من هیچ وقت لقمه اماده به کسی نمیدم :biggrin:

ولی چه میشه کرد .اینم مدار با شماتیک و پی سی بی و همه چی ..
            کوفتتون بشه :biggrin:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61847.msg360481#msg360481
            فقط سوالتون رو همین جا بپرسید .موفق باشید .

دیدگاه

Hi Voltage جان ، خیلی باحالی ، من فکر کردم نخوای گذاشت...

خیلی حال کردم با این مرامت .

مدارت فوق العاده ست ، ساده و قوی ...

حالا بگو داداش پیزو چند وات باشه؟!!!

دیدگاه

قابل شما دوستان رو نداشت / عرضم به خدمت شما بابت توان پیزو : آخه نوکرتم مگه چقدر دست ما تو انتخاب توان پیزو تو ایران بازه :sad:
                اجناس بی نام ونشون و... ولی ظاهرا پیزو با توان 30 وات در تهران یافت میشود .
                در ضمن برای خرید پیزو دیگه رضا الکترونیک نداره /جهان کیت و جام جم رو میدونم داره

دیدگاه

انصافا خیلیییییییییییییییییییییییییییی باحالی hi voltage دمت گرم
                  خیلی دوس دارم این مدارو هرچه زود تر ببندم ولی ولتاژ 40vندارم :cry2:که البته تو اولین فرصت تهیه اش میکنم باز ممنون
                  مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

با عرض پوزش
                    اگه میشه یه توضیح در مورد نحوه کار این مدار (اگه دوس داشته باشید )ودوم این که پیزو رو به کجای مدار وصل کنیم :redface: :redface: X_X
                    سلف ها رو روچه هسته ای بپیچم (سصح مقطعش)
                    متشکر

دیدگاه

سلام hi voltage عزیز
                      می شه در مورد این پیزو و همچنین کارش توضیح بدین چون نه می دونم چی کار می کنه و چی هست چون همش به یاد همون پیزو بوق داخل مدار می یوفتم
                      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                        با عرض پوزش
                        اگه میشه یه توضیح در مورد نحوه کار این مدار (اگه دوس داشته باشید )ودوم این که پیزو رو به کجای مدار وصل کنیم :redface: :redface: X_X
                        سلف ها رو روچه هسته ای بپیچم (سصح مقطعش)
                        متشکر
                        پیزو در واقع ...{خداییش لازم به گفتن نیست/ چون شما صد در صد دقت نکردید من کلی کار ریزه کاری وبادقت انجام دادم /باید در اوج سادگی وخلوت بودن مطالب به عکس ها و توضیحات با دقت نگاه کنید}
                        البته منظور این نیست که جواب دادن برا سخت باشه -پیزو در واقع همون کریستال 1.6 مگا هرتزیست که عکس گذاشتم و روی شماتیک هم جاش کاملا مشخصه
                        همینطور در عکس 3 بعدی محل قطعه ها و - و+ و یک فیش که محل نصب پیزوست ، مشخصه
                        سلف ها اگر آماده نداشتید /مقدار وتعداد دور و تمام مشخصات برای پیچیدن با دست رو در اوردم و اماده کردم در توضیحات گنجانده شد .
                        سلام hi voltage عزیز
                        می شه در مورد این پیزو و همچنین کارش توضیح بدین چون نه می دونم چی کار می کنه و چی هست چون همش به یاد همون پیزو بوق داخل مدار می یوفتم
                        تقریبا مثل هموناس /فقط چون از خانواده کریستال ها هستند وخود قطعه ای برای اسیلاتورند ، در نتیجه یه فرکانس مشخص دارند/وبسته به نوع کار :صوتی -مافوق صوت وفرکانس بالا باید انتخاب و مورد استفاده قرار بگیرد
                        من خودم هم 3 روزه گرفتم و اطلاعات زیادی در موردش ندارم
                        pdf های این سایت کمکیست برای شناخت بهتر
                        http://www.midassensors.com/products/atomising-products-20.page

دیدگاه

بله گفته های شما متینه اشتباه از بنده بوده من اونو کریستال فرض کردم (کریستالی که به صورت رایج تو مدارات میبینیم)

دیدگاه

با سلام و تشکر یک سوال داشتم سلف ها باید روی استوانه
                            L1تعداد 36 الی 42 دور سیم 0.3 روی هسته فریت با قطر 0.7cm بپیچید
                            L2 تعداد 15 دور سیم 0.8mm روی هسته هوا به قطر 0.6cm بپیچید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mtk1367
                              فکر کنم جواب سوالتون رو خودتون جواب دادید
                              بله
                              میتونید برای L1تعداد 36 الی 42 دور سیم 0.3 روی هسته فریت با قطر 0.7mm بپیچید
                              L2 تعداد 15 دور سیم 0.8mm روی هسته هوا به قطر 0.6mm بپیچید
                              (جواب با اجازه HiVoltage)

دیدگاه

سلف L1 را روی فریت استوانه ای بپیچید و L2 را روی یک میله یا پیچ گوشتی با ضخامت یا قطر 6 میلیمتر بپیچید/وچون از سیم ضخیم(0.8) استفاده شده ،میتونید سیم پیچو بیرون بیارید وپایه هارا به صورت ایستاده کج کنید و رو pcb لحیم کنید
                                یا بسته به میل خودتون روی استوانه ای کاغذی یا پلاستیکی بپیچید وچسب بزنید وکامل در مدار قرار دهید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X