اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

آقا من نمیتونم این پیزو رو گیر بیارم!!

فروشگاه اینترنتی براش نمیشناسین؟؟
    ا ا ا چرا پس !؟
    میخواستم بگم در خواست کنیم به فروشگاه eca یادم رفت /اینجا توتهران هم توی 2 یا 3 تا فروشگاه بیشتر نداره /من واقا متاسفم ، کاش کاری از من بر میومد :cry2:

بد نیست آقای امیرعلی بلورچیان جواب شمارو بده

در مورد پیزو صوتی مفصل دوستان وبنده توضیح دادیم و پیزو حدودا 3 سانت قطرشه / اگه عکشو در عایق بندی که اخیرا گذاشتم ببینی ،که توقوطی ...

دیدگاه

اینم عکس هایی از مدار بخور سرد ساخته بنده

فعلا وقت نکردم از نحوه کارکردش (بـخورش)فیلم بگیرم که در اسرع وقت فیلمشو قرار میدم
      مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

عالی :applause: :applause:
        فقط تو انگار دست همه مارو از پشت بستی / خجالت نمیکشی ! :biggrin: یعنی نمیخوای یه تیکه آلومینیوم بهش ببندی؟!
        سعی کن حتما یه عکس جالب بگیری . :nice: و اگه فیلمت از 1 مگا بیشتر نشه عالیه :biggrin:

حالا دارم اینو به همه میگم : اگه میخواهید همیشه روشن باشه ،یه ترانزیستور 400 -600 ولت با ضریب تقویت بالا و جریاندهی بالای3 امپر بندازید

به نظر من درسته که ترانزیستور های 2SC فرکانس بالا هستن / اما تا فرکانس ، از محدوده 2SD ها (حدودا از 1Hz تا 10MHz )بالا تر نبود از 2SC استفاده نکنید . چون بیشتر داغ میشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
          با سلام به تمامی دوستان وhi voltage عزیز بنده هم دیروز موفق به ساخت مدار شدم :wow: :wow: (که اصلآ باورم نمی شد )
          ولی یه ترانزیستورم ازشدت گرما(چون بدون هیت سینگ بود)سوخت
          ویه سوال این که آبو زیاد به سمت بالا پرت میکنه(چرا؟) ولی بخار میشه آخرش به آرزوم رسیدم
          راستی من میخوام از این مدار تو 12ساعت یا کمتر استفاده کنم بنظرتون جواب میده (به علت گرمای بالای ترانزیستور (جوریه که بدون هیت سینک بهش دست میزنی یعنی دست خیس تیییییییس صدا میده :eek
          مدار رو روی فیبر سوراخ دار لحیم کردم
          آفرین تبریک فقط فیلم و عکس فراموش نشه

دیدگاه

arvinfx شما روی PCB یا پیش سوراخ ساختی ؟ یا نه ؟ اگه آره حتما عکسشو بذار(1عکس از مدار و1 عکس جالب و هنری از بخار کردن بذار)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
              arvinfx شما روی PCB یا پیش سوراخ ساختی ؟ یا نه ؟ اگه آره حتما عکسشو بذار(1عکس از مدار و1 عکس جالب و هنری از بخار کردن بذار)
              نه من هنوز مدارو کامل نکردم ولی براش یه PCB باید بسازم ، چشم حتما" برم یه BU دیگه بگیرم راش بندازم دوباره

دیدگاه

راستی این ایش بیلَک ( این سیاهه که از این نوع های تجاری زده بیرون) چطوری کار میکنه؟ میدونم که تشخیص میده که آب تا اون ارتفاع بیرون زده یا نه ولی چطوری؟

دیدگاه

با یه ترانزیستور دیگه / مثلا جوری بایاس میکنیم که وقتی بیسش از بی ابی روشن شد ، منفی رو بریزه تو بیس دومی(ترانزیستور پیزو) و خاموشش کنه /
                  البته جور دیگه هم میشه که با اب روشنش کنه .

دیدگاه

با یه ترانزیستور دیگه / مثلا جوری بایاس میکنیم که وقتی بیسش از بی ابی روشن شد ، منفی رو بریزه تو بیس دومی(ترانزیستور پیزو) و خاموشش کنه /
                    البته جور دیگه هم میشه که با اب روشنش کنه .
                    میدونم عزیزم میخاستم بدونم مکانیزم تشخیص سطح آب چیه

دیدگاه

خوب به راحتی / 2 تا سیم (مثبت-بیس ) رو بالاتر از پیزو قرار میدیم ،وقتی اب پایین تر از اونا اومد اتصال (مقاومتی اب) قطع میشه / و جریان بیسی که از مقاومت اب و مثبت تامین میشد ، قطع وترانزیستور خاموش و مثلا جریان مثبتی که تو امیتر برای بایاس ترانزیستور پیزو میداد قطع میشه .
                      البته نظر منه /چون از نزدیک ندیدم . ولی همین نظر کاملا عملکرد صحیح میتونه داشته باشه
                      فقط باید بایاس ترانزیستور قدرت به ترانزیستور تشخیص وابسته باشه و ارتباط بینشون کوپلاژ فقط DC باشه /یعنی با سلف . تا اسیلاتور و فرکانسمون از بین نره

دیدگاه

خوب به راحتی / 2 تا سیم (مثبت-بیس ) رو بالاتر از پیزو قرار میدیم ،وقتی اب پایین تر از اونا اومد اتصال (مقاومتی اب) قطع میشه / و جریان بیسی که از مقاومت اب و مثبت تامین میشد ، قطع وترانزیستور خاموش و مثلا جریان مثبتی که تو امیتر برای بایاس ترانزیستور پیزو میداد قطع میشه .
                        البته نظر منه /چون از نزدیک ندیدم . ولی همین نظر کاملا عملکرد صحیح میتونه داشته باشه
                        فقط باید بایاس ترانزیستور قدرت به ترانزیستور تشخیص وابسته باشه و ارتباط بینشون کوپلاژ فقط DC باشه /یعنی با سلف . تا اسیلاتور و فرکانسمون از بین نره
                        این نمیشه چون آب دارای املاه هستش و سر سیم ها بعد یه مدت رسوبات جمع میشه اینایی هم که من میبینم عایق هستند نسبت به آب

دیدگاه

این نمیشه چون آب دارای املاه هستش و سر سیم ها بعد یه مدت رسوبات جمع میشه اینایی هم که من میبینم عایق هستند نسبت به آب
                          از کجا میبینی / نزدیک ؟
                          به جمله ات معتقد نیستم .یعنی منظورت اینه اگه توی لیوان اب یه تیکه سیم بندازیم رسوب میبنده ؟
                          خوب اگه ببنده چی میشه ؟

در ضمن بسته به میل خودمون از چندین راه میشه اینکارو بکنیم / مثلا کلید بذاریم .یا مقاومت بذاریم .

دیدگاه

از کجا میبینی / نزدیک ؟
                            به جمله ات معتقد نیستم .یعنی منظورت اینه اگه توی لیوان اب یه تیکه سیم بندازیم رسوب میبنده ؟
                            خوب اگه ببنده چی میشه ؟

در ضمن بسته به میل خودمون از چندین راه میشه اینکارو بکنیم / مثلا کلید بذاریم .یا مقاومت بذاریم .
                            ساختم آخه میدونم چی میشه یه کله قند سر یکی از سیما میزنه و عایقیش رو از دست میده :icon_razz:

دیدگاه

من که نفهمیدم / زورت میاد دقیق بگی

دیدگاه

من که نفهمیدم / زورت میاد دقیق بگی
                                میدونی این سیستمی که شما میگید دقیقا" فرایند الکترولیته که الکترون ها از یک سمت میان و به سمت دیگه میرن و باعث چسبیدن املاح آب روی الکترود ها میشه که توی آبکاری فلزات هم ازش استفاده میشه من از همین سیستم برای تشخیص سطح آب رادیاتور ماشینم استفاده کردم و بعد از 2 هفته دیدم یه چیزی شبیه کله قند به سیمی که توی قمقمه هست وصل شده. در صورتی که جریان چند میکرو آمپر بود. بازم اگر متوجه نشدی بگو برات عکسشو هم میتونم بگیرم بزارم.

ولی بهتره روی همین تجاری ها فکوش کنیم! کسی میدونه اینا چطوری کمبود آب رو تشخیص میدن؟ بدون تماس با آب!!!؟!؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X