اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

ببخشید
    وبرای سیم 0.3 از ترانس لامپ یه بار مصرف میشه اس..
    همین ترانس هان دیگه من اینا رو امروز از وسایلام پیدا کردم ؛که اگه مشکل سلف هام حل شه ایشاال... عکس بخور سرد ساخته خودمو میزارم راستش میتونم واسهL2 هم از همین سیم ها استفاده کنم (تعداد دور سیم رو روی هسته هوا بیشتر کنم ؟ )

مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

اون قرمز رنگه درسته /فقط چسب نخورده باشه یا سیمهاش زیاد چسبی نباشه که وقتی بازش کردی ،لاکش کنده نشه ،اتصالی کنه .

بعد از محاسبه ویرایش خواهد شد :
      برای L2 از همون سیم 0.3 ترانس لامپ دو رشته بغل هم بذار و ابتدا تعداد 13دور مرتب روی استوانه کاغذی /قطر0.6/بپیچ و بعد دوسر هر طرفو لخت کن و به هم وصل کن ؛ امتحان کن ببین کار میکنه ....اگر نکرد یک فریت درون استوانه قرار بده یا تعداد دور سیم هارو تا کمتر از 4 دور اضافه کن .
      من تست نکردم ولی باید جواب بده .
      سعی کن دقیق بپیچ . حساسیت این سیم پیچ از L1 بیشتره .
      میبینم که هنوز کسی نساخته ؟! :cry2:

دیدگاه

من ساختم کار نکرد! تنها چیزی که فرق داره ولتاژ تغذیمه که 32V بیشتر ندارم . ممکنه از اون باشه؟ اصلا جریانی هم نمیکشه! ترانزیستور هم همون BD406 گرفتم

دیدگاه

دمت گرم به پشت کارت .مطمئن باش به راهش میندازی :applause:
          اول بگو سیم پیچ هارو پیچیدی یا نه واگر نه مشخصه جریان سلف هات چقدره؟
          رو برد برد که نساختی ؟ البته فکر کنم سایز PCB که گفتم سایز اصلیه غلط گذاشتم :redface:(که خودتون میتونید کوچیکش کنید)
          زیر پیزو (محل اتصال) بسته است یا با اب تماس داره؟

سوال بی ربط: من با وارد شدن به صفحه فورشید مشکل دارم /وقتی خارج میشم یا الان که ویندوز عوض کردم ؟دیگه نمیتونم وارد بشم / دلیلش چیه ؟
          اگر لطف کنید ....که واقعا لطف کردید :smile:

دیدگاه

جواب سوال بی ربطمو پیدا کردم :wow:
            جالبه ؛با اینکه بد جور تو بعضی چیزا مدتها گیر میکنم ، به محض پرسیدن خودم جوابشو پیدا میکنم . :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
              دمت گرم به پشت کارت .مطمئن باش به راهش میندازی :applause:
              راش انداختم ولی چه راه انداختنی! باید +30V رو بزارم توی آب تا یه همچین بخار که نمیشه گفت یه قل قل بکنه... علت چیه نمیدونم! (راستی روی 30V 1.6A میکشه)

اول بگو سیم پیچ هارو پیچیدی یا نه واگر نه مشخصه جریان سلف هات چقدره؟
              سیم پیچ 80uh رو آماده داشتم و نمیدونم مشخصات جریانش چقدره ولی سیمش باید بیشتر از 0.6mm باشه. خودشم از پاور کامپیوتر کش رفتم...
              اونیکی نیم میکرو فرادی رو خودم پیچیدم و متوجه شدم خیلی مدار بههش حساسه اگر با دست فشارش بدم که مثل فنر همش جمع بشه توهم مدار از کار میافته و حتی کلک +30v هم دیگه جواب نمیده

رو برد برد که نساختی ؟ البته فکر کنم سایز PCB که گفتم سایز اصلیه غلط گذاشتم :redface:(که خودتون میتونید کوچیکش کنید)
              چرا رو برد برد ساختم مگه چیه؟

زیر پیزو (محل اتصال) بسته است یا با اب تماس داره؟
              با چسب بستمش ولی ازضدآب بودنش مطمعن نیستم چطو؟

دیدگاه

الان فهمیدم BD ملکوت رفت! :cry:

دیدگاه

آقا من امروز بعد از کلی گشتن (توی امجدو عباسیانو پاساژ فرشته)تونستم این سلف هارو بخرم که منتظرم تا بگید از کدومش استفاده کنم اون استوانه ی چپیه هم هسته فریت 0.6 mmهستش که 0.5uH رو نتونستم پیدا کنم که باید خودم بپیچم

اینم پیزو یی که خریدم(5000هزار تومان) :angry:

وراستی یه منبع ولتاژ(سوئچینگ)48v 1Aهم خریدم که میخوام ازش تو این مدار استفاده کنم (مشکلی که نداره )وترانزیستورم همون 2sd313 خریدم
                  و یه سوال دیگه (با عرض شرمندگی :redfaceمن درست متوجه نشدم
                  برای L2 از همون سیم 0.3 ترانس لامپ دو رشته بغل هم بذار و ابتدا تعداد 13دور مرتب روی استوانه کاغذی /قطر0.6/بپیچ و بعد دوسر هر طرفو لخت کن و به هم
                  یعنی سیم 0.3 رو دولا کنم بعد 13 دور بپیچم ودر آخر دو سر هر طرف رو به مدار وصل کنم؟
                  مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

آقا مدار 40 ولته !! :biggrin: نه بابا طوری نیست اشکال چیز دیگه ست .
                    رو برد برد واس کار فرکانس بالا بدرد نمیخوره و ... به من گیر نده ها :rolleyes:
                    با چسب بستمش ولی ازضدآب بودنش مطمعن نیستم چطو؟
                    چطوری بستی ؟ حواستون باشه که نمیشه چسب مایع یا....به خود پیزو(محل اتصال سیم) بزنید .باید قاب مخصوص داشته باشه .یا مثل من لبه های زیرین همون لاستیکش رو چسب بزن وروی چیز دیگه ای بچسبون .از چسب اکواریوم(درزگیری) استفاده کنی .چسبه تو خورد لاستیک میره .تونستی زیرش هم یه چیز مثل همون لاستیکه بذار
                    شک نکن اب با سیمهاش تماس داره /از جریان بیش از 1 امپر معلوم میشه /برای تست این موضوع کریستالو از مدار جدا کن ؛اگه جریانی نکشید ، تقریبا مدارت سالمه .
                    ولتاژ خروجی مدار به یقین من حدود 1000 ولت میشه و مقاومت اب تو این ولتاژ ،یعنی اتصال .
                    البته اگر سلف ها اشتباه باشه هم فقط اب یه کم فوران میکنه .مثل همون جوشیدنی که میگی .
                    اما واس تو مطمئنا از اتصال اب .

دیدگاه

آقا من امروز بعد از کلی گشتن (توی امجدو عباسیانو پاساژ فرشته)تونستم این سلف هارو بخرم که منتظرم تا بگید از کدومش استفاده کنم
                      اینا هیچکدوم شبیه به چیزی که گفتم نیست از هیچ کدوم .خودت بپیچ .کاری نداره /من فقط واس اینکه مقدارو با 0.3 بهت بگم پیچیدم ،تو رفتی خریدی . میدونی مشکل تو جریان اوناس /البته 100 میکرو هه جریانش خوبه ولی بعید میدونم کار کنه
                      وراستی یه منبع ولتاژ(سوئچینگ)48v 1Aهم خریدم که میخوام ازش تو این مدار استفاده کنم (مشکلی که نداره )وترانزیستورم همون 2sd313 خریدم -------یعنی سیم 0.3 رو دولا کنم بعد 13 دور بپیچم ودر آخر دو سر هر طرف رو به مدار وصل کنم؟
                      مبارک باشه /به هر حال زیاد لازم میشه .ترانزیستور هم عالی /از من بپرسی میگم از 406 بیتره :biggrin:

بله .منظورم این بود که از وسط لخت یا وصل ولحیم نشه .اخر /سرهاشو به هم لحیم کن
                      یعنی فریت لوله ای نداری؟ تا فکر کنم ،که چیکار کنی!
                      راستی جدا نگم بهتا / از الن حواست باشه پیزو رو همینطوری نندازی تو اب /پیزو رو من6000 خریدم / نمیدونم چرا ناقصه /واس بعضی فروشگاها یه قاب فلزی هم داره . که اب زیرش نمیره و جای پیچ شدن ه.....ای بابا عکسشو گذاشتم

سایز PCBرو هم واس پرنت و اتو بازی درستش کردم

دیدگاه

الان فهمیدم BD ملکوت رفت! :cry:
                        فعلا هر ترانزیتور قدرت 2SD داری بنداز .....D

دیدگاه

آقا مدار 40 ولته !! :biggrin: نه بابا طوری نیست اشکال چیز دیگه ست .
                          رو برد برد واس کار فرکانس بالا بدرد نمیخوره و ... به من گیر نده ها :rolleyes:چطوری بستی ؟ حواستون باشه که نمیشه چسب مایع یا....به خود پیزو(محل اتصال سیم) بزنید .باید قاب مخصوص داشته باشه .یا مثل من لبه های زیرین همون لاستیکش رو چسب بزن وروی چیز دیگه ای بچسبون .از چسب اکواریوم(درزگیری) استفاده کنی .چسبه تو خورد لاستیک میره .تونستی زیرش هم یه چیز مثل همون لاستیکه بذار
                          با سب سیلیکن سعی کردم ضد آبش کنم. پس تا چعبشو نخریدم بیخیال شم؟ :redface: دیدم چیه یه چعبه فلزیه که تهش یه سربی چیزیه

ولتاژ خروجی مدار به یقین من حدود 1000 ولت میشه و مقاومت اب تو این ولتاژ ،یعنی اتصال .
                          چـی؟

1000 ولت!؟ خوب چرا اینو از اول نگفتی؟ این مدار که خطر ناکه! oo: منو بگو که دستمو هم به + هم منفی پیزو زدم!

دیدگاه

ولت!؟ خوب چرا اینو از اول نگفتی؟ این مدار که خطر ناکه! oo: منو بگو که دستمو هم به + هم منفی پیزو زدم!
                            اروین تو چقدر ترسویی بابا :biggrin: چه مرگی بهتر(با افتخار) از مرگ با برق

دیدگاه

با سب سیلیکن سعی کردم ضد آبش کنم. پس تا چعبشو نخریدم بیخیال شم؟
                              اصلا خوندی ببینی چی نوشتم

به جهنم هر جور میخوایید بچسبونید /فقط به خود پیزو چسب نزنید
                              پسر خیلی ترسویی /هر جا دیم از خطر صحبت کردی . این مدارو میبینی ؛وقتی کار میکرد ،من که نه ولی رفیقم دستشو میکر تو اب روی پیزو :biggrin: تمام دستش سوراخ میشد :eek:

بعدشم اونجا تو اون تاپیک هر کی واس خودش نوشته 40 . اخه 40 هم شد برق .از اولشم میدونستم کار 40 نیس .
                              الان هم ولتمر نزدم . ولی به من ایمان داشته باشید 100000000 نه چیز 1000 ولته

دیدگاه

اصلا خوندی ببینی چی نوشتم
                                به جهنم هر جور میخوایید بچسبونید /فقط به خود پیزو چسب نزنید
                                فکر کنم سوتفاهم شد! بابا من قبلا" با چسب سیلیکن چسبونده بودمش! الانم تا نوشتتو خوندم جداشکردم! حق هم با تو بود خودش کنده شده بود بعضی جاهاش!

پسر خیلی ترسویی /هر جا دیم از خطر صحبت کردی . این مدارو میبینی ؛وقتی کار میکرد ،من که نه ولی رفیقم دستشو میکر تو اب روی پیزو :biggrin: تمام دستش سوراخ میشد :eek:
                                شاید ترسو باشم ولی از برق ترسیدن خیلی هم خوبه! یه جا خوندم [glow=red,2,300]برق خادمی خطر ناک است[/glow] بنظرم بی ربط نیومد.

بعدشم اونجا تو اون تاپیک هر کی واس خودش نوشته 40 . اخه 40 هم شد برق .از اولشم میدونستم کار 40 نیس .
                                الان هم ولتمر نزدم . ولی به من ایمان داشته باشید 100000000 نه چیز 1000 ولته
                                من میخام بدونم 1000 ولت کجا ایجاد میشه؟ ورودی که 40 ولته!
                                بابا از دستم من عصبانی نشو ما دوست داریم به من چه که ولتاژ شما بالاس آقای Hi voltage :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X