اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

ای بابا ، یه مشکل برخوردم این سیم های پیزوم از بس باهاش بازی کردم کنده شد اومدم لحیمش کنم مگه لحیم میگیره! تازه جاشم سیاه میشه هویه زیاد میمونه روش!! روغن لحیم هم بد ترش میکنه! چیکارکنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
      من که نفهمیدم / زورت میاد دقیق بگی
      اره حاجی راس میگه بنده خدا ایراد داره!این کار فقط قدیما واس منبع اب روی سقف خونه جواب میداد
      منم واس یه دستگاهی یه همچین مداری ساختم بردم سر کار طرف وصل کردم رو دستگاه بعد از 5 دقیقه یکی از الکترودا کاملا عایق شد به دلیل املاح اب.سنسور اصلی خود دستگاه از نوع خازنی بود که نوک یه سوزن داخل اب شده بود(فکر کنم از 555 استفاده کرده بود)
      اه اروین چقدر پست میدی :biggrin: دو بار دکمه ارسالو زدم میگه:اخطار - زمانی که شما در حال تایپ بودید موضوع جدید ارسال شده است. شما می توانید مجددا ارسال خود را ببینید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
        اره حاجی راس میگه بنده خدا ایراد داره!این کار فقط قدیما واس منبع اب روی سقف خونه جواب میداد
        منم واس یه دستگاهی یه همچین مداری ساختم بردم سر کار طرف وصل کردم رو دستگاه بعد از 5 دقیقه یکی از الکترودا کاملا عایق شد به دلیل املاح اب.سنسور اصلی خود دستگاه از نوع خازنی بود که نوک یه سوزن داخل اب شده بود(فکر کنم از 555 استفاده کرده بود)
        اه اروین چقدر پست میدی :biggrin: دو بار دکمه ارسالو زدم میگه:اخطار - زمانی که شما در حال تایپ بودید موضوع جدید ارسال شده است. شما می توانید مجددا ارسال خود را ببینید.
        یه ای سی هست که اینکارو میکنه و ادعا میکنه که مشکلی نیست و از فرکانس استفاده میکنه جوی که هی قطب ها رو عوض میکنه

شرمنده! ولی این دستگاه به جون من بستس تا یه 80 واتی درست و حسابیشو نسازم بیخیال نمیشم حاجی :icon_razz:

دیدگاه

arvinfx وایسا وایسا واسا صب کن لحیم نکن .!

لحیم کردی ؟

دیدگاه

arvinfx وایسا وایسا واسا صب کن لحیم نکن .!

لحیم کردی ؟
            چی میگی لحیم؟ هم لحیم کردم هم سابیدم هم ری.... توش یه جورایی! :cry: باید چیکار میکردم :cry:

دیدگاه

دیگه اگه ...نی هم فایده نداره

بعدشم موندم ، شما همش دارید مثال اب جوش میزنید!! یعنی نمیشه ؟!!! :sad:
              تازه اگه نشه هم من عمرا به روش بازاریش فکر نمیکنم مگه خودم .... ندارم :nice:

دیدگاه

دیگه اگه ...نی هم فایده نداره

بعدشم موندم ، شما همش دارید مثال اب جوش میزنید!! یعنی نمیشه ؟!!! :sad:
                تازه اگه نشه هم من عمرا به روش بازاریش فکر نمیکنم مگه خودم .... ندارم :nice:
                میدونی چیه من رفتم یه ترانزیستور خریدم 3500 به شماره 2SD1047 دیدم اینو خود فروشنده روی درایور 80W آمادش میفروشه رفتم یه BU406 هم خریدم 750 که نگو تقلبیه و کار نکرد . اولی کار کرد ولی بازم همون مشکل آب بندی رو داشتم و روش کار داشتم میکردم که دیدم سیم + پیزو اومد تو دستم! حالا میشه بگی این کارخونه هاچطوری لحیمش میکنن؟ من که زدم ری... توش رفت! اصلا چه چیز عجیبیه این پیزو! :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  میدونی این سیستمی که شما میگید دقیقا" فرایند الکترولیته که الکترون ها از یک سمت میان و به سمت دیگه میرن و باعث چسبیدن املاح آب روی الکترود ها میشه که توی آبکاری فلزات هم ازش استفاده میشه من از همین سیستم برای تشخیص سطح آب رادیاتور ماشینم استفاده کردم و بعد از 2 هفته دیدم یه چیزی شبیه کله قند به سیمی که توی قمقمه هست وصل شده. در صورتی که جریان چند میکرو آمپر بود. بازم اگر متوجه نشدی بگو برات عکسشو هم میتونم بگیرم بزارم.

ولی بهتره روی همین تجاری ها فکوش کنیم! کسی میدونه اینا چطوری کمبود آب رو تشخیص میدن؟ بدون تماس با آب!!!؟!؟؟
                  با سلام

روش:
                  قفس قناری - مخزن استوانه ای آب و یک حوض کوچک در انتهای آن که با سوراخ کوچک به هم وصلند.
                  با مصرف آب و کاهش ارتفاع آن، مسیر ورود هوا به مخزن و خروج آب از مخزن توسط یک "سوراخ کوچک در کف استوانه به حوض"
                  ایجاد می شود.

با سپاس
                  گشتی در لاله زار
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
                    با سلام

روش:
                    قفس قناری - مخزن استوانه ای آب و یک حوض کوچک در انتهای آن که با سوراخ کوچک به هم وصلند.
                    با مصرف آب و کاهش ارتفاع آن، مسیر ورود هوا به مخزن و خروج آب از مخزن توسط یک "سوراخ کوچک در کف استوانه به حوض"
                    ایجاد می شود.

با سپاس
                    اوم! متوجه نشدم یا هم خیلی خنگم یا این موضوع خیلی پیچیدس! :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      اوم! متوجه نشدم یا هم خیلی خنگم یا این موضوع خیلی پیچیدس! :angry:
                      من فکر کنم گزینه سوم باشه :biggrin:

فکر کنم جناب Solsalدر مورد روش تنظیم آب داخل این دستگاه های رطوبت ساز توضیح دادند .چون همون طور که می دونید اگر ارتفاع آب در این دستگاه ها زیاد بشه دیگه کار نمی کنند.البته این ظرفهای آب قناری هم که من دید سوراخ و این چیزها نداره یک استوانه است که چون بالاش بسته است و فشار هوا روش نیست آب از داخل حوضچه خارج نمیشه.

جنابSolsalمیشه در مورد این روشتون یک توضیح کامل بدهید یا اینکه کلید واژه انگلیسش برای سرچ را عنوان بفرمایید چون منم کنجکاوم بدونم تو این دستگاه های رطوبت ساز ارتفاع آب روی پیزو را چه طوری پایین نگه می دارند.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(که خوب همین روش قناری شما است اما اگر عکس دار باشه بهتر قابل فهمه)

اما سوال آقا آروین که برای منم چند وقتهسوال بود اینه که چطوری با یک قطعه شرینک شده و بدون هیچ اتصال الکتریکی با آب در این وسایل وقتی آب پایین میاید دستگاه خاموش میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                        من فکر کنم گزینه سوم باشه :biggrin:

فکر کنم جناب Solsalدر مورد روش تنظیم آب داخل این دستگاه های رطوبت ساز توضیح دادند .چون همون طور که می دونید اگر ارتفاع آب در این دستگاه ها زیاد بشه دیگه کار نمی کنند.البته این ظرفهای آب قناری هم که من دید سوراخ و این چیزها نداره یک استوانه است که چون بالاش بسته است و فشار هوا روش نیست آب از داخل حوضچه خارج نمیشه.

جنابSolsalمیشه در مورد این روشتون یک توضیح کامل بدهید یا اینکه کلید واژه انگلیسش برای سرچ را عنوان بفرمایید چون منم کنجکاوم بدونم تو این دستگاه های رطوبت ساز ارتفاع آب روی پیزو را چه طوری پایین نگه می دارند.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(که خوب همین روش قناری شما است اما اگر عکس دار باشه بهتر قابل فهمه)
                        با سلام
                        توضیحات در شکل زیر.
                        با وسایل خانگی هم می توانید تست کتید و ببینید.
                        (به جای لیوان پلاستیکی لبه سوراخکاری شده، یک لیوان سالم که لبه آن از کف ظرف توسط یک تکه کوچک ورق 1 میلی متری ، فاصله دار شده. )
                        با سپاس
                        فایل های پیوست شده
                        گشتی در لاله زار
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

شاید اینجوری میشه / :smile: نقاشی کردما :biggrin:

-----------------------------
                          اقای Solsal توضیح کاملی داده و حتی عکس هم لطف کرده بودن ، که من ندیده بودم / عکس ایشون دقیقا مشابه ظرف ابخوری مرغ است که ما سالها پیش برای مرغ و خروس در منزل استفاده میکردیم .
                          با تشکر

دیدگاه

خوب حالا این ظرف قناری چه ربطی به موضوع داشت یا من و اروین خیلی خنگیم یا :mrgreen:
                            مگه سنسور نمیخواید برای سطح اب؟؟

دیدگاه

جواب بالا به نقل قول ویرایش شد /

مگه سنسور نمیخواید برای سطح اب؟؟
                              برای تنظیم سطح اب که مثل عکس هاست ولی برای تشخیص سطح اب :کسی دقیق نگفت بلاخره چه جوریه تا به حدس یا نتیجه برسیم .
                              یکی گفته یه سوزن داخل اب / یکی از تماس نداشتن اب گفته / هیچ کی حوصله دقیق نوشتن نداره که خود باعث سردرگمی است

دیدگاه

هیچ کی حوصله دقیق نوشتن نداره که خود باعث سردرگمی است
                                دقیقشو که نمیدونم اگه میدونستم میگفتم ولی تحلیل خودم از اون سنسور خازنی که با سوزن کار میکرد این بود که یه مدار با 555 داره.یه همچین مداری رو تو سری 300 مدار دیده بودم.میشه جند طبقه تقویت کننده پشت سر هم گذاشت طوری که حساسیت بره بالا و با لمس ورودی اولین تقویت کننده مدار روشن بشه.سطح اب هم میتونه نقش یه خازن رو بازی کنه و این کار رو انجام بده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X