اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

1

دیدگاه

من خروجی یکسو شده یه ترانس 24 ولت 1.5آمپر و با یک اداپتور 12 ولت 1 آمپر سری می کنم.
      به امید پول دار شدن و خرید یه تغذیه حسابی! :nerd:

دیدگاه

راستی من سه مدل Tr زیر که هم تو بازار هست و هم تاحدودی با شرایط ما جور در میاد رو پیداکردم مشخصاتش رو میزارم اساتید نظر بدهند کدوم یکی احتمال کار دادنش بالاتره
        MJE13005: 700V ; 4 Amp ; 4MHz ; hfe:15~40
        MJ15024: 400V ; 16Amp ; 4MHz ; hfe:15~60
        MJ11016: 120V ; 30Amp ; 4MHz ; hfe:200~1000
        من خودم نظرم روی سومی هست .

دیدگاه

من خروجی یکسو شده یه ترانس 24 ولت 1.5آمپر
          اگه ترانست جا داره یه تعداد سیم دورش بپیچ و اضافه کن تا ولتاژش بالا بره . اگر جا باشه مثل دوختن میتونی از کنارش سیمو رد کنی و بپیچی و نیاز نیست E /I هارو باز کنی . فقط کاغذ روی ترانس باید کنده بشه .
          البته احتمالا تا 30 ولت بیشتر نمیشه پیچید
          راستی من سه مدل Tr زیر که هم تو بازار هست پیداکردم نظر بدهند کدوم یکی احتمال کار دادنش بالاتره
          به نظر من : متاسفانه هیچ کدوم

دیدگاه

HI VOLTAGE جان ؛ حالا برای این مدار چه بتایی خوبه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
              مشکل mj11016 چیه اون که فقط ولتاژش یکم پایینه ولی بقیه چیزهاش خوبه؟
              یه سری مدل دیگه هم هست:
              bu508: 1500V ; 7MHz ; 8 A ; hfe=50
              2sd1555: 1500V ; 5A ; 3MHz; hfe=8
              MJE13005: 700V ; 4A ; 4MHz ; hfe=15~40
              MJE13009: 400V; 12A ; 4MHZ; hfe=30~40
              البته ترکیب دارلینگتون 2sd1555 و MJE13009 هم می تونه مشکل hfe رو حل کنه ! بازم میگم MJE11016 خیلی خوبه فقط ولتاژش روی 120ولته که این مدار با 2sd313که 60ولتی بود جواب داده . hfe برای 2sd313 حداکثر 320 ذکرشده که mje11016هم تورنجه . ازنظر هیکل و جثه هم قابلمه ای و جریان بالا. قیمتش هم حداکثر 3000 تومان هست.فکر کنم مشکل شما با فرکانسش باشه که 4 MHz .از 1.7MHZ که بیشتره ؟

دیدگاه

آره برو همینا رو امتحان کن

دیدگاه

آره برو همینا رو امتحان کن
                  طعنه می زنی ؟ (مثل کسی که وقتی کسی گوش به حرفش نمی ده میگه آره برو هر کار می خواهی انجام بده! oo: oo

دیدگاه

نه بابا کدوم طعنه :biggrin: حالت خوبه / تست کن اتفاقا خودم هم دوست دارم جوابشو بدونم

دیدگاه

سلام لیست شکست های بنده
                      bu508 ترانزیستور HV تلویزیون جواب نداد
                      MJE13009 جواب نداد
                      ترکیب دارلینگتون MJE13003 ,MJE13009 هم جواب نداد
                      MJ11016هم گیرم نیومد.
                      بچه ها خیلی تنبل شدید بگردید یه چیز خوب پیدا کنیددیگه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtaba-S
                        سلام لیست شکست های بنده
                        MJE13009 جواب نداد
                        MJ11016هم گیرم نیومد.
                        بچه ها خیلی تنبل شدید بگردید یه چیز خوب پیدا کنیددیگه.
                        شاید به قول خود HI VOLTAGE عزیز ؛ باید یه مقاومت با پیزو موازی کنی تا به عنوان استارت نوسان سازی عمل کنه!

یه مقاومت 20 کیلو اهم با پیزو موازی کن و نتیجه رو بگو .

برای ترانزیستورهایی که گرفتی امتحان کن ...

دیدگاه

از اظهار نظر آقا مهدی ممنونم ولی فکر نکنم جواب بده چون با d313هم بدون مقاومت جواب گرفتم به هر حالت و صورت وعنوانی :cry: کلام اخر:
                          این مدار هرچند درحالت ازمایشی خوب جواب داد ولی به نظر بنده برای استفاده در حالت صنعتی تجاری فایده نداره . کسایی که جواب گرفتند دیدند که تلفات حرارتی مدار بالاست که متعاقبا مصرفش بالا و راندمانش پایینه. :sad:درحالی که نمونه تجاری موجود این مشکل رو نداره .خودتون مقایسه کنید نمونه تجاری 12 ولت 1 آمپره وخیلی کم گرم میشه درحالیکه این مدار 40 ولت 0.8 آمپره که خیلی داغ می کنه و از طرفی اعتباری به ترانزیستورش هم نبودچون ولتاژ پایین بود و امکان سوختنش بالا به طوری که من دوبار خودم تجربه کردم :sad:با تلاش ناچیز بنده و دوستان ترانزیستور مشابهی هم پیدا نشد. :sad:البته اگر همت کنیم می تونیم یک مدار عالی براش پیدا کنیم هر چند که همین مدار ازمایشی رو هم مدیون همت و کرم اقای ولتاژ زیاد هستیم :agree:. به هرحال من تا اونجایی که در توان جیبی (مالی) و علمی و عملی ام بود تلاش کردم ولی در حال حاضر نمی تونم کار دیگه ای بکنم چون تجهیزات درست و حسابی ندارم و جیبم یاری نمی کنه و درست و حسابی هم در مورد کارکرد مدار توجیه نشدم. هرچند اگر هم درست توجیه بودم دو مشکل اول به قوت خود باقی بود. در نهایت از دوستانی که امکانات دارند درخواست دارم مداری با راندمان و قابلیت اطمینان بالاتری ارائه کنند.البته مشکلی هم هست که اگه کسی به نتیجه رسید ایاحاضره حاصل کارش رو دراختیار بقیه بذاره یانه؟ :surprised:شاید یه کسی بیاد و بگه شما برو و از نمونه تجاری استفاده کن . عرض کنم که نمونه ی تجاری قیمت پول خون مرغای توی بازاره (نسبت به مدارش) :biggrin:ویه محصول برای کارای تزئینیه و برای من خیلی به صرفه تره که خودم بسازمش از اونجایی که اگر جواب بده خیلی پیچیده و سخت نخواهد بود.در اینجا باز از اقای ولتاژ زیاد کمال تشکر و پاچه خواری رو دارم امیدوارم اظهار نظر های بنده موجب رنجش خاطرشون نشده باشه و نکنه که این تاپیک رو ترک بکنند.به امید توفیقات روز افزون . یا علی مدد. :job:

دیدگاه

من دوباره ترانزیستور خریدم اما بازم کار نمیکنه :cry2: :cry2:

سه تا ترانزیستور دارم به یکیش که میزنم ترانزیستوره داغ میکنه (دوتاش 2SD313 اون یکیش BU406 اونی که داغ میکنه یکی از 2SD313 ها هست )

زیر بیزو هم اب نمی ره فقط روی بیزو اب ریختم به اندازه یه سرنگ خمیر سلسیکون

چی کار کنم ؟ :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

سلام لیست شکست های بنده
                              MJE13009 جواب نداد
                              MJ11016هم گیرم نیومد.
                              اتفاقا من که جوابشو میدونستم میخواستم شما بدونی
                              خدایی چی کار کنم اینجا فقط میتونم بخندم و خودمو ناراحت نکنم .
                              به قول آقای قاصد دل .غصه شو نخور اینجا که کسی به حرف ما گوش نمیکنه پس فرقی هم نداره :redface:
                              اقای ولتاژ زیاد جان خوب بگو چرا اینقدر ناز می کنی .ما که اینقدر قربون صدقت رفتیم.چیکارت کنیم بگو ما همه جوره مخلص و چاکرو .... هستیم . اینقدر اذیت نکن عزیییییییییییییییزم !کاکل زری ! چشم عسلی ! اون ولتاژهات به قربونت برند !خدانکنه یه وقت اتصال کوتاه کنی!

این مدار هرچند درحالت ازمایشی خوب جواب داد ولی به نظر بنده برای استفاده در حالت صنعتی تجاری فایده نداره . کسایی که جواب گرفتند دیدند که تلفات حرارتی مدار بالاست که متعاقبا مصرفش بالا و راندمانش پایینه.
                              وا... شما جواب نگرفتی چون حرف گوش کن نیستی / من که مدتها میذاشتم کار میکرد ترانزیستورم کلا 2 سانت هیت سینگ داشت و هیچ اتفاقی نمیفتاد / در جواب نهایی مدار من بین 250 تا 320 میلی امپر جریان میکشید و با راندمان بالا و بدون هیچ نقصی کار میکرد که قبلا هم گفته بودم /
                              شما برو یه نقشه دیگه پیدا کن و فقط مستقیم از روی اون نقشه بساز و جواب بگیر بیا اینجا هر چی خواستی بگو
                              شما داری در مورد مداری اظهار نظر میکنی که باید از آقای arvinfx بپرسی که قبلا چند نفر سعی کردن بسازن ..... /
                              و البته خود ایشون براحتی ساخت و حتی از واس من هم بهتر شد /
                              خوب مسلما هر کس به اندازه تجربه و میزان کار عملی که کرده از یک مدار بهره میبره .
                              با همین مدار چندین افکت بخار سازی بدست اوردم که بسیار جالب بود ولی فرصت نشد بگم یا بذارم
                              تمام مشکلات در یک دقیقه گشتن تو alldatasheet یا حتی برنامه VRT حل میشه و در یک کلمه خلاصه میشه .
                              و قطعا اون کسی که میگرده من نیستم . چون گفتم قبلا جوابشو دادم اونم چند بار :biggrin:

دیدگاه

عرفان جان شما مدارت رو روی pcb بستی یا برد بورد روی برد بور من هم جواب نگرفتم. به احتمال زیاد عیب از تغذیه ات هست تغذیه شما رگوله هست یانه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X