اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

پس منظور شما اینه که سوزن داخل اب قرار میگیره؟ فقط نوکش که نمیتونه به اب تماس داشته باشه چون تنظیمش سخته و حرکت اب توسط ویبره پیزو باعث قطع و وصل شدن دستگاه میشه !

اگه منظور همون داخل اب بودنه / اما با حساسیت بالا که نیاز به عبور جریان نباشه که رسوب نبنده !؟ خوب تعریف من هم تقریبا همین بود .
    --------------------------------------------------------------------------------
    جدا از اون این عکس اروین دارای سوزن نیست ! به نظر شما بحثی جداست ؟

دیدگاه

این سنسور نه سوزن داره نه چیز فلزی دیگه ای فقط اون قسمت پلاستیکی که شکل پی یونانیه وقنی تا رو سرش آب باشه پیزو کار میکنه و اگر پایین تر باشه قطع میشه.این سنسور هیچ تماس فلزی با آب نداره .تنها چیزی که من به عقلم رسید اینه که این یک سنسور فرستنده گیرنده مادون قرمز باشه که خوب نمی تونم تحلیل کنم که چه طوری سطح آب را تشخیص میده
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

داداش ولتاژ بالا اسمتو بگو انقدر به ای دی صدات نکنیم. اینو ببین: مثل مدار شماست ولی یه دیود هم گزاشته برا حفاضت از ترانزیستور VD5 میتونی بگی چرا گزاشته و واقعا دردت میخوره؟

اینم لینک اصلی:

http://www.8085projects.info/post/Atomizer-circuit.aspx

دیدگاه

یه سوال در مورد همون قسمت اولیه که دو تا ترانزیستور برای تشخیص سطح اب به کار برده شده وبعدش خروجی شون با یه سلف ومقاومت به بیس bu406وصل یعنی این سلف جریان بیس و تامین میکنه ؟واونو روشن میکنه ؟اگه اره
          خوب چرا تومداری که های ولتاژ گذاشته هیچ راه اندازی تو بیس نیست که جریان اونو تامین کنه(چکیده سوالم اینه که این سلفو خازن چه جوری تو مدار بالایی کار میکنند ولی با نبود این قسمت ما مدارو بستیمو جواب داد :-q)
          مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

گفتم عکس جدیدشو بزارم البته این خیلی هنری نی

اینم مشخصات و شکل موج خروجی ولتاژ تغذیه 44V بود.

حالا 2 تا خبر بد!

1. اومدم سیم های ترانزیستور رو افضایش داده در حد 10 سانت که ببندمش روی یه هیت سینک عظیم ولی وقتی مدار رو روشن کردم هم جریان کشی 2 برابر شده بود هم آمپر متر و دماسنجم اعداد تصادفی نشون میداد! تا 10 متری مدار هم دماسنج قاطی پاتی هی عدد چرتو پرت نشون میداد! این فقط یه معنی داره اونم اینه که داشتم تششعات قوی رادیویی تو محیط پراکنده میکرد!

2. آببندی این پیزو تغریبا" غیر ممکنه! حتی نوع تجاریشم شنیدم آب میره توش! همین 20 تومنیا رو میگم

دیدگاه

r_sal جان سوال خوبی بود / خودت جوابشو پیدا کن . فقط بگم یه فرق خوب اینه که اگه پیزو رو بکنیم خروجی نداریم ولی تو مدار 8085 خروجی داریم اونم خفن برقش میگیره (امالزوما قدرتش بیشتر نیست)

اروین جان دمت گرم خیلی ردیف شده /میخواستم بهت بگم واس40 ولت از ATX کامپیوتر استفاده کنی .

. آببندی این پیزو تغریبا" غیر ممکنه! حتی نوع تجاریشم شنیدم آب میره توش! همین 20 تومنیا رو میگم
              شاید حق با تو باشه / اما فکر قوطی هم خوب جواب میده . یه دونه هم از اون قاب دارهاش گرفتم . خیلی فرق میکنه وبهتره وقیمتش هم خوبه ،برابره . سرمون کلاه رفته بوده . اما اببندیش به نظر کامل نیست .

دیدگاه

r_sal جان ؛ حواسم هستا / هنوز عکس و فیلم نذاشتی !! ؟

اگه از مدارت هم عکس بهتری بگیری بد نیست .

دیدگاه

سلام استاد بوُزُوُرگ های ولتاژ عزیز 2 تا کواستیون ( سوال) :mrgreen:

میخاستم بدونم میشه از 2 تا ترانزیستور موازی استفاده کرد؟ میخام 2 تا پیزو رو با این مدار راه بندازم :mrgreen:

آهان راستی اگر بشه 2 تا ترانزیستور رو موازی کرد میشه 2 تا پیزو رو هم موازی کرد؟ oo:

دیدگاه

آهان راستی اگر بشه 2 تا ترانزیستور رو موازی کرد میشه 2 تا پیزو رو هم موازی کرد؟

من اینکارو نکردم / ولی نظرم اینه که نه نمیشه /

حالا من یه سوال دارم / انجمن اکا واس شما سالمه و راحت باز میشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
                      آهان راستی اگر بشه 2 تا ترانزیستور رو موازی کرد میشه 2 تا پیزو رو هم موازی کرد؟

من اینکارو نکردم / ولی نظرم اینه که نه نمیشه /

حالا من یه سوال دارم / انجمن اکا واس شما سالمه و راحت باز میشه ؟
                      نه دیروز برا منم مشکل داشت ولی الان خوبه

دیدگاه

اساتید :
                        1- آروین جان این اسکوپ شما چجوریه ؟؟
                        برنامه است ؟؟ یا معمولیه به کامپیوتر وصله ؟؟ یا ؟؟
                        2- های ولتاژ جان نمی دونم تا حالا تبلغات الکترو اسموک رو دیدی یا نه این الکترو اسموک همون بخور سرد هستش اما کوچیکه می کم حالا میشه که با همین بخور سرد یه قلیون ساخت ؟؟؟ چون سیگار کوچیکه سخته !!!!!
                        باتشکر
                        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                          اساتید :
                          1- آروین جان این اسکوپ شما چجوریه ؟؟
                          برنامه است ؟؟ یا معمولیه به کامپیوتر وصله ؟؟ یا ؟؟
                          2- های ولتاژ جان نمی دونم تا حالا تبلغات الکترو اسموک رو دیدی یا نه این الکترو اسموک همون بخور سرد هستش اما کوچیکه می کم حالا میشه که با همین بخور سرد یه قلیون ساخت ؟؟؟ چون سیگار کوچیکه سخته !!!!!
                          باتشکر
                          کارت اسکوپه. اینم آدرسش:

http://www.tnmelectronics.com/DS20080A.html

بخارشو نمیشه کشید تو ریه خیلی سخته! اصلا غیر ممکنه!

دیدگاه

میشه که با همین بخور سرد یه قلیون ساخت ؟؟؟
                            نمیدونم / شاید بشه / از طرف من تو تبلیغاتش بنویسید : بدون نیاز به ذغال و بی دردسر .... :biggrin:
                            بخارشو نمیشه کشید تو ریه خیلی سخته! اصلا غیر ممکنه!
                            واس اهل عمل هیچ چی غیر ممکن نیست / فقط تا بخار بره پایین و برگرده ، شاید هیچ چی تهش نمونه :biggrin:

دیدگاه

سلام
                              ببخشید من رشته ام برق نیست
                              این XT چیه؟
                              راستی ولتاژ ورودی باید ac باشه یا dc ؟ :nerd:

دیدگاه

آخه این الکترو اسموک اینجوریه !!!!!!
                                اما هیچی لامصب جای ........ توی قیلون رو نمی گیره !!!!!!!! فکر نکنید من قیلونی هستم من 15 سالم بیشتر نیست !!!!!
                                اما میشه به عنوان اختراع ثبتش کرد !!!!
                                این الکترو اسموک ها دودشون خیلی زیاده !!!!! در ضمن هرکس بخواد می تونه یه کارتریج نیکوتین بهش اضافه کنه !!!!
                                آروین جون قیمت این اسکوپ ها چنده !!!!
                                میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X