سلام،من مبتدی هستم،یک سوال داشتم،مثلا یک مدار کوره اقایی که با ۱۲ ولت ۱۰ آمپر یعنی توان ۱۲۰ وات کار میکنه،این ۱۲۰ وات رو تو یک ساعت تلف میکنه یا دقیقه؟یا چی،ممنون میشم جواب بدین
سلام،من مبتدی هستم،یک سوال داشتم،مثلا یک مدار کوره اقایی که با ۱۲ ولت ۱۰ آمپر یعنی توان ۱۲۰ وات کار میکنه،این ۱۲۰ وات رو تو یک ساعت تلف میکنه یا دقیقه؟یا چی،ممنون میشم جواب بدین
120 ژول انرژی رو در یک ثانیه مصرف میکنه
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
سلام دوستان
من میخام برای یه پروژه ای از کوره القایی استفاده کنم
فقط یه سوا دارم
آیا اگر جسم داخل کوره القایی در حال چرخش با سرعت بالا باشه , گرم میشه و دمای جسم بالا میره یا نه ؟
ممنون میشم اگر کسی این رامطلب را میدونه بهم بگه
با تشکر
سلام دوستان
من میخام برای یه پروژه ای از کوره القایی استفاده کنم
فقط یه سوا دارم
آیا اگر جسم داخل کوره القایی در حال چرخش با سرعت بالا باشه , گرم میشه و دمای جسم بالا میره یا نه ؟
ممنون میشم اگر کسی این رامطلب را میدونه بهم بگه
با تشکر
کلا برای اینکه توی جسم فلزی جریان القا بشه و سبب گرم شدنش بشه باید یک میدان مغناطیسی متغیر رو ببینه. برای ایجاد میدان مغناطیسی متغیر دو راه هست: 1- جسم ثابت باشه و میدان تغییرات داشته باشه که میشه همین کوره های القایی متداول. 2- میدان مغناطیسی ثابت باشه و جسم حرکت کنه (چرخش) که بازهم یک میدان متغیر رو می بینه و جریان القا میشه.
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
سلام
اولا ممنونم که پاسخ سوالم را دادید
دوما منظورتون از میدان ثابت چیه ؟ نحوه ایجادش با میدان متغییر چه تفاوتی داره ؟ یعنی باید جریان و ولتاژ وردی برای مدار کوره القایی ثابت باشه ؟
جدیدترین ویرایش توسط mohammadali68; ۲۳:۴۲ ۱۳۹۸/۱۲/۲۶.
کلا برای اینکه توی جسم فلزی جریان القا بشه و سبب گرم شدنش بشه باید یک میدان مغناطیسی متغیر رو ببینه. برای ایجاد میدان مغناطیسی متغیر دو راه هست: 1- جسم ثابت باشه و میدان تغییرات داشته باشه که میشه همین کوره های القایی متداول. 2- میدان مغناطیسی ثابت باشه و جسم حرکت کنه (چرخش) که بازهم یک میدان متغیر رو می بینه و جریان القا میشه.
سلام اولا ممنونم که پاسخ سوالم را دادید دوما منظورتون از میدان ثابت چیه ؟ نحوه ایجادش با میدان متغییر چه تفاوتی داره ؟ یعنی باید جریان و ولتاژ وردی برای مدار کوره القایی ثابت باشه ؟ تشکر
جدیدترین ویرایش توسط mohammadali68; ۰۲:۰۰ ۱۳۹۹/۰۱/۰۳.
سلام اولا ممنونم که پاسخ سوالم را دادید دوما منظورتون از میدان ثابت چیه ؟ نحوه ایجادش با میدان متغییر چه تفاوتی داره ؟ یعنی باید جریان و ولتاژ وردی برای مدار کوره القایی ثابت باشه ؟ تشکر
میدان ثابت یعنی میدانی که تغییر جهت نده. مثلا وقتی یک سیم لوله رو به باتری وصل میکنید ازش یک جریان ثابت عبور میکنه که باعث ایجاد یک میدان ثابت میشه. حالا اینجا هم شما یک کویل می پیچید و با اعمال یک ولتاژ dc براساس مقدار مقاومت اهمی که داره، یک جریان ثابت میکشه.
دو تا سوال درباره کوره القایی دارم . اول اینکه یک درایور zvs با هر توانی چه هزار وات چه دو هزار وات یا کمتر یا بیشتر برای چه مدت زمانی میتونه با بودن جسم وسط سیم پیچ القاء پیوسته و مستمر به منبع تغذیه وصل باشه ؟؟اگر پنج ساعت یا شش ساعت وصل به منبع تغذیه باشه و جسمی داخل سیم پیچ القاء باشه حتی با قرار دادن فن برای مدارو خنک کردن مدارآسیب میبینه ؟؟؟؟یا اصولا درایور zvs چه خودمون بسازیم چه آماده بخریم برای گداخته کردن و ذوب کردن در یه بازه زمانی پنج شش دقیقه ای طراحی شده و بیشتر از اون نباید ولتاژ در مدار zvs باشه؟؟؟؟
سوال دوم اینکه اگر کوره القایی را برای تقویت ولتاژ فلای بک استفاده کنیم و در این حالت هسته فریت فلای بک درون سیم پیچ کوره (مثلا برای نیم ساعت یا بیشتر )قراره بگیره آیا باعث گداخته شدن هسته فریت فلای بک نمیشه ؟؟؟؟؟
دو تا سوال درباره کوره القایی دارم . اول اینکه یک درایور zvs با هر توانی چه هزار وات چه دو هزار وات یا کمتر یا بیشتر برای چه مدت زمانی میتونه با بودن جسم وسط سیم پیچ القاء پیوسته و مستمر به منبع تغذیه وصل باشه ؟؟اگر پنج ساعت یا شش ساعت وصل به منبع تغذیه باشه و جسمی داخل سیم پیچ القاء باشه حتی با قرار دادن فن برای مدارو خنک کردن مدارآسیب میبینه ؟؟؟؟یا اصولا درایور zvs چه خودمون بسازیم چه آماده بخریم برای گداخته کردن و ذوب کردن در یه بازه زمانی پنج شش دقیقه ای طراحی شده و بیشتر از اون نباید ولتاژ در مدار zvs باشه؟؟؟؟
سوال دوم اینکه اگر کوره القایی را برای تقویت ولتاژ فلای بک استفاده کنیم و در این حالت هسته فریت فلای بک درون سیم پیچ کوره (مثلا برای نیم ساعت یا بیشتر )قراره بگیره آیا باعث گداخته شدن هسته فریت فلای بک نمیشه ؟؟؟؟؟
از همه عزیزان تشکر میکنم
سوال اول: همه چیز به سیستم خنک کننده بستگی داره. کوره بعدی از مدتی کار کردن با محیط به تعادل گرمایی میرسه. حالا این نقطه تعادل نباید بالاتر از شرایط دمایی قطعات به کار رفته باشه. مخصوصا سوئیچ ها. به همین خاطر از ابگرد یا فن های قوی استفاده میشه. کلا اگر سیستم خنک کننده خوبی داشته باشی نگران کارکرد نباش.
سوال دوم: دقیقا متوجه نشدم اما میدونم فریت رو داخل کویل کوره بذارید داغ میکنه و بعد از رسیدن به دمای کوری (Curie) خاصیت مغناطیسیش رو ازدست میده. فریت رسانا نیست و به همین خاطر دچار القایی مثل فلزات نمیشه. بلکه دو قطبی ها مغناطیسی دچار نوسان میشن که با توجه به بالا بودن شار مغناطیسی باعث تلفات زیادی میشه
سلام دوستان من میخوام بدونم که میشه با دو ترانزیستور معمولی میشه کوره القایی ساخت مثل bu205یاbu126چون من فقط همین دو تا دارم اگه میشه عکس مدارش رو بزارید لطفا با تشکر
سلام
میخوام چند تا مدار کوره القایی بسازم که بسیار ساده و پر کاربرد است
از این نقشه ها میخوام استفاده کنم
ولی با توجه به این که این طور مدارات به صورت ناقص ارائه میشه میخوام به کمک شما یه مدار تمیز دربیاریم. هدف من از ساختن این مدار اینه که یه دستگاهی درست کنم که بتونم باهاش مدار کوره القایی،کوییل تسلا،های-ولتاژ،اشعه ایکس و... درست کنم
قطعات هم تهیه کردم
منبع قدرت
موتور های مدار
بانک خازنی
سایر قطعات
ادامه دارد... اضافه شده در تاریخ :
این مدار رو یه سری از دوستان بسته بودن ولی ترانزیستور هاشون در جا سوخت... یه مشکلی تو IR2153 هست...
سلام دوستان من میخوام بدونم که میشه با دو ترانزیستور معمولی میشه کوره القایی ساخت مثل bu205یاbu126چون من فقط همین دو تا دارم اگه میشه عکس مدارش رو بزارید لطفا با تشکر
سلام یادمه که یه بار با یه ترانزیستور ۱۳۰۰۷ ویه سیم پیچ سه
سر ۴۰۰ دور و یه مقاومت ۱ کیلو اهم یه کوره القایی ساخته بودم
که فقط میتونست فلزات رو فقط ۵۰ درجه گرم کنه !!!
تغذیش هم ۱۲ ولت ۰.۵ آمپر بود.
حالا با ترانزیستور هایی که شما گفتین نهایتا کوره القایی میشه ساخه
که فلزات رو نهایتا ۱۰۰ درجه گرم کنه .
موفق باشید.
سلام یادمه که یه بار با یه ترانزیستور ۱۳۰۰۷ ویه سیم پیچ سه
سر ۴۰۰ دور و یه مقاومت ۱ کیلو اهم یه کوره القایی ساخته بودم
که فقط میتونست فلزات رو فقط ۵۰ درجه گرم کنه !!!
تغذیش هم ۱۲ ولت ۰.۵ آمپر بود.
حالا با ترانزیستور هایی که شما گفتین نهایتا کوره القایی میشه ساخه
که فلزات رو نهایتا ۱۰۰ درجه گرم کنه .
موفق باشید.
دیدگاه