اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط e12345 نمایش پست ها
    میشه مدارش رو بزارید لطفا با تشکر
    سلام مجدد،
    مدارش خیلی ساده بود یه سیم پیچ سه سر
    که سر وسطی به سیم مثبت ،سر کناری به کالکتر ترانزیستور
    و اون یکی سر کناری هم با یه مقاومت ۱ کیلو اهم سری میشد و
    به بیس ترانزیستور میرفت.
    در آخر هم امیتر ترانزیستور هم به سیم منفی میرفت .
    انشا الله هم شماتیکش رو میذارم.
    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      سلام مجدد،
      مدارش خیلی ساده بود یه سیم پیچ سه سر
      که سر وسطی به سیم مثبت ،سر کناری به کالکتر ترانزیستور
      و اون یکی سر کناری هم با یه مقاومت ۱ کیلو اهم سری میشد و
      به بیس ترانزیستور میرفت.
      در آخر هم امیتر ترانزیستور هم به سیم منفی میرفت .
      انشا الله هم شماتیکش رو میذارم.
      موفق باشید
      سلام به شما و مننون از شما دوست عزیز این سیم پیچ 400دور که گفتید میشه تعداد دور کم کرد مثلا10دور و سیم پیچ درشت استفاده کرد و فرکانس رو میشه با بالا پایین کردبا دور سیم پیچ با تشکر
      جدیدترین ویرایش توسط e12345; ۰۱:۲۴ ۱۳۹۹/۰۹/۱۱.

دیدگاه

سلام به شما و مننون از شما دوست عزیز این سیم پیچ 400دور که گفتید میشه تعداد دور کم کرد مثلا10دور و سیم پیچ درشت استفاده کرد و فرکانس رو میشه با بالا پایین کردبا دور سیم پیچ با تشکر
        سلام،اطلاعات خیلی زیادی ندارم چون مدار من در آورده ای بود.
        ولی فکر کنم وقتی که تعداد دور رو پایین آوردم،
        مدار کار نکرد.
        موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان من میخوام بدونم که میشه با دو ترانزیستور معمولی میشه کوره القایی ساخت مثل bu205یاbu126چون من فقط همین دو تا دارم اگه میشه عکس مدارش رو بزارید لطفا با تشکر
          سلام دوست عزیز با IRFP250 و شماتیک این سایت میتونید کوره القایی قوی درست کنید .با فیل شکن وارد بشید

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید
            من موضوع پروژم ساخت کوره القاییه نه برای هادی ها بلکه نیمه هادی ها
            و قراره سرامیک رو گرم کنه تا ۱۵۰۰ درجه
            ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو
            تمامی مطالبی که خوندم درمورد هادی ها بود
            متن انگلیسی پروژه:
            We are going to make a miniaturized Controlled Atmosphere Furnace that can heat up a small Ceramic Tube up to 1500 C using an induction heater. The length of the tube is about 10 cm with a diameter of 5-6 cm and can be closed with a flange (both ends) to control the atmosphere inside if necessary.
            just remember your biggest challenge is that the material that is going to be heated up is not METAL to conduct the electricity. The aim of this project is to build a "Miniaturized Induction Furnace for Semiconductor Material".

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza.77a نمایش پست ها
              سلام دوستان خسته نباشید
              من موضوع پروژم ساخت کوره القاییه نه برای هادی ها بلکه نیمه هادی ها
              و قراره سرامیک رو گرم کنه تا ۱۵۰۰ درجه

ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو
              تمامی مطالبی که خوندم درمورد هادی ها بود
              متن انگلیسی پروژه:
              We are going to make a miniaturized Controlled Atmosphere Furnace that can heat up a small Ceramic Tube up to 1500 C using an induction heater. The length of the tube is about 10 cm with a diameter of 5-6 cm and can be closed with a flange (both ends) to control the atmosphere inside if necessary.
              just remember your biggest challenge is that the material that is going to be heated up is not METAL to conduct the electricity. The aim of this project is to build a "Miniaturized Induction Furnace for Semiconductor Material".
              سلام
              در گرمایش القایی جنس مورد استفاده باید خاصیت رسانایی داشته باشه. برای نیمه هادی ها باید فرکانس رو بالا ببرن. حداقل 80 کیلوهرتز به بالا. همچنین توان هم باید بالا باشه. این ابعاد کویلی که شما دادید برای رسیدن به این دما حداقل توان 20 30 کیلووات رو میخواد. اونم فرکانس بالا که خودش یک چالشه.
              از طرفی جنس سرامیک شما باید مشخص باشه. چون القایی نهایت بتونه تا 2 مگاهرتز کار کنه. برای سرامیک ها سراغ کوره های مایکروویو میرن که مرتبه فرکانس حداقل 1000 برابر بزرگتره. به همین خاطر سرامیک های متداول در کوره القایی گرم نمیشن.
              به صورت کلی بهتره اگر بودجه دارید القایی رو بخرید. چون برای توان و فرکانس بالا چالش زیاد دارید. قیمت هم حدود 40 50 میلیونی باید باشه. البته بستگی به فرکانستون داره.
              ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE نمایش پست ها
                سلام
                در گرمایش القایی جنس مورد استفاده باید خاصیت رسانایی داشته باشه. برای نیمه هادی ها باید فرکانس رو بالا ببرن. حداقل 80 کیلوهرتز به بالا. همچنین توان هم باید بالا باشه. این ابعاد کویلی که شما دادید برای رسیدن به این دما حداقل توان 20 30 کیلووات رو میخواد. اونم فرکانس بالا که خودش یک چالشه.
                از طرفی جنس سرامیک شما باید مشخص باشه. چون القایی نهایت بتونه تا 2 مگاهرتز کار کنه. برای سرامیک ها سراغ کوره های مایکروویو میرن که مرتبه فرکانس حداقل 1000 برابر بزرگتره. به همین خاطر سرامیک های متداول در کوره القایی گرم نمیشن.
                به صورت کلی بهتره اگر بودجه دارید القایی رو بخرید. چون برای توان و فرکانس بالا چالش زیاد دارید. قیمت هم حدود 40 50 میلیونی باید باشه. البته بستگی به فرکانستون داره.
                این پروژیکه قراره کار کنم پروژه کارشناسی بنده هست
                از استادم مربوطه سوال کردم گفت سخت نیست و چالش برانگیز و همچنین قراره کوره در حد ازمیشگاهی و کوچک باشه
                هرچقدر فکر میکنم چجوری باید ساخت که بتونه سرامیک رو گرم کنه چیزی به ذهنم نمیرسه
                ممنون میشم دوستان منو تو ساخت این کوره همراهی کنید

دیدگاه

از استادم مربوطه سوال کردم گفت سخت نیست و چالش برانگیز و همچنین قراره کوره در حد ازمیشگاهی و کوچک باشه
                  متاسفانه بعضی اساتید پروژه هایی تعریف میکنن تا باعث یادگیری خودشون هم بشه.
                  دو راه بیشتر نداری. 1- استفاده از روش کوره های مایکروویو 2- یک پوسته فولادی دور بوته سرامیکی بذاری و با گرم شدن پوسته فولادی، سرامیکت هم گرم بشه.
                  این هم بگم بوته سرامیکی که تا دما 1500 بتونه تحمل کنه ارزون نیست. برای ابعاد شما 2 3 تومنی میشه. حواست به خرج ها باشه.
                  ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

سلام و درود،اینکه استادتون گفته خیلی ساده و چالش بر انگیز هست،
                    خودش یه راهنمایی کوچیک ولی مهمه!!
                    به احتمال 95 درصد جواب شما یکی از گزینه های زیر هست:
                    1: ( احتمال بیشتر) مدار یه کوره القایی معمولی هست ولی درون سیم پیچش
                    پیش فرض یه ظرف استوانه ای فولادی قرار میگیره و همون ظرف گرم میشه و
                    گرما رو هم به شیء مورد نظز انتقال میده،یعنی شما باید چیزی که میخواین ذوب کنین رو درون همون استوانه قرار
                    بدین.
                    2: (احتمالش چند درصد کمتره و ساختش هم سخت تر!)
                    اینکه مدار کوره القایی شما پیشرفته هست و فرکانس تولیدی اون
                    بالای 10 مگا هرتز هست و قادره که نیمه رسانا ها و حتی بعضی از
                    نارسانا ها رو هم گرم یا حتی ذوب کنه!
                    باز هم میگم احتمال اینکه روش مورد نظر روش 1 باشه خیلی زیاده،
                    موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

گرما رو هم به شیء مورد نظز انتقال میده،یعنی شما باید چیزی که میخواین ذوب کنین رو درون همون استوانه قرار
                      بدین.
                      موفق و پیروز باشید.
                      شما کوره القایی سراغ دارید که با فرکانس بالاتر از 10 مگاهرتز کار کنه؟؟؟
                      من هرچی سراغ دارم نهایت تا 2 مگاهرتز اونم برای جوش های ظریف و یک سری سخت کاری های خاص هست.

دیدگاه

متاسفانه بعضی اساتید پروژه هایی تعریف میکنن تا باعث یادگیری خودشون هم بشه.
                        دو راه بیشتر نداری. 1- استفاده از روش کوره های مایکروویو 2- یک پوسته فولادی دور بوته سرامیکی بذاری و با گرم شدن پوسته فولادی، سرامیکت هم گرم بشه.
                        این هم بگم بوته سرامیکی که تا دما 1500 بتونه تحمل کنه ارزون نیست. برای ابعاد شما 2 3 تومنی میشه. حواست به خرج ها باشه.
                        سلام دوست عزیز من از استاد مربوطه پرسیدم برای فرکانس و توان مقادیر زیر رو گفتن:
                        m:5-10 kW and 10-100 kHz, use power MOSFET or medium power IGBT

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بدین.
                        موفق و پیروز باشید.
                        سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت
                        حس میکنم گزینه اول صحیح باشه چون حداکثر فرکانس کاری و توان رو گفتن 10kwو 100khz

داخل توضیحات استاد عبارت Controlled Atmosphere Furnace بوده و منو تو شک انداخته که یه کوره ی سادس یا خیر
                        جدیدترین ویرایش توسط morteza.77a; ۱۸:۱۶ ۱۳۹۹/۱۲/۲۶.

دیدگاه

سلام دوست عزیز من از استاد مربوطه پرسیدم برای فرکانس و توان مقادیر زیر رو گفتن:
                          m:5-10 kW and 10-100 kHz, use power MOSFET or medium power IGBT

سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت
                          حس میکنم گزینه اول صحیح باشه چون حداکثر فرکانس کاری و توان رو گفتن 10kwو 100khz

داخل توضیحات استاد عبارت Controlled Atmosphere Furnace بوده و منو تو شک انداخته که یه کوره ی سادس یا خیر
                          بودجه کارتون معلومه؟؟؟
                          از IGBT که برای این بازه فرکانسی نمیتونید استفاده کنید. همچنین شما بار ثابتی دارید نیاز به یک ترانس و مدار تطبیق هم دارید تا متناسب با فرکانس مورد نظر اندازه سلف رو تغییر بده.
                          اگر میتونید بازه رو کوچکتر کنید تا هزینه ترانس و مدار تطبیق کمتر بشه و به هسته فریتی کوچکتری نیاز داشته باشید.
                          قبل از هر کاری ابعاد بوته فولادی مورد نظر رو بدست بیارید. البته یادتون باشه تعیین ضخامت بوته باید حساب و کتاب داشته باشه. چون اگر نازک باشه با توجه به دمای 1500 درجه که دارید حالت خمیری پیدا میکنه و مشکل زاست. اگر کلفت بگیرید انتقال حرارت به خوبی صورت نمیگیره و دمای داخل بوته سرامیکی به 1500 نمیرسه.
                          کوره اتمسفر کنترل با این شرایط ریزه کاری و چالش زیاد داره. حواستون باشه لای کار نرید

دیدگاه

بودجه کارتون معلومه؟؟؟
                            از IGBT که برای این بازه فرکانسی نمیتونید استفاده کنید. همچنین شما بار ثابتی دارید نیاز به یک ترانس و مدار تطبیق هم دارید تا متناسب با فرکانس مورد نظر اندازه سلف رو تغییر بده.
                            اگر میتونید بازه رو کوچکتر کنید تا هزینه ترانس و مدار تطبیق کمتر بشه و به هسته فریتی کوچکتری نیاز داشته باشید.
                            قبل از هر کاری ابعاد بوته فولادی مورد نظر رو بدست بیارید. البته یادتون باشه تعیین ضخامت بوته باید حساب و کتاب داشته باشه. چون اگر نازک باشه با توجه به دمای 1500 درجه که دارید حالت خمیری پیدا میکنه و مشکل زاست. اگر کلفت بگیرید انتقال حرارت به خوبی صورت نمیگیره و دمای داخل بوته سرامیکی به 1500 نمیرسه.
                            کوره اتمسفر کنترل با این شرایط ریزه کاری و چالش زیاد داره. حواستون باشه لای کار نرید
                            حقیقتا نه هنوز مشخص نیست بودجه
                            زیاد هم از کوره سر در نمیارم یکم بیشتر راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام خسته نباشید دوستان
                              لطفا کمک میکنید بنده رو تو ساخت این کوره القایی
                              واقعا به کمک شما دوستان نیازمندم

دیدگاه

سلام .
                                آیا کسی به طور صنعتی در مورد کوره های القایی فعالیت جدی داشته؟
                                مد نطر من کوره ذوب آلومینیوم هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X