اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ah rad
    اقا یه چندتا کم مصرف همسایه رسید دستمون.طبق عادت مقامت فیلامان رو گرفتیم.دیدیم یه طرفش بینهایته.یه مقامت به اندازش جاش گذاشتیم.زدیم به برق دوثانیه نور زرد داد وبعد بومب.فیوز پرید.
    به نظرم اصلا مقاومت جاش گذاشتن اصلا روش خوبی نیست. :mrgreen:
    حتما یادت رفته به برد بورد وصل کنی داداشی
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
      به نظرم اصلا مقاومت جاش گذاشتن اصلا روش خوبی نیست. :mrgreen:
      مقاومت جای فیلامان نباید گذاشت :surprised: مقاومت رو با فیلامان بایستی موازی کنید و فیلامان رو از مدار خارج نکنید و اینکار هم در صورتی که تیوب خیلی کار نکرده باشه و فقط یکطرف فیلمان ها سوخته باشه جواب میده
      جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
      دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
        حتما یادت رفته به برد بورد وصل کنی داداشی
        نگرفتم یعنی چی.بردبرد واسه چی؟ :cry:
        نوشته اصلی توسط EBI2009
        مقاومت جای فیلامان نباید گذاشت :surprised: مقاومت رو با فیلامان بایستی موازی کنید و فیلامان رو از مدار خارج نکنید و اینکار هم در صورتی که تیوب خیلی کار نکرده باشه و فقط یکطرف فیلمان ها سوخته باشه جواب میده
        شاید بد نوشتم.همون کار رو کردم.یعنی خود فیلمان هم بود واین هم با همون فیلمان قبلی موازی کردم

راستی بعد فیوز پریدن. اون طرفی هم که سالم بود .بینهایت شد.درنتیجه لامپ به ملکوت پیوست :bye
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
          نگرفتم یعنی چی.بردبرد واسه چی؟ :cry:شاید بد نوشتم.همون کار رو کردم.یعنی خود فیلمان هم بود واین هم با همون فیلمان قبلی موازی کردم

راستی بعد فیوز پریدن. اون طرفی هم که سالم بود .بینهایت شد.درنتیجه لامپ به ملکوت پیوست :bye
          چد نکته
          1-اول باید مقاومت رو اندازه میگرفتی واسه اون فیلامانت بعد میزدی
          2-از مقاومت با درصد دقیق تر استفاده میکردی
          3- حتما باید لحیم کنی نه با دس بپیچی
          4-فیلامان بین راه به هم نخورده باشه ئ زده باشی و ...
          5- حرف شما درسته و همه جا ج نمیده

دیدگاه

چد نکته
            1-اول باید مقاومت رو اندازه میگرفتی واسه اون فیلامانت بعد میزدی
            2-از مقاومت با درصد دقیق تر استفاده میکردی
            سوختن لامپ هیچ ارتباطی به مقدار این مقاومت و یکسان بودن اون با مقاومت فیلامان نداره همانطور که قبلا هم گفتم فقط به تیوب لامپ بستگی داره که چقدر کار کرده باشه ( لامپ های زیادی وجود داره که فیلامان اونابعلت مثلاسویچ بالا تو راه پله سوخته وتیوب هنوز نو هست)موازی کردن مقاومت با فیلامان در واقع روشن کردن بالاست مهتابی با سه سیم (به جای چهار سیم )هست که یک روش در تولید بالاست های مهتابی هستش به شکل زیر دقت کنین تو این شکل بجای اینکه پایه چهارم مهتابی استفاده بشه از پایه سوم با یک مقاومت نزدیک به صفر به خازن کوپلاژ وصل شده اگر قرار باشه مقاومت فیلامان مهتابی در نظر گرفته بشه چطور این نوع بالاست ها تولید میشن و یک مقاومت ثابت نزدیک به صفربدون در نظر گرفتن مقاومت فیلامان داخل اونا قرار میدن :agree:
            جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
            دکتر محمود حسابی

دیدگاه

شاید بهتر بود میگفتم با گذاشتن مقاومت عملا اون سر فیلامان بینهایت وارد مدار میشه و خازن استارتر عملا اونو راه اندازی میکنی
              شاید بعضی موقع ها ج نده( دقیق نمیدونم) ولی 90درصد کار را اندازه با ساعت های مختلف
              شما به جای مقاومت رنج اهم رنج مگ رو بزار نتیجه رو اعلام کن
              شاید تجربه بشه و حرف ما نقض(یهو دیدی با مقومت 22مگ روشن شد ؟؟؟؟)

دیدگاه

سلام اگه فقط و فقط یدونه از دیودها یا مقاومتها یا خازنهای سرامیکی سوخته باشه باز هم لامپ روشن نمیشه فقط یکی ها :eek:
                اگه گاز داخل تیوب از بین رفته باشه ولی فیلامان سالم باشه باز هم لامپ روشن نمیشه درسته؟از کجا بفهمیم که گاز داخلش فینیش شده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                  سلام اگه فقط و فقط یدونه از دیودها یا مقاومتها یا خازنهای سرامیکی سوخته باشه باز هم لامپ روشن نمیشه فقط یکی ها :eek:
                  اگه گاز داخل تیوب از بین رفته باشه ولی فیلامان سالم باشه باز هم لامپ روشن نمیشه درسته؟از کجا بفهمیم که گاز داخلش فینیش شده؟
                  از عملکرد لامپ معلومه
                  مثلا شکل ظاهری اگه دیدی دوسر لامپ سیاه شده یعنی فیلامانتون سوخته و 99 درصد لامپ درسته
                  اگه دیدین که لامپ چشمک میزنه خازن صافی یا پل دیودیش مشکل داره و ....
                  بله قطعه خراب تو عملکرد تاثیر داره
                  ولی خازن صافی و به ندرت خازن استارتر معیوب میشن(راه تستشو سرچ کنی میاد تو نت)
                  و ....

دیدگاه

سلام
                    اگه فیلامان داخل تیوب سالم باشه ولی گازش تموم شده باشه لامپ روشن میشه؟علت از بین رفتن این گاز چیه؟ایا به مدت زمان استفاده کردن و ارغوب بودن جنس لامپ بستگی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                      سلام
                      اگه فیلامان داخل تیوب سالم باشه ولی گازش تموم شده باشه لامپ روشن میشه؟علت از بین رفتن این گاز چیه؟ایا به مدت زمان استفاده کردن و ارغوب بودن جنس لامپ بستگی داره؟
                      خب اگه سیاه نبود و با تست دیود دو سر فیلامان وصل بود و تست قطعات هم اکی بود پس گازش تخلیه شده ،که من کم بهش برخوردم
                      اگه شد 3 4تا لامپ دارم با اموزش براتون میزارم اگه وقت شد

دیدگاه

الان به لامپ جدیدو باز کردم
                        ترانزیستوراش :
                        کلکتور به امیتر راه میده و بیس به امیتر سوت میکشه پس 100درصد سوخته باید عوض شه چون زیر 30واته میشه با 13003 عوضش کنم ؟
                        یه خازن 2.7نانوش سیاه شده پس عوض باید بشه
                        چون زیر 30واته استارتر هم عوض میشه
                        خازن 400 هم حتما باید عوض شه
                        میمونه تست دیوداش که اونم انجام میدم ،2تا سوال داشتم :
                        1- بابت این چیزایی که عوض میکنم دسمزد چقد بگیرم ?
                        2-زحمت میکشی شماره پایه های هر 2 پکیج رو برام مشخص کنی و بزاری ( دانلود منیجرم قاطی کرد )
                        3-مقاومتای این ترانزیستورهایم سوخته که 2رنگه اولش قرمزن ،میشه 22اهم دیگه ؟؟؟؟
                        الان میرم تو کارش ،این اولین لامپ بعد اموزش شماس

دیدگاه

اگر به جای ترانزیستور 13003 چون نداشتم از 13007 استفاده کردم لامپ باید روشن بشه یا نه مشکل از جای دیگشه چون یه سری قطعات دیگشم عوض کردم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

الان به لامپ جدیدو باز کردم
                            ترانزیستوراش :
                            کلکتور به امیتر راه میده و بیس به امیتر سوت میکشه پس 100درصد سوخته باید عوض شه چون زیر 30واته میشه با 13003 عوضش کنم ؟
                            2-زحمت میکشی شماره پایه های هر 2 پکیج رو برام مشخص کنی و بزاری ( دانلود منیجرم قاطی کرد )
                            استیودنت جان کجایی
                            در ضمن همه رو دراوردم تست کردم اکی بودن حتی خازن استارتر واسه همین فقیط خازن صافی رو عوض کردم
                            ما منتظریم :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

1.عوضش کن
                              ۲.عوضش کن
                              ۳.خازن 400v هم عوض کن مگه اینکه لامپ خیلی کم کار کرده باشه.
                              ۴.اینطوری نمیشه دستمزد گرفت باید ببینی چقدر برای مشتری میصرفه که برات کار بیاره. من قیمت روز نوی لامپو برای دست دوم تقسیم بر دو میکنم بعد یک دوم تا یک پنجم قیمت لامپ کهنه رو بابت تعمیرش میگیرم که بخشی دستمزد و بقیه هزینست.مثلا بابت تعمیر لامپ بیست تومنی چهار تومن و بابت لامپ نه تومنی دوونیم میگیرم.
                              در مورد لامپای خیلی تمیز و کم کارکرد قیمت دست دوم رو 70% نوش در نظر میگیرم.ولی هزینش فرقی نمیکنه.دوسوم بابت حباب و یکسومش بالاست.
                              ۵.اینم ترتیب پایه های دو مدل:
                              http://circuits.datasheetdir.com/89/ISCSEMI-MJE13005-pinout.jpg
                              BCE
                              برای 13003 میشه ECB
                              6.آره 22R هستش.

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                              اگر به جای ترانزیستور 13003 چون نداشتم از 13007 استفاده کردم لامپ باید روشن بشه یا نه مشکل از جای دیگشه چون یه سری قطعات دیگشم عوض کردم
                              باید کار کنه مگه اینکه برعکس بذاریش.ولی چرا ترانزیستور 8A رو به جای 2A میذاری حیفه که اونم با این قیمتا.شما طبق آموزشای قبلی همین تاپیک پیش برو حتما درست میکنیش.

در ضمن همه رو دراوردم تست کردم اکی بودن حتی خازن استارتر واسه همین فقیط خازن صافی رو عوض کردم
                              ما منتظریم :mrgreen:
                              خوب نتیجه چی شد؟منتظر چی هستی؟

امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                              از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

داداشی تو این موندم که بزنم به برق روشن نشه چون عملا همه درس بودن
                                فقط اگه روشن نشه من میترسم این ترانس اصلیش مشکلدار باشه
                                تست اون چجوریه دقیق ؟باید چهرتا چایش به هم راه بده یا اولیه به اولیه وثانویه هم به همدیگه ؟
                                درست میگم دیگه ؟
                                داداشی اگه همش درس باشه میمونه ترانس اصلیش دیگه :angry: اونو چیکا کنم (هستی به برق بزنمش )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X