اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط parsa2
    ممنون . من یه سوال دیگه در مورد این لامپهای کم مصرف دارم که فکرمو به خودش مشغول کرده اصلاً هم نمی تونم براش جوابی پیدا کنم اونم اینه که چرا این لامپها در زمانی که خاموش هستن چشمک میزنن؟؟؟؟!!!!!!!! یعنی هر 3 ثانیه یه نور خفیفی ازشون خارج میشه؟؟؟؟؟ هیچ وقت هم تموم نمی شه..... :eek:
    سلام بچه ها....جواب این سوال که چرا لامپ کم مصرف وقتی خاموشه چشمک میزنه توی کلید روشن خاموش خونه است...!!توی کلید تک پل یا دو پل بعضی خونه ها چراغ وجود داره...این چراغ باعث میشه جریان کمی از لامپ موقع خاموشی بگذره ولی مقدارش کمه و نمیتونه روشنش کنه..برای همینه چشمک میزنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amooali
      سلام بچه ها....جواب این سوال که چرا لامپ کم مصرف وقتی خاموشه چشمک میزنه توی کلید روشن خاموش خونه است...!!توی کلید تک پل یا دو پل بعضی خونه ها چراغ وجود داره...این چراغ باعث میشه جریان کمی از لامپ موقع خاموشی بگذره ولی مقدارش کمه و نمیتونه روشنش کنه..برای همینه چشمک میزنه
      سلام
      تا اونجایی که من می دونم مال برعکس زدن سیم فاز و نول است .سیم فاز و نول را جاشون را عوض کنید مشکل حل میشه و ارتباطی با چراغ داخل پریزها ندارد
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نه عزیز همیشه مشکل چشمک زدن لامپا از نعون داخل کلیدا نیست و ممکنه سیم کشی ساختمون یا خود لامپا هم مشکل داشته باشن ولی در کل هیچکس تا حالا نتونسته دلیل قطعی ذکر کنه.ولی شما همیشه نعونا رو قطع کنی بهتره و ممکنه مشکل حل بشه.با عوض کردن فاز و نول هم همیشه درست نمیشه.
        امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
        از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام
          نوشته اصلی توسط deremel400
          سلام
          تا اونجایی که من می دونم مال برعکس زدن سیم فاز و نول است .سیم فاز و نول را جاشون را عوض کنید مشکل حل میشه و ارتباطی با چراغ داخل پریزها ندارد
          به خاطر لامپ داخل کلید هم میتونه باشه ، خونه ما کلید ها لامپ نئون داشت و با قطع کردن لامپ نئون ها مشکل چشمک زدن حل شد.
          اتفاقا به نظر من دلیل اصلیش همین لامپ نئون هست
          چون باعث میشه وقتی کلید بازه یه جریانی از طریق لامپ نئون از لامپ کم مصرف بگذره و اروم اروم خازن های ورودیش رو شارز کنه و وقتی ولتاژ خازن ها به حد مناسب رسید بالاست روشن میشه و یه لحظه لامپ روشن میشه ...
          با سپاس

دیدگاه

ه عزیز همیشه مشکل چشمک زدن لامپا از نعون داخل کلیدا نیست و ممکنه سیم کشی ساختمون یا خود لامپا هم مشکل داشته باشن ولی در کل هیچکس تا حالا نتونسته دلیل قطعی ذکر کنه.ولی شما همیشه نعونا رو قطع کنی بهتره و ممکنه مشکل حل بشه.با عوض کردن فاز و نول هم همیشه درست نمیشه.
            بعضی از کلیدها داخلشون یه led دارن که به 100 کیلو اهم وصله و با اون روشن میشه . این هم می تونه دلیل چشمک زدن لامپهای کم مصرف بشه . مخصوصا زمانی که واتشون پایین باشه .

دیدگاه

دوستان سلام. من یه لامپ کم مصرف دارم که وقتی روشن میشه صدا میکنه و نورش هم کم و زیاد میشه.
              بالاست رو باز کزدم و همه مقاومتها و دیودها رو تست کردم. هیچ اثری از سوختگی روی اونها نبود.
              دو تا ترانس هم روی بورد هست اونها را هم تست کردم سالم بود.میشه منو راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_56
                دوستان سلام. من یه لامپ کم مصرف دارم که وقتی روشن میشه صدا میکنه و نورش هم کم و زیاد میشه.
                بالاست رو باز کزدم و همه مقاومتها و دیودها رو تست کردم. هیچ اثری از سوختگی روی اونها نبود.
                دو تا ترانس هم روی بورد هست اونها را هم تست کردم سالم بود.میشه منو راهنمایی کنید.
                سلام
                اگر بالاست سالمه ........نشون دهنده پایان عمر قسمت تیوب لامپه که در اثر فرسوده شدن فلامانها امکان گرم کردن گاز داخل تیوب را نداره و همین طور داره زور میزنه
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_56
                  با تشکر از دوست خوبم deremel400 ؛ ولی فکر میکنم ایراد از شل بودن فریت ترانسها باشه ، اونها رو با چسب یا رزین محکم کنید مشکل حل میشه!

دیدگاه

سلام
                    1.شل بودن فریت که با چسب سیلیکون یا رزین درست میشه.
                    2.نیم سوز شدن خازن الکترولیت بعد از دیود های یکسوساز،که فورا خاموش و تعویض کنید.
                    3.نیم سوز شدن ترانزیستور های سوییچ مدار.
                    4.مشکل فیلامان لامپ
                    ولی اکثرا مشکل مربوط به گزینه 1و 2 است.
                    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

از همه دوستانی که منو راهنمایی کردند متشکرم .
                      فقط منظورتون رو از این جمله نفهمیدم:"شل بودن فریت که با چسب سیلیکون یا رزین درست میشه."
                      آیا منظورتون از فریت همینه که سه تا سیم با رنگهای متفاوت دورش پیچیده شده یا خیر؟

دیدگاه

اون زیاد مهم نیست و با جابه جا کردن درست میشه ولی سیم پیچ بزرگه منظور بود.ببین اگه بدنش تکون میخوره بچسبونش تا لق نزنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
                          اون زیاد مهم نیست و با جابه جا کردن درست میشه ولی سیم پیچ بزرگه منظور بود.ببین اگه بدنش تکون میخوره بچسبونش تا لق نزنه.
                          منظور از چسب سیلیکون یا چسب ریزین کدام نوع چسب هاست میشود بیشتر توضیح دهید؟؟؟
                          الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

چسب سیلیکون یه چیزیه مثل خمیر دندون سفید نیمه خشک شده.ضمنا با چسب کفاشی هم میشه که میتونی از کفاشا بخری.فقط لازمه بدونی چون محیط داخل لامپ خیلی داغ میشه، زیاد نباید از چسبا مخصوصا شیمیایی تو اون محیط استفاده کنی و تا کاملا خشک نشدن نباید از لامپ استفاده کنی،چون آتیش میگیرن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
                              سلام
                              1.شل بودن فریت که با چسب سیلیکون یا رزین درست میشه.
                              2.نیم سوز شدن خازن الکترولیت بعد از دیود های یکسوساز،که فورا خاموش و تعویض کنید.
                              سلام دوستان.دم همتون گرم.خازن الکترولیت رو عوض کردم درست شد.

دیدگاه

سلام به همگی
                                بچه ها من تو اتاقم نشسته بودم که یهو لامپ بالا سرم یه سوت کشید و بلند گفت تغ و فیوز کل خونه پرید. مدار رو باز کردم فیوزش سوخته یود با یک مقاومت. روی لامپ هم از یک طرف سیاه شده.چیکار کنم راه بیفته؟
                                (میترسم دوباره وصل کنم همون صدا رو بده و باز فیوز بپره)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X