اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط student2011
    سلام
    ۱.لامپایی که فیلامانشون زیاد سیاه نشده باشه.
    ۲.گازشون به اصطلاح تموم نشده باشه.
    ۳. طوری نسوخته باشن که هزینه تعمیر شون بیش از ارزش لامپ در حال حاضر باشه.
    ۴.جنسی نباشن که بدونی اگر تعمیر کنی به زودی خواهند سوخت که معمولا در لامپای بی کیفیت و تقلبی بدلیل طراحی بد مدار شون برای کاهش هزینه لامپ پیش میاد.
    و ... .
    سلام
    ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
    اول که یه لامپ میرسه دستت بر فرض سیاه نشدن فیلامان از کجا برا تست شروع می کنی(در حدی بگو فک کن تازه اومدم اینجا و کار اموزم ممنون)
    ممنون
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadha
      مقاومت2.2 رو گذاشتم و جواب داد و لامپ درست شد.ممنون
      پس بیزحمت یه عکس از داخل لامپ و محل نصب مقاومتت بزار ببینم
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
        پس بیزحمت یه عکس از داخل لامپ و محل نصب مقاومتت بزار ببینم
        ممنون
        بین 3 و4 یه مقاومت 2.2 وصل کن و تمام...هر جور وصل کنی فرق نداره که.مهم وصل کردنه

http://www.8pic.ir/viewer.php?file=79257339157724256357.jpg
        خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداجون،
        هوای این دوستای ما رو داشته باش...

دیدگاه

سلام
          بله منظورم چیز دیگست.من بخشی از درامدم از تعمیرات لامپ کم مصرفه و هفت سال سابقه این کارو دارم.اکثر لامپایی که برای تعمیر میارن اونقدری از عمر فیلامانشون نمونده که مشتری بخواد هزینه تعمیر و دستمزد منو ازش دراره. یعنی اگر تعمیرش کنم به ضرر مشتری میشه و از نظر من تعمیر چنین لامپی حتی اگر خود مشتری هم اصرار داشته باشه کلاه سر مشتری گذاشتنه و نونش حروم.من چنین لامپها و همچنین لامپهای تقلبی که با درست کردنشون چند روز بیشتر عمر نمیکنن و فقط مایه فهش و نفرین و خرابی بازار من میشن رو تعمیر نمیکنم.تجربه نشون داده با روشی که شما میفرمایید عمر لامپ زیاد نخواهد بود.
          بستگی به تیوب لامپ داره که سالم و سیاه نشده باشه من لامپی دارم که با همین روش (موازی کردن مقاومت با فیلامان ) چندین ساله داره کار میکنه : :agree:
          جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
          دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
            بستگی به تیوب لامپ داره که سالم و سیاه نشده باشه من لامپی دارم که با همین روش (موازی کردن مقاومت با فیلامان ) چندین ساله داره کار میکنه : :agree:
            سلام
            بله ممکنه ولی چون خودم تست نکردم نمیتونم از این روش برای مشتری استفاده کنم. سعی میکنم تست کنم ببینم چطور میشه.ولی خوب شاید خیلی طول بکشه.

سلام
            ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
            اول که یه لامپ میرسه دستت بر فرض سیاه نشدن فیلامان از کجا برا تست شروع می کنی(در حدی بگو فک کن تازه اومدم اینجا و کار اموزم ممنون)
            ممنون
            ۱.ترانزیستورها ٪۹۵ مواقع هردو یا یکی میسوزن.
            ۲.مقاومتهای بیس و کلکتور ٪۷۰ میسوزن در هر حال شما در توانهای بالای 30w با نیم واتی عوضشون کن.
            ۳.دیودهای یکسو ساز اگر فیوز سوخته باشه میسوزن اگر فیوز سالمه اصلا با دیودا کار نداشته باش مگر در مواقع خاص که دیود موازی با ترانزیستورا هم میسوزن.
            ۴.خازن پلی استر استارتر رو در توانهای پایین حتما تست کن و در توانهای 40w به بالا نیازی نیست.
            ۵.خازن الکترولیتی رو اگرم نسوخته عوض کن چون یکی از حساس ترین قطعاته و ممکنه به زودی بسوزه.
            ۶.اگر جا هست حتما روی ترانزیستورا هیتسینگ ببند یا با چسب سیلیکون بچسبون تا عمر ترانزیستورا دیرتر تموم شه.
            ۷.دیاک - سایر مقاومتها -سلف و ترانس چاپر فقط در مواقع نادر میسوزن.
            ۸.ترانزیستور 13003 رو برعکس ترانزیستور خود لامپ بذار چون ترتیب پایه های اونا روی فابریک لامپا با بقیه مثلا 13005 یکی و مال ما در بازار برعکسه.
            این 90% چیزیه که در طول کارت باید بدونی دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.اگر بازم گیر داشتین در خدمتم.
            امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
            از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

بچه ها کمک :angry: :angry: :angry:
              من یه لامپ 35 وات نما نور داشتم که کلی رو زدم ودیدم روشن نمیشه.سریع خاموش کردم که قطعات کمتری اسیب ببینن
              اولا بگم که بیشتر قطعاتش SMDهستش.حالا تمام قطعات رو تست کردم سالم بود ولی خازن 400ولتی باد کرده بود.با یه نو عوض کردم.لامپ روشن شد.
              اما مشکلم

رو زمین لامپ درسته اما وقتی به سرپیچ اتاق میبندم سالمه وکار میکنه اما شب که برق اتاق رو خاموش میکنم ومیخوابم صبح روشن نمیشه
              دوباره بازش میکنم میارم پایین.بازش میکنم داخلشو میبینم سالمه وتست میکنم ،میبینم روشن میشه :eek:دوباره میبندم به سرپیچ اتاق تا شب سالمه(باخاموش وروشن کردن ها درطول روز)اما شب که دوباره خاموش میکنم صب روشن نمیشه :cry: :cry: :cry:
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام
                بله ممکنه ولی چون خودم تست نکردم نمیتونم از این روش برای مشتری استفاده کنم. سعی میکنم تست کنم ببینم چطور میشه.ولی خوب شاید خیلی طول بکشه.
                ۱.ترانزیستورها ٪۹۵ مواقع هردو یا یکی میسوزن.
                ۲.مقاومتهای بیس و کلکتور ٪۷۰ میسوزن در هر حال شما در توانهای بالای 30w با نیم واتی عوضشون کن.
                ۳.دیودهای یکسو ساز اگر فیوز سوخته باشه میسوزن اگر فیوز سالمه اصلا با دیودا کار نداشته باش مگر در مواقع خاص که دیود موازی با ترانزیستورا هم میسوزن.
                ۴.خازن پلی استر استارتر رو در توانهای پایین حتما تست کن و در توانهای 40w به بالا نیازی نیست.
                ۵.خازن الکترولیتی رو اگرم نسوخته عوض کن چون یکی از حساس ترین قطعاته و ممکنه به زودی بسوزه.
                ۶.اگر جا هست حتما روی ترانزیستورا هیتسینگ ببند یا با چسب سیلیکون بچسبون تا عمر ترانزیستورا دیرتر تموم شه.
                ۷.دیاک - سایر مقاومتها -سلف و ترانس چاپر فقط در مواقع نادر میسوزن.
                ۸.ترانزیستور 13003 رو برعکس ترانزیستور خود لامپ بذار چون ترتیب پایه های اونا روی فابریک لامپا با بقیه مثلا 13005 یکی و مال ما در بازار برعکسه.
                این 90% چیزیه که در طول کارت باید بدونی دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.اگر بازم گیر داشتین در خدمتم.
                سلام
                برای هر نوع لامپی باید ترانزیستورها رو 180 درجه چرخوندو بعد لحیم کرد
                روش تست ترازیستورهارو نمیدونم ممنون میشم بگی
                و در نهایت به لامپ 85 واتی دارم از کجاش شروع کنم
                البته ترانزیستوراشو و چیزای مشکوک رو عوض کردم ولی بازم ج نداد ممنون و فیوز زد ؟چرا ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                  بچه ها کمک :angry: :angry: :angry:
                  من یه لامپ 35 وات نما نور داشتم که کلی رو زدم ودیدم روشن نمیشه.سریع خاموش کردم که قطعات کمتری اسیب ببینن
                  اولا بگم که بیشتر قطعاتش SMDهستش.حالا تمام قطعات رو تست کردم سالم بود ولی خازن 400ولتی باد کرده بود.با یه نو عوض کردم.لامپ روشن شد.
                  اما مشکلم

رو زمین لامپ درسته اما وقتی به سرپیچ اتاق میبندم سالمه وکار میکنه اما شب که برق اتاق رو خاموش میکنم ومیخوابم صبح روشن نمیشه
                  دوباره بازش میکنم میارم پایین.بازش میکنم داخلشو میبینم سالمه وتست میکنم ،میبینم روشن میشه :eek:دوباره میبندم به سرپیچ اتاق تا شب سالمه(باخاموش وروشن کردن ها درطول روز)اما شب که دوباره خاموش میکنم صب روشن نمیشه :cry: :cry: :cry:
                  دو امکان داره
                  خازن استارتر رو عوض کن ،اگه داره
                  شایدم سرپیچت مشکل داره ،با پیچ گوشتی تهی پاتروم رو بیار بالاتر تا ته لامپ بهش برسه(ایمنی رو رعایت کن)

دیدگاه

سلام
                    برای هر نوع لامپی باید ترانزیستورها رو 180 درجه چرخوندو بعد لحیم کرد
                    روش تست ترازیستورهارو نمیدونم ممنون میشم بگی
                    و در نهایت به لامپ 85 واتی دارم از کجاش شروع کنم
                    البته ترانزیستوراشو و چیزای مشکوک رو عوض کردم ولی بازم ج نداد ممنون و فیوز زد ؟چرا ؟
                    سلام
                    نه فقط در پکیج to-126 mje13003
                    کلکتور به امیتر راه نمیده-کاکتور به بیس از یه طرف راه میده و طرف دیگه نه-بیس به امیتر از یه طرف راه میده و طرف دیگه نه.
                    دوباره از اول شروع کن و به ترتیب همه چیزو چک کن.ولی چون فیوز زده اتصالی داره یا دیود سوزونده یا ترانس مشکل داره ولی این طوری نمیشه یه عکسی هم بذاری بهتره.

جناب ah rad شما اگر لامپت PTC موازی با خازن استارتر داره چکش کن ببین با قطع کردنش درست میشه یا نه.
                    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

جناب student2011
                      این لامپ کم مصرف دوتا برد داره.یکی که یکسوساز وترانس و.. هست ویه برد کوچیک هم داره که روش یه PTCوخازن موازی شده
                      عکس شماتیکشو گذاشتم.البته یکم عکس رو حرفه ای طراحی کردم
                      پی تی سی هم تو عکس به روشی که توضیح دادم،تست کردم سالم بود.
                      درضمن روی پی تی سی هیچ چیزی ننوشته ازکجا بفهم باید با چه مقداری عوضش کنم.
                      درضمن اگه درش بیارم مدار اصلا روشن میشه؟با توجه به شماتیکی که گذاشتم.
                      ممنون ازاینکه وقت میزارید :rolleyes:
                      http://s2.picofile.com/file/7981888709/lamp.jpg
                      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

دو امکان داره
                        خازن استارتر رو عوض کن ،اگه داره
                        شایدم سرپیچت مشکل داره ،با پیچ گوشتی تهی پاتروم رو بیار بالاتر تا ته لامپ بهش برسه(ایمنی رو رعایت کن)
                        سرپیچ سالمه چون یه لامپ دیگه بهش زدم.هفته ها داره کار میکنه بدون مشکل.
                        خازن هم همشو تست کردم سالم بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                          سرپیچ سالمه چون یه لامپ دیگه بهش زدم.هفته ها داره کار میکنه بدون مشکل.
                          خازن هم همشو تست کردم سالم بود
                          سلام
                          ببین اول خازن استارتر رو عوض کن ببین چی مشه

دیدگاه

سلام
                            نه فقط در پکیج to-126 mje13003
                            کلکتور به امیتر راه نمیده-کاکتور به بیس از یه طرف راه میده و طرف دیگه نه-بیس به امیتر از یه طرف راه میده و طرف دیگه نه.
                            دوباره از اول شروع کن و به ترتیب همه چیزو چک کن.ولی چون فیوز زده اتصالی داره یا دیود سوزونده یا ترانس مشکل داره ولی این طوری نمیشه یه عکسی هم بذاری بهتره.

جناب ah rad شما اگر لامپت PTC موازی با خازن استارتر داره چکش کن ببین با قطع کردنش درست میشه یا نه.
                            سلام
                            ترانزیستورهام همه از همین نوعه 1300Xهستند پس هر جا از این استفاده کردم 180 درجه میچرخونمش
                            راستی این حبابی لامپ رو اگر به بالاست توان بالا تر یا پایین تر بزنی چی میشه ؟در هر دو حالت رو میگی (مثلا 18 رو به 16وات و 20 وات و 40 وات بزنی،18 همون حبابی منظومه که نوشته 18وات روش)
                            دیاک 85واتی رو چجوری تست کنم روش هیچی ننوشته
                            ممنون

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سلام
                              ترانزیستورهام همه از همین نوعه 1300Xهستند پس هر جا از این استفاده کردم 180 درجه میچرخونمش
                              راستی این حبابی لامپ رو اگر به بالاست توان بالا تر یا پایین تر بزنی چی میشه ؟در هر دو حالت رو میگی (مثلا 18 رو به 16وات و 20 وات و 40 وات بزنی،18 همون حبابی منظومه که نوشته 18وات روش)
                              دیاک 85واتی رو چجوری تست کنم روش هیچی ننوشته
                              ممنون
                              تست دیاک:بزار رو تست دیود مولتی مترو ،باید ازهردوطرف بینهایت باشه.
                              برای لامپ هم.مثل مقاومت ها فرض کن.یعنی برد با توان کمتر نسبت به فیلمان رو میتونی وصل کنی اما اگه برد توانش زیاد باشه بزنی به لامپ توان پایین تر بزنی.خدارحمتش کنه!
                              راستی خازن استارتر تو اون عکسی که دادم کدومه؟همونی که با پی تی سی موازیه؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ah rad
                                تست دیاک:بزار رو تست دیود مولتی مترو ،باید ازهردوطرف بینهایت باشه.
                                برای لامپ هم.مثل مقاومت ها فرض کن.یعنی برد با توان کمتر نسبت به فیلمان رو میتونی وصل کنی اما اگه برد توانش زیاد باشه بزنی به لامپ توان پایین تر بزنی.خدارحمتش کنه!
                                راستی خازن استارتر تو اون عکسی که دادم کدومه؟همونی که با پی تی سی موازیه؟؟؟
                                اره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X