اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط kohsarimog
    سلام دوباره
    برادر ah rad
    به مشکلت بر خوردم
    بزن به برق و داخل سلف حلقویش رو نگاه کن ببین چیزی مشکوکت میکنه یا نه حتی اگه میتونی سلف رو تکون بده و نگاه کن
    شاید چیزای جالب ببینی
    اول این تست رو بکن بعدا اون سلف رو هم عوض کن تو که میگی همه چیز رو عوض کردی این یکیم روش
    کوچکترین خراش رو اون سیم باعث روشن نشدن لامپ میشه ، خیلی به این مورد بر خوردم
    بازم تستش کن میشه این خازن استارتر رو رویه یه نقشه مثل نقشه صفحه اول نشونم بدی

حرف دومتواسه این میگی که مشخص شه ایراد از برد هست یا فیلامان درسته
    فیلامان سالمه
    بردها مورد دارن ( بردهایی که اینجوری دستم موند ها )
    این کاری که میگی رو همیشه انجام میدم جزو اولین تستام هست
    :nice:
    سلام دادا
    فعلا چند تا کار دیگه دارم انجام میدم اصلا وقت ندارم بیام سر تعمیرات
    یعنی اون سلف تروییدی(حلقوی) اگه روکشش مشکل داشته باشه کار نمیکنه؟ من تاحالا توجه نکردم به این.
    چیزای جالبت روبگو(نزار من دوباره راه تورو برم )
    هرچی میدونی بگو :nerd:

خازن استارتر:
    یه خازن پلی استر هستش که ظرفیت معمولا کمی داره اما ولتازبالا مثلا1200-1500ولت!
    محلش:سری شده با دوپایه از فیلمان

حالا بگو بگو دیگه.به مشکل من بر خوردی .تونستی درستش کنی دیگه انشاالله1
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام برادر عزیر ah rad که یه توجهی به نوشته ما کردی
      این مورد رو میدونم من کارم تعمیر لامپ شده چند وقتیه و واسه تست از فیلامانی استفاده میکنم که نه عمرش تموم شده و نه خرابه و حتی اگه ار اون جواب نگیرم یه فیلامان سالم تر رو واسه تست میزارم
      حالا بگذریم
      من یه چند وقتیه به مشکل علامت سوال دار بر میخورم جوری که هنگ میکنم
      میام تک تک قطعات رو از روی برد جدا میکنم ، با دستگاه مخصوصش تست میکنم و حتی اگه بهش کمی شک کنم تعویضش میکنم ، اما با کمال تعجب هیچ فیلامانی رو روشن نمیکنن یا بعضیهاشون به زور و با نور خیلی کم روشن میشن و یا زرد رنگ روشن میشن
      با کلی بالا و پایین کردن ، دیگه 100% مطمئنم از اون سیم پیچ هاست اون شش پایه و ترانسش (چک)
      [glow=red,2,300]حالا کسی میتونه این دوتا رو برام توضیح بده آموزش بده ، نکات کلیدیش رو بگه و کمکم کنه تا ایراد این بردهایی که اینجوری رو دستم موندن رو برطرف کنم [/glow]
      فدای همتون
      و خیلی خیلی ممنون
      :nerd: :bye
      سلام دوست عزیز
      من تازه وارد این بحث شدم پس اگه حرف تکراری زدم شرمنده
      اون ترانس شش پایه که میگین در اصل ترانس نیست یه چوک یا همون سلف قوی هستش چون ترانس باید اولیه و ثانویه داشته باشه اونموقع باید 4 تا از پایه هاش به بورد وصل میشد . ولی اگه از نزدیک نگاه کنین بهش میبینین که 2 تا سیم اومده چسبیده به پایه هاش پس نتیجه میگیرم که یک سلفه که به زبون ساده یه سیم رو چند صد دور , دوره یه هسته EE با Air Gap مخصوص خودش پیچیدن .
      برای تست اون چوک هم اهم متر رو بزار رو 2تا پایه هاش(از مدار درش بیار حتما) اگه بوق زد (مقاومت 2 یا 3 اهمی نشون میده) که سالمه اگه نه که سوخته میتونی بازش کنی دوباره سیم پپیچی یا سفارش بدی بیرون بسازن برات
      ولی مطمئن باش که حتما توی بازوی وسط هسته EE یه فاصله هوایی (Air Gap) هستش خیلی مهمه
      بازم سوالی داشتید در خدمتم
      Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

سلام دوباره به دوستان
        از همتون تشکر میکنم
        چند تا سوال داشتم یه پست گذاشتم فکر کنم کسی نگاهش هم نکرد
        بعضی از لامپها رو وقتی که تعمیر میکنم کم نور روشن میشن باید چجوری درستشون کنم از فیلامان لامپ ها نیست ایراد از برد هست ولی نمیدونم کجاش
        همه قطعات رو تست میکنم اول مقاومت ها بعد دیودها بعد ترانزیستور ها و... جز سلف هایی که داخل مدار هستن الباقی رو به صورت درست تست و جایی که لازم باشه تعویض میکنم اما تست و یا تعمیر اون ترانس و سلف حلقوی رو نمیدونم
        [glow=red,2,300]دوستان کسی میتونه کمکم کنه :bye[/glow]
        در ضمن اون هسته دایره ای شکل (توروئید) که 3تا سیم پیچ داره خیلی حساس هستش من عملا خودم این حساسیت رو لمس کردم :eek:
        چندتا مورد داره
        یکیش اینکه دورهاش باید تمیز و مرتب کنار هم باشن اگه رو هم سوار شن مشکل پیش میاد
        دیگری اینکه اگه خودا میخوای بسازی از اینا حتما یه سیمی انتخاب کن که یه ذره سفت باشه که وقتی پیچیدی تموم شد دیگه شل نباشه و تکون نخوره
        از همه مهم تر تعداد دور هاشه که اگه حتی 1 دور هم کم و زیاد باشه مسکل پیش میاد
        Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
          سلام
          چرا بعضی از لامپ های کم مصرف با وجود اینکه از کلید معمولی استفاده میشه و نه از این کلیدهای led دار و فاز و نول هم درسته باز هم بعد از خاموش کردن چشمک میزنن؟
          ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
            ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            دوسته من میتونه بخاطر خود ذخیره کننده های لامپ ( المانها مثل سلف و ...) باشه یا ممکنه که سیم نول و فاز جاشون برعکس باشه که بعیده و ...که من نمیدونم :nice:
            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

خوب ما یک مقاومت زدیم بجای فیلمان سوخته.
              روشن شد!
              ولـــــــــــــــــــــــی
              بعد 15 دقیقه قسمتی که فیلمانش سوخته بود و ما یک مقاومت زده بودیم ترکید. َََََََ ِِِِ
              شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
              [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
              [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                خوب ما یک مقاومت زدیم بجای فیلمان سوخته.
                روشن شد!
                ولـــــــــــــــــــــــی
                بعد 15 دقیقه قسمتی که فیلمانش سوخته بود و ما یک مقاومت زده بودیم ترکید. َََََََ ِِِِ
                سلام.بله برا منم پیش اومده.البته برا من بعد چند ثانیه!فیوزم پرید.تو چندین صفحه قبل گفته بودم.
                به نظر من روش خوبی نیست
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

یه لامپ نما نور برام اوردن همه چیشو به جز خازن استارتر و خازن بقلیش عوض کردم بازم روشن نمیشه ولی اگه دستتا بذاری به یه ترانزیستورا لامپ به صورت ضعیف میخواد روشن بشه وبعدش دوباره خاموش میشه حدود1دقیقه هم که لامپ به برق باشه برای تست مدار گذاشته بودم هسته همان ترانس خیلی داغ شده بود نمیدونم مشکلش چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                    یه لامپ نما نور برام اوردن همه چیشو به جز خازن استارتر و خازن بقلیش عوض کردم بازم روشن نمیشه ولی اگه دستتا بذاری به یه ترانزیستورا لامپ به صورت ضعیف میخواد روشن بشه وبعدش دوباره خاموش میشه حدود1دقیقه هم که لامپ به برق باشه برای تست مدار گذاشته بودم هسته همان ترانس خیلی داغ شده بود نمیدونم مشکلش چیه
                    اه اه چقدر به نظرم لامپ بی خودیه.
                    شما همه قطعاتو تست کردی؟مقاومت ها وترانزیستورها رو منظورمه.خازن 400ولتی چی؟

دیدگاه

پل دیود سوخته بود فیوز سوخته بود خازن 400 ولتی را عوض کردم ترانزیستورا با مقاومتاش البته یه 500 یا 600 کیلو داشت که سالم بود خازن 1200 ولت 223j عوض شد ولی ترانسش خیلی داغ میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                        پل دیود سوخته بود فیوز سوخته بود خازن 400 ولتی را عوض کردم ترانزیستورا با مقاومتاش البته یه 500 یا 600 کیلو داشت که سالم بود خازن 1200 ولت 223j عوض شد ولی ترانسش خیلی داغ میکنه
                        عوض کردی درس شد یا نه
                        مقاومت های کم اهم رو هم تست کن
                        اگه ترانزیستورات نمیسوزن و فقط استارت لامپت مشکل داره با فرض سالم بودن تمام قطعات شاید فیلامانت قطعی داره
                        من خودم چنین مشکلی رو داشتم

دیدگاه

ترانزیستورا سالمن مقاوتاشم عوض کردم نو هستن ولی درست نشده هر فیلامان هم 2.2 اهم مقاومتشه
                          این داغ کردن ترانس مشکوکم بهش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                            ترانزیستورا سالمن مقاوتاشم عوض کردم نو هستن ولی درست نشده هر فیلامان هم 2.2 اهم مقاومتشه
                            این داغ کردن ترانس مشکوکم بهش
                            در عمل ممکنه هزار تا مشکل باشه
                            این بسته بخودتون که اکی کنینش ، ترک ها سالمند ؟ ورودی وصله ؟ فیوز سالمه اگه داره ؟ اگه دیاک داره سالمه ؟ ترانزیستورها رو درس لحیم کردین نه برعکس و ....

دیدگاه

2تا از ترک ها قطع شده بود که لحیم کردم ترک قطع شده را
                              بله ترانزیستورا درستن دیاکم عوض کردم
                              ورودی هم دارم ولتاژ روی دو سر خازن حدود 300 ولت میافته
                              عجب لامپی شده مایه اعصاب خوردی :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                                2تا از ترک ها قطع شده بود که لحیم کردم ترک قطع شده را
                                بله ترانزیستورا درستن دیاکم عوض کردم
                                ورودی هم دارم ولتاژ روی دو سر خازن حدود 300 ولت میافته
                                عجب لامپی شده مایه اعصاب خوردی :angry: :angry:
                                خب طبقه طبقه برین جلو
                                خازن صافی شارژ میشه یا نه ؟؟
                                با تست بیزر فیلامان ها رو چک کن و با سیم هاش بازی بازی کن ( نه این که بکنیشون ) ببین صدای بیزرقطع و وصل میشه یا به عبارتی فیلامانت قطعی نداشته باشه
                                لحیم مردگی نداشته باشه فیبرت
                                خازنها در اکثر مواقع سالمن شما تمرکز روی دیود ها بعد مقاومتها بعد ترانزیستورات داشته باش اگه واقعا اکی بود برو سراغ مواردی بالا و قبلا بهت گفتم
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X