دوباره سلام
آقو من این لامپو تست کردم
اون ترانس بزرگه هست
3تا پایش اتصال کوتاهه(دوتاش از روی برد به هم وصله)
اما یکیش به هیچکدوم راه نمیده
بقیش ظاهرا سالمه
سلام ترانس معمولا خراب نمیشه اما علامت سالم بودنش اینه که پایه هاش دو به دو بهم راه بده.بقیش ظاهرا سالمه یعنی چی اونوقت اقوووووو؟
سلام ترانس معمولا خراب نمیشه اما علامت سالم بودنش اینه که پایه هاش دو به دو بهم راه بده.بقیش ظاهرا سالمه یعنی چی اونوقت اقوووووو؟
خب این یه پایش به هیچی راه نمیده
:mrgreen:
یعنی بقیه قطعات رو که چک کردم سالم بودن
فقط موازی ورودی قبل از دیودها یه سلف و خازن(220n-400V) هستن که با هم سری شدن
اون خازنه اتصال کوتاهه
و البته مس های همون قسمت ذوب شده
مشکل همونه؟
اینجور که شما میگی پی ترانست ترکیده :mrgreen:لامپت چند ساله کار میکنه؟باید ترانستو عوض کنی.اگه تهرانی یه سر پاساژ امجد بزن شاید نمونشو داشته باشن البته مطمئن نیستم. اگه نمونش نبود باید سیم پچیه دورشو عوض کنی.به نظرم خازن رو هم عوض کنی بد نیست.
اینجور که شما میگی پی ترانست ترکیده :mrgreen:لامپت چند ساله کار میکنه؟باید ترانستو عوض کنی.اگه تهرانی یه سر پاساژ امجد بزن شاید نمونشو داشته باشن البته مطمئن نیستم. اگه نمونش نبود باید سیم پچیه دورشو عوض کنی.به نظرم خازن رو هم عوض کنی بد نیست.
یکی دوساله
عرض کردم آب رفته توش oo:
آقو این دیودهای ورودی قبلا سالم بودن
بعد از ترکیدن فیوز دوتاش اتصال کوتاه شدن!
سلام علیکم
ایا میشه ترانس یا سلف یک لامپ رو وقتی سوخته باشن با یه لامپ دیگه عوض کرد؟دو تا مقاومت دارم که رنگ بندیش اینه:سبز ابی زرد نقره ایی. که فکر کنم سالمش حدود 560 میشه.تو تست مقاومت یکیشون 550 و دیگری 558 بود ایا سالمن؟
سلام علیکم
ایا میشه ترانس یا سلف یک لامپ رو وقتی سوخته باشن با یه لامپ دیگه عوض کرد؟دو تا مقاومت دارم که رنگ بندیش اینه:سبز ابی زرد نقره ایی. که فکر کنم سالمش حدود 560 میشه.تو تست مقاومت یکیشون 550 و دیگری 558 بود ایا سالمن؟
سلام
بله سالمن
رنگ آخر که نقره ای هست نشون دهنده 10% خطاست
این اینچیزی که شبیه ترانسه ترانس نیست. یعنی دوتا پایه هاش الکیه! کلا دوتا پایه بیشتر نداره که درصورت سالم بودن به هم راه میده(البته با مقداری مقاومت). در واقع یه سلف با هسته فریت هستش.
سلام دوستان دلم واستون تنگ شده
تا چند وقت یگه میام ایشاا.. دست پور و به درد بخور
تجربیات خودمو در حین تعمیر لامپها تو یه دفتر نوشتم
باید وقت بزارم تایپ کنم
تو این تایپیک (اموزش تعمیر لامپ کم مصرف) نمیزارم یکی جدید باز میکنم و میزارم فقط یه جا درست درمون واسه پلود بهم معرفی کنین که عکس یا فیلمی که میخوام بزارم بعد از یه مدت پاک نشن
:nerd: شاگردیم هنوز
این اینچیزی که شبیه ترانسه ترانس نیست. یعنی دوتا پایه هاش الکیه! کلا دوتا پایه بیشتر نداره که درصورت سالم بودن به هم راه میده(البته با مقداری مقاومت). در واقع یه سلف با هسته فریت هستش.
مرسی
نوشته اصلی توسط kohsarimog
سلام دوستان دلم واستون تنگ شده
تا چند وقت یگه میام ایشاا.. دست پور و به درد بخور
تجربیات خودمو در حین تعمیر لامپها تو یه دفتر نوشتم
باید وقت بزارم تایپ کنم
تو این تایپیک (اموزش تعمیر لامپ کم مصرف) نمیزارم یکی جدید باز میکنم و میزارم فقط یه جا درست درمون واسه پلود بهم معرفی کنین که عکس یا فیلمی که میخوام بزارم بعد از یه مدت پاک نشن
:nerd: شاگردیم هنوز
سلام
1.ایا راهی هست بشه نور لامپ رو افزایش داد؟2.روی لامپها غیر از ولتاژ و فرکانس اعدادی مثل 2700k-6400k-8000k هست این اعداد به چه معنیه؟3.اگه موقع خارج کردت قطعات از روی مدار جای ائنها رو سر جاشون نذاری چی میشه؟مثلا جای R1 با R7 عوض بشه-جای خازن 2 با سه عوض شه- جای دیودها فرق کنه.4.اگه هنگام در اوردن قطعات گرمای زیادی به برد منتقل بشه و قسمتی از مدار کنده بشه اشکال داره(منظورم قسمتیه که زیر قطعه هست.)
سلام
1.ایا راهی هست بشه نور لامپ رو افزایش داد؟2.روی لامپها غیر از ولتاژ و فرکانس اعدادی مثل 2700k-6400k-8000k هست این اعداد به چه معنیه؟3.اگه موقع خارج کردت قطعات از روی مدار جای ائنها رو سر جاشون نذاری چی میشه؟مثلا جای R1 با R7 عوض بشه-جای خازن 2 با سه عوض شه- جای دیودها فرق کنه.4.اگه هنگام در اوردن قطعات گرمای زیادی به برد منتقل بشه و قسمتی از مدار کنده بشه اشکال داره(منظورم قسمتیه که زیر قطعه هست.)
میشه نور لامپ رو افزایش داد و اگر چنین کاری کردید به خودتون افتخار نکنید! :icon_razz: چون ما حق چنین کاری رو نداریم. چون اون لامپ و بالاست برای همین مقادیر نامی طراحی شده. مثلا اگر با افزایش جریان لامپ نور اون رو افزایش بدیم باعث میشه پرتو های ناخواسته مثل فرابنفش و ایکس و ... بیش از حد استاندارد تولید بشه و اینا ضرر داره. یا اینکه با این کار عمر لامپ کم میشه.
داداش چه حرفایی میزنیا! شما اگه جای دست و پاو چشمو گوشتون عوض بشه چی میشه؟ :biggrin: مدار هم همینجوری میشه!
اگه موقع عوض کردن قطعه مسیر های مسی پشت برد کنده بشه خوب باید خودتون با یه سیمی چیزی به هم وصلش کنی دیگه.
دیدگاه