اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط r_sal
    با سلام وبا تشکر از همه دوستان وشرمنده از این که به دلیل امتحانات دیر به دیر جواب میدم :redface:
    بله من اول فیلامان رو چک کردم سالمه فیوزو مقاومت هارو هم چک کردم (یعنی سوخته بودن تعویض کردم)خازن استارترو سه بار تعویض کردم به دلیل شک داشتن به مقدار که با مولتی متر سنجیده میشد وهمه قلع مردگی ها رو هم از بین بردم :angry: :angry: ولی جواب نمیده و همان طور که قبلا گفتم فقط یکساعت کار کرده :eek: :eek:
    مرسی از راهنمایی هاتون
    سلام
    همیشه سالم بودن فیلامان دلیل بر روشن شدن حباب نیست شاید گازش ازبین رفته باشه.شما حبابو رو یه برو دیگه امتحان کن.
    چون میگید چند بار خازن استارو عوض کردید قطب مثبت و منفیو رو برد رعایت کردید؟این نوع خازن ها دارای پایه های مثبت و منفین که قطب منفی با نوار سفید رنگی بر روی خازن یا برد تعیین می شه. در خازن های نو و تازه خریداری شده معمولا پایه ی منفی از پایه ی مثبت کوتاه تره.
    اگه ترانزیستورم عوض کردید پایه ها رو درست گذاشتید؟(بیس رو با دیاک بگیرید)

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=103854.0

دیدگاه

سلام به همه من تاحدودی تعمیرلامپ کم مصرف رو یادگرفتم سوالم اینه که ترانزیستورهارو بلدم شناسایی کنم مانندپایه بیس کلکتور وامیتر ولی چگونه نصب شدن در مدارروبلدنیستم چطوری باید تشخیص بدم روی مدار جای پایه ها کجاست خیلی ممنون میشم استادان عزیز راهنماییم کنن واموزش بهم بدن

باتشکرازهمه شما دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی اکتفان
          سلام به همه من تاحدودی تعمیرلامپ کم مصرف رو یادگرفتم سوالم اینه که ترانزیستورهارو بلدم شناسایی کنم مانندپایه بیس کلکتور وامیتر ولی چگونه نصب شدن در مدارروبلدنیستم چطوری باید تشخیص بدم روی مدار جای پایه ها کجاست خیلی ممنون میشم استادان عزیز راهنماییم کنن واموزش بهم بدن

باتشکرازهمه شما دوستان
          سلام دوست عزیز برای تشخیص پایه های ترانزیستور با اهم متر:
          یه پایه به دو پایه دیگه باید راه بده که اون بیسه و اون دو پایه هر کدوم که بیس باهاش اهم بیشتری نشون داد اون امیتره و یکی دیگه هم خوب کولکتوره
          اما برای تشخیص چگونه جاگذاری ترانزیستور روی برد در صورت نداشتن هیچ اطلاعات و به روش ساده:
          شما مثبت خازن صافی رو دنبالش کن میرسی به یکی از پایه های یکی از ترانزیسورها اون پایه کولکتوره و همون ترانزیستور یه پایه دیگش به طور مستقیم یا با یه مقاومت وصل میشه به یکی از پایه های اون یکی ترانزیستور که پایه این ترانزیستور اولی امیتره و اون ترانزیستور دومی پایه مربوطش کولکتوره
          خوب ترانزیستور اولی کولکتور و امیترش معلوم شد بنابر این بیسشم پایه باقی مونده میشه
          این طرف هم اگر منفی خازن صافی رو دنبالش کنی به طور مستقیم و یا با یه مقاومت میرسی به امیتر ترانزیستور دومی
          خوب امیتر و کولکتور ترانزیستور دومی هم مشخص شد بنابراین بیسشم میشه پایه باقی مونده
          موفق باشی
          [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
          [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
          [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
          [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
          صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی اکتفان

باتشکرازهمه شما دوستان
            بیس رو با دیاک بگیر بقیه هم مشخص میشه.ترانزیستور دومی هم مشابه اولی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza babatabar
              سلام دوست عزیز برای تشخیص پایه های ترانزیستور با اهم متر:
              یه پایه به دو پایه دیگه باید راه بده که اون بیسه و اون دو پایه هر کدوم که بیس باهاش اهم بیشتری نشون داد اون امیتره و یکی دیگه هم خوب کولکتوره
              اما برای تشخیص چگونه جاگذاری ترانزیستور روی برد در صورت نداشتن هیچ اطلاعات و به روش ساده:
              شما مثبت خازن صافی رو دنبالش کن میرسی به یکی از پایه های یکی از ترانزیسورها اون پایه کولکتوره و همون ترانزیستور یه پایه دیگش به طور مستقیم یا با یه مقاومت وصل میشه به یکی از پایه های اون یکی ترانزیستور که پایه این ترانزیستور اولی امیتره و اون ترانزیستور دومی پایه مربوطش کولکتوره
              خوب ترانزیستور اولی کولکتور و امیترش معلوم شد بنابر این بیسشم پایه باقی مونده میشه
              این طرف هم اگر منفی خازن صافی رو دنبالش کنی به طور مستقیم و یا با یه مقاومت میرسی به امیتر ترانزیستور دومی
              خوب امیتر و کولکتور ترانزیستور دومی هم مشخص شد بنابراین بیسشم میشه پایه باقی مونده
              موفق باشی
              oخداخیرت بده داداش رضا هیچکی مانندتو نتونست منو واضح توجیه کنه واقعا که شما استاد توضیح دادنی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                سلام
                همیشه سالم بودن فیلامان دلیل بر روشن شدن حباب نیست شاید گازش ازبین رفته باشه.شما حبابو رو یه برو دیگه امتحان کن.
                چون میگید چند بار خازن استارو عوض کردید قطب مثبت و منفیو رو برد رعایت کردید؟این نوع خازن ها دارای پایه های مثبت و منفین که قطب منفی با نوار سفید رنگی بر روی خازن یا برد تعیین می شه. در خازن های نو و تازه خریداری شده معمولا پایه ی منفی از پایه ی مثبت کوتاه تره.
                اگه ترانزیستورم عوض کردید پایه ها رو درست گذاشتید؟(بیس رو با دیاک بگیرید)
                با سلام مجدد
                راستی مگه خازن استارتر الکترولیتیه؟؟؟؟؟ مگه سرامیکی نیس ؟؟؟؟
                اقا من کلا بیخیالش شدم بردو رو یه فیلامان دیگه تست کردم باز جواب نداد.
                مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

سلام
                  الکترولیتی.همون استوانه ایی.
                  فیلامانو هم رو یه برد دیگه تست کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                    با سلام مجدد
                    راستی مگه خازن استارتر الکترولیتیه؟؟؟؟؟ مگه سرامیکی نیس ؟؟؟؟
                    اقا من کلا بیخیالش شدم بردو رو یه فیلامان دیگه تست کردم باز جواب نداد.
                    دوست عزیز خازن استارتر بدون پلاریتس و دو سر فیلاماناس که 1200 تا 2کیلوولته و پولی استره
                    اون خازن استارتره که 400 ولته و مثبت و منفی داره.
                    احتمال زیاد فیلامانت گازش به فنا رفته . تونستی یه عکس بگیر بزار.
                    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                      دوست عزیز خازن استارتر بدون پلاریتس و دو سر فیلاماناس که 1200 تا 2کیلوولته و پولی استره
                      اون خازن استارتره که 400 ولته و مثبت و منفی داره.
                      احتمال زیاد فیلامانت گازش به فنا رفته . تونستی یه عکس بگیر بزار.
                      سلام اون خازن الکترولیتی ورودی فکر کنم خازن صافی باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza babatabar
                        سلام اون خازن الکترولیتی ورودی فکر کنم خازن صافی باشه
                        ازه بش خازن صافی هم میگن
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                          ازه بش خازن صافی هم میگن
                          نه خوب منظورم این بود که کلآ کارش فقط به عنوان خازن صافیه
                          یعنی خازن استارتر نیست

دیدگاه

سلام خاهشی داشتم از کسانی رو که الکترونیک رو خوب بلدن من اکترونیک رو خوب بلد نیستم ولی تاحدودی تعمیرلامپ کم مصرف رو یاد گرفتم فقط گاهی مشکل دارم دررابطه با مشکلات تخصصی مدار وگرنه شناسایی قطعات وتعویض اونها رو بلدم خواهشم اینه که کسانی که الکترونیک رو خوب بلدن اگه امکانش هست کمکم کنن ممنون میشم شماره تماسمو میزارم تک زنگ بزنن یا اس بدن که شمارشون رو داشته باشم در مواقع گیر کردن تماس بگیرم راهنماییم کنید خدا شاهده کمک بزرگی میکنید از همه ممنون
                            09373428886
                            شماره تماسمه لطفا راهنماییم کنید باتشکر

دیدگاه

اینجاهم جالب توضیح داده
                              http://www.tamiraat.com/?office/pages/%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE-%DA%A9%D9%85-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81
                              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                                یه برد برام اوردن که عکسش در لینک زیر هست.اون قسمتی که دورش قرمزه سه تا پایه ترانزیستور و دو پایه خازنه.به علت بد لحیم کردن ترانزیستورا دور سوراخ پایه ها سوخته ولی موقع تست دیود ترانزیستورا سالمن.دو خازن روبه روی ترانزیستوراروی برد موقع تست بازر بوق ممتد میزنن ولی بیرون مدار بوق نمیزنن.وقتی کلید رو میزنی لامپ روشن نمیشه و یه صدای تق میده. احتمال داره دو سیم ورودی برق برد لحیم کاریش بد انجام شده باشه و لامپ روشن نشه و همون صدا رو بده.تو عکس مشخصه. راهنمایی لطفا
                                http://upload7.ir/uploads//6597d6df43e5309374d4ee03017d324067b5908d.jpg
                                تو این عکس بین پای های فیلامان جای دیود هست(با خط قرمز مشخصه) ولی از اول روی برد نبوده چرا؟روی بعضی از بردها هم این مورد یعنی بودن جای قطعات و نذاشتن از سوی کارخونه رو چندین بار دیدم علتش چیه و اگه گذاشته بشه بهتر نیست؟
                                جلوی سیم ورودی برق لامپ که دورشو سفید کردم یه سوراخ هست امکان داره اون سیم اشتباها به سوراخی که داخلش هست لحیم شده باشه؟

http://upload7.ir/uploads//7172d86a56dfc9d1665b203152f197b0cc69a6a3.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X